レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte en powerbank, tok lang tid fÞr den kom. De er et dansk selskap, sender fra Danmark, men er forkledd som et norsk. De opplyser ikke pÃ¥ nettsidene sine at de sender fra Danmark, noe de er plikt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Veldig rask levering! Var en feil pÃ¥ varen men i lÞpet av 2 timer fikk jeg svar pÃ¥ klagemailen min fra kundeservice om at de skulle sende ny vare. Neste dag fikk jeg ny mail med at de dessverre var ut... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ble lovet 2-5 dagers leveringstid - men er nÃ¥ 19 dager siden jeg bestilte og ennÃ¥ er ikke leveransen mottatt. OppfÞlging har vÊrt lite tilfredsstillende. NY OPPDATERING 28.04.23; Jeg ga fÞrst 1 st... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌ バッテリヌ販売店
  2. バスルヌム甚品店
  3. 庭園
  4. キッチン甚品店
  5. プヌル甚品店

圓該䌁業による蚘述

www.batterinett.no er en dansk nettbutikk med et stort utvalg av spesialbatterier, batterier og tilbehÞr samt artikler til ditt hjem og hage, alltid til superskarpe og konkurransedyktige priser. Vi har et stort utvalg av bl.a. Litiumbatterier i forskjellig volt, og også oppladbare litiumbatterier. Du finner også blybatterier til f.eks. golfbiler, elbiler og el-scootere fra flere merker og i ulike spenninger, avhengig av dine behov. Vi fÞrer mange sterke merkevarer som f.eks Duracell, Osram, Nitecore, Varta og Victron. Vi har et stort utvalg av alle typer batterier til f.eks. den generelle husholdnings- eller bil-, motorsykkel- og marinebatterier samt batterier til bore- og robotgressklippere. Trenger du basseng, minidrivhus eller vinkjÞleskap eller kanskje kjÞkken- og badeprodukter har vi dette også. Du finner et bredt utvalg av LED-lyslenker, LED-lys og julevarer. Trenger du en god gaveidé har vi f.eks. LED-lys, LED-hodelykter og UV-ravlys fra Nitcore, som er produkter av hÞy kvalitet og vakkert design. Vi har et dansk lager og leverer derfor dine varer med 2-5 arbeidsdager. Toll, moms av avgifter er inkluderet og vi tilbyr billig frakt. Vi har altid 30 dages full returrett. Vi står klare i kundeservice og hjelper alltid gjerne med spÞrsmål, råd og veiledning på info@batterinett.no

連絡先

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Rask levering

Rask levering. På så kort tid er det vanskelig å si noe om kvalitet på batteri.

2025幎8月10日

Hei Inge,
Tusen takk for anmeldelsen. Godt å hÞre at leveringen var rask!

ROOMBA STØVSUGER

Min roomba stÞvsuger var klar for å kaste.
Nytt batteri og nå er den 100%.
Enkelt å sette inn og batteriet var perfekt. Maskinen startet opp og docket seg.Ladding gikk flott.

2025幎7月26日

Hei Dag Vidar,

Tusen takk for din fine tilbakemelding!
Så godt å hÞre at et nytt batteri fikk din Roomba tilbake i toppform. Herlig at alt fungerte som det skulle med både installasjon og lading.

Ha en strålende dag videre!

Raskt og effektivt.

2025幎7月6日

Hei Stian,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding!
Godt Ã¥ hÞre at alt gikk raskt og effektivt – det setter vi stor pris pÃ¥.

UseriÞs

De sier at leveringstiden er vesentlig kortere enn det den egentlig er. Ved kontakt med kundeservice så får en relativt useriÞse svar.

Dette er en useriÞs bedrift hvor du spiller bingo om hvilken erfaring du får. Hvis du fÞrst skal spille bingo så vil jeg heller spart noen kroner og kjÞpt fra Kina f.eks.

2025幎6月24日

Hei

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse.
Vi beklager at leveringen tok lengre tid enn forventet, og at du ikke opplevde vår kundeservice som tilfredsstillende.

Vi tar tilbakemeldingen din på alvor og bruker den til å forbedre oss.

5぀星のうち5の評䟡

Knall bra lykt til prisen

Knall bra lykt til prisen. Belte klippsen er litt for lang. Burde vÊrt 2-3cm. Kortere for bedre komfort. Synes det burde vÊrt fast knapp for 8000 lumen valg.

2025幎6月26日

Hei Dong,

Tusen takk for din tilbakemelding!
Så flott å hÞre at du er fornÞyd med lykten til prisen.

Ha en strålende dag!

Kjapt levert

Kjapt levert, bra priser.

2025幎6月19日

Hei Kjertil

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en positiv anmeldelse av batterinett.no. Det gleder oss å hÞre at du har hatt en god opplevelse med bestillingen din hos oss, og at du er fornÞyd med både leveringen og prisene.

5぀星のうち5の評䟡

Utrolig bra og rask kundeservice

Utrolig bra kundeservice, de svarte på spÞrsmål på minutter, også på en sÞndag kveld.
Rask leveranse.

2025幎6月1日

Hei

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en så fin anmeldelse.
Vi gjÞr vÃ¥rt beste for Ã¥ vÊre tilgjengelige nÃ¥r det trengs – og det er godt Ã¥ hÞre at det ble satt pris pÃ¥.

Rask levering

Rask og god service

2025幎6月4日

Hei Nils

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å skrive din positive anmeldelse av Batterinet.no.
Det er herlig å hÞre at du har vÊrt fornÞyd med leveransen.

Vi Þnsker deg en riktig god dag.

Elendig kundeservice.

Elendig kundeservice.. 👎
Tenkte kjÞpe en dÞr gardin.. Av de som man henger i balkong dÞren, etc. De hadde den. Ringte fÞrst, og snakket med en danske. Underlig i seg selv, da de har adresse og telefonnummer i Norge, og det var det nummeret jeg ringte. Der fikk jeg enstavelses ord for det meste. Han hadde ingen opplysning å komme med. Ba meg skrive mail til kundeservice.
Jeg hadde noen spÞrsmÃ¥l ang festing av den, lett Ã¥ fÃ¥ av? Om den kunne brukes flere ganger osv.. Anbefalte meg Ã¥ gÃ¥ i en butikk Ã¥ fÃ¥ svar. Underlig kundeservice, spÞr du meg. Og nÃ¥r jeg ser pÃ¥ tilbakemeldingene sÃ¥ er det jo bare norske. Skulle tro man fant danske, siden de opererer fra/i Danmark. Er det bare oppkonstruerte feedback? Syns hele greia virker mistenkelig 👎
Anbefaler ikke!

2025幎6月4日

Batterinett.no からの回答

Hej Helene, vi afsender hver dag fra Danmark som det også fremgår på hjemmesiden. Dine spÞrgsmål ligger dog udenfor normalen omkring en vare som denne, derfor anbefaler vi dig at gå i en fysisk butik og se på varen. På denne måde får du prÊcis den vare du behÞver, fremfor at modtage en vare du ikke kan bruge, eller er tilfreds med fra os.

nitecore nw5000 or nitecore 10000 gen2

nitecore nw5000 or nitecore 10000 gen2 🀗👍

2025幎5月15日

Hei

Tusen takk for anmeldelsen av produktene.
Vi er helt enige – dette er to virkelig gode powerbanker fra Nitecore!
Vi håper du får mye glede av dem begge i tiden fremover.

Rask å grei handel

Alt bra. Rask og grei handel

2025幎5月12日

Hei Per,

Tusen takk for at du delte din opplevelse! Det er fantastisk å hÞre at du opplevde en rask og grei handel. Vi jobber kontinuerlig med å tilby smidige lÞsninger og god service, så det er veldig motiverende å få slike tilbakemeldinger.

Vi håper å kunne betjene deg igjen ved en senere anledning.

5぀星のうち5の評䟡

Grei stÞrrelse på baggen.

2025幎5月13日

Hei Liv,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse! Så fint å hÞre at stÞrrelsen på baggen passer for deg. Vi håper du blir godt fornÞyd med den.

Relativt rask levering

Relativt rask levering

2025幎5月12日

Hei

Det er herlig å hÞre at du har vÊrt fornÞyd med leveransen.

Vi Þnsker deg en riktig god dag.

5぀星のうち5の評䟡

Bestilte batteri og fikk de meget rask

Bestilte batteri og fikk de meget rask levering.men batteriet var desverre defekt.to kontakt med dem og fikk nytt tilsendt. Uten problemer.....

2025幎4月30日

Hei

Tusen takk for den flotte anmeldelsen!

Vi er veldig glade for at du er fornÞyd med kundeservicen vår, og at vi kunne lÞse saken raskt med det dessverre defekte batteriet.
Vi håper å kunne hjelpe deg igjen snart!

5぀星のうち5の評䟡

Raskt leveranse til god pris

Bestilte en trykksprÞyte lÞrdag, onsdag ankom leveransen. Veldig fornÞyd! 👍🏻

2025幎3月26日

Hei Jon-Kristian

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en positiv anmeldelse av batterinett.no. Det gleder oss å hÞre at du har hatt en god opplevelse med bestillingen din hos oss, og at du er fornÞyd med både den raske leveringen og prisen.

5぀星のうち5の評䟡

Rask levering av akkurat utstyr som

Rask levering av akkurat utstyr som var besikt.

2025幎2月19日

Hei Lloyd

Det er herlig å hÞre at du har hatt en god opplevelse med bestillingen din hos oss, og at du har vÊrt fornÞyd med både leveransen og varen.

Bestilte 2 batterier og det viste seg

Bestilte 2 batterier og det viste seg at det ene batteriet var i rest. Dette fikk jeg beskjed om via en hyggelig mail hvor de forklarte hva som hadde skjedd. Jeg synes at det er veldig positivt at de gir beskjed når det oppstår problemer :)

2024幎12月18日

Hei Bengt,

Tusen takk for din positive anmeldelse og tilbakemelding. Vi er glade for at du var fornÞyd med vår kommunikasjon angående restordren, og vi takker for din forståelse og tålmodighet i forbindelse med forsinkelsen. Vi ser frem til å handle med deg igjen.

5぀星のうち1の評䟡

My order has been delayed for more than

My order has been delayed for more than a week already and has still not been delivered. The reason I ordered my purchased item Nitecore MTA Pro was because it said on their website that it will be dispatched the next day. But first they didn’t have the stock. Then they dispatched the wrong item which I notified to them. And now I am still waiting for the item I ordered.
Not buying for them again.

2024幎12月6日

Hi Saad

Thank you for your feedback, and we sincerely apologize for the delays and mistakes with your order. We completely understand your frustration.

The correct lamp has been dispatched and is on its way to you. If you experience any further issues, please contact us again.

Best regards,
Customer Service

5぀星のうち5の評䟡

Veldig bra pris og hurtig levering.

2024幎11月29日

Hei Kjell,

Vi Þnsker deg en riktig god dag!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。