レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Wat ik besteld heb was niet op voorraad omdat de site niet aangepast was.Heb t geld teruggestort gekregen,maar geen update meer ontvangen van wanneer de voorraad weer compleet is.

5぀星のうち4の評䟡

Zondag een pergola en bamboeschuttingen op rol besteld. Woensdag gebeld voor een afspraak voor bezorgen op donderdag! Bezorging prima aardige man. Spullen heel mooi en stevig. Kort gezegd blij mee... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Producten besteld, kreeg netjes een mail dat deze niet leverbaar zijn en het geld terug gestort zou worden maar nog niks ontvangen. Reageren niet meer op de mail en zijn via de telefoon niet bereikba... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Een half jaar geleden hier ook besteld, toen geen goede ervaring gehad ivm te weinig geleverd en extreem lange levertijd . had nu weer stromatten nodig en ze zijn toch de goedkoopste. Deze keer werd... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 庭の建物・東屋提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Bamboo Import is gespecialiseerd in het produceren en distribueren van bamboeproducten voor de internationale markt. Met ons hoofdkantoor en hoofdmagazijn in Nederland kunnen we elke bestelling, groot of klein, door heel Europa verzenden.

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Alles perfekt

Alles perfekt

Bamboo Import Europe からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve review. We hopen dat u de volgende keer weer kiest voor onze duurzame bamboeproducten. Houd onze website in de gaten voor mooie aanbiedingen. Tot snel. Groet, Team Bamboo Import.

5぀星のうち5の評䟡

Binnen drie dagen geleverd tot aan de

Binnen drie dagen geleverd tot aan de tuindeur.

2024幎6月21日

5぀星のうち1の評䟡

Schlechte Ware, Lieferung zu lang

Erst dauert ewig bis die bestellten Zaunfelder ankommen. Nach dem die Lieferung da war, haben wir festgestellt, dass die Zaunfelder kaputt, mit roter Farbe beschmiert und dreckig sind. Meine Freundin hat die selben Felder bestellt und Ihre sehen neu aus, unsere jedoch als ob die schonmal montiert waren. Sehr schlechte QualitÀt. Nach dem wir reklamiert haben, haben wir eine Mail bekommen, dass innerhalb von 3 Tagen unser Anliegen bearbeitet wird. Nach einer Woche ist immer noch nichts passiert.

Goed product

Goed product, maar erg hoge verzendkosten en afhalen kan ook niet meer. Na een reactie van Bamboe Import, waarin ze aangeven de zaken weer op orde te hebben, mijn recensie aangepast. Goed dat ze wat met de recensies doen!

Bamboo Import Europe からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Wij vinden het zeer vervelend dat u niet tevreden bent en hebben een roerig jaar gehad met veel interne veranderingen. Inmiddels zijn we weer gezond en hebben we onze distributie en klantenservice weer volledig op orde. Er wordt deze week contact met u opgenomen om dit alsnog met u op te lossen. Klanttevredenheid hebben we hoog in het vaandel staan en streven er ook naar om u een tevreden klantervaring te bieden. Een heel fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team Bamboo Import.

150eu aan verzendkosten

Het was goed gegaan met de bestelling net als de vorige keer met dezelfde bestelde artikelen. Netjes afgeleverd aan huis, tot ik weer een dezelfde artikel wilde bestellen, schrok ik van de verzendkosten. 150eu? ipv 36,95eu

2024幎6月16日

Aankoop Bamboo Import

Hulp bij het aanmaken van het bedrijfsaccount. Snelle levering. Zeer goede dienst na verkoop (product was gedeeltelijk beschadigd toegekomen)!

2024幎5月27日

5぀星のうち2の評䟡

Teleurstellend

We ontvingen een rolgordijn zonder bevestiging materiaal.
De verzendkosten waren schrikbarend hoog.
Het bamboo rolgordijn had ronde gaatjes in de latjes ter grootte van een gaatje van een perforator.

2024幎5月27日

5぀星のうち5の評䟡

Mooie producten en snel geleverd!

De producten die ik wilde allemaal op voorraad en binnen een week geleverd. Daarvan ook keurig op de hoogte gehouden. Zoals ik van jullie gewend ben!

2024幎6月10日

Snel geleverd

2024幎6月10日

Produkt gut, Lieferung nicht

Die Bambusleisten sind bei der Lieferung kommentarlos in den Vorgarten geworfen worden wo sie Pflanzen zerdrÌckt haben und von mir mehr oder weniger zufÀllig gefunden wurden.

2024幎6月3日

Bamboo Import Europe からの回答

Vielen Dank fÃŒr Ihre Bewertung. Es tut uns sehr leid, dass Sie unzufrieden sind, und wir möchten uns entschuldigen, da wir ein turbulentes Jahr mit vielen internen VerÀnderungen hinter uns haben. Inzwischen sind wir wieder auf Kurs und haben unseren Vertrieb und unseren Kundenservice wieder vollstÀndig im Griff. Diese Woche werden wir uns mit Ihnen in Verbindung setzen, um eine Lösung fÃŒr Ihr Anliegen zu finden. Kundenzufriedenheit liegt uns sehr am Herzen, und wir möchten Ihnen eine positive Erfahrung bieten. Einen schönen Tag noch! Mit freundlichen GrÌßen, Team Bamboo Import.

Einfach super zufrieden!

Einfach super zufrieden!

2024幎5月22日

Bamboo Import Europe からの回答

Vielen Dank fÃŒr Ihre positive Bewertung. Wir hoffen, dass Sie sich auch das nÀchste Mal wieder fÃŒr unsere nachhaltigen Bambusprodukte entscheiden. Besuchen Sie regelmÀßig unsere Website fÃŒr tolle Angebote. Bis bald! Mit freundlichen GrÌßen, Team Bamboo Import.

5぀星のうち2の評䟡

On a pas de délai de livraison

On a pas de délai de livraison.
Le flou total

2024幎6月3日

Bamboo Import Europe からの回答

Merci beaucoup pour votre avis. Nous sommes désolés de savoir que vous n’êtes pas satisfait et tenons à nous excuser, car nous avons eu une année agitée avec de nombreux changements internes. Désormais, nous sommes à nouveau opérationnels, et notre distribution et notre service client sont de nouveau pleinement en ordre. Nous vous contacterons cette semaine pour résoudre ce problÚme avec vous. La satisfaction de nos clients est notre priorité, et nous nous efforçons de vous offrir une expérience positive. TrÚs bonne journée à vous ! Cordialement, Équipe Bamboo Import.

Snel bezorgd

Snel bezorgd, wel jammer dat ik geen mail gehad heb dat t weer voorradig was , maar had t zelf in de gaten gehouden.

2024幎5月31日

5぀星のうち3の評䟡

Product is good and delivered quickly.

Product is good and delivered quickly.
The cost of transportation are ridiculously high.
Product was E55, transportation E23

2024幎5月17日

Bamboo Import Europe からの回答

Thank you very much for your review. We are very sorry that you are not satisfied and want to apologize, as we have had a turbulent year with many internal changes. We are now back on track and have our distribution and customer service fully in order again. We will contact you this week to resolve this with you. Customer satisfaction is of great importance to us, and we strive to provide you with a positive customer experience. Have a wonderful day! Kind regards, Team Bamboo Import.

Délai de livraison respecté Produit

Délai de livraison respecté Produit conforme mais peu emballé.

2024幎5月24日

Bamboo Import Europe からの回答

Merci beaucoup pour votre avis positif. Nous espérons que vous choisirez de nouveau nos produits en bambou durables la prochaine fois. Consultez réguliÚrement notre site internet pour découvrir de belles offres. À bientÃŽt ! Cordialement, Équipe Bamboo Import.

5぀星のうち5の評䟡

Heel snelle levering en correct in

Heel snelle levering en correct in orde,niets slechts te melden.

2024幎5月13日

Prima prijs kwaliteit verhouding

Prima prijs kwaliteit verhouding

2024幎5月10日

Snelle levering. Goede kwaliteit. Mooie kleur bamboe

2024幎5月8日

2024幎5月6日

Prachtige bamboeschutting op terras

Correcte en snelle levering.product beantwoord ruimschoots aan de verwachtingen. Absolute aanrader!

2024幎5月6日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス