Wat ik besteld heb was niet op voorraad omdat de site niet aangepast was.Heb t geld teruggestort gekregen,maar geen update meer ontvangen van wanneer de voorraad weer compleet is.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Zondag een pergola en bamboeschuttingen op rol besteld. Woensdag gebeld voor een afspraak voor bezorgen op donderdag! Bezorging prima aardige man. Spullen heel mooi en stevig. Kort gezegd blij mee... もっと見る
Producten besteld, kreeg netjes een mail dat deze niet leverbaar zijn en het geld terug gestort zou worden maar nog niks ontvangen. Reageren niet meer op de mail en zijn via de telefoon niet bereikba... もっと見る
Een half jaar geleden hier ook besteld, toen geen goede ervaring gehad ivm te weinig geleverd en extreem lange levertijd . had nu weer stromatten nodig en ze zijn toch de goedkoopste. Deze keer werd... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Bamboo Import is gespecialiseerd in het produceren en distribueren van bamboeproducten voor de internationale markt. Met ons hoofdkantoor en hoofdmagazijn in Nederland kunnen we elke bestelling, groot of klein, door heel Europa verzenden.
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Snel binnen prima service
Er gaat duidelijk iets mis met het…
Er gaat duidelijk iets mis met het bedrijf! Bestelling wat te laat binnenkomt zonder track & trace, vervolgens komt de bestelling binnen, is er van de drie blikken, 1 blik in de doos gelekt waardoor ik voor saus voor 3 blikken betaald heb! Gebeld en er is beloofd binnen 3 dagen een blik te mogen ontvangen, inmiddels 1,5 week verder en nog steeds niks binnen gekregen. In de tussentijd een paar keer gebeld, of er wordt niet opgenomen of je krijgt een bandje met dat de voicemail vol zit en dat inspreken geen nut heeft! Mailen heeft ook geen zin, daar wordt compleet niet op gereageerd!! Bellen en mailen met het bedrijf heeft duidelijk geen zin! Kortom, dit bedrijf zou ik niemand aanraden! Voorheen altijd goeie contacten gehad met het bedrijf en leverden altijd netjes. Nu lijkt het erop dat Bamboo Import duidelijk enorme schijt heeft aan hun eigen klanten die voorheen altijd met plezier bij hun shopten, maar die dat niet meer zullen doen! Schaam jullie diep!!!
Super snel en erg mooie kwaliteit
Super snel en erg mooie kwaliteit . Boven verwachting . Ook de levering was erg netjes. De vraag die ik gesteld hebt werd ook direct opgepakt
Producten na 3 weken nog niet binnen
Niet ontvangen
Ik blijf maar verzoeken krijgen voor het reviewen van producten die ik nooit heb ontvangen.
Bereikbaarheid is super slecht.
Het is praktisch onmogelijk om in contact te komen met dit bedrijf. Op mail en voice mail wordt niet gereageerd en als je belt en het lukt om iemand aan de telefoon te krijgen, wordt beloofd dat je zsm reactie krijgt. Dat is na 3x bellen en beloven gelukt. Vervolgens zijn de blikken protector bij levering in de doos open en zit alles onder de troep. Ook op de mail hierover wordt niet gereageerd. Ik vraag mij af of ik ooit krijg wat ik besteld heb.
Follow up slecht
2 weken geleden grote order geplaatst en betaald en vervolgens niets meer gehoord ook niet op messages. Geen idee nu wanneer het bij ons geleverd wordt.
Geen reactie ontvangen
5 blikken renovator besteld, 1 blik kwam kapot aan. De doos was wel heel dus was niet de schuld van de bezorger. Alles zat onder de zwarte olie :-( Mailtje gestuurd maar geen reactie terug ontvangen. Ze hadden op z'n minst een nieuw blik kunnen sturen aangezien ik dat kapotte blik niet kon gebruiken.
Ich habe noch keine Ware erhalten!!!
Transport een drama
Transport een drama, zonder aankondiging een beltje met 20 minuten staan we voor de deur. M'n vrouw was alleen thuis. Ze kan ze zelf van de laadklep tillen (48 kg) werd niet geholpen door de chauffeur. Gelukkig kwamen een paar straattemakers haar helpen. Zeer slechte service.
Onmogelijk om contact te krijgen
Ik heb op 4 mei meerdere producten besteld. De status is automatische dezelfde dag op “De zending is onderweg” gezet, maar tot op heden nog geen levering. Telefonisch niet bereikbaar. Telefoon schakelt door naar voicemail, maar die zit blijkbaar vol waardoor je geen bericht achter kunt laten. Gegeven de vele vergelijkbare reviews in de afgelopen weken lijkt Bamboo Import Europe niet of moeilijk te kunnen voldoen aan hun verplichtingen.
Ik wacht de 30 kalenderdagen voor uiterlijke levering af, zoals gemeld in hun voorwaarden. Maar indien ik geen reactie krijg zal ik het hierna bij ACMconsuwijzer of de Fraudehelpdesk melden.
Update 25-5: op maandag 19-5 onverwacht een bericht van transporteur dat er op dinsdag geleverd wordt. Echter geen reacties op e-mail, telefoontjes of text berichten daarvoor. Levering was inderdaad op dinsdag. De status staat overigens nog steeds op “onderweg”. Op 1 artikel na was alles geleverd (stond ook niet op de pakbon). Het niet geleverde artikel gemeld, maar daarop tot op heden nog geen reactie ontvangen.
Producten nog steeds niet ontvangen
Ik heb 3 mei meerdere producten besteld. Het is nu 13 mei en ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen. Meerdere keren gebeld, waarna wordt aangegeven dat er iets is misgegaan. Het lijkt erop dat de producten onterecht de status verzonden hebben gekregen. Vervolgens wordt beloofd dat ik word teruggebeld, helaas is dit nog steeds niet gebeurd.
Controllate sempre la disponibilità…
Controllate sempre la disponibilità della merce a magazzino. Se non avete la merce, non mettete la disponibilità perché la gente fa affidamento su un prodotto che non è a terra e poi ( come noi ) rimane a piedi.
Niet ontvangen maar wel betaald
Hallo
Heb mijn artikel nog steeds niet ontvangen.
Heb bijna evenveel betaald aan verzendkosten dan aan het product.
De bestelling duurde lang en op een…
De bestelling duurde lang en op een gegeven moment ontving ik een mail wat ik van mij aankoop vond terwijl ik niks had ontvangen. Toen gebeld en zal ik terug gebeld worden, maar weer niks gehoord. Toen zelf weer gebeld. Uiteindelijk artikel binnen gekregen maar dit was niet goed verpakt en de beits was open gegaan in de doos. Hier foto van gemaakt en gemaild maar niks meer van gehoord (meer dan een week geleden).
Goede service, snel antwoord op vragen via mail. Goed adres voor bamboe en onderhoud ervan
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。