Hej Anni,
Tak for din anmeldelse, og jeg er meget ked af at hÞre om dine oplevelser. Jeg forstår, hvor frustrerende det må have vÊret for dig at stå med et batteri, der ikke fungerede optimalt, isÊr når det er dit primÊre transportmiddel.
Jeg vil gerne benytte lejligheden til at afklare nogle punkter og sikre, at du får den rette hjÊlp. Når det gÊlder garantien, tilbyder vi en garanti på vores batteripakker, som dÊkker i mindst to år, så lÊnge batteriet ikke er blevet udsat for skader eller fejl, der ikke er dÊkket af garantien. Hvis batteriet er sendt til et andet sted for reparation inden for garantiperioden, kan vi desvÊrre ikke yde yderligere hjÊlp, da vi ikke kan garantere kvaliteten af det arbejde, der er udfÞrt af tredjeparter.
Vi har testet batteriet grundigt fÞr returnering og har ikke modtaget nogen dokumentation eller beviser på fejl fra de andre firmaer, du har haft batteriet hos. Vi oplever desvÊrre nogle gange, at andre firmaer ikke har den nÞdvendige ekspertise eller udstyr til korrekt at teste batterier og derfor kommer med fejlagtige vurderinger. Det er derfor, vi anbefaler, at du benytter vores service, da vi bruger avanceret udstyr til at sikre, at batterierne lever op til de lovede specifikationer.
Jeg forstår din frustration over de ekstra omkostninger, du har haft i forbindelse med batteriet, og vi Þnsker naturligvis, at alle vores kunder fÞler sig trygge ved at handle hos os. Vi vil derfor tage din feedback til efterretning og se på, hvordan vi kan forbedre vores processer fremadrettet.
Skulle du have yderligere spÞrgsmål eller brug for mere hjÊlp, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.
Jeg Þnsker dig en fortsat god dag.
Mvh Batteriservice kundeservice