Balsalen レビュー 311

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super skøn butik med mange skønne varer. Jeg har nu prøvet at handle hos dem online og vil klart anbefale “Balsalen”. De sender hurtigt og returnerer man får man også hurtigt pengene retur Jeg vil... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Min absolut favorit butik i Århus ❤️ Mit hjem er fuld af dejlige ting derfra, gulvtæpper, puder, lys i smukke farver og kopper i køkkenet. Ønsker og håber I altid vil være en fysisk butik, bybilledet... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Meget professionelt firma. Flotte ting af god kvalitet. Har købt et tæppe af vævet jute, smukt og rigtig god kvalitet. Jeg har bestilt et mere. Priserne er yderst rimelige. Meget hurtig levering.... もっと見る

企業情報

1. 衣料品店
  2. インテリア デザイン店

当該企業による記述

Shop hos Balsalens nye online univers - Livsstil, Unika & Bolig- Stort udvalg af danske og internationale brands

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Balsalen er skøn

Balsalen er skøn! Særligt udvalgte ting til dig selv eller til en, du holder af. Og så er de megasøde i butikken. Et lille åndehul midt i Århus.

2023年9月30日
5つ星のうち5の評価

Balsalen er sit eget magiske univers

Fineste butik, med de skønneste ting - det er så nøje udvalgt. Balsalen er sit eget lille univers og man glemmer helt at man er i Aarhus stress og jag når man træder ind i den smukke gårdhave. Jeg har altid oplevet smilende, imødekommende og hjælpsomt personale og anbefaler ofte folk at gå derind. Det er en oplevelse i sig selv.

2023年9月23日
5つ星のうち5の評価

Lækre varer og altid venlig og smilende…

Lækre varer og altid venlig og smilende betjening. Man kan også altid få varer lagt til side. Altid med på nye trends. Ved jeg ikke hvad jeg skal give min datter i gave, kan jeg altid bare købe noget fra Balsalen. Det falder altid i god jord. Så de varmeste anbefalinger herfra.

2023年9月9日

Balsalen

Balsalen
er et sted jeg har handlet i mange år og der er altid sød -hjælpsom og vejledning betjening.

Når man handler på net
pakker de det ind så fint og kommer hurtige til en med en hilsen fra den der har pakket det .

De formår at farverne en masse mennesker med der venlige måde at være på.
De har en masse sjove smukke flotte ting som udvalg til lige Balsalen kunder.

Som kunde kommer jeg igen.

Jeg føler mig velkommen og nyder at få ny inspiration som nye tasker - trøjer - skjorter - keramik - bøger - kopper- tæpper ja og ikke glemme Carla hunde

Jeg vil anbefale et kik der ned og se om i ikke har samme føles som mig

Tak
Balsalen piger 😉🐕❤️🫶❤️

2023年9月23日
5つ星のうち5の評価

Elsker bare ALT ved jeres skønne butik

Elsker bare ALT ved jeres skønne butik. Det er som at træde ind i det varmeste univers, hvor man bliver budt velkommen med et smil og kam få lov til at gå på opdagelse i fred eller med hjælp. Alt efter hvad man er mest til ❤️

I har den bedste smag i alt fra smykker til tæpper, krukker og interiør til hjemmet.

2023年5月20日

Super betjening 👍🏻

Super betjening 👍🏻. Bestiller man fra nettet , hurtig levering. Ringer man til butikken, meget venlig betjening . En super lækker butik😍. Varm anbefaling her fra mig.

2023年8月31日
5つ星のうち5の評価

Helt fantastisk god kundeservice kan…

Helt fantastisk god kundeservice kan man få ved Balsalen.dk. Den skal man lede længe efter… Bestilte varer online i går eftermiddags, og har modtaget dem idag. Ringede efterfølgende til dem igår sent på eftermiddagen, og bestilte flere varer, som de ville sende idag, da GLS havde været der igår. Har i dag modtaget besked fra GLS, med varerne allerede er på vej. Kan varmt anbefale denne hjemmeside, hvis nogle skulle have sin tvivl.

2023年9月6日
5つ星のうち1の評価

Elendig service

Ville købe et par tøfler, Der var kun det samme par i bestemt størrelse tilbage. Der var en fejl på den ene sko. Bad om en prisreduktion, da skoen var beskadiet. Fik svaret: "skoene er allerede sat ned, og det var det sidste par. Hvis jeg ikke købte, solgte de bare til en anden".
For mig handler det egentlig ikke så meget om nedsætelsen, men om den elendige service. Derfor jeg ikke på nogen måde anbefale butikken.

2023年8月19日
Balsalen ロゴ

Balsalen からの回答

Hej :) Jeg beklager meget at mit svar blev opfattet som dårlig service, måske fik jeg formuleret mig kluntet.
Hjemmeskoene var nedsat med godt 60% og da jeg vurderede at fejlen var så lille at de fint kunne sælges til den pris, ønskede jeg ikke at sætte dem yderligere ned.
Helt ok at du ikke ønskede at købe til den pris :)
Jeg håber du på trods at oplevelsen bliver glad for det andet par du købte :)
Venlig hilsen Trine - indehaver.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。