Batteriservice レビュヌ 163

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Tack för ett gott genomförts arbete med mitt batteri till min Biltema citybike. DÃ¥ detta inte gick att göra i Sverige. Trevligt bemötande och saklig information om reperation. Tusen tack. Allt fungera... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk! Efter at have prÞvet at rÊkke ud til forskellige rep firmaer med mit udenlandske batteri, var batteriservice de eneste, der ville give den et forsÞg og tage mit batteri ind til reparation.... もっず芋る

䌁業が回答したした

God og professionel oplevelse, Emma fandt hurtigt en lÞsning, ogsÃ¥ rart man kan fÞlge opgaven gennem hele forlÞbet. Havde hos cykelhandler fÃ¥et oplyst at man ikke kunne renoverer / skaffe et bat... もっず芋る

䌁業が回答したした

Totalt i orden hos Batteri service 💪👍😄 Havde ved et uheld Þdelagt mit ladestik pÃ¥ bÃ¥de cykelbatteri og oplader. Det fiksede Batteriservice med et nyt og faktisk langt bedre stik, pÃ¥ et par dag... もっず芋る

䌁業情報

1. 電池店
  2. 䞭叀自転車店

Batteriservice に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Batteriservice i KÞge

Vi er et elektronik vÊrksted beliggende i KÞge, hvor vi med stor passion bruger det meste af vores tid på at renovere, reparere og producere batterier / batteripakker til blandt andet elcykler, el-lÞbehjul og segboards.

Hos Batteriservice KÞge går vi meget op i at levere en god oplevelse til dig som kunde, og gÞr vores bedste for at kunne levere en god service og en pris der er til at have med at gÞre. På online shoppen finder du et stort udvalg af e-mobilitet og batterier, både helt nyt men også brugt, da vi syntes at genbrug er vejen frem! I en verden fuld af forbrug, Þnsker vi at skabe fokus på den glÊde der kan vÊre i at give nyt liv til f.eks dit brugte batteri, hvorved du både sparer miljÞet og din pengepung for mange penge.

Med over 10 års erfaring inden for elektronik og batterier kan vi sikre dig, at dine batterier er i gode og trygge hÊnder. Vi anvender kun dele fra anerkendte producenter såsom Samsung, Panasonic og LG, da vi er sikre på, at de kan leve op til vores egne kvalitetskrav.

Vi er elektronik nÞrder og elsker det vi laver, hvilket også afspejles i den service vi leverer.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

163件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 71に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Skuffende og farlig brÊnd.

Vi har fået lavet vores batteri hos jer, og det har vÊret en utrolig skuffende oplevelse. FÞrst oplevede vi, at batteriet ikke klarede bakkerne sÊrlig godt, og derefter gik det helt ud, selvom det skulle have den bedste kapacitet. Vi sendte det ind til reklamation, men I afviste, at det var nogen fejl, og nu skal vi betale 499 kroner for fejlsÞgning - after at have brugt batteriet i blot 37 dage.

Men det vÊrste skete helt uvebtet. Heldigvis var vi hjemme, de vores nabo kom forbi og råbte, at det var ild I vores cykelskur. Det var virkelig skrÊmmende, at noget sådant kunne ske. BrÊndvÊsnet fik heldigvis slukket branden, inden den spredte sig.

Jeg håber på en god forklaring og afventer nu, at min forsikring dÊkker. Meget ringe service.... Nu skal I ikke skrive at min anmeldelse er falsk som alle andre der har haft problemer med jer.

2024幎5月24日

Batteriservice からの回答

Nu må du altså stoppe med at lave falske anmeldelser på vores trustpilot, ellers må vi få en advokat på og politianmelde dette. Dette er injurier og det er ulovligt i Danmark. Alle de anmeldelser du laver, er fra helt nye profiler, som ikke har tilknyttet en ordre eller fakturanummer og som ikke besvarer vores henvendelser efterfÞlgende. I en sag som dette finder vi det meget underligt at du ikke har kontaktet os, da det, hvis det var rigtigt, er vores forsikring som skal dÊkke skaderne som vores produkter har forvoldt og ikke din egen. Vi har kontaktet Trustpilot og bedt dem om at fjerne dine anmeldelser.

Godt men langsomt

Selve arbejdet med at udskifte elementer i batteriet er upåklageligt og til god pris, men det tog 3 uger og information om forsinkelsen var mangelfuld.
Jeg vil dog fortsat anbefale Batteriservice og bruge dem fremover.

2024幎5月13日

Hej.
Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du er tilfreds med det arbejde, vi udfÞrte på dit batteri. Vi sÊtter en Êre i at levere kvalitet til en god pris, så det var dejligt at få bekrÊftet.

Vi beklager dog dybt den lange ventetid, du oplevede. Vi er i en travl periode lige nu, men det er ingen undskyldning for den mangelfulde information om forsinkelsen. Vi vil strÊbe efter at vÊre mere opmÊrksomme på kommunikationen i fremtiden.

Vi er taknemmelige for din anbefaling og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Endnu engang, tak for din tålmodighed og for at vÊlge Batteriservice.

Venlig hilsen,
Emma fra Batteriservice

kanon oplevelse

har kÞbt 2 renoverede cykelbatterier. Det har virkelig vÊret en god oplevelse at handle med batteriservice KÞge (har kun positivt at sige fra start til slut).
Patrick og telefondamen er meget imÞde kommende, og gode til at lytte til kunden. SÃ¥ stor ros til dem og firmaet. 👍
hilsen mads erik 🀓

2024幎4月22日

DÃ¥rlig oplevelse

Dårlig oplevelse, vi fik lavet konens batteri men har ikke kunne kÞre rigtigt. Jeg ringede til Patrick fra Batteri Service og fik afhvide at bosch batterier ikke kan kÞre lÊngere og jeg fik afhvide inden at den godt kunne kÞre lÊngere.. Det har så ikke fungeret. Også sigar du at det er 1 ud af 100 det sker ved. Det hjÊlper da ikke på problemet. Vi må nu kÞbe et nyt.

2024幎4月9日

Dette er en falsk anmeldelse, denne person har aldrig vÊret kunde hos os!

Pass pa med at fa renoveret his batteri service

Jeg fikr I Januar lavet mit batteri how jer for 2699 kroner men viste sig hurtigt at I have vebdt 2 poller forkert da Jeg tog den ud af holderen iGen da jeg hÞrte et meget hojt smÊk. Jeg kontaktede jer 2 dage efter hvor I mente at det ikke var sket. Jeg fikr Fribikeshop til at se på problemet og viste sig hurtig at det var rigtig. I have vendt pollerne om sa hele min elcykel ikke fungerade mere. Kan virkelig ikke anbefaldes . Star nu med et Þdelagt batteri og cykel.

2024幎3月6日

Dette er en falsk anmeldelse, denne person har aldrig vÊret kunde hos os!

Modstrindence svar og lang vente tid

Har indleveret mit batteri og det her nu target over 29 dage.Jeg her ringet men meget modstrindence om at jeg Barre kunne vente.Jeg haber pa hurtigt svar

2024幎2月28日

Dette er en falsk anmeldelse, denne person har aldrig vÊret kunde hos os!

Fik liv i den gamle EL-cykel, til en fair pris.

2024幎2月6日

Batteriservice からの回答

Hej Flemming. Tak for den fine anmeldelse, vi er super glade for at hÞre at der er liv i cyklen igen og i har haft en god oplevelse hos os. Må du have en fortsat god dag :)

Kan klart anbefales.

Kan klart anbefales.
Har fået renoveret et batteri.
Patrick tog sig tid til at svare alle mine spÞrgsmål.

2024幎1月12日

Hej Mohammed.
Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for at hÞre at du har haft en god oplevelse hos os.
Fortsat rigtig god dag :)

Fantastisk god og hurtig service

Fantastisk god og hurtig service. Havde ventet i mere end 2 måneder på et nyt batteri til min elcykel fra cykelhandleren. Så lÊste jeg om batteriservice.dk og ringede til Patrick og aftalt at jeg sendte det gamle til ham. Få dage efter fik jeg en mail om at der kunne sÊttes nye celler i. Og nu mindre end en uge står jeg med et batteri som er opgraderet og fungere helt som nyt. Og så endda med 2 års garanti. Bare jeg havde gjort det fra starten. Fantastisk service Patrick. Tusind tak.

2023幎10月30日
自発的なレビュヌ

Mage til fantastisk service skal man lede lÊnge efter.

Jeg har lige fået renoveret mit batteri til min elcykel.
Mage til fantastisk service skal man lede lÊnge efter.
PÃ¥ hjemmesiden stod 6-8 dages ventetid. Det passede meget godt.
Jeg sendte batteriet en torsdag. Fredag ugen efter modtog jeg det renoverede batteri.
Udover at renovere batteriet havde de også skiftet ladestikket på opladeren. Uden beregning. Fantastisk service :-)

Kan kun anbefale Batteriservice.

2023幎10月5日

Totalt i orden hos Batteri service 💪👍😄

Totalt i orden hos Batteri service 💪👍😄
Havde ved et uheld Þdelagt mit ladestik på både cykelbatteri og oplader.
Det fiksede Batteriservice med et nyt og faktisk langt bedre stik, på et par dage og sendte det retur til mig straks.
Super information og god ung energi i firmaet.
Kan stÊrkt anbefale, at få renoveret eller repareret sit batteri her.
Fra Carsten.

2023幎9月27日
自発的なレビュヌ

Modstridende beskeder, men godt produkt

Lovede inden indsendelse at kunne opgradere mit cykelbatteri på ni hverdage. Rykkede flere gange og fik at vide det var klar om få dage flere gange. Fik også at vide i telefonen der var sendt mail til mig, som der ikke var. Dette gjorde mig noget utryg ved handlen. Hvis jeg ser bort fra dette og fra at jeg indsendte mit batteri 28/3 og fik det retur 22/4 så lever produktet fuldt ud op til forventningerne med 150 km på lav assist og 54 km på hÞjeste assist for et 36V 14 Ah batteri. Cykellygten jeg fik lavet ved samme lejlighed holder nu også meget lÊngere end da den var ny.

2023幎4月27日

Opgradering af batteri

Jeg vil på det varmeste anbefale at man får opgraderet sit batteri her.
Det er godt nok et stykke tid siden men det kunne klare en tur til Skagen og tilbage 🚎‍♂🚎‍♂👍👍👍

2023幎5月23日
自発的なレビュヌ

Bedste pris og god service til tiden

Jeg fik renoveret og opgraderet mit udtjente el-cykelbatteri tilbage i marts. Prisen var lavere end konkurrenternes. Det var fÊrdigt til aftalt tid (efter en uge), og kvaliteten er helt tilfredsstillende. Jeg har lige ventet lidt med at skrive anmeldelsen, til jeg havde vished for at rÊkkevidden rent faktisk er lÊngere - og det er den bestemt. Så ikke noget at klage over herfra.

2023幎3月31日

Hej Christian.
Tak for din fine anmeldelse. Hvor er vi bare glade for at hÞre at det hele spiller og at du har haft en god oplevelse hos os. Hvis du har lyst til at uddybe hvad vi kan gÞre bedre for at fortjene 5 stjerner så vil vi meget gerne hÞre det :)
Fortsat god dag.
Mvh Batteriservice

God behandling

Danmarks sÞdeste medarbejder man bliver altid behandlet godt når man kommer,de er altid glade, så hvis jeg kunne give dem 10 stjerner så gÞr jeg det mvh adam

2023幎6月5日

Hej Adam.
Tusind tak for din flotte anmeldelse, det er vi bare glade for at hÞre :)
Fortsat god dag,
Mvh Batteriservice