we hebben goede ervaringen met dit merk het materiaal is goed pasvorm is goed bestel ze al meerdere jaren
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Eerder al broekjes gekocht, toen niet gereageerd op: deel je ervaring, omdat je ondergoed een tijdje moet dragen voordat je een reactie kan geven. De levering is snel. De broekjes zitten in 1e instant... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
B.Bocelli® biedt comfortabele mooie bamboe ondergoed, boxers, T-shirts en andere onderkleding. Zijdezacht, hypoallergeen en de perfecte fit.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Redelijk snelle verzending
Redelijk snelle verzending
Kwaliteit is wel dunner dan andere/oudere eerder aangekochte boxershorts
Onderbroeken zitten super goed
Onderbroeken zitten super goed, en pasvorm is helemaal top
Vallen wel heel groot uit
Erg fijne onderbroeken blijven erg goedâŠ
Erg fijne onderbroeken blijven erg goed en mooi. Snelle levering en prima afspraken prima klantenservice
Fijne onderbroeken
Makkelijk bestellen, snel verzonden en ontvangen. Hele fijne onderbroeken, blijven mooi en zitten heerlijk, voelen zeer zacht aan.
Goede service nadat de bestelling nietâŠ
Goede service nadat de bestelling niet helemaal goed was verlopen. Blij mee !
Snel verzonden en goede kwaliteit.
Geweldige onderbroeken van bamboe
Geweldige onderbroeken van bamboe. Uitstekende service. Ga hier vaker bestellen!
Prima service snelle levering
Mijn maat was niet leverbaar dus kwamenâŠ
Mijn maat was niet leverbaar dus kwamen ze met een andere optie en kreeg ik extra ondergoed. Dus zeer tevreden. Ondergoed zit goed en het is een dunne stof wat ik prettig vindt.
Netjes op tijd bezorgd en goedâŠ
Netjes op tijd bezorgd en goed ingepakt. Heel erg leuk dat ze als verrassing een extra boxer gratis erbij hadden gedaan in een andere kleur. Waarschijnlijk omdat ik er veel tegelijk had besteld, maar echt super leuk! Goed kwaliteit boxers voor een nette prijs. Een echte aanrader. ððŒððŒððŒ
Besteling van 3 boxers gedaan maar deâŠ
Besteling van 3 boxers gedaan maar de gevraagde kleur was niet meer binnen dus hebben jullie mij netjes een mail gestuurd met welke wel nog verkrijgbaar waren + 1 gratis boxer erbij. ððð Mooi verstuurd en snel verzonden, heel blij ermee en de boxers zitten goed ook ððð Ik zal er zeker nog bestellen!!! ððð
Hele fijne shorts!
Snelle en vriendelijke service
Snelle en vriendelijke service. De onderbroeken zitten erg lekker.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã