レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har kÞbt 2 par termo strÞmpebukser, de er dejlig varme, men blir ikke siddende oppe, sÃ¥ mÃ¥ tage et par trusser uden pÃ¥, jeg er 177 cm hÞj og har bestilt L/XL da de var de lÊngeste, jeg har haft d... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super fin og hurtig levering, men de kan Ã¥benbart ikke finde ud af at pakke ens ordre. Der stÃ¥r 2 ting pÃ¥ fÞlgesedlen men der er kun 1 ting i pakken, dog var de hurtige til at besvare min mail og skre... もっず芋る

䌁業が回答したした

Nem hjemmeside, hurtig levering. KÞbte 4 forskellige ting til gode priser og alt passede ud fra de mÃ¥l der var beskrevet under produkterne. Kvaliteten ok. Handler der igen 😉

䌁業が回答したした

Fik i fÞrste omgang kÞbt de forkerte strÞmpebukser - min fejl. SÃ¥ jeg bestilte igen. Jeg elsker deres termo tÞj, bÃ¥de bukser og sokker. Men utilfreds med at de rabatkoder, jeg modtager, kun kan bru... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. 衣料品店
  3. ランゞェリヌ補造業者
  4. 玳士衣料店
  5. 䞋着店

圓該䌁業による蚘述

Om Basic Treasure Basic Treasure er et dansk basismÊrke, som tilbyder en simpel online basisvare-shoppingoplevelse til hele familien. Vores sortiment bestÃ¥r af et velovervejet udvalg af basis-tekstilvarer i god kvalitet inden for undertÞj, strÞmper og lingeri. Produkter, som de fleste mennesker bruger hele tiden og de produkter, som sidder allertÊttest pÃ¥ kroppen. Derfor gÃ¥r Basic Treasure ogsÃ¥ op i at sikre, at vores produkter ikke indeholder sundheds- eller miljÞskadelige kemikalier. Basic Treasure ejes og forvaltes af Milestone Company ApS – en stÊrk vÊrdibaseret tekstilvirksomhed med adskillige Ã¥rs erfaring inden for privatlabellÞsninger inden for lingeri, undertÞj, strÞmper og nylon i Danmark sÃ¥vel som i udlandet. Basic Treasure er ikke et fashion-brand Vi tror pÃ¥, at gode produkter, der holder lÊnge og samtidig kan kÞbes til fornuftige priser, kan hjÊlpe til med at gÞre op med vores kulturs usunde kÞb-og-smid-vÊk og brug-kun-fÃ¥ gange-mÞnstrer. Vi fÞlger ikke tidens trends af farver og former, fordi vi ved, at det er basisprodukterne, som holder og dem som vi hele tiden vender tilbage til. Vores produkter har derfor tidlÞse designs, der skabes ud fra en value-for-money-filosofi; de skal fungere godt, vÊre brugbare og have en Þkonomisk fordel. #Yourperfectbasics

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

194件のレビュヌ

Hurtig levering og varen er tip top.

2023幎1月19日

KÊre Lene

Tusind tak for dine 5 stjerner - de betyder meget for os. Vi er glad for at lÊse at leveringen kom hurtigt frem og at dit Basic Treasure produkt er tip top.

Vi håber at få besÞg af dig igen en anden gang når du igen mangler basisvarer.

Rigtig god fredag
Team Basic Treasure

Pris og kvalitet hÊnger sammen

Hurtig levering. SÞde og hjÊlpsomme på webshoppen.
Bh og trusser stÞrrelsesvarende - og virkelig lÊkker blÞde. Bliver ikke skÊve i vask ikke krymper.

2022幎10月31日

Hej Hanne

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse. Så dejlig beskrivende - til glÊde for andre og os. Tak fordi du har brugt tid på det.

Godt nytår

2023幎1月1日

Hej Solvej

Tak for de 5 stjerner. Vi deler lidt med GLS-manden nÊste gang han kommer forbi. Dejligt at din bestilling kom hurtigt frem. Vi håber du bliver glad for dine nye basisvarer.

Godt nytår

Super

Fin vare
God pris

2023幎1月2日

KÊre Helle

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi håber du bliver rigtig glad for dine nye basisvarer og at du vil komme igen, nÊste gang du mangler strÞmper eller undertÞj.

Godt nytår og de bedste hilsner fra
Team Basic Treasure

Meget hurtig levering og fin kvalitet

Meget hurtig levering og fin kvalitet varer. Har kÞbt 3-pak bh med lynlås foran. God når man har brÊkket albuen og ikke kan lukke en bh bag ryggen!

2022幎12月27日

KÊre Pernille

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det lyder ikke rart med en brÊkket albue - god bedring! Vi hÃ¥ber BH’erne ogsÃ¥ vil vÊre gode, nÃ¥r du igen kan fÃ¥ armen om pÃ¥ ryggen.

Godt nytår.

KÞbte en 3-pak BH og den fÞrste bh jeg

KÞbte en 3-pak BH og den fÞrste bh jeg tog fat i havde en Þdelagt lynlÃ¥s 🫀 ikke sÊrlig god kvalitet

Firmaet kontaktede mig straks efter jeg havde skrevet denne anmeldelse og tilbÞd at sende en helt ny pakke uden ekstra omkostninger. Det er flot service :-)

2022幎12月12日

Hej Rikke,

tusind tak for den opdaterede anmeldelse. Vi er glade for du er tilfreds med vores service. Det er i vores Þjne en selvfÞlge at vores kunder får det leveret de har betalt for og vi har lovet dem. Herunder også en god service. De nye BH'er blev sendt i går, og vi håber du bliver rigtig glad for dem:-)

De bedste julehilsner

Hej Rikke,

FÞrst og fremmest tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er meget kede af at hÞre at du har haft en trÊls oplevelse med lynlÃ¥sen pÃ¥ en af de tre BH’er i pakken. Det er selvfÞlgelig ikke godt nok og noget vi meget gerne vil rette op pÃ¥, da det bestemt ikke lever op til vores standarder omkring kvalitet og kundetilfredshed.

Vi tager lige fat på dig direkte på mail i morgen onsdag d. 14/12, så vi får det lÞst hurtigst muligt. Tag endelig fat i os i mellemtiden på info@basictreasure.dk eller tlf. 81773042 hvis du skulle have yderligere spÞrgsmål eller kommentarer.

Nem bestilling.Hurtig levering👍

Nem bestilling. Hurtig levering. Super flot indpakning ( lige til at ligge under juletrÊet )

2022幎12月7日

KÊre Karin

Mange tak for din fine anmeldelse - dejligt at lÊse, at både bestilling og levering har fungeret til 5 stjerner.

Basic Treasure

Fantastisk service, varmt anbefales

Meget hurtigt behandling og levering. Jeg bestilte igår og fik mine varer allerede idag. Fint produkter som passer med beskrivelse på hjemmesiden. Min mand har meget tykke og bredde fÞdder og ankler så er det altid svÊrt at finde soft/fluffy termo sokker til ham. Nu er han meget glad for jeres termosokker som er lÊkkert behagelige og rigtige blÞde og varme og super stretchy. Vi er meget tilfreds og kan varmt anbefales butikken.

2022幎12月6日

KÊre Melda

Sikke en fin anmeldelse - den er vi rigtig glade for. Hvor er den bare dejlig beskrivende - forhåbentlig til glÊde for andre, som måtte overveje Basic Treasure.

Alt forlÞb snorlige

2022幎11月30日

KÊre Lotte

Tusind tak for dine 5 stjerner - det betyder meget for os. HÃ¥ber du bliver rigtig glad for dine produkter.

Team Basic Treasure

Fin produkt og hurtig levering.

2022幎11月2日

KÊre Inge

Tusind tak for de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget for os med glade og tilfredse kunder. Så tak fordi du har knyttet en kommentar til stjernerne. Vi håber, at du kommer igen en anden gang.

Rigtig god weekend.

Basic Treasure teamet

God service og fin betjening

2022幎11月7日

KÊre Henrik

Tusind tak for stjernerne og din fine anmeldelse. Vi er glade for at du har knyttet en kommentar til og selvfÞlgelig, at du har oplevet god service og fin betjening. Vi håber, at du kommer igen en anden gang.

Virkelig godt tilfreds

Virkelig godt tilfreds.
lÊkker produkter
god kundeservice
Vil helt klart handle der igen

2022幎11月6日

KÊre Ann

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse af vores produkter og kundeservice. Tak fordi du har taget dig tid til at skrive det og vi håber bestemt, at du kommer igen en anden gang.

Basic Treasure teamet

Super lÊkre og blÞde strÞmper

Super lÊkre strÞmper der ikke efterlader de sÊdvanlige klÞende "elastikmÊrker" efter dagens brug. De er lÊkre blÞde og giver ikke sure tÊer - selv ikke efter 4 dages brug uden vask :)

2022幎10月31日

KÊre Mai

Tusind tak for din fine anmeldelse og fordi du har taget dig tid til at skrive.

Du har helt sikkert vÊret i vores bambusstrÞmper! Vi håber du får glÊde af dem i fremtiden.

Gode strÞmper

Gode strÞmper. BlÞde og varme.

2022幎10月28日

KÊre Mette

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du har taget dig tid til at skrive.

Vi håber du får glÊde af dine strÞmper i fremtiden og, at de er en favorit i strÞmpeskuffen.

SÃ¥ fin service

Så fin service, havde brug for hjÊlp og fik den hurtigt. Hurtig levering, og super fin kvalitet af BH

2022幎10月14日

KÊre "Kunde",

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du har taget dig tid til at skrive.

Vi er glade for at du har fået den hjÊlp du havde brug for og at både levering og BH lever op til dine forventninger.

Vi håber du får glÊde af denne og mange flere af vores produkter i fremtiden.

Basic Treasure teamet

Hurtig levering og varer der lever op

Hurtig levering og varer der lever op til forventningerne :)

2022幎10月18日

KÊre Sidsel,

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du har taget dig tid til at skrive.

Vi er glade for at produktet lever op til dine forventninger, og vi håber du får glÊde af det og mange flere i fremtiden.

Basic Treasure teamet

Hurtig levering og god kvalitet

Varen er som lovet og i god kvalitet

2022幎10月13日

KÊre Michel

Tusind tak for din fine anmeldelse og fordi du har taget dig tid til at skrive.

Basic Treasure teamet

BlÞdt materiale og rar at have på

BlÞdt materiale og rar at have på. Jeg er flere gange vågnet op med bh'en på, fordi den ikke generer mig og derfor glemmer jeg at tage den af, når jeg skal i seng. Det var vÊret nemmere at lÊgge ammebh'en vÊk, fordi denne bh er så behagelig at have på. Jeg har brugt bh'en i ca. 5 uger nu og har en i sort og en i hvid, så jeg skal have nogle flere af dem.

2022幎10月14日

KÊre "Bevidst familie",

Tusind tak for din feedback og fordi du har brugt tid på at skrive en anmeldelse. Vi er utroligt glade for at du sÊtter pris på komforten og det blÞde materiale BH'en er lavet af.

Det er nogle af de egenskaber vi har haft stor fokus på at opnå med vores BH'er, så det er skÞnt at de også opleves sådan.

Vi håber du fortsat får glÊde af dine produkter og mange flere.

Fantastisk virksomhed

Fantastiske personer bag Basic Treasure. Produkterne er virkelig lÊkre i kvaliteten, blÞde og fÞles som om man ikke har noget på.
Vil dog ikke anbefale comfort bh’en til en stor barm, da den ikke giver stÞtte.

2022幎10月10日

KÊre Tess

Tusind tak for din fine anmeldelse og konstruktive feedback. Tak fordi du har taget dig tid til at skrive det. Vi er glade for at lÊse, at du synes godt om kvaliteten og din kommentar omkring stÞtte vil vi tage med videre på vores rejse.

Basic Treasure teamet

Super hurtig levering og dejlige

Super hurtig levering og dejlige produkter.

2022幎10月5日

KÊre Sitta

Tusind tak for din feedback og fordi du har brugt tid på at skrive en. Vi er så glade for at du er tilfreds med vores leveringsservice og for vores produkter. Vi håber de kommer til at vÊre dine "skatte" i skuffen i laaaaang tid.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。