Barholt Cykler レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Var inde med min cykel i forbindelse med ferie i KÞbenhavn. Min cykel gik i stykker og jeg opsÞgte barholt cykler. Selvom travlhed tog de min ind med det samme. Smilende personale, fÞlte mig helt hjem... もっず芋る

䌁業が回答したした

Barholt cykler redder sommeren 😁🚵‍♂ Jeg er den lykkelige ejer af en lÊkker cube carbon full suspension, hvor jeg skulle have udskiftet krankbox,lejer i bagstellet og skulle have en ny Sram AX... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg afleverede min seks mÃ¥neder gamle cykel hos Barholt Cykler, fordi frilÞbsnavet var defekt. Barholt mente, at problemet skyldtes forkert smÞring med fedt, som de pÃ¥stod, jeg selv havde lavet. Jeg... もっず芋る

Elendig cykelmekanikere. Skulle have skiftet kranksÊttet pÃ¥ en cykel, som var kÞbt hos dem. De formÃ¥ede alligevel, at sÊtte et forkert sÊt pÃ¥ og sende mig afsted med det. Da cykel ikke ville kÞre ord... もっず芋る

䌁業情報

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 17ä»¶

レビュヌを曞く

Stor tak for en lÊkker service hos

Stor tak for en lÊkker service hos Anton fra Barholt Cykler. Jeg kom ned i butikken uden tidsbestilling for at afmontere min krankboks, da jeg ikke havde det rette vÊrktÞj, og klokken var lidt i lukketid. Jeg kan godt forstå, hvis cykelbutikkerne ikke har tid til at lave mindre opgaver her og nu på grund af travlhed. Anton viste dog kÊmpe overskud og fleksibilitet, og han afmonterede krankboksen med det samme. 1000 tak for det, Anton. Du er en guttermand.

2021幎12月22日

KÊre Alexandre.
Tusind tak for den fine anmeldelse.
Rigtig glÊdelig jul og godt nytår,

Ligegyldig og ingen service

Jeg kÞbte en cykelhjelm for nogle mÃ¥neder siden. Der var ingen imÞdekommenhed, hverken goddag eller farvel, ingen service da jeg stod og sÃ¥ pÃ¥, og prÞvede hjelme. Da jeg kÞbte hjelmen, blev belÞbet ikke sagt af ekspedienten, der var ej heller et simpelt “tak” ved betaling.

Jeg har vÊret i butikken efterfÞlgende for at se pÃ¥ cykellygter. PÃ¥ trods af at der var flere ekspedienter i butikken, var der ingen, der bÞd mig velkommen, spurgte ej heller, om jeg havde brug for hjÊlp. Dette til trods at der var ledige ekspedienter. Jeg gik igen, uden at kÞbe noget. Og (selvfÞlgelig) uden et “farvel”. Jeg finder et andet sted at handle, for den opfÞrsel er for arrogant og trist at stÃ¥ model til.

Som det kan lÊses af svaret fra butikken, så er min oplevelse ikke noget, de kan genkende, og ikke det indtryk de eller deres andre kunder har.
Jeg kan dog lÊse her på Trustpilot, at andre kunder netop har haft dårlige oplevelser med service hos Barholt Cykler.
De andre anmeldelser er kommenteret af Barholt Cykler, men de er gang på gang ikke enige med os kunder. Dette er desvÊrre endnu et tegn på arrogance.

2021幎12月21日

KÊre Hanna.

Jeg er ked af at hÞre at vores service ikke har levet op til dine forventninger.
Det er absolut ikke det indtryk vi selv - eller vores andre kunder - har af vores service.
MHT din oplevelse 2. gang med kÞb af cykellygter, er på ingen måde noget vi selv kan genkende.
Hvorvidt en ekspedient er ledig eller ikke, vil jeg mene kan vÊre svÊrt at bedÞmme som kunde. En ekspedient som står ved en kassecomputer og ser ledig ud, kan vÊre ved at fÊrdiggÞre et salg eller i gang med noget lignende. Herudover har vi ingen "ledige ekspedienter" stående rundt omkring. Det har vi simpelthen ikke tid til for tiden.
Ja, et "Hej" eller "Lige et Þjeblik" koster ikke noget, det er vi helt enige om. Og det er en del af vores ellers normalt gode service. Vi gÞr vores bedste her i en travl tid og beklager naturligvis at det ikke har kunne opfylde dine forventninger til en god service.

Henrik

Reparation af ladcykel

Jeg fik en service ud over det sÊdvanlige, da jeg trådte grÊdende ind i butikken, efter jeg flere steder var gået forgÊves efter hjÊlp hos andre cykelsmede i området.
Fra hjertet TAK TAK TAK!

2021幎12月14日

Barholt Cykler からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse :-).
Henrik

Dyrt og dårlig service

Dyrt, ikke sÊrlig imÞdekommende og dårlig service

2021幎12月3日

Hej Tobias.
Vi er kede af at vores service ikke har levet op til dine forventninger.
Skulle du have lyst til at uddybe nÊrmere, er du naturligvis velkomme i butikken eller til at sende os en mail.
MVH. Henrik

Var forbi Barholt Cykler

Var forbi Barholt Cykler, fordi mit gear opfÞrte sig mÊrkeligt. De fiksede det lynhurtigt, og ville oven i kÞbet ikke have en krone for det. Tusind tak for god service! Jeg kommer helt sikkert igen.

2021幎5月20日

Arrogant og nedvÊrdigende

Dette er min oplevelse af hvordan Barholt ydede service til min mor, på 73 år. Hun kÞbte en Batavus cykel hos Barholt hvor lakken efter lidt tid begyndte at skalle af. Da hun henvendte sig hos Barholt, fik hun en både nedvÊrdigende og uforskammet behandling. Hun fik bl.a. at vide, at der ikke var noget at gÞre og det bare var Êrgerligt. Barholt fortalte også, at de havde talt med Batavus, der ikke ville hjÊlpe. Min mor forklarede Barholt, at hun havde talt med en anden forhandler, der mente der var tale om en lakfejll. Dertil svarede Barholt, at så kunne hun jo bare gå derhen......som sagt, så gjort, og nu er det lavet på garantien pga. god service hos den anden cykelhandler. Dvs. at garantien dÊkkede og hun har fået et nyt stel, men Barholt gad ikke som sÊlger og forhandler at bruge tid på at hjÊlpe. Batavus kunne iÞvrigt fortÊlle, at Barholt aldrig har kontaktet dem om cyklen. LÊren er, at Barholt ikke er et sted vi nogensinde vil handle igen og jeg håber vi ligeledes kan inspirere andre til at lÊgge deres penge hos en anden cykelhandler.

2020幎12月8日

Hej "JC".
Jeg beklager den uheldige oplevelse med cyklen hos os.
Når vi taler reklamationer, er der nogle sager som naturligvis uden diskussion er reklamationer. Andre reklamationer kan vÊre mere i et gråzone område mellem at vÊre en reklamation eller ikke.
I det konkrete eksempel har vores medarbejder vurderet at reklamationen ikke var berettiget da cyklen var temmelig ridset og bar prÊg af hårdt brug, (Reklamationsrettet dÊkker ikke slidtage eller forkert brug)
Vores medarbejder har ikke vÊret sat ordentlig ind i vores politik om at vi i tvivlstilfÊlde lader leverandÞren vurdere hvor vidt en vare byttes. Sommetider er vores leverandÞrer ret large, også mere end hvad man kan forvente. Vores politik er at vi naturligvis bytter hvad vores leverandÞrer bytter.
Vi beklager derfor at denne politik ikke er efterlevet med din mors cykel.

Henrik/Barholt Cykler

A good selection of new bikes and

A good selection of new bikes and accessories and people who know their stuff. It can be busy, especially during the weekend, but I'd rather wait a few minutes and get good advice from people who love bikes than immediate service from people who just see it as a job. I bought a bakfiets cargobike and that the owner knew all the ins and outs of the bike. I found Kristoffer particularly helpful and his personal service made me decide to come back for two more bikes for our family.

2020幎10月30日

Barholt Cykler からの回答

Dear Onno and all other who must read your this.
Thanks for the nice review. It tells exactly what kind of shop we are.
When we can share the burning love and passion we have for good and nice bikes, we love it. This is all we dream about.
A little time ago, we got asked to be a part of a big Danish bike chain with retailers. We said no thanks. For the business, it might had been good , but not for us. Because we have passion for the work we do and the products we sell - exactly as you write.
We want to be an individual shop.
We see very many people like what we do - and our products. We are very graceful.

Best regards, Henrik and Team Barholt

Fantastisk service

Fantastisk service, både telefonisk og in real life. Meget Êrlig vurdering af hvilke cykel min sÞn ville få mest glÊde af i lÊngere tid.
Og de var så skÞnne at fikse cyklen så den var klar til at få med hjem samme dag. Virkelig fedt når vi kom langvejs fra og havde en dreng der virkelig havde glÊdet sig til ny cykel.
Elsker deres ventetone på telefonen😁

2020幎10月3日

Hej SIgne.
Tusind tak for den fine anmeldelse.
MVH. Henrik/Team Barholt

Service som i gamle dage ...

Jeg var forbi med min gamle havelåge af en cykel. Flere steder har folk rynket på nÊsen, når jeg har mÞdt op med den. Min kÊde var hoppet af inde i kÊdekassen, så ville have hjÊlp til at få den brudt op. Men den uddannede cykelsmed (jeg spurgte ham) brÞd den ikke op. Han klikkede den af, satte kÊden på, og strammede den. Hvad koster det? Ikke noget, sage han. Men kom igen, hvis du skal have den sat i stand. Og det gÞr jeg. Venlig hilsen Bjarke

2020幎9月18日

Hej Bjarke.
Tak for den fine anmeldelse.

fantastisk service

Barholt Cykler har virkelig vÊret en uovertruffen support. Jeg havde kÞbt en ny elcykel - forhandleren og producenten gik konkurs - min cykel kÞrte virkelig dårligt og Barholt Cykler supporterede mig så min cykel fik nye reservedele og det kostede kun arbejdslÞnnen. Det er service og min cykel har aldrig kÞrt bedre.

2020幎9月15日

Hej Anne Marie.
Tusind tak for den fine anmeldelse. Godt at din cykel blev god igen :-)

Arrogant “service”

Jeg Þnskede en umiddelbar vurdering af min kÊrestes cykel som knÊkkede ved pedalerne ved tråd/igangsÊttelse. FÞrste kommentar fra medarbejderen: Hvorfor går I ikke til service, hvor den er kÞbt? Jeg forklarer, at cyklen er kÞbt online. Jeg får fortÊller om problemet, men medarbejderen virker uinteresseret og nÊrmest lidt trÊt af måske at få den indleveret. Jeg opfordres dog til at indlevere cyklen til startundersÞgelse som vil koste cirka 350 kr for at de kan identificere problemet.
Jeg har nu forespurgt hos en anden cykelhandler. Han kÞrte en ultrakort tur og fastslog straks, at det var kranken og at en reparation vil koste cirka 500 kr. Jeg ved ikke om det er fordi Barholt cykler er for fine til at servicere cykler kÞbt online. Til info er det ikke en billig cykel, cirka 5500 kr. Jeg skal selv nÊste Ã¥r have en ny cykel, men nu ved man da, hvor man ikke skal gÃ¥ hen 😊

2020幎9月12日

Hej Jesper.

Beklager at du har haft den oplevelse som du beskriver. Ingen ansatte i butikken genkender historien, så her er mit gÊt på situationen herfra:
Vi har foreslået dig at at henvende dig hvor du har kÞbt cyklen da din cykel virkede ny og derfor inden for garantiperioden. Altså at sÊlger som udgangspunkt skulle udbedre problemet uden beregning og at du på den måde ville kunne spare pengene i forhold til at lade os lave din cykel.
Hvis en medarbejder har set en smule trÊt ud, skyldes det formodentligt at vi har haft et ekstremt travlt år og vÊret dÞdpressede. Godt at du fik lÞst dit problem andet sted. Som du beskriver vores håndtering af dig og din cykel, er meget langt fra hvordan vi har mission om at arbejde.
Skulle du ombestemme dig og have lyst til at give os en 2. chance, er du naturligvis meget velkommen.

MVH. Henrik/Team Barholt

SÅ fin service i forbindelse med kÞb af

SÅ fin service i forbindelse med kÞb af ny cykel. Ejeren tog sig god tid til at forklare ordentligt om alm cykel contra el-cykel, sÃ¥ jeg endelig blev sikker i mit valg. Fin ekspedition af anden ung mand og trods total travlhed ved udlevering god information. At man kommer tilbage med lillebitte justering og en medarbejder, der har fÃ¥et fri og er pÃ¥ vej ud af dÞren, stopper op og tilbyder sin hjÊlp er edderm... god service. At cyklen derudover er HELT fantastisk, og mit bedste kÞb til dato er jo bare ren win-win. TAK

2020幎8月22日

KÊre Vibeke.
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vil ikke skrive så meget mere andet end fÞlgende: Den oplevelse du har haft, det er hvad vi Þnsker at give alle og det er bare super fedt at hÞre når det vi kÊmper hårdt for lykkes. Tak :-)
Henrik/Team Barholt

Dejlig cykel - dårlig og utrovÊrdig service

Fredag den 15. maj 2020 kÞbte og betalte vi en dejlig Pelago-cykel hos Barholt Cykler. Cyklen skulle samles, og vi aftalte, at vi kunne hente den mandag den 18. maj efter kl. 16.

Mandag kl. 15.12 - altså tre kvarter fÞr aftalt afhentning - blev vi ringet op fra Barholt, der indtalte en telefonbesked. De havde fået så mange ordrer ind mandag morgen, at de ikke kunne nå at overholde aftalen med os, hvilket de bad om vores forståelse for. De var ikke sikre på, at de kunne blive fÊrdige med cyklen mandag, men så ville de montere den som det fÞrste om tirsdagen. Vi havde - og har - ingen forståelse for, at andre kunder, kunne komme foran os i kÞen, når vi både havde kÞbt og betalt cyklen to arbejdsdage fÞr. Vi ringede til Barholt for at hÞre, prÊcis hvornår cyklen kunne blive fÊrdig. Det fik vi ikke svar på, og der var ingen beklagelse af situationen.

Tirsdag formiddag modtog vi pr. SMS besked om, at cyklen nu var klar til afhentning. Da vi ankom til butikken tirsdag eftermiddag, viste det sig, at cyklen var blevet monteret med en forkert sadel (stor herresadel til lille damecykel). Derfor måtte vi vente yderligere. Den rigtige sadel blev monteret skÊvt, og vi blev ikke tilbudt justering af hverken sadel eller styr ved udleveringen, i modsÊtning til en anden kunde, der var i butikken samtidig. Så det ordnede vi selv, da vi kom hjem med cyklen.

Medarbejderen, der havde solgt os cyklen, og skulle udlevere den til os, sagde at han kunne forstå, at vi havde måttet gå forgÊves om mandagen. Dette var jo ikke helt tilfÊldet, og det styrkede ikke indtrykket af god kommunikation mellem butikkens medarbejdere. Men som kompensation for vores ulejlighed tilbÞd medarbejderen, at andet serviceeftersyn kunne ske uden beregning. Vi svarede, at vi ikke havde tÊnkt os at få lavet service på cyklen i deres butik. Medarbejderen reagerede temmelig kraftigt på dette ved at sige, at vi i så fald aldrig ville kunne udnytte vores reklamationsret, og at Barholt ville fralÊgge sig ethvert ansvar for fejl på cyklen. Vi gjorde straks opmÊrksom på, at butikken ikke kan stille kÞberen ringere end kÞbelovens regler om to års reklamationsret.

Da vi kom hjem, lÊste vi da også i det udleverede servicehÊfte, at der ganske rigtigt er to års reklamationsret på alle cykler, men at forhandleren tilbyder tre års reklamationsret på dele og fem års reklamationsret på forgafler og stel, såfremt de fire fÞrste eftersyn overholdes og bliver udfÞrt af et medlem af brancheforeningen Danske Cykelhandlere. Og det er jo en noget anderledes historie, end den medarbejderen prÊsenterede os for.

Alt i alt oplevede vi dårlig og utrovÊrdig betjening og service hos Barholt. Vi sÊtter ikke vores ben i butikken igen, med mindre vi skal bruge reklamationsretten. Hvis du har lyst til at kÞbe en dejlig Pelago-cykel, kan vi kun anbefale, at du finder en anden forhandler end Barholt.

2020幎5月31日

Hej John Erik.
Jeg beklager at du har haft en dårlig oplevelse i vores butik. Det er altid Êrgerligt når det ikke lykkes at gÞre en kunde tilfreds. Det er tydeligvis relativt forskelligt hvordan og hvornår man syntes at noget er en skuffende oplevelse.
Jeg vil her forsÞge at redegÞre for sagen set fra butikkens synspunkt.
Hvis en ny cykel eller en reparation sÊlges eller indleveres så sent fredag at vi ikke når at lave den pågÊldende dag, bliver cyklen sat til at vÊre fÊrdig mandag, typisk eftermiddag.
Mandag laves så typisk cykler som er indskrevet eller solgt fredag og lÞrdag. Cyklerne tages i vilkårlig rÊkkefÞlge efter hvad tidspunkt de skal vÊre klar.
Vi har fået to nye folk i butikken i lÞbet af dette år som skal lÊre procedurerne i butikken. Herudover har vi skiftet kassesystem for nylig. Begge disse ting giver selvfÞlgelig udfordringer som i vÊrste fald kan ende i fejl. Dette kan vi kun beklage.
Herudover oplever vi en ekstrem travlhed lige nu, vi har travlt som aldrig fÞr. En del butikker i vores branche oplever travlhed for tiden, nogle gÞr ikke. Hvorfor har vi så mere travlt en gennemsnittet? Fordi vi generelt har et godt ry, har passion for hvad vi laver samt har nogle lÊkre og populÊre produkter.
Vi har kunder som altid har fået repareret cykler og kÞbt cykler hos os siden den dag jeg åbnede Barholt Cykler for 18 år siden. Disse kunder kommer kun hos os og har ikke lyst til at gå andre steder hen!
Vi kunne sagtens bruge noget mere personale i butikken, specielt lige nu. Dette ville minimere fejl og give endnu bedre service. Avancen på cykler og tilbehÞr er desvÊrre ikke som i så mange andre brancher. Derfor er der ikke det samme overskud som i f.eks en tÞjbutik hvor der står en ekspedient klar ved disken.
At vi har glemt indstille sadel og styr er naturligvis en fejl. Det samme er det at cyklen fik en forkert sadel på. Dette skyldes igen travlheden som vi oplever lige nu.
MHT. reklamationsretten, har du naturligvis ret i at der er to års reklamationsret. En forudsÊtning for denne er dog at det fÞrste gratis eftersyn er lavet. Her tÊnker jeg på, at hvis cyklen f.eks. kommer til at knÊkke eger som skyldes manglende efterspÊnding (1. gratis eftersyn), kan man jo her tale om manglende vedligeholdelse eller forkert behandling af produktet (cyklen).
I vores hårde kamp for at gÞre alle kunder tilfredse, må vi konstatere, at folk er forskellige. Nogle ser muligheder - og andre ser problemer. Vi har mange taknemlige kunder som er glade for os - og omvendt. Det er hér vores fokus er. Win Win

Henrik Barholt