KOOP NIET BIJ DIT BEDRIJF!!! Laarzen besteld bij dit bedrijf, zeer slechte kwaliteit, soort sloffen maar ook daarvoor te slechte kwaliteit. Gemaild en ik kon de laarzen terugsturen, dit moest dan w... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ook ik ben opgelicht via de internetsite Barneveld-mode. Afgelopen zondag een bestelling gedaan van 4 truien van ruim € 160,00. Ik heb alleen een bevestigingsmail gehad en verder geen track & trace mo... もっと見る
Ook wij hebben deze berichten te laat gelezen, wel melding gemaakt bij Meldpunt van omroep Max en moeten ook maar afwachten of onze bestelde trui nog komt. Zijn uitgegaan van de sterren die op hun sit... もっと見る
Op 21 januari laarzen besteld ivm wintersportvakantie. Bleken in 1e instantie op voorraad te zijn, naar uiteindelijk moesten ze uit “het buitenland” komen. Gevraagd om het aankoopbedrag terug te s... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hier idem dito!
Hier idem dito: Besteld, Betaald en zoals het er nu naar uitziet: Belazerd!
Ook ik ben zeer ontevreden
Ook ik ben zeer ontevreden, betaald 69.,95 en ook niks ontvangen.Tot 8 keer heen en weer en beloven en sinds gisteren alles niet meer te bereiken, Server niet te vinden.
Zeer slecht
Zeer slecht, zijn niet eerlijk. Bestelling 26 januari gedaan, kreeg enkel reactie na revue geplaatst te hebben hier maar hun uitleg is niet correct dus op opmerking nog steeds geen echte correcte reactie gehad. Zijn gewoon oplichters 😒😒😒
Bestelling trui!!
Eerste revue kon ik niet versturen!!!
Trui besteld bij Barneveld mode. Zou volgende dag bezorgd worden. Na 3 weken nog niets ontvangen. Na 3 x een mail gedaan, e x GEEN antwoord gekregen. Slechte service!!!!!
Ook ik heb mijn bestelling nog steeds…
Ook ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen. 25 januari besteld. Sinds vandaag is de site en mailadres niet bereikbaar. Ik kan dus mijn €40 of trui wel vergeten.
Wat kunnen we er aan doen?
Inderdaad oplichters!!!
Inderdaad oplichters!!!
Geen winterboots ontvangen en betaald😖
Wel korting op een volgende aankoop😩😝
Jas besteld
Jas besteld. Niks ontvangen. Mail contact gehad met barneveld mode. Vertelde me een kleine vertraging te hebben. Nu twee weken later mail ik opnieuw en ligt daarna de site er ineens uit!
Ik heb een jas besteld van 80 euro
Ik heb een jas besteld van 80 euro, nog niet binnen, ik vrees dat ik ben opgelicht, hoe is het mogelijk! Ze reageerde 1x via de mail, en nu opeens kan ik ze niet meer bereiken en ligt de site eruit! Dit is de 1ste keer dat ik ben opgelicht, voortaan beter uitkijken voor ik online een aankoop die. Wat een hufters!
dropshipper, site nu offline
trui besteld, traceercode zegt "China". nu is de site offline en werkt de traceercode niet meer.
ik vind ook een nieuwe site online "Bakkermode.nl" die de nieuwe versie van deze site lijkt te zijn, met precies dezelfde neppe truspilotreviews op hun homepagina.
superslecht.
Ik ben opgelicht door Barneveld mode
Ik ben opgelicht door Barneveld mode. Ik heb over de €100,- besteld en ze gaven aan volgende dag in huis. Na diverse berichten hebben ze mij aan de lijntje gehouden dat het onderweg is er zat een foutje in het systeem. Allemaal excuses en vandaag mail ik weer voor de status zie ik dat ze nu helemaal zijn verdwenen.
Ik sta open voor gezamelijk aangifte!
Iedereen die graag hun geld terug willen dan moeten we allemaal aangifte doen!
Ook ik heb de truien niet ontvangen
Ook ik heb de truien niet ontvangen. Ze zijn niet bereikbaar
Ik voel me nu ook echt opgelicht
Ik voel me nu ook echt opgelicht. Een jas van 80 euro besteld een aantal weken geleden. Had ik maar eerst de reviews gelezen. Nog niks ontvangen en de mail met zogenaamde tracken gaat al helemaal niet open. Waar kunnen we een klacht indienen? Ik vind ze niet eens 1 ster waardig nadat ik ook alle reviews heb gelezen van alle anderen die ook zijn opgelicht.
Leermoment :(
Leermoment. Ik check vrijwel altijd de reviews bij aanbiedingen via Insta en nu ben ik er domweg ingetrapt. Oerhollandse naam, gelikte site en verblind door de foto van de te leuke broek.
truien besteld voor over 100 euro
truien besteld voor over 100 euro
trace zit in t vliegtuig uit china nu uit getraceerd alles stil en onbereikbaar
geld en truien weg
als iemand het initiatief neemt voor een verzamel aangifte doe ik mee
laffe boevenbende
paid for a never received order
I ordered and paid for a never received sweater. I thought with a Dutch company. But then I saw that my order had to come from China. So I mailed why. Initially I was informeer that my order would take 8 work days. After that time I mailed again. Two weeks later still no answer. Their website is now out of order. So this is obviously scam! Next time I’ll check Trustpilot first before I buy from a company I have no experience with!!!
Niet bestellen!
Jammer dat ik de reviews niet vooraf heb gelezen want ondanks drie emails over mijn bestelling weet ik nog niet of ik überhaupt de twee broeken ga krijgen. Na het bestellen kreeg ik een email dat de voorraad op is en dat die vanuit het buitenland moest komen - China! Drie weken verder en de website is uit de lucht! Slechte zaak.
Oplichting
Heb twee truien besteld maar nog niet binnen gekregen mail gestuurd bestaat niet web site bestaat niet gelukkig met klarna betaald teminste dat dacht ik.
Zij kunnen ook die gegevens niet vinden waar ik het besteld heb.
dus krijg ik mijn geld niet terug
Het moet echt niet gekker worden hoor verdomme😠😡
Oplichters!
Gatsie! Ik lees nu alle recensies en ben bang dat ik ook kan fluiten naar mijn €79,95….. Op 29 januari besteld en nog niks ontvangen. Veel herkenbaarheid in berichten die hier worden geplaatst :-(
Gemaild en heb gelijk een onbestelbaar retour mailtje gekregen.
Wat een k bedrijf!!!!!!
Dit bedrijf bestaat denk ik niet meer
Dit bedrijf bestaat denk ik niet meer. Ik heb uiteindelijk het artikel wel gekregen, uitermate slechte kwaliteit. Ik kan het niet meer terug sturen want het bedrijf reageert niet en is nu ook onvindbaar geworden.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。