Wat ik besteld heb was niet op voorraad omdat de site niet aangepast was.Heb t geld teruggestort gekregen,maar geen update meer ontvangen van wanneer de voorraad weer compleet is.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Zondag een pergola en bamboeschuttingen op rol besteld. Woensdag gebeld voor een afspraak voor bezorgen op donderdag! Bezorging prima aardige man. Spullen heel mooi en stevig. Kort gezegd blij mee... もっと見る
Producten besteld, kreeg netjes een mail dat deze niet leverbaar zijn en het geld terug gestort zou worden maar nog niks ontvangen. Reageren niet meer op de mail en zijn via de telefoon niet bereikba... もっと見る
Een half jaar geleden hier ook besteld, toen geen goede ervaring gehad ivm te weinig geleverd en extreem lange levertijd . had nu weer stromatten nodig en ze zijn toch de goedkoopste. Deze keer werd... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Bamboo Import is gespecialiseerd in het produceren en distribueren van bamboeproducten voor de internationale markt. Met ons hoofdkantoor en hoofdmagazijn in Nederland kunnen we elke bestelling, groot of klein, door heel Europa verzenden.
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik wacht nog steeds op 1 pot Black…
Ik wacht nog steeds op 1 pot Black Bamboo Renovator. Wel betaald, maar nooit gekregen. Zijn slecht bereikbaar en beloven van alles, maar komen het niet na. Dus niet te vertrouwen!
Breed assortiment, lange levertijd
Breed assortiment. Bestelling een week geleden geplaatst en betaald. Vandaag een week later niets meer gehoord behalve het verzoek een review te plaatsen.
Onbetrouwbaar
Onbetrouwbaar, niet communicerend bedrijf.
nadat de order niet conform bestelling was geleverd, is er na tig keer bellen en mailen ineens geen gehoor meer en stagneerde mijn project. Heb na twee weken contact zoeken niets gehoord en ook niet de beloofde nalevering. schandalig
Die Mitarbeiter waren sehr freundlich…
Die Mitarbeiter waren sehr freundlich und sehr engagiert.Alles lief sehr komplikationslos und die Lieferung war auch zügig zugestellt.
Das Material ist super und genauso ausgefallen, wie unsere erste Lieferung.
taal noch teken van verkoper zelf na…
taal noch teken van verkoper zelf na betaalde bestelling
Besteld op zaterdag betaald met Paypal na std bevestiging voor levering 1/7 2024, nooit meer de beloofde T&T, bellen of mailen niet mogelijk cq geen respons, gemeld bij Paypal en voila: vandaag , week later na stortvloed van berichtjes van een logistiek bedrijf VBEX :een levering.
Dat de verkoper helemaal niet met koper communiceert vind ik vreemd en moet verkoper aanpassen. PS verkoper ging eerder failliet nu deze gang van zaken door onzichtbaar iemand die denkelijk Bamboo import heeft overgenomen of doorstart
U bent gewaarschuwd. Ik was verzekerd via Paypal en u????
Niet kopen
Geen communicatie, foute spullen geleverd en na overleg nog steeds mijn geld niet terug !!!!
Black bamboe schutting matten/rollen
Voor de 4 de x een bestelling gedaan, eerste x de bamboe schutting matten daarna 3x de black bamboo revovator om alles weer mooi donker te krijgen en te onderhouden.
Makkelijk te bestellen, snelle levering en alles blijft super mooi. Helaas niet de beloofde gratis tuinfakkels bij de bestelling ontvangen maar wie weet komen die nog na mijn mail van vandaag
Jullie zijn helaas telefonisch niet…
Jullie zijn helaas telefonisch niet bereikbaar voor advies over onderhoudsproducten. Ik heb mijn vragen ook via jullie site ingestuurd, maar daar nooit een reactie op gekregen.
Duidelijke informatie en snelle levering
Mooi product en snelle levering
Zeer snelle levering waar netjes over gebeld werd om dat af te stemmen.
Levering stond netjes verpakt op een pallet.
Zeker een aanrader.
De bamboematten inmiddels opgehangen wat er weer keurig uitziet.
Er werd me een onvolledige bestelling…
Er werd me een onvolledige bestelling geleverd. Ik wil graag al m'n producten en zonder 2 keer verzendingskosten
Terrible experience – Avoid at all costs!
I was initially told my order would arrive within 3-4 days, but I ended up waiting over two weeks. Every time I asked for an update, they assured me the delivery would happen the next day—this happened three times in a row, making me stay home unnecessarily. When the order finally arrived, it was the completely wrong product and size.
I tried contacting the company multiple times by phone and email to resolve the issue, but they ignored all my attempts. Their customer service is nonexistent, and they clearly don’t care about their customers.
I strongly advise against buying from this company. Save yourself the frustration and look elsewhere.
Op de site wordt geadverteerd met 2…
Op de site wordt geadverteerd met 2 gratis fakkels bij een besteding vanaf €100.
Ik heb geen fakkels mogen ontvangen, maar had wel een bestelling boven de €100.
Ook kun je Bamboo import telefonisch niet bereiken.
Een top bedrijf
Een top bedrijf ! Haal er al 5jaar m’n bamboe schutting voor klanten! Altijd top kwaliteit
Snelle levering . Goed op de hoogte gehouden van de bestelling
Perfect spul voor onderhoud van je bamboe schutting
Ordine accettato dopo due giorni…
Ordine accettato dopo due giorni effettuano rimborso del totale senza una spiegazioni, non c’è serietà.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。