レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi placerede nok Ã¥rets mindste ordre (en dÞr til lavloftet bondehus fra 1876). Medarbejderen Kristian behandlede os som om, at vi kom med Ã¥rets stÞrste ordre. Bango og Kristian fortjener 5 stjerner... もっず芋る

䌁業が回答したした

Genial service, gode priser og hurtig levering. Bestilte 3 dÞre fra SWEDOOR inkl karme. Prisen var langt bedre end andre forhandlere, og leveringstid var kun 2 dage. Absolut top service fra start t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fik svar pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l, kom hurtigt igennem uden at skulle trykke mig videre i div. muligheder. Stort set uden ventetid. Bestilte om mandagen, fik leveret onsdag 2 dage senere. Samtidig til m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min kÊreste og jeg bestilte en Fransk dÞr fra Swedoor, som blev leveret til tiden! EfterfÞlgende spiste vores lille hvalp en del af sprossen rundt om et af de smÃ¥ glas vinduer. Jeg var bitter... もっず芋る

䌁業情報

5. ドア卞業者
  6. ガレヌゞ ドア提䟛業者

Bango に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Danmarks stÞrste specialbutik indenfor vinduer, dÞre og garageporte

Med en butik på over 10.000m2 og altid mere end 5.000 dÞre, vinduer og garageporte på lager og klar til afsendelse er Bango Danmarks stÞrste butik indenfor netop disse områder. Du er altid velkommen til at kigge forbi Danmarks stÞrste vindueslager.

Vinduer

Vinduer er den fÞrste tredjedel af Bangos verden. Vi har flere Ã¥rtiers erfaring med rÃ¥dgivning, kÞb og salg af brugte vinduer, nye vinduer, restpartier og alt det tilbehÞr der hÞrer til. Derudover tilbyder vi at fÃ¥ specialproduceret vinduer og dÞre efter mÃ¥l.

Vinduer er ikke bare vinduer. Specielt i de senere år, hvor energivenlighed og klima er kommet på den almene dagsorden, har udviklingen indenfor vinduesproduktion taget til. Vi er helt opdaterede på trends og tendenser, når det drejer sig om vinduescertificeringer og miljÞvenlighed indenfor vinduesindustrien.

DÞre

DÞre er nÊsten en tredjedel af vores sortiment. Vi forhandler bÃ¥de hoveddÞreindvendige dÞre med karm og indvendige dÞre uden karm. De kommer i mange forskellige kvaliteter - fra restpartier, outlet og fabriksnye til omgÃ¥ende levering.

I kategorien indvendige dÞre finder du eksempelvis franske dÞrebranddÞre, almindelige glatte dÞre og en masse andre former for dÞre. Af yderdÞre finder blandt andet facadedÞre, terrassedÞre og skydedÞre. Blandt vores sortiment finder ud dÞre til udendÞres brug, blandt andet i form af vores udhusedÞre i hÞj kvalitet.

Garageporte

Garageporte er det sidste ben i vores forretning. Vi bryster os af at have Danmarks billigste garageport - Trendline garageporten fra ProDoor - det er en CE mÊrket kvalitetsport pÃ¥ trods af den lave pris. Vi sÊlger garageporte med forskellige overflader og i mange forskellige stÞrrelser.

Få gode råd og professionel vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte Bango, hvis du har brug for gode rÃ¥d. Du kan ogsÃ¥ finde vejledninger til valg af vinduer, dÞre og garageporte i vores artikelarkiv.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

461件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Super god oplevelse

Burde skrive 2 anmeldelse - begge med 5 stjerner. Bestilt garageport med opmåling og montering. Både opmåling og montering leveret af Leo - fremragende person.
Desuden kÞbt garagedÞr med afhentning pÃ¥ Bangos lager ved Kjellerup. Bare super fin betjening👍

2024幎12月4日

Handlede på web shoppen

Handlede på web shoppen, bestilte greb med beslag,
pga af at varen ikke var på lager, fik jeg et kald fra fabrikken, der fortalte at varen ikke var på lager og vi skulle forvente 14 dage levering, Varen ankom til Bango, som sendte en mail til mig, her lÊste jeg fejlagtig at varen ikke vil blive sendt fÞr den var betalt, så jeg betalte den. varen ankom uden problemer.
Nu kom der en anden mail fra Bango, som oplyste at jeg havde betalt 2 gange, pokkers ! DET stod der sgu da også på den fÞrste mail," betalt på web shop" så de fik mit konto nr. og pengene blev tilbage fÞrt, SE det er kunde service, selv for en lille handel.

2024幎11月28日

Jeg havde kÞbt en SP12 fransk dobbelt

Jeg havde kÞbt en SP12 fransk dobbelt dÞre fra Swedoor men låsen på den ene dÞre var defekt ved skrue gevind. De tilbÞd 2 lÞsning hvor jeg skulle gÞre samt jeg vil få en lille kompensation - Det var jeg ikke enig I men dagen og sidst på dagen svaret de at de sender en ny dÞre istedet for. Selvom det startede dårligt og havde issue med de 2 dobbelt dÞre jeg havde kÞbt men Bango tog ansvar og ordnede det. Inden kÞbet fik også en god service/forklaring til vÊlge det korrekte dÞre. Tak bango.

2024幎11月18日

Super service!

EfterfÞlgende spiste vores lille hvalp en del af sprossen rundt om et af de små glas vinduer. Jeg var bitter over dette og ringede derfor til Bango for at hÞre om de kunne hjÊlpe, da jeg ikke kunne finde en ny nogen steder på nettet.

Samme dag som jeg ringede sendte Kristian et tilbud tilbage på en kassette til dÞren!

Super service !

2024幎11月14日
自発的なレビュヌ

Tak for hjÊlpen med port.

Tak for hjÊlpen med port.
God service, levering til tiden, hurtig montage.

2024幎11月19日

Hej Ruslan
Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjÊlpe.
Dbh. Uffe & Team Bango

Virkelig god kundeservice og vejledning

Virkelig god vejledning inden kÞbet.
DesvÊrre havde varen taget skade under transport, men det blev håndteret hurtigt og smertefrit.
Stor anbefaling herfra!

2024幎11月6日

KÊre Pernille,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at hÞre, at du oplevede god vejledning inden kÞbet, og at vi kunne håndtere transportskaden hurtigt og problemfrit. Din tilfredshed er vigtig for os!

Stor tak for anbefalingen!

Super kompetente medarbejdere

Super kompetente medarbejdere, god vejledning👍

2024幎10月8日

KÊre Palle,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse! Det er skÞnt at hÞre, at du har oplevet vores medarbejdere som kompetente og fÃ¥et god vejledning. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback! 👍

Vi ser frem til at kunne hjÊlpe dig igen.

Super forlÞb

Har kun positive ting at sige om Bango. Super professionelt hele vejen igennem. God pris, hjÊlpsom betjening. MontÞren kunne sit kram.

2024幎10月15日

KÊre kunde,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse hele vejen igennem, og at både prisen, betjeningen og montÞren levede op til dine forventninger.

Vi ser frem til at kunne hjÊlpe dig igen!

SeriÞs information om varesortiment

Venlig og kompetent hjÊlp til at kÞbe det rigtige produkt. Hurtig levering. Perfekt😊

2024幎10月8日

KÊre Anders,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du oplevede venlig og kompetent hjÊlp, og at leveringen var hurtig og problemfri. Perfekt! 😊

Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen i fremtiden!

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig levering og de leverede varer i henhold til specifikationerne, så det bliver ikke meget bedre :-)

2024幎10月7日

KÊre Johnny,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du fandt vores hjemmeside nem at bruge, og at leveringen levede op til dine forventninger. Vi sÊtter stor pris på dine rosende ord!

Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen i fremtiden.

Uffe & Team Bango

God service og nem afhentning af varen.

2024幎10月3日

KÊre Per,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du har oplevet god service og nem afhentning. Vi sÊtter stor pris på din feedback.

Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen!

God opfÞlgning

Vi har haft en meget positiv kÞbsoplevelse hos Bango. IsÊr vores kontakt med sÊlgeren og hans usÊdvanligt gode og hurtige opfÞlgning på vores henvendelser og på leveringen.

2024幎8月23日

KÊre Lise,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er virkelig glade for at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse med os, og at vores sÊlger har leveret hurtig og god opfÞlgning. Det betyder meget for os, at vores kunder fÞler sig godt hjulpet hele vejen igennem.

Vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig igen fremover!

Fint firma

Venlig betjening. God pris. Alt fungerede som aftalt.

2024幎9月5日

KÊre Hans Helmut,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at alt fungerede som aftalt, og at du havde en god oplevelse med både pris og service.

Vi ser frem til at kunne hjÊlpe dig igen!

Fremragende fra start til slut.Ordrenr. 048378

Fremragende fra start til slut. Kan varmt anbefales. Fik en ny port op og alting virker som det skal..

2024幎9月26日

KÊre Kim,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at din oplevelse fra start til slut har vÊret fremragende, og at alt fungerer som det skal med din nye port.

Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og ser frem til at kunne hjÊlpe dig igen i fremtiden.

Fint nok

Fint nok, at I kunne sende en reserveport åbner til en port, som blev leveret for nÊsten 2 år siden. Den kom hurtigt frem, men jeg synes, at prisen for den var temmelig hÞj. Og når der også kommer porto oveni blev det en pris på mere end 500 DKK. Også uheldigt at den blev leveret til et GLS depot 4 km fra min bopÊl selv om der er et gls depot bare 1 km fra mig.

2024幎9月18日

KÊre Åge,

Mange tak for din anmeldelse og din feedback. Vi er glade for, at du fik din reserveportåbner hurtigt, men vi forstår godt din pointe omkring prisen og leveringsomkostningerne. Vi forsÞger altid at holde priserne konkurrencedygtige, men vi tager naturligvis din feedback til efterretning.

Angående leveringsstedet beklager vi, at pakken ikke blev leveret til det nÊrmeste depot. Det er noget, vi vil tage op med vores fragtpartner for at forbedre fremover.

Tak igen for dine kommentarer, og vi håber at kunne hjÊlpe dig i fremtiden.

Uffe & Team Bango

Super velfungerende firma med gode priser

Hurtig, professionel og gode priser

2024幎9月16日

Bango からの回答

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du oplevede en hurtig og professionel service til gode priser. Det er prÊcis det, vi strÊber efter at levere hver gang.

Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen i fremtiden!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。