Bestilte en powerbank, tok lang tid fÞr den kom. De er et dansk selskap, sender fra Danmark, men er forkledd som et norsk. De opplyser ikke pÃ¥ nettsidene sine at de sender fra Danmark, noe de er plikt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Veldig rask levering! Var en feil pÃ¥ varen men i lÞpet av 2 timer fikk jeg svar pÃ¥ klagemailen min fra kundeservice om at de skulle sende ny vare. Neste dag fikk jeg ny mail med at de dessverre var ut... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ble lovet 2-5 dagers leveringstid - men er nÃ¥ 19 dager siden jeg bestilte og ennÃ¥ er ikke leveransen mottatt. OppfÞlging har vÊrt lite tilfredsstillende. NY OPPDATERING 28.04.23; Jeg ga fÞrst 1 st... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
www.batterinett.no er en dansk nettbutikk med et stort utvalg av spesialbatterier, batterier og tilbehÞr samt artikler til ditt hjem og hage, alltid til superskarpe og konkurransedyktige priser. Vi har et stort utvalg av bl.a. Litiumbatterier i forskjellig volt, og også oppladbare litiumbatterier. Du finner også blybatterier til f.eks. golfbiler, elbiler og el-scootere fra flere merker og i ulike spenninger, avhengig av dine behov. Vi fÞrer mange sterke merkevarer som f.eks Duracell, Osram, Nitecore, Varta og Victron. Vi har et stort utvalg av alle typer batterier til f.eks. den generelle husholdnings- eller bil-, motorsykkel- og marinebatterier samt batterier til bore- og robotgressklippere. Trenger du basseng, minidrivhus eller vinkjÞleskap eller kanskje kjÞkken- og badeprodukter har vi dette også. Du finner et bredt utvalg av LED-lyslenker, LED-lys og julevarer. Trenger du en god gaveidé har vi f.eks. LED-lys, LED-hodelykter og UV-ravlys fra Nitcore, som er produkter av hÞy kvalitet og vakkert design. Vi har et dansk lager og leverer derfor dine varer med 2-5 arbeidsdager. Toll, moms av avgifter er inkluderet og vi tilbyr billig frakt. Vi har altid 30 dages full returrett. Vi står klare i kundeservice og hjelper alltid gjerne med spÞrsmål, råd og veiledning på info@batterinett.no
Postbox 19, 4855, Froland, ãã«ãŠã§ãŒ
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 71ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Rask levering. På så kort tid er det vanskelig å si noe om kvalitet på batteri.

Batterinett.no ããã®åç
Min roomba stÞvsuger var klar for å kaste.
Nytt batteri og nå er den 100%.
Enkelt å sette inn og batteriet var perfekt. Maskinen startet opp og docket seg.Ladding gikk flott.

Batterinett.no ããã®åç
De sier at leveringstiden er vesentlig kortere enn det den egentlig er. Ved kontakt med kundeservice så får en relativt useriÞse svar.
Dette er en useriÞs bedrift hvor du spiller bingo om hvilken erfaring du får. Hvis du fÞrst skal spille bingo så vil jeg heller spart noen kroner og kjÞpt fra Kina f.eks.

Batterinett.no ããã®åç
Knall bra lykt til prisen. Belte klippsen er litt for lang. Burde vÊrt 2-3cm. Kortere for bedre komfort. Synes det burde vÊrt fast knapp for 8000 lumen valg.

Batterinett.no ããã®åç
Utrolig bra kundeservice, de svarte på spÞrsmål på minutter, også på en sÞndag kveld.
Rask leveranse.

Elendig kundeservice.. ð
Tenkte kjÞpe en dÞr gardin.. Av de som man henger i balkong dÞren, etc. De hadde den. Ringte fÞrst, og snakket med en danske. Underlig i seg selv, da de har adresse og telefonnummer i Norge, og det var det nummeret jeg ringte. Der fikk jeg enstavelses ord for det meste. Han hadde ingen opplysning å komme med. Ba meg skrive mail til kundeservice.
Jeg hadde noen spÞrsmÃ¥l ang festing av den, lett Ã¥ fÃ¥ av? Om den kunne brukes flere ganger osv.. Anbefalte meg Ã¥ gÃ¥ i en butikk Ã¥ fÃ¥ svar. Underlig kundeservice, spÞr du meg. Og nÃ¥r jeg ser pÃ¥ tilbakemeldingene sÃ¥ er det jo bare norske. Skulle tro man fant danske, siden de opererer fra/i Danmark. Er det bare oppkonstruerte feedback? Syns hele greia virker mistenkelig ð
Anbefaler ikke!

nitecore nw5000 or nitecore 10000 gen2 ð€ð

Batterinett.no ããã®åç
Bestilte batteri og fikk de meget rask levering.men batteriet var desverre defekt.to kontakt med dem og fikk nytt tilsendt. Uten problemer.....

Batterinett.no ããã®åç
Bestilte en trykksprÞyte lÞrdag, onsdag ankom leveransen. Veldig fornÞyd! ðð»

Batterinett.no ããã®åç
Rask levering av akkurat utstyr som var besikt.

Batterinett.no ããã®åç
Bestilte 2 batterier og det viste seg at det ene batteriet var i rest. Dette fikk jeg beskjed om via en hyggelig mail hvor de forklarte hva som hadde skjedd. Jeg synes at det er veldig positivt at de gir beskjed når det oppstår problemer :)

Batterinett.no ããã®åç
My order has been delayed for more than a week already and has still not been delivered. The reason I ordered my purchased item Nitecore MTA Pro was because it said on their website that it will be dispatched the next day. But first they didnât have the stock. Then they dispatched the wrong item which I notified to them. And now I am still waiting for the item I ordered.
Not buying for them again.