Beastybalms レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

I have had a 12cm diameter excema spot that didnt go away by itself for more then 6 months. Mainly because of itching and being dry(tried some oils). A friend let me try "Save our skins" one time. Tha... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hele leuke en toffe ervaring met Aafke. Lekker no nonsense en maakt meer dan waar..Mijn dochter had enorme plekken op haar benen armen en in haar gezicht. Na gebruik billen boter gelijk verlichting en... もっと見る

5つ星のうち5の評価

de zalf werkt goed op de pijnlijke kniegewrichten. dat vind ik bijzonder en verheugend. heel weinig zalf op mijn gezicht is ook fijn, ik ben dus zeer tevreden.

5つ星のうち5の評価

Super fijn dat ik kan kiezen om tussen wel of geen essentiële olien! de face the beast balm is heerlijk! Ruikt ook niet heel heftig naar vet haha. En echt verliefd op de Save your skin balm! Ont... もっと見る

企業情報

1. 化粧品店

当該企業による記述

Beasty Balms maakt handgemaakte, biologische huidverzorging op basis van runderniervet (tallow). We gebruiken vet van 100% Nederlandse, grasgevoerde runderen die grazen in natuurgebieden. Dit vet is van nature voedend, beschermend en vrijwel identiek aan de vetstructuur van je eigen huid. Het ondersteunt de huidbarrière zonder de poriën te verstoppen. Daarbij is het rijk aan vitamines A, D, E en K2 - en gewoon echt een HEEL lekker potje vet. Onze producten zijn geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid van baby's. Ze zijn natuurlijk en biologisch, en vrij van water, parfum en synthetische toevoegingen. We produceren lokaal in kleine oplages met circulaire ingrediënten en minimalistische verpakkingen. Daarnaast doneren we 1% van onze winst aan bijenprojecten.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 45

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Zelfs met eczeem en acne zo geweldig!

Super erg te spreken over hoe top de balms werken. Ik heb een mega gevoelige huid met acne en eczeem gecombineerd en met een dun laagje ging m’n huid er negatief goed!
Ik was bang dat ik het vond stinken of iets degelijk maar zelfs degene zonder geur zijn echt top.
Ben heel erg te spreken over het product en zou het iedereen aanraden

2025年11月26日
自発的なレビュー

Nooit meer iets anders!

We zijn nu al helemaal fan van de baby balm! Ons dochtertje had al een aantal weken last van wat droge eczeem plekken op haar buik. We smeerden fanatiek met shea boter en/of frambozenzalf, maar dat hielp niet echt. Nu na een paar keer smeren met de baby balm van Beasty Balms, zijn de plekken zo goed als weg!!! We vinden het ook heel lekker ruiken en haar huidje wordt er zó zacht van.😍 Wij zijn om!!!

2025年11月17日
自発的なレビュー
5つ星のうち3の評価

Niet voor mij

Ik had de s.o.s. balm besteld omdat ik heel erg last had van een droge huid. Helaas deed het niets voor mij. Ik heb dan ook wel een extreem droge huid

2025年10月27日

Heerlijke gezichtscrème

Door een post van Aafke op Instagram met haar in contact gekomen en aanvankelijk was ik sceptisch en vond het een naar en vies idee, maar ze heeft me met een paar proefjes helemaal overtuigd en ik gebruik niets anders meer en ik ben nu echt verslaafd aan de facebalm met sinaasappel en rozemarijn!
Het trekt snel in en geeft een mooie glow, zelfs ‘s avonds voelt en ziet mn huid er nog steeds fris en gehydrateerd uit! Ik heb al meerdere vriendinnen overtuigd om het ook te gaan proberen!

2025年9月17日
5つ星のうち4の評価

Fijn voor droge huid.

Snel thuis, wel wat aan de prijs en vind de rozemarijn geur niet heel lekker maar dat ruik ik niet lang en mijn huid gaat er wel goed op. Kan tegen veel crèmes niet zo goed en nu ik ouder word is het sneller droog. Tallow is daarvoor wel top.

2025年9月28日

Heel blij mee

Heel blij mee. Huid voelt gevoed, lijkt meer kleur te hebben. Zowel de gezicht als body balm. Je hebt echt niet veel nodig en het is vriendelijk geprijsd. Geeft wat wordt beloofd!

2025年9月3日

Trustpilot エクスペリエンス