Beauty By Egan レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Har fået fedtfrys og bodysculpting hos Beuty By Egan. Det har været en fantastisk oplevelse. Heidi og Bonnie er supersøde og meget kompetente. Jeg er meget begejstret for resultaterne. Også stor anbef... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har taget min Kæreste med ned til Heidi efter anbefalinger fra flere folk. Hun har tidligere døjet med ondt i hovedet, og forsøgt at få hjælp flere steder fra, men først efter besøget hos Heidi er... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Jeg har gået hos Heidi til bækkenbunds ems, efter fødsler og liiidt svært ved at holde helt tæt under hop og træning… Jeg har fået 6 behandlinger og kunne allerede efter 2 behandlinger mærke tydelig f... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Et forløb hos Heidi - Beuty By Egan, kan varmt anbefales og får den bedste anbefaling af mig. Efter jeg har taget et fedtfrys og cavitation forløb hos Heidi, er min mave og talje svundet ind og... もっと見る

企業情報

1. エステティック サロン

当該企業による記述

Mit navn er Heidi Egan og det er mig som ejer Beauty By Egan. Jeg har arbejdet med skønsbehandlinger og skønshedspleje siden 2014 og tilbyder nu gennem min egen klinik neglebehandlinger, Lash lift, farvning af bryn og vipper, permanent hårfjerning samt fedtfrysning. Min hjemmeklinik ligger i dejlige rolige omgivelser, tæt på offentlig transport og med masser af mulighed for parkering.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Beauty by Egan er et fantastisk sted at…

Beauty by Egan er et fantastisk sted at gå til behandlinger jeg har fra første gang jeg trådte ind i klinikken, følt mig meget velkommen, der er en behagelig og afslappet atmosfære, jeg har prøvet fedtfrysning samt opstramning på maven. Heidi er både meget dygtig og erfaren og man kan mærke, at hun gør sit yderste for, at man skal gå derfra med et smil på læben. Oven i købet er behandlingerne til at betale og det taget i betragtning sammenholdt med de resultater jeg har opnået gør, at jeg til en hver tid vil anbefale denne klinik.

2023年6月15日
5つ星のうち5の評価

Høj kvalitet og hyggelig stemning

Har været 2 gange hos Beauty by Egan og kan kun give de varmeste anbefalinger! Jeg føler mig i sikre hænder og føler mig meget velkommen.
Jeg kan allerede 4 uger efter min første fedtfrysning se resultater. Glæder mig til at se det endelige resultat!

2023年4月24日

10 stjerner herfra ❤️

Jeg har fået en del fedtfrysningsbehandlinger hos Heidi, med gode resultater allerede efter meget kort tid, og de er kun blevet bedre med tiden! ❤️

Heidi er en fantastisk dygtig kvinde, og jeg føler mig altid hjemme i hendes selvskab.

2023年3月12日
5つ星のうち5の評価

Heidi får alle mine stjerner

Heidi får alle mine stjerner! Jeg har bl.a. fået fedtfrysning og er enormt glad for resultatet. Derudover er hun også min go-to når jeg skal have smukke negle og lashlift. Heidi er både imødekommende og helt nede på jorden, og jeg kan klart anbefale at lægge vejen forbi hvis man er på udkig efter noget selvforkælelse.

2023年2月25日
5つ星のうち4の評価

Beauty by Egan Professionel og passioneret

Som ny kunde hos Beauty by Egan kan du føle dig helt tryg. Heidi er professionel og passioneret om hendes arbejde.
Jeg har fået lagt shellac på egen negl og de holder på mig i 3 uger uden at være gået i stykker. Heidi er frisk på også at dekorere negle som jeg synes giver et smukt twist.

2022年12月21日

Super gode resultater

Jeg kan klart anbefale behandlinger hos Beauty by Egan. Jeg har fået permanent hårfjerning, samt Lash Lift og er meget tilfreds med resultatet.
Det er ikke sidste gang jeg kommer hos Heidi.

2022年12月14日

Jeg kan varmt anbefale BeautyByEgan

Jeg kan varmt anbefale BeautyByEgan! Heidi har givet mig en række helt fantastiske resultater på forskellige behandlinger, hun har bl.a. hjulpet mig med mine helt ødelagte øjenvipper, som nu er lange, fyldige, og har et naturligt løft pga lash lift!
Derudover har Heidi hjulpet mig med permanent hårfjerning, hvor jeg har fået de flotteste resultater allerede efter 2 behandlinger!
Heidi er så professionel og super dygtig til hvad hun laver i hendes hyggelige biks BeautyByEgan!

2022年12月15日

BeautyByEgan

BeautyByEgan, er en dejlig klinik, som jeg varmt kan anbefale, om man skal have lavet fedtfrysning, negle, vipper/bryn så er servicen altid i top. Man bliver taget godt i mod og guidet så man føler sig tryg.

Jeg kommer igen, da jeg har fået de bedste resulter hos BeautyByEgan.

2022年12月12日
5つ星のうち5の評価

Wauw - et resultat der kan ses

Jeg kan på det varmeste anbefale Heidi og hendes hårfjernings maskine. Har fået 3 behandlinger og allerede efter 1. behandling kunne jeg se resultater. De hår der sniger sig frem er blødere, og efter 2. behandling gik der 6 uger før næste tur. I den periode brugte jeg ikke skraber 👍 Lårene har været en succes, så nu er det bikini linien og armhuler.
Vil du forkæle dig selv og slippe for skraberen - så besøg Beauty by Egan 😍🤩

2022年11月28日
5つ星のうち5の評価

Jeg giver hermed min varmeste…

Jeg giver hermed min varmeste anbefaling!
Heidi er både mega dygtig og professionel. Hun laver negle, der både er super flotte og som samtidig holder virkelig godt. Jeg har været mere end tilfreds, hver gang jeg har været hos Heidi.

2022年11月27日
5つ星のうち5の評価

Heidi er super sød og serviceminded

Heidi er super sød og serviceminded. Jeg er ved at få lavet permanent hårfjerning og kunne se effekt allerede efter første behandling. Jeg har på nuværende tidspunkt fået 3 behandlinger og har ikke haft behov for at barbere ben siden sidste behandling som var for 5 uger siden. Skal have næste behandling om en uge og overvejer om jeg også skal have ordnet armhulerne.
Kæmpe anbefaling herfra!

2022年10月9日

Top professionel behandling

Meget hyggelig klinik, med masser af plads til grin og afslappet stemning..
Heidi er altid helt opdateret på de nyeste behandlinger, uanset om det drejer sig om fedtfrysninger, hårfjerning eller negledesign.
Den største anbefaling herfra :)

2022年11月8日

Kæmpe anbefaling!

Jeg har fået lavet mine negle hos Heidi i over to år og lashlift det seneste år. Jeg går altid tilfreds derfra. Den største og varmeste anbefaling herfra!

2022年10月22日

Beauty By Egan からの回答

Tak Vejby, synes vi minimum skal tage 2 år mere :-)

5つ星のうち5の評価

Jeg har fået lavet 2 fedtfysninge hos…

Jeg har fået lavet 2 fedtfysninge hos Heidi og det har været en fantastisk oplevelse😀og mine behandling førte til at jeg tabte 6 cm på maven og 4 kg 😀 Heidi er både meget professionel og omhyggeligt med sin behandling af mig så kan varmt anbefale at bruge Heidi også er hun meget rimligt i sine priser 😀

2022年4月22日

Beauty By Egan からの回答

Jeg er så glad for at jeg har kunne hjælpe dig og tak for den fine anmeldelse 😊

Negletekniker

Heidi er super dygtig og er altid med på at prøve nye design og metoder til ens negle. Et virkelig flot og holdbart resultat hver gang 💅🏻🧖🏻‍♀️

2022年10月30日

Beauty By Egan からの回答

Tak for den fine anmeldelse og tak fordi at du har været med fra start ♥️

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。