Wat ik besteld heb was niet op voorraad omdat de site niet aangepast was.Heb t geld teruggestort gekregen,maar geen update meer ontvangen van wanneer de voorraad weer compleet is.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Zondag een pergola en bamboeschuttingen op rol besteld. Woensdag gebeld voor een afspraak voor bezorgen op donderdag! Bezorging prima aardige man. Spullen heel mooi en stevig. Kort gezegd blij mee... ãã£ãšèŠã
Producten besteld, kreeg netjes een mail dat deze niet leverbaar zijn en het geld terug gestort zou worden maar nog niks ontvangen. Reageren niet meer op de mail en zijn via de telefoon niet bereikba... ãã£ãšèŠã
Een half jaar geleden hier ook besteld, toen geen goede ervaring gehad ivm te weinig geleverd en extreem lange levertijd . had nu weer stromatten nodig en ze zijn toch de goedkoopste. Deze keer werd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bamboo Import is gespecialiseerd in het produceren en distribueren van bamboeproducten voor de internationale markt. Met ons hoofdkantoor en hoofdmagazijn in Nederland kunnen we elke bestelling, groot of klein, door heel Europa verzenden.
é£çµ¡å
ãªã©ã³ã
- info@bambooimport.com
- bambooimport.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Binnen drie dagen geleverd tot aan deâŠ
Binnen drie dagen geleverd tot aan de tuindeur.

Schlechte Ware, Lieferung zu langâŠ
Erst dauert ewig bis die bestellten Zaunfelder ankommen. Nach dem die Lieferung da war, haben wir festgestellt, dass die Zaunfelder kaputt, mit roter Farbe beschmiert und dreckig sind. Meine Freundin hat die selben Felder bestellt und Ihre sehen neu aus, unsere jedoch als ob die schonmal montiert waren. Sehr schlechte QualitÀt. Nach dem wir reklamiert haben, haben wir eine Mail bekommen, dass innerhalb von 3 Tagen unser Anliegen bearbeitet wird. Nach einer Woche ist immer noch nichts passiert.

Goed product
Goed product, maar erg hoge verzendkosten en afhalen kan ook niet meer. Na een reactie van Bamboe Import, waarin ze aangeven de zaken weer op orde te hebben, mijn recensie aangepast. Goed dat ze wat met de recensies doen!

150eu aan verzendkostenâŠ
Het was goed gegaan met de bestelling net als de vorige keer met dezelfde bestelde artikelen. Netjes afgeleverd aan huis, tot ik weer een dezelfde artikel wilde bestellen, schrok ik van de verzendkosten. 150eu? ipv 36,95eu

Aankoop Bamboo Import
Hulp bij het aanmaken van het bedrijfsaccount. Snelle levering. Zeer goede dienst na verkoop (product was gedeeltelijk beschadigd toegekomen)!

Teleurstellend
We ontvingen een rolgordijn zonder bevestiging materiaal.
De verzendkosten waren schrikbarend hoog.
Het bamboo rolgordijn had ronde gaatjes in de latjes ter grootte van een gaatje van een perforator.

Bamboo Import Europe ããã®åç
Mooie producten en snel geleverd!
De producten die ik wilde allemaal op voorraad en binnen een week geleverd. Daarvan ook keurig op de hoogte gehouden. Zoals ik van jullie gewend ben!

Produkt gut, Lieferung nicht
Die Bambusleisten sind bei der Lieferung kommentarlos in den Vorgarten geworfen worden wo sie Pflanzen zerdrÌckt haben und von mir mehr oder weniger zufÀllig gefunden wurden.

Snel bezorgd
Snel bezorgd, wel jammer dat ik geen mail gehad heb dat t weer voorradig was , maar had t zelf in de gaten gehouden.

Bamboo Import Europe ããã®åç
Product is good and delivered quickly.
Product is good and delivered quickly.
The cost of transportation are ridiculously high.
Product was E55, transportation E23

Délai de livraison respecté ProduitâŠ
Délai de livraison respecté Produit conforme mais peu emballé.

Bamboo Import Europe ããã®åç
Heel snelle levering en correct inâŠ
Heel snelle levering en correct in orde,niets slechts te melden.

Prachtige bamboeschutting op terras
Correcte en snelle levering.product beantwoord ruimschoots aan de verwachtingen. Absolute aanrader!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ