Ballonkompagniet レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ballonen jeg havde bestilt, blev leveret i en flot stor æske som beskyttede. Da byen som ballonen skulle leveres til var udenfor listen ift. brug af egne chauffører, blev ballonen sendt med postno... もっと見る

5つ星のうち5の評価

I er bare så gode,flot og nem hjemmeside. I er gode til at levere til tiden og hvis den valgte ballon er udgået skriver i straks om den kan erstattes med en anden, rigtig god service.

5つ星のうち5の評価

Vanvittig god oplevelse! Jeg bestilte en speciel designet ballon mandag kl. 13.40 og allerede kl. 15.10 modtager jeg en bekræftelse på, at bestillingen nu er fikset. Dagen efter kl. 10.05 modtage... もっと見る

企業情報

1. バルーン ショップ
  2. バルーン アーティスト
  3. ノベルティグッズ店
  4. パーティー用品店

当該企業による記述

Vi har fyldt en hel webshop med balloner, om du vil købe dem i løs vægt eller ønsker at få leveret en hel dekoration til dit arrangement, det er din beslutning, alt kan lade sig gøre i samarbejde med Ballonkompagniet.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 63

レビューを書く

Stor fleksibilitet

Jeg bestilt en ballon til levering til Rigshospitalet i dag. I morges fandt jeg dog ud af, at modtager var blevet udskrevet i går aftes, og jeg skyndte mig at skrive til Ballonkompagniet. Til min store glæde blev ballonen leveret til modtagerens hjemadresse få timer senere. Tusind tak for den gode service 🙏🏻

2025年2月8日
5つ星のうち1の評価

Håbløs hjemmeside (og ulovlige…

Håbløs hjemmeside (og ulovlige oplysninger) hvis du ønsker at afhente ordren selv.
1. Ballonkompagniet beder (ulovligt) om oplysninger på modtager, selv om man selv vil hente ballonen. Det bliver anmeldt til Datatilsynet.
2. Det fremgår at man kan hente i deres åbningstid. HUSK at læse at deres åbningstider kun er beregnet til mennesker der ikke går på arbejde.
Tilføjelse:
Ballonkompagniet har nedenfor svaret at hvis deres hjemmeside er ulovlig, så er samtlige hjememsider det. Det er faktuelt forkert. ballonkompagniet beder om modtager af ballonens adresse og telefonnummer SELVOM de ikke skal levere den! det er IKKE lovligt. De kan jo være ligeglade hvem der skal have den, hvis jeg selv henter den.
OG: det var medarbejderen (som udgav sig for ejer...) der opførte sig helt uanstændigt.

2025年1月2日
Ballonkompagniet ロゴ

Ballonkompagniet からの回答

Hej Hanne

Vi er stærkt uenige i at vi ulovligt beder om oplysninger via vores hjemmeside. I så fald vil samtlige webshops i Danmark, som tilbyder afhentning i butikken også indsamle ulovlige data.

Åbningstiderne er som de altid har været mandag-fredag kl 13-17, som også fremgår af vores hjemmeside. Dog har vi via telefonisk kontakt aftalt at du kunne komme forbi, så snart vores medarbejder var retur i butikken før kl 13.

Dog var din opførelse i forbindelse med afhentning af din bestilling totalt uacceptabel, da du fra start til slut svinede vores medarbejder til alene pga. vores åbningstider, som medarbejderen ikke har indflydelse på.

Fleksibel og venlig betjening

Fleksibel og venlig betjening! Da Post Nord melder min ballon er gået i stykker ved levering, sørger Mikkel hos ballonkompagniet for at sende en ny hurtigt, så der alligevel kommer ballon til tiden. Tak for det!

2024年11月26日

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse.
Havde bestilt en ballon, men fik betalt 2 gange og med 2 forskellige leveringsdatoer, da der var lidt knas med nettet. Blev straks ringet op om det var en fejl og 10 minutter efter var pengene retur på kontoen. Men det bedste var at se mit barnebarns ansigt da ballonen blev leveret.

2024年12月5日

Jeg elsker det sted!

Den bedste sted at købe balloner!
det kan klart anbefales at købe derfra, god service, glade mennesker, jeg købte to balloner der skulle være nede i en kasse, den skulle leveres til den dag og den tid den skulle være, og den var der, helt perfekt!🤩😊👍

2024年12月4日
5つ星のうち5の評価

Billigere og sjovere end en buket!

Har flere gange brugt ballon hilsen i stedet for en buket.
Det er muligt med tilkøb af andre ting, som følger med ballonen, håber den liste med tiden bliver længere, så det er muligt at gøre det mere personlig og lækkert.

Leverer som lovet til tiden og kan bestille med ro i maven.

2024年11月19日

Trustpilot エクスペリエンス