Beastybalms レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Hele leuke en toffe ervaring met Aafke. Lekker no nonsense en maakt meer dan waar..Mijn dochter had enorme plekken op haar benen armen en in haar gezicht. Na gebruik billen boter gelijk verlichting en... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

de zalf werkt goed op de pijnlijke kniegewrichten. dat vind ik bijzonder en verheugend. heel weinig zalf op mijn gezicht is ook fijn, ik ben dus zeer tevreden.

5぀星のうち5の評䟡

Super fijn dat ik kan kiezen om tussen wel of geen essentiële olien! de face the beast balm is heerlijk! Ruikt ook niet heel heftig naar vet haha. En echt verliefd op de Save your skin balm! Ont... もっず芋る

䌁業情報

1. 化粧品店

圓該䌁業による蚘述

Beasty Balms maakt handgemaakte, biologische huidverzorging op basis van runderniervet (tallow). We gebruiken vet van 100% Nederlandse, grasgevoerde runderen die grazen in natuurgebieden. Dit vet is van nature voedend, beschermend en vrijwel identiek aan de vetstructuur van je eigen huid. Het ondersteunt de huidbarriÚre zonder de poriën te verstoppen. Daarbij is het rijk aan vitamines A, D, E en K2 - en gewoon echt een HEEL lekker potje vet. Onze producten zijn geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid van baby's. Ze zijn natuurlijk en biologisch, en vrij van water, parfum en synthetische toevoegingen. We produceren lokaal in kleine oplages met circulaire ingrediënten en minimalistische verpakkingen. Daarnaast doneren we 1% van onze winst aan bijenprojecten.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 45ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Ik vindt het gek dat jullie een

Ik vindt het gek dat jullie een Nederlands produkt verkopen, maar dat er een Engels kaartje bij de doos in kreeg, jammer. Laat dan daar ook zien dat je trots Nederlands product verkoopt. Als het goed is? Daarom koop ik hÚt.
Jammer dat er een enorme doos omheen zat, ik zei al, ik kon het bijna niet vinden.
De vorige keer werd gezegd, we hadden niet kleiner, nu weer, via Instagram. Beetje gek. Als je dan om het milieu denkt doe het dan ook op dat gebied, als ik 2-3 producten had gekocht, was de doos nog te groot geweest.

Product zelf is prettig.
Sorry voor het commentaar, ik vind het jammer, maar telt wel mee of ik het nog een keer koop of niet.

2026幎7月29日

12cm² spot gone in 2 weeks

I have had a 12cm diameter excema spot that didnt go away by itself for more then 6 months. Mainly because of itching and being dry(tried some oils). A friend let me try "Save our skins" one time. That same day I noticed it didnt itch and it was not dry. So I immediatly ordered it myself. I applied a thin layer 1 or 2 times a day. After a week its allready allmost gone and I caught myself maybe 1 time itching a little bit when I forgot the balm. I think the whole spot wil be gone In 2 weeks total I guess. Very good product!!

2026幎7月18日
自発的なレビュヌ

Aanrader!

Inmiddels aan mijn 3e (of 4e) potje ‘Face the Beast’ toe en helemaal fan. Mijn huid is eigenlijk nog nooit zo zacht en zuiver geweest. En heb hiervoor heel veel geprobeerd. De geur is ook heerlijk, een beetje kuuroord vibes. En ook niet onbelangrijk vind ik dat het lekker smeert en snel intrekt. Gebruik het ook voor mijn zoontje (11) die in de winter droge huid rondom zijn mond heeft. Werkt het ook super voor. Kortom een echte aanrader!

2026幎5月31日
5぀星のうち5の評䟡

Sowieso een heerlijk natuurlijke product, al is het maar voor schrale plekjes ᅩ

Ik had de kleine probeer potjes besteld. Heb het een paar keer op mijn gezicht gesmeerd, maar kon niet gelijk resultaat zien, maar was wel een fijn product. Trok voor een vettig groetje toch redelijk snel in en ik vond het heerlijk ruiken. Heb daarna meteen een grote pot besteld, want ik vind het ook fijn voor rode of schalen plekjes bij mij of bij de kinderen. Mijn vriend heeft zelf last van rode plekjes in gezicht en die heb ik een paar keer daarmee ingesmeerd. Leek wel minder rood te worden. Wat het doet na een aantal dagen gebruik als huidverzorging kan ik dus nog niet helemaal zeggen, maar het product voelt lekker.

2026幎3月27日
5぀星のうち4の評䟡

Wat smeert dit fijn weg

Heel fijn product voor wat ik nu geprobeerd heb, de 5 verschillende "testers", dus ik ga testen welke "geur" ik het lekkerst vind, nu gestart met de rozemarijn en zoete sinaasappel en die bevalt erg goed, smeert heerlijk zacht en zuinig en heb niet het idee zoals bij andere crÚmes dat het op de huid blijft zitten, maar echt voedt. Denk wel dat dit een blijvertje gaat worden

2026幎1月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス