Bandjesshop

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb nu al twee bandjes besteld bij bandjesshop, allebei de Milanese bandjes. Van het silicone Apple bandje kreeg ik uitslag, dus ben toen gaan proberen of ik van deze bandjes geen uitslag zou krijg... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super mooie bandjes gekocht op de braderie in Ermelo bij bandjesshop voor mijn Galaxy watch! Kwalitatief mooi nylon bandje en ook makkelijk draagbaar omdat hij sluit met klitteband! Mijn volgende aank... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Goede prijs kwaliteit verhouding en een zeer snelle levering! Er gaan zeker meer bandjes besteld worden in de toekomst. Tip voor de combideals; het zou tof zijn als je de bandjes in verschillende ma... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店
  2. 携垯電話アクセサリ店

圓該䌁業による蚘述

Bandjesshop.nl is dé online winkel voor al jouw favoriete smartwatch bandjes. Wij bieden een ruime selectie van hoogwaardige bandjes voor smartwatches van bekende merken zoals Apple, Samsung en Fitbit. Onze bandjes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en maten, zodat je altijd een bandje vindt dat bij jou past. Wij leveren dagelijks de maximale input om onze klanten 100% tevreden te stellen. Zo verwerken wij dagelijks voor 17:00 elke bestelling, zodat ze de volgende dag al in de brievenbus liggen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Bestelling die alsnog een mand later werd bezorgd

Begin dec had ik een bandje bestedl, maar helaas niet ontvangen. Ik heb contact gehad en men heeft een nieuwe opgestuurd. Heel fijn want het was een kadootje. (Ze was er erg blij mee) Nu anderhalve maand later levert PostNL alsnog het bandje. Het lag aan PostNL die een maand later leverde.. Dank je wel Tristan wat een topservice. Een tevreden klant en een fijn en betrouwbaar bedrijf!

2025幎2月3日

Snel, goedkoop en kwalitatief

2023幎6月28日

Beste Thomas,

mooi bandje voor watch

Was op zoek naar bandje. Via bandjesshop dit bandje direct gevonden en was direct juiste bandje. Snel geleverd en goede kwaliteit. Tevreden.

2023幎6月19日

Beste Marten,

Mooi bandje, goede kwaliteit

Wegens achterstanden bij PostNL duurde het langer voor mijn bandje bezorgd werd. Klantenservice van bandjesshop.nl reageerde snel toen ik daar een vraag over had. Bandje is van mooie kwaliteit en past perfect.

2023幎6月24日

Beste Jesca,

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, ene dag besteld andere dag in huis!
De horlogebandjes zijn precies zoals ik verwacht had! Goede kwaliteit en fijn in gebruik

2023幎6月18日

Beste Nathalie,

Ben heel blij!

Buiten dat de collectie heel uitgebreid is, is de levering kort en goed. Helaas had ik contact nodig door een foute melding van PostNL en ik had binnen de kortste keren antwoord op mijn mail. Chapeau! Ben heel tevreden, jullie hebben er een vaste klant bij.

2023幎6月11日

Beste Maria,

Wat je ziet krijg je

Wat je ziet krijg je. En ook snel. Zeer tevreden.

2023幎6月10日

Beste

Wij willen je bedanken voor je review en hopen dat je maximaal gaat profiteren van je nieuw bandje!

5぀星のうち4の評䟡

Prima bandjes voor goede prijs

Prima bandjes voor goede prijs. Makkelijk retour en snel geld terug

2023幎5月26日

Beste,

Goede kwaliteit & snelle levering

Makkelijk bestellen via de website en een prima levering.
Tip: bied bandjes aan voor meer merken, zoals Fossil, Huawei etc..

2023幎5月9日

Beste,

5぀星のうち1の評䟡

Een beoordeling geven maar artikel nog niet ontvangen

Ik krijg een vraag of ik een beoordeling wil maken maar heb mijn product nog niet eens ontvangen??
Ik heb betaald voor een track en tracé code maar gisteren bericht gehad dat het tussen half 11 en 13.00 uur bezorgd zou worden. Maar helaas niemand gezien. Ik vind het echt slecht dat je na 1 week nog steeds niet je product binnen hebt terwijl het brievenbuspost is.

2023幎5月21日

Beste Claudia,

Wat vervelend dat je bandje nog niet binnen is. Heb je al geprobeerd contact op te nemen met onze klantenservice? Zo kunnen we samen naar een oplossing zoeken.

Je kan ons ten alle tijden bereiken op info@bandjesshop.nl

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。