Ballonen jeg havde bestilt, blev leveret i en flot stor æske som beskyttede. Da byen som ballonen skulle leveres til var udenfor listen ift. brug af egne chauffører, blev ballonen sendt med postno... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
I er bare så gode,flot og nem hjemmeside. I er gode til at levere til tiden og hvis den valgte ballon er udgået skriver i straks om den kan erstattes med en anden, rigtig god service.
Vanvittig god oplevelse! Jeg bestilte en speciel designet ballon mandag kl. 13.40 og allerede kl. 15.10 modtager jeg en bekræftelse på, at bestillingen nu er fikset. Dagen efter kl. 10.05 modtage... もっと見る
Jeg bestilt en ballon til levering til Rigshospitalet i dag. I morges fandt jeg dog ud af, at modtager var blevet udskrevet i går aftes, og jeg skyndte mig at skrive til Ballonkompagniet. Til min stor... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi har fyldt en hel webshop med balloner, om du vil købe dem i løs vægt eller ønsker at få leveret en hel dekoration til dit arrangement, det er din beslutning, alt kan lade sig gøre i samarbejde med Ballonkompagniet.
Jernbane Allé 97, 2720, Vanløse, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Den ene stjerne er kun fordi jeg skal…
Den ene stjerne er kun fordi jeg skal sætte én for at komme videre.
Pakken der var bestilt i god tid, nåede ikke frem til tiden. Jeg ringede og spurgte pænt hvad der kunne gøres og blev mødt af en tydeligt irriteret og uhøflig mand i telefonen, der henviste til handelsbetingelserne og en fortælling om at 97% af pakkerne når frem til tiden.
Det er nemt at sige, og hvis det kun er 3% af kunderne der er utilfredse, burde man måske kunne mønstre lidt bedre adfærd overfor dem.
Han talte hovent henover mig, og lagde på. Jeg havde troet det var mit nye sted at handle søde gaver, men jeg kommer ikke tilbage og kan absolut ikke anbefale at bestille der. Æv for et firma og æv for en adfærd.

Dårlig service.
Dårlig dårlig dårlig service!
Skrev, fordi den pakke jeg har bestilt, ikke er kommet frem til den dato hjemmesiden selv skriver den er fremme.
Fik en mail med at 97%af deres pakker når frem til tiden.
Kedelig oplevelse, bruger aldrig dette firma igen.
Jeg bestilte min pakke 3 dage før den skulle gives, alligevel er den ikke kommet frem!
Min anmeldelse af jeres firma er fuldstændig korrekt, Dårlig service og nu også dårlige undskyldninger.

Ballonhilsen afleveret til tiden
Ballonhilsen afleveret til tiden. Svært at vælge ballon - der var mange at vælge imellem 🎈🎈, men det kaldes vist et luksusproblem 🥴. Tilfreds kunde.
Høj kvalitet og god service
Har købt balloner hos Ballonkompagniet flere gange - altid kvalitet og flink, serviceminded betjening
Alt var helt som det skulle være.
Fantastisk service
Ballon fin og leveret til tiden
Ballon fin og leveret til tiden - men har efter få dage tabt luften - jeg antager at det skyldes kvaliteten af ballonen…
Opfølgning:
Helt eminent kundeservice, der allerede i morges (dagen efter min anmeldelse), har leveret en ny ballon, der helt fra starten svæver bedre og er mere spændstig, så det lover godt :-)
****** TUSINDE TAK ******

Elendig service
Bestilte ballon til 10 års fødselsdag, ringede inden bestilling for at høre, hvordan det foregik. Beroligende besked, også de næste tre gange, vi ringede for at sikre os, den nåede frem, deraf 2 gange på dagen. Det gjorde den så ikke, den kom en dag for sent og det var jo “Post Nord’s skyld”. Jovist, det står i Handelsbetingelser, men underligt, at det ikke påtales ved personlig kontakt. Elendig service, uprofessionel.

Ballonkompagniet からの回答
Tidlig levering også på en mandag!
Bestilling lagt op til weekend og blev afleveret tidlig mandag morgen til forskel fra andre lignende virksomheder der ikke kunne levere mandag.
Ballongaver holder max
Hvem skulle have troet at en ballon også er en betænksom, sjov og anderledes gave at give. Det er den.
Begejstret kunde kommer igen igen
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse.
Ballonen blev afleveret den dag jeg ønsket. Og min kusine blev meget glad for den.
En overraskelse der altid giver smil som tak!
Den overraskelse og glæde det giver når modtageren får ballonen, er bare ubeskrivelig. Det gælder både når ballonen bliver leveret med chauffør som når den bliver leveret i en kasse med post. Vi har sendt ballonen til både gode ting der skulle fejres men også bare for at give et smil i dårlige tider. En fantastisk gave til en overkommelig pris.
Anbefales 100%
Nem bestilling. Præcis levering til aftalt tid. Ballonen holder nu på 10 dag.
Nemt at bestille
Nemt at bestille, leveret til døren på den aftalte dag, modtager blev overrasket og glad.
Bedre bliver det ikke.
Tårerne fik frit løb
En glad far og bedstefar fik en ballon med et billede af den nærmeste familie på, som en god bedring hilsen i en svær tid. Han blev så overrasket og rørt, at tårerne fik frit løb. Den reaktion havde han ikke haft med en buket blomster, tror jeg.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。