Oseriösa och opÃ¥litliga! BestÀllde en parfym den 1a februari och har fortfarande inte fÃ¥tt nÃ¥gon leveransinformation. Trots att jag kontaktat dem vid tvÃ¥ tillfÀllen fÃ¥r jag bara svaret att jag ska âav... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det lÃ¥ga betyget Àr inte överdrivet. Jag la en bestÀllning i februari och har ej fÃ¥tt nÃ¥n bekrÀftelse att varan har skickats. Det har snart gÃ¥tt 1 mÃ¥nad och har fortfarande ej fÃ¥tt svar frÃ¥n support.... ãã£ãšèŠã
Bra pris men fick aldrig min vara. Snabb leverans var utlovat men icke. 2 veckor senare och jag avbröt order. Fick heller inget svar nÀr man ringde och mailade. Tur jag köpte via Klarna som kan hant... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag bestÀllde och betalade för en parfym den 11 februari och Àn idag (3 veckor har gÃ¥tt) har dom inte skickat parfymen till mig. Jag har ringt och mejlat och lÀmnat meddelande till kundtjÀnst flera... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fick aldrig min bestÀllning ellerâŠ
Fick aldrig min bestÀllning eller pengarna tillbaka och det går inte att kontakta de heller.
Oseriös företag stÀng ner vÀrksamheten
Oseriös företag stÀng ner vÀrksamheten
Fick inte min bestÀllning
Fick inte min bestÀllning, mailar om pengarna tillbaka, får inget svar, ingen uppdatering alls. Bolaget har bokstavligen stuligt från mig, jag föreslår att de som tidigare handlat hÀr och råkat ut för detta upprÀttar en polisanmÀlan.
Blufföretag
Svarar inte på mejl. BestÀllde för en månad sedan. Har inte fått min vara och varan Àr betald via klarna! Sidan Àr nere!
Oseriöst företag
Oseriöst företag! Svarar inte på mail. Går ej att få tag i dom på telefon och man får inte sina bestÀllda saker.
Handla inte hÀr!!
Ingen vara, ingen återbetalning
BestÀllde en vara i januari. Fick ingen vara pÃ¥ över en mÃ¥nad. Bad om pengar tillbaka. Ringde, smsade, mailade utan svar. Ãverklagade till klarna som fick hjÀlpa mig att fÃ¥ mina pengar tillbaka. Riktigt riktigt oseriöst företag. Handla inte hÀr
Handla aldrig av detta företag
Handla aldrig av detta företag. Gör man bestÀllning fÃ¥r man man vÀnta i evigheter. Sen betalar man men fÃ¥r pÃ¥minnelser i alla fall pÃ¥ redan betald faktura. à fÃ¥ tag pÃ¥ dom kan man glömma dom svarar aldrig el ringer aldrig upp.. Sà KÃP ALDRIG Nà TT AV DOM..
Otroligt dålig kundservice, kÀnner mig lurad!
Jag gjorde en bestÀllning hos Beautyscent den 26/2 och har fortfarande inte fått mina produkter, ingen orderbekrÀftelse och inget svar på mejl eller telefon. Det enda som fungerade var att Klarna skickade en order referens.
Det hÀr var inte en liten bestÀllning och det var dessutom en present till en person som fyllde år den 5/3. Tack vare er dåliga kundservice missade jag att ge bort den i tid. Jag har försökt kontakta er flera gånger men ni verkar helt ignorera era kunder, vilket Àr oacceptabelt.
Jag har nu varit i kontakt med Klarna och jag krÀver att ni levererar hela min bestÀllning omgående. Om ni inte kan det förvÀntar jag mig att ni avbryter min bestÀllning. Jag kommer aldrig bestÀlla från er igen och jag varnar andra för att göra detsamma. Vill Àven varna er andra från att bestÀlla något från dem i framtiden! Gör inte samma misstag som jag.
Egentligen Àr 1 stjÀrna snÀllt
Egentligen Àr 1 stjÀrna snÀllt. 1 månad försenad leverans. Gjorde retur utan att få återkoppling om returen var mottagen men dÀremot kom det blixtsnabbt en faktura. Betalade den direkt och nu kommer det ytterligare en likadan faktura som jag redan betalat.
Går inte att nå företaget via e-post, telefon eller via kontaktformulÀret. Nu Àr hemsidan stÀngd.
Det blir polisanmÀlan för försök till bedrÀgeri. Kommer visa dom recensionerna hÀr.
Verkar vara ett otroligt rörigt företag.
Potentiella bedrÀgeri
Potentiella bedrÀgeri. Jag köpt 9 januari skulle få snabbt leverans men tog så långt tid jag köpt innon klarna men var dumt och betalade direkt. Jag har ringt tusen gånger innan jag fick produkter som kom 7 februari jag vill lÀmna tillbaka men fick inget retur lap om jag inte hade köpt med klarna jag tror att jag skulle aldrig ha fått leverans
Jag bestÀllde min parfym i februari
Jag bestÀllde min parfym i februari, dom har inte skickat nÃ¥gon produkt. Det var mina sista pengar. kÃP INTE FRà N DOM HÃR! KundtjÀnsten suger och svarar inte ens nÀr man kontaktar dom.
No contact, no updates
Order placed 6 days ago.
No contact through email or phone.
Website is down with message "we are coming back soon"
Update: 15 days later and still no respond. I will never buy from them
again.
Update 2: Dear "Beauty scent" If you decided to shutdown your business, maybe you can kindly do a refunds for orders that you never shipped?
Update 3: 26/05
This store is completely down and there is now way to contact them. Waste of money and time.
Det låga betyget Àr inte överdrivet
Det låga betyget Àr inte överdrivet. Jag la en bestÀllning i februari och har ej fått nån bekrÀftelse att varan har skickats. Det har snart gått 1 månad och har fortfarande ej fått svar från support. Såg nu efter en vecka att sidan Àr nedlagd och det står att dem öppnar snart igen. Dem skickar inte ut någon information över huvud taget. Oseriösa och slarviga, har redan polisanmÀlts och rekommenderar att ni som har bestÀllt också gör det!
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor
Handla INTE från detta företag
Handla INTE från detta företag. De skickar inte produkterna och deras kundervice Àr ett skÀmt.jag har bestÀllt för en månad sedan men det kommer inget, de svara inte på telefonen och inte på Mail,
BestÀllde en produkt en vecka sedan ochâŠ
BestÀllde en produkt en vecka sedan och det enda jag fick var en bekrÀftelse mail. Sedan dess har jag inte fått uppdatering på leveransen alls och fått ej svar ifrån deras kundtjÀnst. Och nu nÀr jag går in i deras hemsida så funkar den inte alls? KÀnns genuint som en scam!
Jag bestÀllde och betalade den 11/2âŠ
Jag bestÀllde och betalade den 11/2 2025. Har försökt nå dem ett antal gånger. Kom fram en gång till kundtjÀnsten som då sa att leverans skulle ske om några dagar. Jag har senan mailat och ringt men de har inte hört av sig. Nu ser jag att deras sida ligger nere och man inte kan bestÀlla något. Jag blir nog tvungen att polisanmÀla dem då de tagit emot mina pengar , stulit av mig,men inte skickat mig min bestÀllda vara. Detta Àr nog ett riktigt skumt och obehagligt företag. Hoppas vi blir många som polisanmÀler!
Handla INTE från detta företag
Handla INTE från detta företag. De skickar inte produkterna och deras kundervice Àr ett skÀmt. Ett mobilnummer dÀr ingen svarar. De svar som Beautyscent gör nedan Àr också rena skÀmtet. De hÀnvisar till att ringa kundtjÀnsten, d.v.s. mobilnumret, och ingen svarar. De positiva recensioner som finns nedan Àr förstås de sjÀlva som har gjort. Var Àven inne på deras UK-sida - samma negativa upplevelser dÀr. Köp helt enkelt inte något från detta företag.
Bluff och scam företag varning!!
BestÀllde en parfym 10/2 men fortfarande idag 4/3 inte fått leveransinfo och försökt kontakta kundservice 10 gånger men aldrig svar. Total bluff och scam företag!! Blir anmÀlan nu!
BestÀllt den 15 februari Àn ingenâŠ
BestÀllt den 15 februari Àn ingen uppdatering, första veckan sa dom du bör ha den torsdag eller fredag. Veckan dÀrpÃ¥ mÃ¥ndag eller senast tisdag, dÃ¥ varan inte var i laget, parfymen jag bestÀllde var dessutom en present som hen inte fickð¡
Nu svarar dom inte så man får göra anmÀlan!!
VARNING OSERIÃST FÃRETAG!
Jag bestÀllde och betalade för en parfym den 11 februari och Àn idag (3 veckor har gått) har dom inte skickat
parfymen till mig. Jag har ringt och mejlat och lÀmnat meddelande till kundtjÀnst flera gånger men dom bryr sig inte att återkoppla. Jag rekommenderar att polisanmÀla detta företag, för på detta sÀtt får man inte bedriva ett seriöst företag.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ