レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Har fået lavet bryn flere gange ved Lan. Naturligt look, holder utrolig godt. Hun er meget omhyggelig og super dygtig ! Man føler sig godt tilpas i hendes kyndige hænder. Varm anbefaling herfra... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag är så nöjd med mina bryn! Lan var väldigt noggrann och mån om att det skulle vara en god upplevelse från början till slut. Hon lyssnade in på vad jag önskade mig, vilket var naturliga bryn som kun... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Utroligt professionelt! Jeg har manglet fylde samt form på øjenbrynene, som ikke har haft den feminine kurve. De har været kedelige og tynde. Mine bryn er efter første behandling markant mere femin... もっと見る

企業情報

1. アイブロウ バー

当該企業による記述

Velkommen til Beauty Brows – én af Danmarks førende inden for PhiBrows Microblading 3D øjenbryn. Mit navn er Lan Vu, og jeg er uddannet microblading Royal Artist hos Phibrows Academy, som er den største organisation for microblading og 3D bryn i verden.

4.5

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Fuldstændig professionel og dygtig…

Fuldstændig professionel og dygtig medarbejder, som har lavet mine øjenbryn så flotte.
Hun er venlig og tålmodig. Jeg er så glad for mine øjenbryn og giver min fulde anbefaling herfra.

2024年7月17日

Beauty Brows からの回答

Hej Maya, tusind tak for din tid og din støtte med god anmeldelser🙏❤️. Jeg er meget glad og taknemmelig. Jeg glæder mig til at gøre dig smukke, hver gang, når du får bruge for mig. Vi ses😘

5つ星のうち5の評価

En super dygtig og professionel…

En super dygtig og professionel behandler, der ved præcis hvad hun laver, og giver en super god oplevelse.
Jeg er så glad for mine bryn, og vil til hver en tid råde alle til at komme til dig.
Tusind tak. 🩷

2024年7月1日

Beauty Brows からの回答

Kære sød Pernille, tusind tak for din tid og de dejligste ord til mig, det varmer meget, jeg er meget glad og taknemmeligt, og glæder mig til gøre dig smukkere, vi ses❤️🙏🌷

Meget tilfreds

Lan er virkelig dygtig i sit håndværk. Hun investerer tid og omhu i at skabe det perfekte look, der passer til hver enkelt kunde, og samtidig tilbyder hun priser, som de fleste kan være med på.

Jeg er meget tilfreds med mine flotte øjenbryn og jeg ville ikke vælge nogen andre end Lan. Jeg vil varmt anbefale hende til alle.

2024年3月15日

Beauty Brows からの回答

Kære sød Maja, tusind tak for den dejligste anbefaling, jeg er meget glad og taknemmeligt for din tilbagemelding. Jeg glæder mig til at gøre dine bryn smukkest i fremtiden.❤️❤️❤️🙏🙏🙏

Dedikeret og perfektionisme

Lan er virkeligt dygtig håndværker. Hun tager sig virkligt god tid til at lave det der passer præcis til dig .Hun har priser de fleste kan være med til. Jeg er SÅ glad for mine både bryn og eyeliner .Vil ikke bruge andre og vil til hver en tid anbefale Lan til andre .

2024年4月18日

Beauty Brows からの回答

Kære søde Bianca, tusind tak for din tid og det dejligste anbefaling, jeg er meget glad og taknemmeligt, jeg ønsker dig alt godt, og glæder mig til at gøre dig smukkere i fremtiden. Vi ses❤️❤️❤️

5つ星のうち1の評価

Jeg fik mine øjenbryn behandlet for en…

Jeg fik mine øjenbryn behandlet for en uge siden, men desværre er jeg meget utilfreds med resultatet. Jeg føler ikke, at mine ønsker og forventninger blev taget i betragtning, på trods af at jeg tydeligt kommunikerede mine ønsker til behandleren. Det er vigtigt for mig, at jeg er tilfreds med mit udseende, da det er mig, der skal se det i spejlet hver dag. Jeg har forsøgt at kontakte behandleren for at få en løsning, men desværre svarer hun ikke på mine opkald eller beskeder. Hun svarede dog på min besked efter tre dage og gentog, at jeg skulle stole på hende og at mine bryn ville blive pæne. Men desværre er der ikke noget tilbage at redde. Jeg mener stadig, at jeg bør få mine penge tilbage, da jeg ikke er tilfreds med resultatet, men behandleren nægter stadig at svare på mine henvendelser.

Jeg kan desværre ikke anbefale Beauty Brows baseret på min oplevelse. Meget uprofessionelt"

2024年3月11日

Beauty Brows からの回答

Hej Farhat Akbari, jeg synes at, det er syn og ærgerligt for dine bryn, hvis du ikke komme og lave opfyldning, for at gøre dem færdig behandlet.
Man kan desværre ikke opnå top resultatet efter kun en behandling.
Jeg har lavet dig et meget flot sæt bryn, flot håndværker ved den første behandling, og selvfølgeligt kan ikke give dig dem gratis, som du er ved at prøve på( kan desværre ikke upload billeder her, kan se dem på instagram).
Du bør i det mindste vide og respektere mit privat liv, hvem gider at svare din besked og opringning kl. 22:17 lørdag natten og søndag morgen, da din bryn begynder at skælle overskud farve af.
Venligst læs vejledningen, så vil du forstå processer bedre, og få svaret på din sprøgsmål.
Igen bemærket at, dine bryn er ikke færdig behandlet, de vil kræve et par opfyldning, for at resultatet kan blive som ønsket.
Jeg står her parat og klar, til at gøre dine bryn flotte, hjælpe dig når du komme til opfyldningen.
Mvh

5つ星のうち5の評価

Utrolig sød og kompetent behandler som…

Utrolig sød og kompetent behandler som yder det bedste for sine kunder.
Har nu fået 3 behandlinger hos hende og er vild med det hver gang!
Man bliver utrolig godt guidet i sin aftercare hjemme og hun lytter til en.
Flot og veltalende studie man kommer ind i og rolige omgivelser.

2024年4月5日

Beauty Brows からの回答

Kære Sheila, tusind tak for din tid og god anmeldelse, jeg er meget glad og taknemmeligt, jeg glæder mig til at gøre dig smukke igen og igen Sheila. Vi ses🙏🙏❤️❤️

Hej Lan ❤️

Hej Lan ❤️

Tusind tak for mine fine bryn igen idag 🙏 jeg kan varmt anbefale dig og dit dygtige arbejde. Du er super behagelig og sød at snakke med. Tak for dejlig service ❤️
De varmeste hilsner fra Melanie

2024年4月4日

Beauty Brows からの回答

Kære sød Melanie, tusind tak for din tid og din støtte med god anmeldelser🙏❤️. Jeg er meget glad og taknemmelig. Jeg glæder mig til at gøre dig smukke, hver gang, når du får bruge for mig. Vi ses😘
🌷

5つ星のうち5の評価

Jeg har fået lavet mine bryn hos Lan og…

Jeg har fået lavet mine bryn hos Lan og er rigtig tilfreds og glad for dem. Jeg har netop været til opfyldning og Lan er meget professionel og dygtig.
Jeg kan til hver en tid anbefale Lan.

2024年3月26日

Beauty Brows からの回答

Kære Krestine, tusind tak for din tid og din støtte med god anmeldelser🙏❤️. Jeg er meget glad og taknemmelig. Jeg glæder mig til at gøre dig smukke, hver gang, når du får bruge for mig. Vi ses og rigtig god påske🐣🥰😁

Anbefaler Beauty Brows

Jeg har fået lavet 3D Nano hairstrokes bryn hos Lan i går.
Jeg er meget glad og tilfreds, og glæder mig til at se det endelige resultat! 😍
Lan er sød, professionel og meget omhyggelig, og jeg har følt mig i trygge hænder, under hele processen 🙏🏻

2024年3月23日

Beauty Brows からの回答

Kære Trine, tusind tak for din tid og dejligste anbefaling, jeg er meget glad og føler mig taknemmeligt🙏❤️. Dine nye bryn er så flot, og jeg glæder mig til at gøre dem flotte for dig igen og igen. God påske og vi ses Trine🐣🥳

3D Nano bryn

Jeg fik lavet bryn for 6 uger siden og jeg er desværre slet ikke tilfreds med resultatet.
Jeg synes ikke at der bliver lyttet til ens ønsker og forventninger, og selvom jeg både medbragte billeder af hvordan jeg ønskede mine bryn skulle se ud, og hvordan jeg IKKE ønskede de skulle se ud, fik jeg ikke lavet dem som jeg gerne ville. Jeg synes det er vigtigt, at der ikke bliver trukket ned over hovedet på én, at artisten ved bedre og at man dermed bliver talt hen i et resultat man ikke bliver glad for. Det er trods alt mig, der skal være tilfreds med at se mig selv i spejlet hver dag og ikke den der har lavet brynene.

Jeg kan ikke anbefale Beauty Brows ift. den oplevelse jeg har haft.

Update 26/3: Jeg skal ikke bede om at få opfyldning i noget jeg allerede synes er for voldsomt ift. det jeg ønskede.
Det ligner ikke hårstrå det der er lavet, jeg kunne have tegnet det op mere naturligt og pænere selv med en blyant.
Så jeg ser behandlingen som afsluttet.

2024年2月5日

Beauty Brows からの回答

Hej Ann, hvordan kan det være denne anmeldelse? Jeg er godt nok ked af det, vi har ikke snakket om dette før og de hårsmønstrer, som du ønsker kan sagtens rette til til opfyldningen. Dine bryn er ikke færdig behandlet Ann, de mangler at lave opfyldning, som er det vigtigst i denne processer.
Jeg synes, at jeg har lavet dine bryn rigtig naturligt og flot, med 3D Nano Hairstrokes metode, som gøre at din hud ikke bløde, og farve vil holde bedre for dig, derfor ikke lave Microblading, som billede du viste mig.
(Efter min erfaret vurdering, at din tynd hudtype vil ikke egne sig til Microblading).
Selvfølgelig som behandler, vil jeg gøre mit bedst, til at gøre kunder og dig glad og tilfreds, men det vil kræve samarbejde fra din side også, jeg synes at, du bør komme snakket med mig, lave de nødvendige opfyldning for at opnå det resultatet som ønsket Ann.

5つ星のうち5の評価

Jeg har fået lavet bryn og eyeliner hos…

Jeg har fået lavet bryn og eyeliner hos Lan fra Beauty Brows. Lan er super sød, dygtig, patentlig og perfektionistisk. Giver sig god tid til et flot resultat. Er meget professionel og ordentlig, jeg følte mig i gode trygge hænder hele vejen. Klinik er flot, ren og hyggelig. Hun rettede tidligere arbejde så flot op, jeg er meget tilfreds og kommer helt sikkert igen. De bedste anbefalinger herfra 🤩⭐

2024年3月6日

Beauty Brows からの回答

Kære Bettina, tusind tak for din tid og din støtte med god anmeldelser🙏❤️. Det varmer meget og føle dejligt. Jeg er meget glad og taknemmelig. Jeg håber at du får god resultatet, og jeg glæder mig til at gøre dig smukke, hver gang, når du får bruge for mig. Vi ses😘🥳

5つ星のうち5の評価

Jeg har fået lavet bryn flere gange ved…

Jeg har fået lavet bryn flere gange ved Lan nu og jeg kan varmt anbefale hende. Hun er dygtig, mine bryn bliver flotte og naturlige hver gang og hun er god til at lytte ift. ønsker om form og farve. Jeg er rigtig glad for, at hun ordner mine bryn en gang om året.

2024年2月16日

Beauty Brows からの回答

Kære Nicoline, tusind tak for din tid og din støtte med god anmeldelser🙏❤️. Jeg er meget glad og taknemmelig. Jeg glæder mig til at gøre dig smukke, hver gang, når du får bruge for mig. Vi ses. God søndag😘

Super sød

Super sød, professionel og servicevenlig. Flot lokale. Man føler sig så tryg i hendes hænder. Har fået så meget ros for mine bryn ved sidste behandling for to år siden. Nu skulle de lige genopfyldes 😇

2024年2月5日

Beauty Brows からの回答

Kære søde Jeanette, tusind tak for din tid og din dejligste anbefaling. Det varmer meget.❤️❤️🙏🙏Jeg er meget glad og taknemmeligt. Rigtig god aften og vi ses Jeanette🥳🥳🥳

Super sød og behagelig

Hvis man mindste smule er nervøs, er Ban rigtig god til at berolige, skabe tryghed og tillid. Hendes arbejde udfører hun “step by step” og inddrager kunden i processen for, at sikre det bedste resultat for kunden.
Kan varmt anbefales - særligt til kunder som aldrig har prøvet det før 🥰

2024年1月21日

Beauty Brows からの回答

Kære søde Sabina, tusind tak for din tid og den dejligste anbefaling, det varmer meget, jeg er meget glad og taknemmeligt, og glæder mig til at gøre dig smukke igen og igen i fremtiden. Vi ses Sabina🙏❤️

Meget tilfreds ☺️

Lan yder en virkelig god behandling og imødekommer dine ønsker og behov. Jeg er kommet ved Lan af flere omgange, og er meget tilfreds hver gang.
Jeg kan kun give Lan de bedste anbefalinger med herfra. Hun laver utrolig smukke bryn og grundig med at fortælle hvordan man skal passe på dem efter behandling.

2024年1月12日

Beauty Brows からの回答

Kære søde Tania, tusind tak for din tid og din støtte med god anmeldelser🙏❤️. Jeg er meget glad og taknemmelig. Jeg glæder mig til at gøre dine bryn flotte igen og igen. Vi ses.🥳

Smukke bryn hos Beauty Brows

Jeg var hos Lan, Beauty Brows, i går. Lan er utrolig sød og imødekommende. Hun gør meget ud af at fortælle hvad hun vil gøre under behandlingen, hvad det kræver af en selv når man kommer hjem osv.
Lan var virkelig grundig med at måle og tegne brynenes form, som jeg så godkendte inden start. Da Lan gik igang, var hun meget omhyggelig.
Jeg var nervøs og spændt på resultatet, da jeg ikke havde ret meget bryn i forvejen. Men hold da op, Lan hun kan trylle!!! Jeg har fået de flotteste bryn der passer til mit ansigt. Virkelig flot arbejde hun har lavet!!!!!!!
Jeg vil helt sikkert anbefale Lan og Beauty Brows.... bedre sted findes ikke, hvis man vil ha smukke bryn🙏❤️.

2023年12月22日

Beauty Brows からの回答

Kære søde Betina, tusind tak for din tid og din støtte med god anmeldelser🙏❤️. Jeg er meget glad og taknemmelig. Jeg glæder mig til at gøre dig smukke, hver gang, når du får bruge for mig. Vi ses og glædelig jul🎄🎄💃🥰😁

Fantastisk flotte bryn

Fantastisk flotte bryn er så glad for mine. En meget professionel og super sød artist. Kan varmt anbefales.

2023年12月18日

Beauty Brows からの回答

Kære Lotte! Tusind tak for din tid og god anbefaling til mig. jeg er meget glad og taknemmeligt, jeg ønsker dig god resultatet for dine flot bryn, og glædelig jul❤️❤️❤️🎄🎄🎄

5つ星のうち2の評価

Behandleren er utrolig sød og…

Behandleren er utrolig sød og imødekommende, men trods fotografi af ønskede bryn , stroke og lyse, fik jeg nogle der slet ikke passer til min forventning. De er brede og tætte stroke der minder om helfarvning. Skal nu fjernes med laser!

Behandler er sikkert dygtig til mørke og brede bryn men desværre ikke til nordiske. Undskyld til behandler for min anmeldelse, men det nordiske udtryk skal du arbejde på.

2023年12月11日
5つ星のうち1の評価

Fik lavet bryn i slut marts og fik…

Fik lavet bryn i slut marts og fik forklaret behandler at jeg ikke ville ha sådan et par “skovsnegle” men blot ha fyldt lidt op med fine streger. Vedkommende lyttede overhovedet ikke og jeg var chokeret da jeg så resultatet. Men hun sagde at det luge skulle “lægge” sig og jeg skulle vente og se.
Her 8 måneder efter, måtte jeg få fjernet “skovsneglene” da det åbenbart er det hun laver.
De ændrede sig aldrig efter dag 1.
Så vil absolut ikke anbefalede denne klinik !

2023年3月27日

Beauty Brows からの回答

Tak for din anmeldelse Sigrif, jeg er ked af at, du ikke var tilfreds med dine bryn, jeg har desværre ikke hørt et ord fra dig siden den 27-marts til idag, om farve er mørkt eller noget, ellers kan jeg sagtens hjælpe dig, jeg synes selv, at jeg har lavet dig yndigt og flotte bryn, PMU metode plejer at give bryn lidt mørkere farve og forme, som de fleste kunder ønsker det. Jeg har stadig mange flotte billeder af dine bryn, men kan desværre ikke ligge op her.
Mvh

Trustpilot エクスペリエンス