Batteriservice レビュヌ 164

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Tack för ett gott genomförts arbete med mitt batteri till min Biltema citybike. DÃ¥ detta inte gick att göra i Sverige. Trevligt bemötande och saklig information om reperation. Tusen tack. Allt fungera... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Jeg bor i Jylland. VÊrkstedet ligger i KÞge. Da jeg spurgte om returforsendelse og hvad der sker hvis reparationen fejler, var svaret uklart. "SÃ¥ mÃ¥ vi se" er ikke en plan. Risikoen for at skulle send... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

God og professionel oplevelse, Emma fandt hurtigt en lÞsning, ogsÃ¥ rart man kan fÞlge opgaven gennem hele forlÞbet. Havde hos cykelhandler fÃ¥et oplyst at man ikke kunne renoverer / skaffe et bat... もっず芋る

䌁業情報

1. 電池店
  2. 䞭叀自転車店

Batteriservice に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Batteriservice i KÞge

Vi er et elektronik vÊrksted beliggende i KÞge, hvor vi med stor passion bruger det meste af vores tid på at renovere, reparere og producere batterier / batteripakker til blandt andet elcykler, el-lÞbehjul og segboards.

Hos Batteriservice KÞge går vi meget op i at levere en god oplevelse til dig som kunde, og gÞr vores bedste for at kunne levere en god service og en pris der er til at have med at gÞre. På online shoppen finder du et stort udvalg af e-mobilitet og batterier, både helt nyt men også brugt, da vi syntes at genbrug er vejen frem! I en verden fuld af forbrug, Þnsker vi at skabe fokus på den glÊde der kan vÊre i at give nyt liv til f.eks dit brugte batteri, hvorved du både sparer miljÞet og din pengepung for mange penge.

Med over 10 års erfaring inden for elektronik og batterier kan vi sikre dig, at dine batterier er i gode og trygge hÊnder. Vi anvender kun dele fra anerkendte producenter såsom Samsung, Panasonic og LG, da vi er sikre på, at de kan leve op til vores egne kvalitetskrav.

Vi er elektronik nÞrder og elsker det vi laver, hvilket også afspejles i den service vi leverer.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Har ikke andet end godt at skrive!

Vild service!
Kundeservice er 5/5, og levering sker så hurtigt. Har ikke andet end positivt at sige.
Jeg tog fejl med stÞrrelse på batteri, og endte med at få god hjÊlp til at finde det rigtige, tusind tak for hjÊlpen og den gode service.

FÞrst gang jeg har fået så god hjÊlp og god service et sted. Så i fortjener de her 5 stjerner.

2026幎5月21日

Batteriservice からの回答

Tusind tak for de fantastiske ord, Christian! Det varmer virkelig at lÊse. Vi hjÊlper gerne med at finde det rigtige batteri, også når det krÊver lidt ekstra sparring. Dejligt at det hele faldt på plads til sidst!
Mvh Emma, Batteriservice

5぀星のうち5の評䟡

De laver en god service og garanti for

De laver en god service og garanti for deres arbejde. Jeg vil til enhver tid bruge dem igen.

2026幎5月21日

Batteriservice からの回答

Tusind tak for de pÊne ord, Peer! Det betyder meget, at du vil vende tilbage til os. Vi står klar, når du får brug for det.
-Mvh Emma, Batteriservice

5぀星のうち5の評䟡

Den brandsikrede taske til mit

Den brandsikrede taske til mit cykelbateri, lever helt op til min forventning.

2026幎4月27日

Batteriservice からの回答

Tusind tak for anmeldelsen, Kirsten! Dejligt at hÞre, at den brandsikrede taske lever op til forventningerne. God fornÞjelse med den!
-Emma, Batteriservice

Tack!

Det var mycket enkelt att hitta det batteri jag behövde på er hemsida, och till det en extremt snabb leverans av batteriet.

Tusen tack!

2026幎5月13日

Batteriservice からの回答

Tack så mycket, Hasse! Roligt att höra att det var enkelt att hitta rÀtt batteri och att leveransen gick snabbt. Hör gÀrna av dig om du behöver hjÀlp igen!

Hurtig betjening

Hurtig og nem hjemmeside og levering.

2026幎5月4日

Batteriservice からの回答

Tusind tak for de pÊne ord, Eva! Dejligt at hÞre, at det hele gik nemt og hurtigt.
Mvh Emma, Batteriservice

Fuld tilfredshed

Fuld tilfredshed. God service. God tilbagemelding mens rep. pågår med billeder. Batteri virker som nyt.
Kan kun anbefales.😀👍

2026幎5月6日

Batteriservice からの回答

Tusind tak for de flotte ord, JÞrn! Dejligt at hÞre, at det kÞrer som nyt igen!
Emma, Batteriservice

5぀星のうち5の評䟡

Virkelig overskueligt at handle på

Virkelig overskueligt at handle pÃ¥ hjemmesiden og billigere i forhold til andre hjemmesider ved kÞb af oplader til elcykel 🔋🔌✅ og hurtigere levering ‌

2026幎4月26日

Batteriservice からの回答

Tusind tak for anmeldelsen, Charlotte! Vi gÞr vores bedste for at holde priserne skarpe og leveringen hurtig, så det er dejligt at hÞre, at det er lykkedes. God fornÞjelse med opladeren!
- Mvh Emma, Batteriservice

Hurtig og god service

Hurtig og god service

2026幎4月24日

Batteriservice からの回答

Tusind tak for de fine ord, Niels! Dejligt at hÞre, at du er tilfreds. Vi er klar, hvis du får brug for os igen.

5぀星のうち5の評䟡

Bra service och snabb leverans

2026幎4月6日

Batteriservice からの回答

Tack så mycket för det fina betyget, Ronny! Kul att höra att du Àr nöjd med både servicen och leveransen. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjÀlp igen!
— Emma, Batteriservice

Fantastisk

Fantastisk! Efter at have prÞvet at rÊkke ud til forskellige rep firmaer med mit udenlandske batteri, var batteriservice de eneste, der ville give den et forsÞg og tage mit batteri ind til reparation. De fiskede det til en rimelig pris og ventetiden for at få den retur var det hele vÊrd. Nu virker batteriet som da det var nyt! FornÞjelse - kan varmt anbefale. :)

2026幎4月21日

Batteriservice からの回答

Tusind tak for anmeldelsen, Alessandro! Det er dejligt at hÞre, at det hele lykkedes og at batteriet kÞrer som nyt igen. God fornÞjelse med det!

5぀星のうち5の評䟡

Kan kun sige at det er ikke sidste gang

Kan kun sige at det er ikke sidste gang at jeg bruger Batteriservis. Meget hjÊlpsom når man snakker med dem..god service. Så 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra..

2026幎4月14日

Batteriservice からの回答

Tusind tak for de varme ord, Per! Det betyder meget at hÞre, at du har fÞlt dig godt hjulpet, og vi står klar igen, nÊste gang du får brug for os.

Super handel og levering

Super hurtig levering og godt produkt, havde bestil en lader til mit batteri, men fandt ud af det er batteriet der er i stykker, så må lige få sendt den ind til renovering.

2026幎3月26日

Batteriservice からの回答

Tusind tak for de pÊne ord, Zandra! Dejligt at hÞre, at bÃ¥de opladeren og leveringen levede op til forventningerne. Ærgerligt at det sÃ¥ viste sig at vÊre batteriet, der driller — men vi hjÊlper dig gerne videre med en renovering. Du er meget velkommen til at kigge forbi vÊrkstedet med batteriet, eller sende et par billeder af det til kundeservice@batteriservice.dk, sÃ¥ vender vi tilbage med et tilbud og de muligheder, der passer bedst til dit batteri.
— Emma, Batteriservice

Super godt firma

For anden gang har jeg nu fået renoveret et batteri. Jeg har lige fået nr to tilbage. Opladet og med samme rÊkkevidde, som da det var nyt.
Jeg vil gerne fremhÊve kundeservice også. Sikke en fin og hurtig respons man får på spÞrgsmål. Jeg blev også ringet op og spurgt om de skulle lave det, da de fandt en ekstra fejl på batteriet.

2026幎3月31日

Batteriservice からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse, Hanne — og dejligt at have dig som gengangskunde! Det glÊder os, at batteri nummer to er kommet velbeholdent tilbage med rÊkkevidden i orden. Tak ogsÃ¥ for de pÊne ord om kundeservicen. God fornÞjelse med det!
- Batteriservice team,

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス