Wederom een nieuwe motor bij deze geweldige zaak gekocht. Een prachtige Triumph Street Triple 675 R. Helemaal verliefd op deze motor. Altijd super gezellig bij Barbier, super tof team en heerlijke kof... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Motor fiets nr zeven inmiddels . Ik kom hier al jaren voor een kop koffie en af en toe een snack bij de Joe Bar restauratie..aanwezig bij dit mooie bedrijf. Weer tevreden na een aantal leuke ge... もっと見る
企業が回答しました
Vandaag mijn nieuwe CFMOTO 675 NK opgehaald, alweer mijn 4de aanschaf bij Barbier. Ging in januari even kijken!!!!....... En ja hoor gekocht! (Bedankt Martin😄) Goede inruil prijs gehad voor mi... もっと見る
企業が回答しました
Wil even zeggen dat wij eerst een stroeve start hadden zo als jullie misschien gelezen hebben maar moet even zeggen dat het Barbier niet in de koude kleren ging zitten. Zij hebben alles aan gedaan... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Barbier Motorsport de gezelligste motorzaak van Drenthe! Mooie motoren voor nette prijzen.
連絡先
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Unieke motor gekocht bij de barbier
Samen met een bekende een unieke motorfiets uit de jaren 90 opgehaald bij de barbier. De motor stond op de eerste verdieping in hal 2 tussen allerlei prachtige andere oudere superbikes en MV's en Ducati 's zelfs twee desmosedici. Uniek zo'n collectie met een motorzaak De service was top de motor had een onderhoud beurt gegaan deze was helemaal vastgelegd met foto's etc. en de medewerkers van de Barbier maakte het voor mijn bekende een prachtige ervaring !! echt goed gedaan

Barbiermotorsport からの回答
Vandaag mijn nieuwe CFMOTO 675 NK…
Ging in januari even kijken!!!!....... En ja hoor gekocht! (Bedankt Martin😄)
Goede inruil prijs gehad voor mijn BMW F900R
De CFMOTO 675 NK stond netjes klaar, goede uitleg gehad over de motor en de uitgebreide mogelijkheden, ondanks de drukte wordt er niet gehaast gehandeld echt top.
Zoals gewoonlijk bij Barbier een goede service en altijd bereid je te helpen.
Op sien Grunnings ben er echt bliede mit😆💥

Goed geholpen door personeel
Goed geholpen door personeel, vriendelijke eigenaar. Druk op zaterdag. Lekker frietje gegeten tijdens het wachten.

Topzaak!
Meneer is 24/7 beschikbaar, denkt goed mee en leverd goeie garantie! Zeker een aanrader deze zaak!

Barbiermotorsport からの回答
Goede ervaring - prettig en professioneel!
Via een marktplaats advertentie bij Barbier terecht gekomen. Ik was niet in de gelegenheid om direct te gaan kijken, dus we hebben telefonisch veel afgestemd. Prettig en professioneel.
De volgende dag ging ik kijken en de motor ophalen. Een fijn gesprek gehad met de eigenaar en een goede deal gemaakt!
Zeker aan te raden!

Super vriendelijk en behulpzaam
Na een eerdere mindere ervaring omdat wij ze niet te pakken kregen en niet terug werden gebeld, waar ook netjes werd aangegeven dat het erg druk is geweest.
Is mijn zoon vandaag naar Barbier geweest en hij was echt heel erg enthousiast over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de medewerkers.
Na een slechte review mag het ook gezegd worden dat dat dan gelukkig door omstandigheden is gekomen
Dus zeker komt mijn zoon hier terug

Barbiermotorsport からの回答
Motor fiets nr zeven inmiddels .
Motor fiets nr zeven inmiddels .
Weer tevreden na een aantal leuke gesprekken...met medewerkers en klanten..
Martin Barbier als gewoonlijk fijn aanwezig...goede en duidelijke afspraken gemaakt.
Nu het nieuwe seizoen in met wederom een fijne motorfiets die thuis wordt afgeleverd en de inruilers weer richting Havelte.
Toppers...👌🏻

Super zaak
Super zaak. Fantastische motor gekocht voor een super bedrag. Motor is top en ze hebben nog wat kleine aanpassingen aan de rem voor mij gedaan als service bij aankoop. Super vriendelijk personeel. Mega aanrader!
Gr, Dan

Aankoop motorfiets
Bij Barbier Motorsport heb ik een motorfiets gekocht en ben ik zeer prettig geholpen. Er werd rustig de tijd genomen om mijn wensen en ervaring te bespreken. Door de grote voorraad kon ik verschillende motoren vergelijken, waardoor het advies eerlijk en goed onderbouwd voelde. Het ging duidelijk om de motor die bij mij paste, niet om wat toevallig beschikbaar was. Ook de persoonlijke bereikbaarheid gaf veel vertrouwen. Een professionele en betrouwbare motorzaak.

Barbiermotorsport からの回答
Hier moet je gewoon zijn
Dit is een bedrijf waar de ware service en klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel staan.
Heel veel dank voor de uitstekende begeleiding en advies bij de Harley.
Als ware motor liefhebber ga ik in ieder geval nergens anders meer naar toe.
@ Martin: nogmaals heel erg bedankt!

Barbiermotorsport からの回答
Ik ben hier heel erg goed geholpen door…
Ik ben hier heel erg goed geholpen door enorm vriendelijk personeel, echt een aanrader

Een Walhalla voor de motorliefhebber
Een Walhalla voor de motorliefhebber, veel motoren, motorkleding, helmen, communicatiesets te halen. Bij aankomst bij de zaak bleek de batterij van mijn auto leeg te zijn..... Die hebben ze voor me vervangen, Dank voor jullie service!

Barbiermotorsport からの回答
Omdat dit een tof bedrijf is .super…
Omdat dit een tof bedrijf is .super klasse. Even vriendelijk en goeie service..

Barbiermotorsport からの回答
BARBIER is een topzaak koffie is alleen…
BARBIER is een topzaak koffie is alleen niet te zuipen;) Niek is een topgozer weet alles en kan alles

mooi motorzaak
mooi bedrijf, wordt leuk begroet als je binnenkomt. personeel is vakkundig.

Profesjonalna obsługa
Profesjonalna obsługa, indywidualne podejście do klienta , motocykle z najwszej półki. Polecam wszystkim !

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。