De smukkeste smykker â€ïžlavet af denâŠ
De smukkeste smykker â€ïžlavet af den skÞnneste kvinde Anne-marieð kan varmt anbefale at kÞbe jeres smykker der..

Anne-Marie Brissón Fine Jewelry ããã®åç
Hos Anne-Marie Brissón finder du et gennemtÊnkt udvalg af Êgte smykker i hÞj kvalitet til fair priser. Vores sortiment spÊnder bredt â fra naturlige og laboratoriedyrkede diamanter til nÞje udvalgte Êdelstene som safirer, smaragder og rubiner, samt perler. Hos Anne-Marie Brissón kan du bÃ¥de kÞbe halskÊder, armbÃ¥nd, ringe samt Þreringe i bÃ¥de guld og sterling sÞlv smykker. Vi har skabt en webshop, der gÞr det nemt og trygt at finde det helt rigtige smykke â uanset om det er til en sÊrlig anledning eller som en personlig gave. Vores fokus er ikke kun pÃ¥ kvalitet og design, men ogsÃ¥ pÃ¥ tillid, service og gennemsigtighed. Vi arbejder ud fra et made-to-order-koncept, hvor hvert smykke fÞrst bliver lavet, nÃ¥r du har lagt din bestilling. Det betyder, at du fÃ¥r et personligt og unikt smykke, skabt specielt til dig â og samtidig undgÃ¥r vi overproduktion og ressourcespild. Produktionen tager typisk 2â4 uger, og vi holder dig naturligvis opdateret. Hvert eneste smykke fremstilles med omtanke for bÃ¥de dig og miljÞ.
ãã³ããŒã¯

Anne-Marie Brissón Fine Jewelry ããã®åç
KÞbte den fineste halskÊde med hvid safir. Kunne ikke finde tilsvarende billigere andre steder. Hurtig levering og pakket sikkert og fint ind â
Er bestemt ikke sidste gang jeg kÞber noget fra Brisson Diamonds.
5 stjerner herfra :)

Anne-Marie Brissón Fine Jewelry ããã®åç
KÞbte de smukkeste 2 karat diamond Þreringe til min kone, og hun blev ekstatisk da hun så dem! Sindsygt smykke Þreringe til en fair pris ift. konkurrenter. Jeg brugte noget tid til at snakke de forskellige muligheder igennem med Anne-Marie og det var en kÊmpe hjÊlp, hun har virkelig meget viden omkring Êdelsten og value-for-money. KÊmpe thumps up fra både min kone og jeg.

Anne-Marie Brissón Fine Jewelry ããã®åç
Jeg kÞbte det fineste guldarmbånd til min mand i 40 års fÞdselsdagsgave. Det er så fint og smukt. Anne-Marie var så professionel og god til at lytte efter mine Þnsker og behov. Indpakningen var også så flot (ikke at min mand gik op i det - men det gjorde jeg :-) ). Så de varmeste anbefalinger herfra.