Mega smukke vipper!
Jeanette forstår mine Þnsker og behov og jeg går altid glad fra biksen.
Virkelig god service.

HornbÊk Deluxe ããã®åç
HornbÊk Deluxe er din lokale skÞnhedsklinik i Randers, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af behandlinger tilpasset dine behov. Vi er specialiserede i tatoveringsfjernelse med den avancerede PicoPlus-laser, fedtfrysning, EM Body Toning, og kryoterapi. Derudover tilbyder vi ogsÃ¥ vipper, bryn og voksbehandlinger ved vores dygtige behandler Jeanette Camilla. Vores mÃ¥l er at give dig en eksklusiv og komfortabel oplevelse, uanset om du Þnsker at fjerne gamle tatoveringer, opnÃ¥ en strammere krop eller blot forkÊle dig selv med skÞnhedspleje. Med moderne udstyr, professionelle behandlere og et hyggeligt miljÞ sikrer vi, at du altid er i trygge hÊnder. Vi holder til pÃ¥ Byleddet 22, 8920 Randers NV, med parkeringsmuligheder lige ved dÞren. FÞlg os pÃ¥ Facebook og Instagram for at holde dig opdateret med vores seneste tilbud og nyheder. Kontakt os i dag pÃ¥ 60740740 og book din tid â vi glÊder os til at byde dig velkommen i HornbÊk Deluxe. Hos os er det ikke bare behandling â det er en livsstil.
Byleddet 22, 8920, Randers nv, ãã³ããŒã¯
Mega smukke vipper!
Jeanette forstår mine Þnsker og behov og jeg går altid glad fra biksen.
Virkelig god service.

HornbÊk Deluxe ããã®åç
Altid dejlig behandling hos HornbÊk Deluxe.
BÊkkenbundsstolen er fantastisk.
Extensions med YY-vipper kan klart anbefales.
Altid et flot resultat.
Man kan nÊsten alt hos dem, når det handler om velvÊre.
Fedtfrysning, trÊning af krop, Þjenbryn, voks, laser og cryo.

HornbÊk Deluxe ããã®åç
Helt fantastisk sted! BÃ¥de Jeanette og Dennis er enormt dygtige og super sÞde! Jeg har fÃ¥et fjernet min tatovering hos Dennis, og jeg er meget overrasket over resultatet. Der er ingen ar eller tegn pÃ¥ der har vÊret nogen tatovering ð KÊmpe anbefaling herfra ð

HornbÊk Deluxe ããã®åç
Jeg fik prÞvet Vandmassage og Cyro sauna - hvilket var dejlige oplevelser ! Noget jeg aldrig har prÞvet fÞr - hvilket jeg fortalte behandleren. Han gav sig rigtig god tid til og forklare og fortÊlle om behandlingerne hvilket gjorde det til en rigtig god oplevelse ðð»

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã