レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har tidligere kÞbt produkter, som har hjulpet os meget. Herudover har jeg ved seneste kÞb oplevet super rÃ¥dgivning, via mail, sÃ¥ sender de bedste anbefalinger bÃ¥de i forhold til produkter og ser... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde fulgt lidt med pÃ¥ Insta, og startede med en Ja-tak-tilbudspakke. En god mÃ¥de at komme igang pÃ¥, og isÊr Mug-skimmel sprayen har vi haft stor glÊde af. Jeg er en lykkelig ejer af en campingvo... もっず芋る

䌁業が回答したした

DÃ¥rlig kundeservice, da der ikke rigtigt bliver besvaret mails. Produktet er okay, dog langt fra sÃ¥ effektivt som der vises pÃ¥ videoer basicclean laver. Mikrofiberkluden som medfÞlger laver sorte misf... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte “Louises favoritter” som inkluderer kalkrens, mug og skimmel, unirens samt klud, svamp, bÞrste mv. Jeg har vÊret SÅ glad! IsÊr for kalkrensen, endelig et produkt der virkelig virker! Mine kl... もっず芋る

䌁業情報

1. 掗浄剀提䟛業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Basic Clean er leverandÞr af hÞjkoncentrerede rengÞringsmidler til det professionelle marked. Vores rengÞringsmidler forhandles via vores hjemmeside eller via vores kundecenter. Vi udbyder en enkelt og overskuelig produktserie af rengÞringsmidler, og det er ekstremt vigtigt for os at vores rengÞringsmidler gÞr rengÞringen let og lige til. RengÞringsmidler er ikke bare rengÞringsmidler, men med Basic Cleans rengÞringsmidler får du den bedste kvalitet og dermed de bedste resultater. Vi håber at du bliver glad for vores rengÞringsmidler, og vi er altid behjÊlpelige hvis du har spÞrgsmål angående vores rengÞringsmidler eller rengÞringsudstyr...

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

781件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 93に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Tager numsen på sine kunder

Hun sÊlger basically klorin til AAAAALT for hÞj pris. Mug og skimmelrens, det er bare klorin. Kunne da bare kÞbe det selv.

2026幎2月12日

Basicclean からの回答

Mug og skimmelrens er meget mere end klorin, og det ville du vÊre klar over hvis du havde sammenlignet de to produkter .

Vi har flere eksempler på kunder har forsÞgt med klorin uden resultater for herefter og fjerne skimmelsvamp helt med vores produkt.

Klor er kun en lille del af produktet.

Med en anonym profil her er det meget svÊrt og tage din anmeldelse seriÞst, men jeg har svaret dig på din noget useriÞse og uanstÊndige anmeldelse.

Havde glÊdet mig sÃ¥ meget til at bruge

Havde glÊdet mig så meget til at bruge overens, da det blev hypet godt op. Men det var ikke nogen succes tiltrods for jeg gjorde som man skulle. Skraberen der var med var dog ok. Men er godt nok skuffet. :( Þv, spild af mine penge.

2026幎2月10日

Hej Gitte
hvor bliver jeg ked af at se din besked her,
vi i kundeservice har ikke haft muligheden for at hjÊlpe dig
med at komme rigtig i mål

DÃ¥rlig kvalitet

Dårlig kundeservice, da der ikke rigtigt bliver besvaret mails. Produktet er okay, dog langt fra så effektivt som der vises på videoer basicclean laver. Mikrofiberkluden som medfÞlger laver sorte misfarvninger, som er enormt svÊre at få af. Kludene er fyldt med farve, og jeg ville helt klart undlade at kÞbe en med, hvis jeg skulle handle derfra en anden gang.

Hej Filippa

hvilken email har du skrevet på ?, alle vores mails bliver besvaret dagligt!

men har du skrevet til ordre@basicclean, får man et autosvar at emails ikke bliver besvaret og man skal skrive til info@basicclean.dk

mht. de sorte klude, skriver vi på produkt siden at disse skal vaskes inden brug, men vil tager til efter retning om vi skal gÞre endnu mere for at informere om dette.

mvh Ricco

Fantastisk produkter

Fantastisk produkter. Det eneste der virker hver gang.

Hej Camilla
1000 tak for din sÞde og flotte anmeldelse
Det betydet virkelig meget for os.
Kh Dorte

Super god oplevelse med at fjerne skimmelsvamp.

I har seriÞst reddet mig fra et kÊmpe problem som jeg har vÊret irriteret over lÊnge. 🀩 vinduerne i vores lejlighed er utÊtte og der kommer vand igennem fugerne sÃ¥ det var samlet sig skimmel pÃ¥ dem! Det var frygteligt og der kom mere og mere. Jeg har prÞvet at fjerne det med alle mulige forskellige rengÞringsprodukter der skal fjerne det uden held... med basic clean skimmelsvamp fjerner lod jeg det sidde og der gik kun 5 min sÃ¥ var det vÊk. Jeg behÞvede nÊrmest heller ikke at skrubbe. Der skulle kun et viskestykke til for at tÞrre det af. Jeg er sÃ¥ lettet og tilfreds. Det gjorde min dag 100 gange bedre. sÃ¥ mange gange tusind tak! Det er ikke sidste gang jeg kÞber varer fra jer. 😀

Hej Sara
tak for din sÞde og flotte anmeldelse,
det betyder virkelig meget for os,
kh Dorte

Kanoner produkter og kanon kundeservice!

Der var en mindre fejl pÃ¥ den originale ordre, men de var hurtige til at lÞse problemet uden noget ekstra besvÊr, sÃ¥ stor tak til Dorte for at hÃ¥ndtere fejlen som boss 🙌🏻😄

Deres produkter er simpelthen uundvÊrlige!

2026幎1月30日

Hej Nicolai
tak for din flotte og sÞde, anmeldelse,
det betyder virkelig meget for os,

Virkelig nogle gode produkter

Virkelig nogle gode produkter, de giver et perfekt resultat hver gang. Man kan give sit hjem en professionelt rengÞring, uden at det er professionelle det har gjort det.

2026幎1月26日

Hej Maria
tak for din flotte og meget sÞde anmeldelse
det glÊder os virkelig meget,

Virkelig gode produkter

Virkelig gode produkter. Har ogsÃ¥ kÞbt gulvvaskesystemet hvor vandet er i skaftet. Er nu fri for at bukke mig og synes ogsÃ¥ mine hÃ¥ndled bliver skÃ¥net ved drejebevÊgelserne. Bare super nÃ¥r skelettet ikke er hvad det har vÊret😛

2026幎1月1日

Hej Anne Marie
Tak for din flotte og sÞde anmeldelse
det sÊtter vi stor pris på :)
Kh Dorte

Ok produkter, ikke bedre end andet

Ok produkter, men fuldstÊndig det samme resultat som alm supermarkeds ovnrens, brun sÊbe osv
Skidtet kommer kun af, fordi jeg bruger den der stålbÞrste. Kunne sikkert ligeså godt have brugt sulfo. Det prÞver jeg nÊste gang, det Êtser heller ikke, som der er advarsel om, på bÞtten med ovnrens <3
Men det motiverede mig da til at få renset ovn og plader

2026幎1月12日

Hej Amalie
tak for din anmeldelse, men hvis du havde kontakte kundeservice fÞrst kunne de måske have råde og vejledt dig så du fik en god oplevelse :)

Ovnrenspakke

Ovnrenspakke: Skuffet over hvor lidt effektivt det er. jeg har ladet produktet sidde i mere end de 5 anbefalede minutter og har slidt stÃ¥lsvamp op pÃ¥ en rengÞring. min ovn er meget ny og bliver rengjort ofte. jeg havde forventning om at et skrapt produkt som dette kunne tage de helt “glatte” fastbrÊndt omrÃ¥der. Skraberen er ikke sÊrlig god. Det lover mere end det holder. jeg kan sÃ¥ lÊse at andre anbefaler at man lader det sidde rigtig lÊnge men sÃ¥ skal det stÃ¥ i brugsanvisningen.

2026幎1月12日

Hej Line
tak for din anmeldelse, men hvor bliver jeg ked af du skriver her fÞr du har vÊret i kontakt med vores Kundeservice, og de kunne måske have hjulpet dig,
Nogen gange kan et godt råd fra Kundeservice vÊre det som lÞser hele opgaven
Kh Dorte

Altid fantastisk service og super sÞde

Altid fantastisk service og super sÞde folk. Havde et produkt der opfÞrte sig lidt mÊrkeligt fik straks tilsendt nyt. Er så tilfreds med alle produkterne.

2026幎1月9日

Hej Marianne
1000 tak for dine sÞde og rosende ord, det betyder alt for os.

Kvalitetsprodukter og kvalitet service

Jeg har handlet en del hos dette firma, og de har virkelig gode produkter samt nogle fantastiske tilbud, som man kan vÊre heldig at finde. Jeg har kun oplevet en super service fra dette firma, som ligger i top. Jeg kan kun varmt anbefale dem!

2026幎1月7日

Hej Lars,
Tak for din super sÞde og flotte anmeldelse
Det betyder virkelig meget for os.
Kh Dorte

Gode produkter og god kundeservice

Tidligere LouisesRengÞring, jeg burger deres produkter og må bare sige de virker.
Dog vil jeg give en anmeldelse på deres kundeservice.
Jeg kÞbte en elektronisk fnugfjerner til tÞj som ikke virkede da jeg pakkede den op.
Jeg skrev til dem og de bad mig sende en video af maskinen og hvordan jeg gjorde.
De vente retur med en helt ny maskine allerede dagen efter. Det må jeg bare sige er rigtig god service. TAK.

2026幎1月2日

Hej Lea
tak for din sÞde og fine anmeldelse, glade kunder samler vi på :)
hvor er jeg glad for vi kunne hjÊlpe dig
Kh Dorte

Jeg kÞbte ovnpakken efter en

Jeg kÞbte ovnpakken efter en Instagrammer viste hvordan det virker efter 5-10 min. Det virker overhovedet ikke. Måtte gentage flere gange, lade det vente lÊngere og skrubbe og selv der virker det ikke. Så virker Weldone 100 gange bedre.
Mikrofiber kluden og viskestykket lÊkker med sort farve, når det kommer i berÞring med vand?? Så jeg fik mÞrke striber på mine skabe. Spild af penge

OPDATERING: jeg kan se at den sorte mikrofiberklud har farvet mine hvide skabslåger og det kommer ikke af med en svamp!

OPDATERING 2: Har nu skrevet med deres kundeservice efter de skrev herinde, at de kunne hjÊlpe mig. Jeg har ingen hjÊlp fået. TvÊrtimod. Så det var også spild af min tid at skrive til dem.

OPDATERING 3: I har ikke hjulpet mig med noget. I svarede ikke på at jeg gerne ville have min anden ordre annulleret, fÞr jeg rykkede for det. I gav INGEN vejledning om ovnrensen eller kommenterede på det. I skrev kun at kludene skulle vaskes fÞrst. Hvor har I hjulpet her? Skal jeg tilfÞje screenshot af samtalen?

2026幎1月2日

Hej B.v
Jeg er så ked af du bliver ved at skrive her, når jeg sidder og svare dig på mail.
og jeg tÊnker at om så jeg hopper til månen for dig, så kan jeg bare ikke få så meget som et lille smil ud af dig.
Det er lidt Þv at prÞve at nå ind til en som ikke Þnsker vores hjÊlp :)

Hej med dig

Vi er rigtig kede af din oplevelse, og anmeldelse!

Vores ovnrens er en af de mest effektive produkter på markedet, og brugt korrekt virker den hver gang.

Vi vil super gerne hjÊlpe dig via vores kundeservice på info@basicclean.dk

Så du kommer helt i mål

Kh Ricco
Adm. DirektÞr

Den absolut bedste kundeservice og de

Den absolut bedste kundeservice og de bedste produkter.
Jeg henvendte mig med spÞrgsmål til hvordan jeg fik min vask ren, og kort tid efter var der konkrete anbefalinger og fremgangsmåde. Produkterne virker helt fantastisk.

Ovenud tilfreds 😍

2025幎10月23日

Hej Line
1000 tak for din flotte og sÞde anmeldelse :)
Det betyder virkelig meget for at,

Fanme et fedt produkt.

Fanme et fedt produkt.

Efter utallige forsÞg kom kalken af. Det tog godt nok 2 ture med godt skubberi og luftvÊrnsmaske var en nÞdvendighed, men godt er det blevet.

Dag til dag levering!

KÊmpe tak til Louise !

2025幎12月23日

Hej V.
Tak for din super flotte og sÞde anmeldes af vores produkt.
Det betyder virkelig meget for os

Super oplevelse

1. Super hurtig levering
2. God information under hele forlÞbet
3. Og det er altså det bedste... det er nogle super gode produkter!
Kalkfjerneren er så effektiv, at vi har droppet tanken om et vandbehandlingsanlÊg, da kalken forsvinder som dug for solen :-D

2025幎12月18日

Hej Casper
Tak for din fantastiske sÞde og flotte anmeldelse.
Det glÊder os virkelig meget.
Kh Dorte

-lever fuldt ud op til forventningerne!

-lever fuldt ud op til forventningerne!
Jeg er virkelig imponeret over Basic Cleans pakken. Alle produkterne gÞr prÊcis, hvad der loves. Quick Fix er supernem at bruge og virkelig effektiv, kalkfjerneren virker overraskende godt, og mug- og skimmelrens tog let muggen på gummifugen. BÞrsten og mirakelsvampen er perfekte til detaljer og skosåler, og skuresvampen er robust.
Men isÊr mikrofiberkluden overraskede mig – virkelig lÊkker kvalitet!
Kan varmt anbefales

2025幎12月13日

Hej Signe
tak for dine sÞde og flotte ord,
Det betyder virkelig meget for os,
Kh Dorte

Altid hurtig levering og gode

Altid hurtig levering og gode produkter.
Jeg er specielt imponeret over den nye gel sÊbe til opvaskemaskinen.
Super rent service, selv om jeg docerer lidt mindre end anbefalet og så vidt jeg kan regne ud meget billigere i brug end de bedste/dyre opvasketabletter.

2025幎12月11日

Hej Per
Tak for din flotte og rosenden anmeldelse
Det betyder virkelig meget for os :)
Må du få en dejlig jul

Imponerende effektivt

Blev anbefalet at prÞve rengÞrings produkter fra Basic Clean, bestilte mug/skimmel og kalkfjerner, da jeg syntes det er det vi bruger mest tid på at fjerne / rengÞre. Og må Êrligt indrÞmme, vi er virkelig imponeret over hvor effektivt det er. De sorte pletter vi havde på fugerne i brusekabinen ( som skar en i Þjnene) forsvandt efter fÞrste behandling, og står som nye, kalk på blandingsbatteri og fliser, er pist vÊk.
Jeg har testet mange forskellige rengÞringsmidler, men intet har seriÞst imponeret mig som de 2 produkter vi har prÞvet fra Basic Clean, I har så afgjort fået en fast kunde.
Mine varmeste anbefalinger, og
gÞr dig selv en tjeneste - prÞv det selv :-)

2025幎11月26日

Hej PH
1000 1000tak for din flotte og meget sÞde anmeldelse af vores produkter.
Det betyder virkelig meget for os.
Må du få en fantastisk dag
KH Dorte

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。