Har fået lavet bryn flere gange ved Lan. Naturligt look, holder utrolig godt. Hun er meget omhyggelig og super dygtig ! Man føler sig godt tilpas i hendes kyndige hænder. Varm anbefaling herfra... もっと見る
企業が回答しました
Jag är så nöjd med mina bryn! Lan var väldigt noggrann och mån om att det skulle vara en god upplevelse från början till slut. Hon lyssnade in på vad jag önskade mig, vilket var naturliga bryn som kun... もっと見る
企業が回答しました
Utroligt professionelt! Jeg har manglet fylde samt form på øjenbrynene, som ikke har haft den feminine kurve. De har været kedelige og tynde. Mine bryn er efter første behandling markant mere femin... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har fået lavet bryn og eyeliner hos Lan fra Beauty Brows. Lan er super sød, dygtig, patentlig og perfektionistisk. Giver sig god tid til et flot resultat. Er meget professionel og ordentlig, jeg... もっと見る
企業が回答しました
Velkommen til Beauty Brows – én af Danmarks førende inden for PhiBrows Microblading 3D øjenbryn. Mit navn er Lan Vu, og jeg er uddannet microblading Royal Artist hos Phibrows Academy, som er den største organisation for microblading og 3D bryn i verden.
Tagtækkervej 8, 1 sal, 5230, Odense M, デンマーク
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super god vejledning og veludført arbejde 🤗. Kan varmt anbefales 👍💕

Beauty Brows からの回答
Lan er helt utrolig professionel, og laver det smukkeste arbejde! 🤩 hun har fået skabt de smukkeste bryn til mig, samtidig med at de ser så naturlige ud!
Jeg er så glad for at jeg kastede mig ud i og få lavet mine bryn hos Lan.
Hun er meget imødekommende, vejleder og guider en godt igennem behandlingen.
Lan kan helt klart anbefales, hvis du står og skal have lavet de smukkeste naturlige bryn!! 😍

Hej alle piger derude !
Jeg vil bare sige , at SKULLE I; af den ene eller den anden årsag på noget som helst tidspunkt , så meget som overhovedet overveje , og få lavet bryn, så kan jeg personligt , kun varmt anbefale jer og bestille en tid hos Lan , Beauty Brows !/- Lad det ikke bare blive ved tanken . For Lan er en dybt professionel kosmetolog med mange års erfaring , og hun forstår at skabe de tryggeste rammer for dig som kunde , og med den bedste vejledning i forhold til dine egne ønsker , og hvilken type af bryn , det er bedst at anbefale i forhold til netop dit ansigt og konjunkturer .
Hos Beauty Brows kan du være stensikker på , at selvom selve behandlingen den godt kan føles ret øm på huden , så får du intet mindre end et helt fantastisk og strålende resultat ! De varmeste anbefalinger herfra 👍!

Beauty Brows からの回答
Meget dygtig brow artist og meget estetisk og nøjagtig i sit arbejde , sørger for at få det bedste resultat og man er i trygge omgivelser under hele forløbet .
Hun tager udgangspunkt i de ønsker du vil opnå og taler dig igennem behandlingen som du gennemgår.
Meget meget tilfreds med resultatet som jeg fik. Kan varmt anbefale Lan og hendes arbejde. Mvh glad kunde

Beauty Brows からの回答
Min søster har anbefalet mig at bruge beauty brows, eftersom hun selv bruger hende. Lan tog sig rigtig god tid til at rette op på andres fejl, og jeg må sige... sikke en resultat. 🙂Så smukt og meget dygtig. Jeg kan varmt anbefale hende hun er så sød 😘

Beauty Brows からの回答
Fantastisk flot resultat. Fuldt ud tilfreds.
Virkelig sød, rar og imødekommende.
God og fyldest gørende information inden start.
Vil give dette sted mine bedste anbefalinger

Beauty Brows からの回答
Kompetent, dygtig, grundig og MEGET professionel 🤩🤩🤩🤩🤩.
Jeg er yderst tilfreds med førvejledning, behandling og eftervejledning🙌👌🏻🥰.
Havde ingen bryn og har nu de flotteste❤️

Beauty Brows からの回答
En utrolig behagelig oplevelse. Top professionel, imødekommende, og et varmt menneske.
Jeg var super nervøs. Da det var min første gang til at få lavet bryn.
Men det forsvandt hurtigt takket værd Lan.
Noget af det sødeste.
Mega grundig, kan ikke sætte en finger på den oplevelse jeg havde ved at få lavet bryn.
Glæder mig allerede til opfyldning om 4 uger. Og jeg bliver helt klart fast kunde ved Lan.

Utroligt professionelt!
Mine bryn er efter første behandling markant mere feminin og flotte. Jeg ser allerede frem til den næste behandling hos Lan. Endvidere guider hun dig igennem processen og gør dig helt tryg.
Giver mine varmeste anbefalinger ❤️

Beauty Brows からの回答
Lan vu er yderst dygtig og professionel-har kun fået min bryn lavet hos hende og modtager ofte komplimenter for dem. Kan klart anbefale Lan Vu

Beauty Brows からの回答
Den varmeste anbefaling herfra, Lan har udført et fantastisk stykke arbejde og formet et sæt øjenbryn, som jeg ikke ville være foruden. Yderst behagelig og velinformerede før, under og efter behandling. Kan kun give min varmeste anbefaling, hvis du ønsker en artist, som er behagelig, hjælpsom og ved hvad kvalitet er.

Beauty Brows からの回答
Jeg har - indtil nu - både manglet lidt fylde samt specielt form på øjenbrynene, som har været meget lige, og uden den mere feminine kurve.
Efter to behandlinger har jeg nu nogle øjenbryn med mere fylde, og en flot - langt mere buet - kurve på dem.
Ville ikke selv kunne tegne dem lige så perfekt op.
Synes der er blevet lyttet rigtig godt til mine specifikke ønsker om tykkelse på brynene, samt farve, og samtidig har jeg følt mig i helt trygge hænder med ekspertise råd og vejledning.
Giver mine bedste anbefalinger.

Beauty Brows からの回答
Efter havde set alle de gode anmeldelser valgte jeg, at få lavet mine bryn hos Beauty brows, men til trods for 3 behandlinger,så må jeg erkende, at resultatet desværre aldrig blev godt, selvom hun mente, at det nok skulle blive godt. Hverken farven eller formen passer til mine naturlige bryn. Har rådført mig ved andre som laver bryn, som alle siger, at de ikke vil røre mine bryn før jeg har fået 6-8 laserbehandlinger pga. den forkerte form som er blevet tatoveret.
Er fuldstændig ulykkelig over mine bryn☹️
Datoen passer ikke for oplevelsen og er ca. 6 mdr sidst jeg fik behandling

Beauty Brows からの回答
Helt fantastisk arbejde! Jeg er bare 100% tilfreds med resultatet, og det er meget bedre end jeg turde håbe på!!👌🏾🥰
Og en helt igennem fantastisk kundeservice, og man bliver mødt at Lan, som bare er så sød, og som virkelig gør sit for at være sikker på, at man er med på hvad der skal foregå! Derudover var det bare en fantastisk oplevelse! Og så dejligt at Lan bare skaber en tryghed med det samme!👌🏾🥰

Beauty Brows からの回答
Jeg er bare SÅÅÅÅ glad for både mine bryn og læber🥰Lan er en helt fantastisk pige, hun får en til at føle sig hjertelig velkommen, fra det øjeblik man træder ind af døren!!
Jeg var med under hele processen, hun fortalte hvad hun lavede, og forklarede hver en ting - så jeg vat 100% tryg hele vejen🥰.
Lan gjorde også meget ud af informere mig om processen efterfølgende, i forhold til hvordan en del af farven på både læber og bryn ville aftage, men at jeg ikke skulle bekymre mig, for det er jo nettop derfor at der ALTID skal en opfyldning til, og der var det også muligt at rette lidt i brynene, hvis der var noget jeg ikke var helt tilfreds med, og når de 4 uger så var gået, så tog vi en snak om det.
Og der var noget jeg synes at der skulle rettes lidt i, og det gjorde Lan uden at brokke sig det mindste - hele tiden gjorde hun sit ALLER BEDSTE!!
Jeg har nogle rynker ved mund og det ene bryn som drillede meget, men Lan gjorde sit yppereste - MEN vi skal jo huske at det her IKKE er en operation, og selvom Lan ALTID gør sit BEDSTE, kan der jo være noget som hun ikke er herre over - og kan man ikke forstå og acceptere det, så skal man IKKE få lavet permanent makeup, men i stedet gå til en læge, og blive strammet op INDEN man besøger en som Lan!!!
Fra mig kan der KUN komme de ALLER BEDSTE anbefalinger🥰🥳🥳Lan er klart en af de dygtigste, og jeg vil til hver en tid, besøge hende igen uden den mindste tøven - rigtig god fornøjelse🥰!!!!!
De varmeste tanker
Betina🌸

Beauty Brows からの回答
Jeg kan varmt anbefale Lan, hun er simpelthen så sød og imødekommende og giver sig rigtig god tid til at informere om hvad hun gør så man ikke er i tvivl om noget, og så giver hun sig rigtig god tid til behandlingen der bliver målt og tegnet bryn op i et roligt tempo, man føler sig virkelig tryk og tilpas, og så er hendes klinik virkelig så hyggelig og flot, jeg glæder mig allerede til at komme tilbage igen når jeg skal have en opfyldning, jeg har fået de flotteste bryn 😀😍
Jeg fik i november 2022 lavet øjenbryn.
Det er det værste klamphuggeri, jeg nogensinde har været udsat for.
Du ville slet ikke lytte til mine ønsker, for du vidste alt om, hvordan de skulle være. Og det var både med hensyn til farve, men især formen.
Dit ’arbejde’ ser ganske enkelt forfærdeligt ud og er overhovedet ikke ens på højre og venstre bryn.
Du kræver betaling, før arbejdet er udført og mener oven i købet, at du kan kræve en anden betaling, end den du har reklameret med på FB.
Du begyndte du bare at kigge på din telefon, for at finde tilbuddet – åbenbart uden held. Heldigvis havde jeg selv skrevet det ud.
Jeg undrede mig undervejs over, at du brugte mere end dobbelt tid på venstre bryn – hvilket også ses meget tydeligt. Og forsøgte også at bilde mig ind, at jeg havde et ar på det ene bryn, hvilket IKKE er sandt.
At man også skal underskrive en erklæring om, at reklamationer ikke modtages, burde have fået mig til at gå min vej, med det samme.
At du oven i købet kalder dig 'Danmarks førende artist inden for PhiBrows Microblading 3D øjenbryn', kan kun skyldes din egen selvoptagethed. Det kan enhver jo kalde sig.
Ikke engang hendes egne øjenbryn er pæne.
Jeg føler mig i den grad snydt af, hvad jeg kalder en amatør.
Du har heller ikke selv haft lyst til at lægge billeder af mine øjenbryn op på din hjemmeside. Hvilket er helt forståeligt, da de øjenbryn du har lavet på mig, er rigtig dårlig reklame.
Billederne er sendt til dig.
Jeg har overhovedet ikke fået, hvad jeg har betalt for, derfor denne anmeldelse.
Så nu er jeg spændt på, om du vil lægge min anmeldelse ud også!!

Beauty Brows からの回答
Flot arbejde, laver øjenbryn meget naturtro og til en fornuftig pris. Kan kun anbefales.

Beauty Brows からの回答
En fantastisk oplevelse med grundig og kyndig vejledning og udførelse af behandling af mine bryn. En meget behagelig oplevelse og kæmpe anbefaling af Beauty Brows herfra 🙏

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。