Beauty By Eganレビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Har fået fedtfrys og bodysculpting hos Beuty By Egan. Det har været en fantastisk oplevelse. Heidi og Bonnie er supersøde og meget kompetente. Jeg er meget begejstret for resultaterne. Også stor anbef... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har taget min Kæreste med ned til Heidi efter anbefalinger fra flere folk. Hun har tidligere døjet med ondt i hovedet, og forsøgt at få hjælp flere steder fra, men først efter besøget hos Heidi er... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Jeg har gået hos Heidi til bækkenbunds ems, efter fødsler og liiidt svært ved at holde helt tæt under hop og træning… Jeg har fået 6 behandlinger og kunne allerede efter 2 behandlinger mærke tydelig f... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Et forløb hos Heidi - Beuty By Egan, kan varmt anbefales og får den bedste anbefaling af mig. Efter jeg har taget et fedtfrys og cavitation forløb hos Heidi, er min mave og talje svundet ind og... もっと見る

企業情報

1. エステティック サロン

当該企業による記述

Mit navn er Heidi Egan og det er mig som ejer Beauty By Egan. Jeg har arbejdet med skønsbehandlinger og skønshedspleje siden 2014 og tilbyder nu gennem min egen klinik neglebehandlinger, Lash lift, farvning af bryn og vipper, permanent hårfjerning samt fedtfrysning. Min hjemmeklinik ligger i dejlige rolige omgivelser, tæt på offentlig transport og med masser af mulighed for parkering.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Jeg har fået lavet emsculpting efter…

Jeg har fået lavet emsculpting efter mit graviditet og det har været et mirakel for mig. Heidi har virkelig været ærligt og vejledende under hele forløbet, og har virkelig været fleksibel i forhold til mine behandlingstider. Klart anbefaling herfra

2024年2月2日
5つ星のうち5の評価

Jeg har de sidste mange år dyrket en…

Jeg har de sidste mange år dyrket en del sport (fodbold, badminton, squash, padle og lidt hyggegolf) og har i de sidste par måneder døjet med en "tennisalbue" Jeg opsøgte Heidi fra "Beauty By Egan" og hun vejledte mig til at prøve Cryoterapi som behandler selve smertestedet med at fryse CO2. Dette har efter 2 behandlinger allerede afhjulpet smerten i min albue, og jeg kan klart anbefale denne type behandling, som jeg er ret sikker på også virker på mange andre idrætsskader.

De varmeste anbefalinger herfra.

Mvh Brian Nedergaard

2024年2月1日
5つ星のうち5の評価

Jeg havde brug for hjælp til smerter i nakken

Jeg havde brug for hjælp til smerter i nakken og i kæben og jeg blev anbefalet CRYOTERAPI hos Heidi.
Efter bare to behandlinger har jeg fået det meget bedre.
Heidi er super sød og dygtig, og hun kan varmt anbefales herfra.
Vi ses allerede i morgen Heidi 😊

2024年1月31日
5つ星のうち5の評価

Efter en længere periode med smerter i…

Efter en længere periode med smerter i skulder samt spændings hovedpine, forløb hos kiropraktor og fysioterapeut, har jeg nu prøvet cryoterapi his Beauty by Egan. Efter kun 2 behandlinger er mine smerter og hovedpine væk. Det er ekstrem effektivt og man er altid i trygge rammer hos Heidi Egan.
Denne behandling kan klart anbefales.

2024年1月12日

Et fantastisk sted

Et fantastisk sted, som jeg helt klart kan anbefale. Men pas på, du vil blive afhængig af at komme hos Beauty By Egan. ;) Beauty By Egan benytter de nyeste teknologier, og gør meget for at være up to date.
Heidi er så professionel, gør meget ud af at man føler sig tryg og velkommen. Der er ingen tvivl om at Heidi har kunderne i fokus og vil det bedste for dem.
Resultater ses allerede efter første behandling.
TAK for dig Heidi, vi ses inden længe igen. :)

2023年12月19日

Super forløb

Har kørt forløb med ems-body-sculpting af mave grundet delte mavemuskler efter to graviditeter, og kan tydeligt både mærke og se en forskel. Derudover er Heidi super skøn og helt nede på jorden. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

2023年12月1日
5つ星のうち5の評価

Jeg føler mig i trykke hænder

Jeg føler mig i trykke hænder. Heidi går op i at man som klient bliver glad og tilfreds med resultatet. Hun er virkelig god til sine behandlinger og gør lidt ekstra for at komme frem til et godt resultat. Virkeligt en god klinik.

2023年12月19日

Ems behandling

Jeg har været igennem et opstartsforløb på 6 gange ems med min bækkenbund.

Ikke nok med at min bækkenbund er blevet stærkere, så har jeg ikke smerter i min haleben som jeg ellers har haft efter mine graviditeter.

2023年9月28日

De bedste anbefalinger

Efter et forløb på 6 gange embodysculping for bækkenbunden, kan jeg nu både træne cirkeltræning og løbe, og vide at der er kontrol over blæren.
Det er en kæmpe befrielse og jeg har hele vejen igennem, følt mig tryg og godt vejledt, af søde Heidi.
Jeg kommer helt sikkert igen.

2023年10月10日

Super god service

Super god service, endnu bedre resultater, jeg var til embodysculpting og det er bestemt noget jeg kommer til at anbefale andre de skal gøre

2023年10月2日

Kæmpe anbefaling herfra

Super søde Heidi er virkelig kundeminded, og tager sig tid til sine kunder. Får både lavet mine negle og har prøvet EMS med gode resultaterne 😊. Kæmpe anbefaling herfra

2023年9月12日

Hjælp til delte mavemuskler

Efter fødsel har jeg fået delte mavemuskler som også har gjort at jeg tit var oppustet.

Allerede efter få gange hos Beauty by Egan med Embodysculpting var jeg mindre oppustet.

Heidi er nærværende og opmærksom og følger op på tingene.
Det er ikke sidste gang jeg kommer til Beauty by Egan

2023年9月14日

Trustpilot エクスペリエンス