Den dårligste service nogensinde mÞdt
Jeg kommer i din butik, viser dig min Gazelle (lige uden foran din butik) og siger, at jeg Þnsker en cykel magen til den jeg har.
Den jeg har er SORT.
Du sender samme aften en sms med denne ordlyd:
Hej Trine. Vi talte samme tidligere i dag omkring en Gazelle cykel. Gazelle laver en model som hedder Orange C7 som har samme stel som cyklen du har nu. Den har lidt ekstra features som multijusterbar frempind, kÊdestrammer mm. Den er til levering nu og koster 5599,- Du kan ikke besvare denne SMS. Mvh Barholt Cykler
PS: har 2 rullebremser, osv osv...det du forespÞrger.. Du kan ikke besvare denne SMS. Mvh Barholt Cykler
Dagen efter kommer vi til din butik og bestille cyklen.
Jeg ser den ikke, du finder den på din skÊrm, du siger IKKE at den kun kommer i sÞlv, havde du gjort det havde jeg sagt NEJ, jeg Þnskede jo en cykel magen til min egen. Og som du flere gange har set er SORT. Min mand er lige ved siden af og heller ikke han har hÞrt at den kun fås i grå, han ved jeg på ingen måde kan lide grå cykler.
Jeg kommer til din butik mandag den 25. juli for at spÞrge hvornår min cykel er klar. En af dine ansatte siger, at jeg kan hente den i morgen (tirsdag den 26. juli) efter klokken 16.
Vi er i sommerhus og jeg ringer torsdag den 28.7 for at sige jeg kommer samme dag for at hente cyklen. Men den er ikke kommet til butikken???
Frem og tilbage, ingen ved hvor cyklen er og stor forvirring.
I dag får jeg en sms om at den er klar.
Jeg kommer til din butik hvor jeg får fremvist en sÞlvgrå cykel. Jeg har aldrig sagt, at jeg Þnskede en sÞlvgrå og du har på INTET tidspunkt sagt at denne model kun laves i sÞlv.
Din ansatte siger, at det er ord mod ord og jeg kan tage cyklen eller vente til du er tilbage fra ferie. Efter at han har talt med dig, du er nogenlunde ligeså konfliktsÞgende som din medarbejder.
Din ansatte er så dårlig til at kommunikere konstruktivt med en kunde, både min mand og jeg havde prÊcis samme oplevelse, både i dag og den mandag jeg kom for at spÞrge til cyklen. Det giver rigtig mange dårlige point at have så konfliktkommunikerende medarbejder.
Dette er IKKE ord mod ord, du har i din sms skrevet at den nye cykle har det jeg efterspÞrger og det jeg efterspurgte var en sort cykel magen til min egen. Som forbruger jeg er fuldstÊndig vildledt, du skriver at stellet er det samme som det jeg har, hvordan skal jeg vide, at farven ikke er den samme?
Din ansatte ringede efterfÞlgende for, at sige at jeg har bestilt en sÞlvfarvet cykel! Og at I kan lave en handel så jeg betaler omkostningerne for det han mener er jeres tab men han kan ikke sige hvad det tab handler om eller hvad belÞbet er. Og igen konfliktkommunikation, og så dårlig stil.
Min mand ender med at hente cyklen, ikke fordi du har ret, men fordi han ikke mener det er pengene vÊrd.
Dine ord mod ord politik, er ikke rigtig godt for din forretning.
Du kunne have håndteret dette meget meget bedre!
2016幎8æ2æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ