Ik had een bestelling geplaatst en zag vervolgens deze reviews en schrok daar wel een beetje van. Maar met mijn bestelling is het helemaal goed gegaan! Ik had schoenen maandag besteld en donderdag i... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik heb drie dagen geleden artikelen besteld die nog steeds niet zijn verzonden. Ik heb daarover tweemaal een email gestuurd die niet werd beantwoord en meerdere keren gebeld zonder gehoor.
2 spalding tenues besteld. Geen bevestiging mail, geen update over de stand van de bestelling. Vervolgens mijn geld via paypall terug laten storten, toen ze dit zagen begonnen ze mij pas te mai... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Prima service en levering
Maar met mijn bestelling is het helemaal goed gegaan! Ik had schoenen maandag besteld en donderdag in huis. Mijn vraag op de mail werd ook gewoon beantwoord. Daarnaast is mijn dochter helemaal blij met haar nieuwe basketbal schoenen en zitten ze gelukkig gelijk goed.
Ik heb drie dagen geleden artikelen…
2 spalding tenues besteld
Vervolgens mijn geld via paypall terug laten storten, toen ze dit zagen begonnen ze mij pas te mailen met redenen over waarom ik nog niets ontvangen had.
Slappe hap!
Niet bestellen bij deze clowns!
Wat is gebeurd met BBT!?
Jarenlang was dit één van de twee of drie nederlandse onlinewinkels waar je echt fatsoenlijke basketballschoenen kon kopen. Op 14 maart jl een nieuw paar gekocht. Tegen inlevering van adresgegevens zou ik korting krijgen op mijn aankoop, maar de coupon is helaas nooit verstrekt. Na mijn aankoop ontving ik wel een ontvangstbevestiging, maar daarna werd het stil. BBT is onbereikbar en reageert nergens op. Telefonisch, per e-mail, sms, whatsapp en de in-app chat, allemaal zo dood als een pier. Ik zag geen andere mogelijkheid dan mijn teleurstelling langs deze weg kenbaar te maken. Ik hoop dat dit leidt tot acite bij BBT. Als ze het netjes afhandelen, zal ik mijn recensie zeker aanvullen. Voor nu: 1 ster met de uitdrukkelijke wens dat BBT weer de shop wordt voor basketballers!
UPDATE: 4 april. Vanochtend ontving ik - na enkele berichten - volledige terugbetaling. BBT zijn geen oplichters, maar het lijkt erop dat de backoffice niet op orde is. Ik hoop dat BBT de goede naam van vroeger in eer kan herstellen, voordat het te laat is.
Niet alles ontvangen en ombereikbaar
Niet alles ontvangen en ombereikbaar, oplichters denk ik?
Bedrijf onbereikbaar.
3 artikelen besteld. Op de site gekeken hoe ik kon retourneren. Dit moet aan de hand van een retourformulier,maar zoals op de site staat beschreven. Netjes gemaild om het retourformulier te mogen ontvangen. Geen reactie. Artikelen retourformulier gestuurd, nogmaals gemaild maar geen reactie. Artikelen dus terug gestuurd maar naar geld kunnen fluiten. Maar wel continue mail krijgen of ik de gekochte artikelen wil beoordelen.
Oplichters
Hier niet bestellen want je krijgt 2 verschillende maten schoenen en geen reactie op mails, telefoon en chats.
Oplichting!
Wat een slecht bedrijf is dit geworden
Wat een slecht bedrijf is dit geworden! Vroeger altijd met veel succes hier dingen gekocht, maar het is ver weggezakt. Bestelling wordt niet geleverd, mails worden niet beantwoord, telefoon wordt niet opgenomen. De fysieke winkel is blijkbaar gesloten, alleen nog online. Maar ik zou hier nooit iets kopen, het lijkt alsof ze failliet zijn.
AANPASSING: ben uiteindelijk gebeld door de eigenaar met excuses en keurig mijn betaling teruggedraaid. Niet failliet dus, maar het is zeker geen fulltime bezigheid.
Een ster is teveel
Een ster is teveel. Voor mijn zoon een tenue bestelt, maar niet ontvangen. Bellen en mailen word steeds gezegd dat het eraan komt. Nog niks ontvangen. Zoals in de andere reviews ook staat: oplichters!
Was even wachten maar ik ben zeer…
Was even wachten maar ik ben zeer tevreden over het resultaat.
Niets bestellen!!!
Niets bestellen!!!
Weken geleden een shirt besteld met naam. Kreeg een shirt maar zonder naam. Mailen niet terug, nemen niet op!
Word je ineens gebeld binnen 2 dagen heeft u het. Na 2 weken weer niks. Mailen, geen gehoor.
Niets bestellen hier!
Totale oplichters
Totale oplichters. Bestelling geplaatst en betaalt en shirt en schoenen nooit ontvangen. Gelukkig gaat onze vereniging op zoek naar een nieuwe leverancier, want veel mensen hebben dezelfde ervaring. Zowel voor vereniging als gewone klant: niet hier bestellen!!!! Grote kans dat je je bestelling niet krijgt, te laat of kapotte producten ontvangt. Wees gewaarschuwd!
Impossible to deal with
Despite many emails sent to them, attempted (failed) phone calls, chat on their website, facebook and instagram messages, I receive no response from them at all, when I want to return a pair of shoes. The link on their website for the retourformulier does not work, and I don’t want to be hitting my head against the wall for nothing trying to get my money back.
Basketball Totaal: Pick up the phone, reply to my emails, do something to show that you are not a scam webshop like the rest of the reviews claim. So far, so bad. So far, 0 stars.
Oplichters
Oplichters. Niet hier bestellen. Je krijgt je bestelling niet ook na mailen en bellen. Let op Charles Sportwear is hetzelfde bedrijf alleen andere naam
Geen ster waard eigenlijk.
Geen ster waard eigenlijk.
15 oktober een bestelling geplaatst (was op voorraad) en betaald. Vervolgens is het doodstil. Geen reactie op e-mails en verzoek om contact met mij op te nemen. Telefoon neemt men niet op. Ondertussen het shirt nog niet ontvangen en geen contact met ze te krijgen, maar het geld hebben ze al wel. Slechte zaak
GEEN LEVERING EN GEEN CONTACT
Vorige keer de verkeerde schoenen, nu GEEN schoenen en geen enkele manier om contact te maken!!!!!!! NOOIT meer bestellen daar.
BAR EN BAR SLECHT!!!
Wat een schijtbedrijf is dit… verkeerde artikelen leveren, laat tot niet reageren op de mail en geen geld terug.
6 mails gestuurd om een reactie te krijgen op mijn voorgaande mails wat betreft een verkeerd geleverd artikel, 0.0 reactie! Koop hier aub niks of gooi anders je geld gewoon lekker weg.
Lange levertermijnen en geen service
Begin april een tenue besteld (en vooruit betaald). Ik wacht er nog steeds op. Al 3 mails gestuurd waarop niet wordt gereageerd. Helaas zijn er samenwerkingsafspraken tussen de sportvereniging en Basketball totaal waardoor ik niet elders kan bestellen. Hopelijk eindigt dit snel, want deze lange levertermijn in combinatie met zeer slechte communicatie is geen succes..
- langzaam, slechte communicatie en als klant moet ik zelf het initiatief nemen!
-22 maart 2 producten besteld en levering duurde lang. Na 2 emails van mijn kant , werd 1 product geleverd, de andere (calves sleeves) zaten er niet bij en geen update ook.
- week later gebeld, moeilijk bereikbaar, alles uitgelegd, teruggebeld dat de sleeves uiterlijk overmorgen bij mij zouden zijn.
- week later, geen sleeves, dus weer gebeld en uitgelegd en blijken de sleeves gewoon bij hun te liggen. Ja we gaan het vandaag opsturen.
- ik heb hun telefonisch ook gezegd de 1e keer dat ik voor bbt koos omdat ik een kleine shop wat gun in NL. Maar na deze ervaring niet meer en ik wil ook niet weten hoe het retourbekeid zou gaan ( na het lezen nu van andere reviews)
- om te concurreren met andere grotere bedrijven zal je persoonlijke benadering en cistomer service van een hoog niveau moeten zijn, dat is het dus blijkbaar niet.
- ik bestel wel ergens anders dus, jammer!
Voor de niks voor de deur!!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。