レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Oseriösa och opÃ¥litliga! BestÀllde en parfym den 1a februari och har fortfarande inte fÃ¥tt nÃ¥gon leveransinformation. Trots att jag kontaktat dem vid tvÃ¥ tillfÀllen fÃ¥r jag bara svaret att jag ska “av... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Det lÃ¥ga betyget Àr inte överdrivet. Jag la en bestÀllning i februari och har ej fÃ¥tt nÃ¥n bekrÀftelse att varan har skickats. Det har snart gÃ¥tt 1 mÃ¥nad och har fortfarande ej fÃ¥tt svar frÃ¥n support.... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bra pris men fick aldrig min vara. Snabb leverans var utlovat men icke. 2 veckor senare och jag avbröt order. Fick heller inget svar nÀr man ringde och mailade. Tur jag köpte via Klarna som kan hant... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde och betalade för en parfym den 11 februari och Àn idag (3 veckor har gÃ¥tt) har dom inte skickat parfymen till mig. Jag har ringt och mejlat och lÀmnat meddelande till kundtjÀnst flera... もっず芋る

2.1

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Handla aldrig av detta företag

Handla aldrig av detta företag. Gör man bestÀllning fÃ¥r man man vÀnta i evigheter. Sen betalar man men fÃ¥r pÃ¥minnelser i alla fall pÃ¥ redan betald faktura. Å fÃ¥ tag pÃ¥ dom kan man glömma dom svarar aldrig el ringer aldrig upp.. SÅ KÖP ALDRIG NÅTT AV DOM..

2025幎3月17日
5぀星のうち1の評䟡

Otroligt dålig kundservice, kÀnner mig lurad!

Jag gjorde en bestÀllning hos Beautyscent den 26/2 och har fortfarande inte fått mina produkter, ingen orderbekrÀftelse och inget svar på mejl eller telefon. Det enda som fungerade var att Klarna skickade en order referens.

Det hÀr var inte en liten bestÀllning och det var dessutom en present till en person som fyllde år den 5/3. Tack vare er dåliga kundservice missade jag att ge bort den i tid. Jag har försökt kontakta er flera gånger men ni verkar helt ignorera era kunder, vilket Àr oacceptabelt.

Jag har nu varit i kontakt med Klarna och jag krÀver att ni levererar hela min bestÀllning omgående. Om ni inte kan det förvÀntar jag mig att ni avbryter min bestÀllning. Jag kommer aldrig bestÀlla från er igen och jag varnar andra för att göra detsamma. Vill Àven varna er andra från att bestÀlla något från dem i framtiden! Gör inte samma misstag som jag.

2025幎2月26日

Egentligen Àr 1 stjÀrna snÀllt

Egentligen Àr 1 stjÀrna snÀllt. 1 månad försenad leverans. Gjorde retur utan att få återkoppling om returen var mottagen men dÀremot kom det blixtsnabbt en faktura. Betalade den direkt och nu kommer det ytterligare en likadan faktura som jag redan betalat.
Går inte att nå företaget via e-post, telefon eller via kontaktformulÀret. Nu Àr hemsidan stÀngd.
Det blir polisanmÀlan för försök till bedrÀgeri. Kommer visa dom recensionerna hÀr.
Verkar vara ett otroligt rörigt företag.

2025幎3月12日

Potentiella bedrÀgeri

Potentiella bedrÀgeri. Jag köpt 9 januari skulle få snabbt leverans men tog så långt tid jag köpt innon klarna men var dumt och betalade direkt. Jag har ringt tusen gånger innan jag fick produkter som kom 7 februari jag vill lÀmna tillbaka men fick inget retur lap om jag inte hade köpt med klarna jag tror att jag skulle aldrig ha fått leverans

2025幎2月6日

No contact, no updates

Order placed 6 days ago.
No contact through email or phone.
Website is down with message "we are coming back soon"

Update: 15 days later and still no respond. I will never buy from them
again.

Update 2: Dear "Beauty scent" If you decided to shutdown your business, maybe you can kindly do a refunds for orders that you never shipped?

Update 3: 26/05
This store is completely down and there is now way to contact them. Waste of money and time.

2025幎3月4日
5぀星のうち1の評䟡

Det låga betyget Àr inte överdrivet

Det låga betyget Àr inte överdrivet. Jag la en bestÀllning i februari och har ej fått nån bekrÀftelse att varan har skickats. Det har snart gått 1 månad och har fortfarande ej fått svar från support. Såg nu efter en vecka att sidan Àr nedlagd och det står att dem öppnar snart igen. Dem skickar inte ut någon information över huvud taget. Oseriösa och slarviga, har redan polisanmÀlts och rekommenderar att ni som har bestÀllt också gör det!

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Handla INTE från detta företag
Handla INTE från detta företag. De skickar inte produkterna och deras kundervice Àr ett skÀmt.jag har bestÀllt för en månad sedan men det kommer inget, de svara inte på telefonen och inte på Mail,

2025幎3月6日
5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde en produkt en vecka sedan och

BestÀllde en produkt en vecka sedan och det enda jag fick var en bekrÀftelse mail. Sedan dess har jag inte fått uppdatering på leveransen alls och fått ej svar ifrån deras kundtjÀnst. Och nu nÀr jag går in i deras hemsida så funkar den inte alls? KÀnns genuint som en scam!

Jag bestÀllde och betalade den 11/2

Jag bestÀllde och betalade den 11/2 2025. Har försökt nå dem ett antal gånger. Kom fram en gång till kundtjÀnsten som då sa att leverans skulle ske om några dagar. Jag har senan mailat och ringt men de har inte hört av sig. Nu ser jag att deras sida ligger nere och man inte kan bestÀlla något. Jag blir nog tvungen att polisanmÀla dem då de tagit emot mina pengar , stulit av mig,men inte skickat mig min bestÀllda vara. Detta Àr nog ett riktigt skumt och obehagligt företag. Hoppas vi blir många som polisanmÀler!

2025幎2月11日

Handla INTE från detta företag

Handla INTE från detta företag. De skickar inte produkterna och deras kundervice Àr ett skÀmt. Ett mobilnummer dÀr ingen svarar. De svar som Beautyscent gör nedan Àr också rena skÀmtet. De hÀnvisar till att ringa kundtjÀnsten, d.v.s. mobilnumret, och ingen svarar. De positiva recensioner som finns nedan Àr förstås de sjÀlva som har gjort. Var Àven inne på deras UK-sida - samma negativa upplevelser dÀr. Köp helt enkelt inte något från detta företag.

BestÀllt den 15 februari Àn ingen

BestÀllt den 15 februari Àn ingen uppdatering, första veckan sa dom du bör ha den torsdag eller fredag. Veckan dÀrpÃ¥ mÃ¥ndag eller senast tisdag, dÃ¥ varan inte var i laget, parfymen jag bestÀllde var dessutom en present som hen inte fick😡
Nu svarar dom inte så man får göra anmÀlan!!

2025幎3月4日

VARNING OSERIÖST FÖRETAG!

Jag bestÀllde och betalade för en parfym den 11 februari och Àn idag (3 veckor har gått) har dom inte skickat
parfymen till mig. Jag har ringt och mejlat och lÀmnat meddelande till kundtjÀnst flera gånger men dom bryr sig inte att återkoppla. Jag rekommenderar att polisanmÀla detta företag, för på detta sÀtt får man inte bedriva ett seriöst företag.

2025幎3月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス