Oseriösa och opÃ¥litliga! BestÀllde en parfym den 1a februari och har fortfarande inte fÃ¥tt nÃ¥gon leveransinformation. Trots att jag kontaktat dem vid tvÃ¥ tillfÀllen fÃ¥r jag bara svaret att jag ska âav... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det lÃ¥ga betyget Àr inte överdrivet. Jag la en bestÀllning i februari och har ej fÃ¥tt nÃ¥n bekrÀftelse att varan har skickats. Det har snart gÃ¥tt 1 mÃ¥nad och har fortfarande ej fÃ¥tt svar frÃ¥n support.... ãã£ãšèŠã
Bra pris men fick aldrig min vara. Snabb leverans var utlovat men icke. 2 veckor senare och jag avbröt order. Fick heller inget svar nÀr man ringde och mailade. Tur jag köpte via Klarna som kan hant... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag bestÀllde och betalade för en parfym den 11 februari och Àn idag (3 veckor har gÃ¥tt) har dom inte skickat parfymen till mig. Jag har ringt och mejlat och lÀmnat meddelande till kundtjÀnst flera... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Saknad vara
BestÀllde i mellandagarna. Tog flera veckor innan leveransen kom. NÀr jag vÀl öppnade paketet saknades en vara. Har mejlat och försökt ringa men har inte fått något svar. FruktansvÀrd kundservice.

Beautyscent ããã®åç
Fick aldrig min vara, avbröt köpet
Bra pris men fick aldrig min vara. Snabb leverans var utlovat men icke. 2 veckor senare och jag avbröt order. Fick heller inget svar nÀr man ringde och mailade. Tur jag köpte via Klarna som kan hantera Àrendet.
De fortsÀtter att inte svara. Klarna hanterade Àrendet åt mig men då skickade dem en ny faktura via Kivra istÀllet. Snacka om och luras, köp inte hÀrifrån!! Kommer gå vidare och anmÀla

Beautyscent ããã®åç
Otroligt krångliga, bestÀll inte.
Fick min leverans efter 3 veckor nÀr det stod att de skulle ta 3-5 arbetsdagar, varje gång nÀr jag frågade vilket datum den skulle komma så ljög dom 3 gånger o sköt upp varje vecka. De lovade mig att jag skulle få en gåva som ett sÀtt på att be om ursÀkt utifall jag tog bort min tidigare recension som jag la ut på trustpilot, jag tog bort sedan min recension men fick ingen gåva. Med det sagt försöker de manipulera recensionerna. De tar lång tid på att svara och de vÀljer knappt att informera om leveransen till varför den Àr sen. Helt enkelt ett oseriöst företag, lyckligt nog fick jag tills slut min parfym med nöd och nÀppe!! BestÀll inte om ni vill slippa krångel..

Beautyscent ããã®åç
Jag fick min bestÀllning efter treâŠ
Jag fick min bestÀllning efter tre veckor och för det priset klagar jag inte, har man bråttom ska man nog bestÀlla från någon annan sida Àn dessa som har hög belastning nu pga dom billigaste priserna, speciellt nu intill jul.

Beautyscent ããã®åç
Terrible service donât buy from them
I made an order with them on the 14th of January for my wifeâs birthday on the 20th. They claimed fast delivery. I have still not received the order. I have emailed them several times, called them several times and had no response other than auto replies. No sign of my order or shipping info over 2 weeks after purchase and no follow up from support. Completely unacceptable

DÃ¥lig verksamhet
Trots en misslyckad leverans och dÀrav retur fick jag inte en återbetalning. Jag blev skyldig till fraktkostnad och en större summa utöver det. Köp aldrig hÀrifrån om du inte kÀnner för att bara slÀnga bort lite pengar på oseriösa företagare.

Beautyscent ããã®åç
Inget svar frÃ¥n kundtjÀnst och fleraâŠ
Inget svar från kundtjÀnst och flera veckor leveranstid. Avbryt din order och köp ej

Bluff
Parfym bestÀlld 8 januari och de har fortfarande inte levererat min produkt fast återkommande kontakt. Enligt dom Àr produkten skickad men det finns ingen spårningslÀnk. De startar intern Àrende utan att återkomma. De vÀgrar annullera ordern.
Undviks, blufföretag.

Jag har bestÀllt parfym och nu mer Àn 1âŠ
Jag har bestÀllt parfym och nu mer Àn 1 månad jag har inte fått min bestÀllning. jag har ringt många gånger och skrev många gånger varia gång sÀger han att det Àr på vÀg.NÀr jag krÀvde att få tillbaka pengarna, nu ignorerar de mig totalt. Jag rekommenderar inte alls denna webbutik. Bedragare!!!

Jag har bestÀllt parfym och nu mer Àn 1âŠ
Jag har bestÀllt parfym och nu mer Àn 1 månad jag har inte fått min bestÀllning. jag har ringt många gånger och varia gång sÀger han att det Àr på vÀg.
jag tror det hÀr ett bedrÀgeri och bluff. tyvÀrr

Poor Customer Service
Extremely Poor Customer Service
I had placed my order from Beautyscent.se and it has been 12 days. They have provided no update, I dont know if I will ever get my order. They don't respond to calls or emails.
Update, 6th Feb 2025: It has been about 24 days. I have no updates on my order. The day I posted this review, I was contacted by them and told that I would receive it by next Wednesday which was 29th Jan 2025. After that they have not responded to my calls or messages. I was told I can track my order on their website, but it does not have any tracking feature. I can only see the details of my order. This is quite bad and it feels like writing reviews here is the only way that they will listen to me. Imagine waiting 25 days to get an order delivered. I am just surprised what is happening here.
Update: 11/02/2025: I received my package from Beautyscent. It was nice to get my order.

Jag bestÀllde hudvÃ¥rdsprodukter ochâŠ
Jag bestÀllde hudvårdsprodukter och fick leverans inom 24 timmar, snabb leverans precis som vÀntat!
Bra priser och utbud på sidan.

Saknad produkt+uteblivet svar företag
BestÀllde 26/12,paket skickades först 13/1 efter kontakt med klarna då jag tagit det på faktura som alltid vid köp från nya företag. Hade under denna tid också skickat mail utan svar till kundtjÀnst eller inte fått spårnings lÀnk. Paketet kom,1 produkt fattas. Under denna period mailat 6 gånger utan svar och har Ànnu inte fått hjÀlp att få saknad produkt eller Àndrad faktura. Dåligt skött av kundtjÀnst.
2 av 3 produkter jag fick var iallafall bra kvalité och som jag hoppades på.
TillÀgg 5/2-25 : Fortfarande inget svar från företaget och fortfarande en faktura kvar som inte Àr Àndrad och en saknad produkt.
TillÀgg 13/2: Skickade ett till mail 11.35 och frågade varför jag inte får svar,alltså mail nr 7. Ca 25 min senare skickades produkten så vÀldigt konstigt de vill skriva detta svar till mig hÀr under. Mycket konstigt!

Oseriöst företag!
Jag gjorde en bestÀllning hos dem den 7 januari och har fortfarande inte fått den. Jag mejlade dem för en vecka sedan och fick svar om att jag skulle få min bestÀllning under vecka 3. Idag Àr det den 21 januari, och jag har fortfarande inte fått något. Jag mejlade dem igen igår och krÀvde pengarna tillbaka, men har inte fått något svar. Jag kommer nu att kontakta min bank och reklamera köpet via dem. Köp aldrig från detta företag!
Uppdatering: Efter att ha mejlat sex gånger, smsat och försökt nå dem via deras hemsida utan resultat kontaktade jag min bank och ansökte om reklamation. Då skickade de plötsligt min bestÀllning, och jag fick den efter en månads strid med dem. Jag kommer aldrig att köpa från detta företag igen och avråder alla från att göra det!

Beautyscent ããã®åç
Jag Àr nöjd med köpet jag gjorde hos Beautyscent.se fick produkterna snabbt och jag Àr Àven mycket nöjd med min parfym som jag köpte.

Ja bestÀllde min parfym den 19âŠ
Ja bestÀllde min parfym den 19 december. Och ja fick den idag och dessutom det dåliga leverans så var parfymen Àven fake

Dålig kommunikation, lång leveranstid
BestÀllde parfym den 24 november, skulle skickas inom 3-5 arbetsdagar. Kontaktar företaget via mejl och undrar hur det går med bestÀllningen den 28 november. Får som svar att det har förseningar på leveranser. Svarade då att jag önskar annullera bestÀllningen (då det kÀndes oseriöst) - fick ej svar på detta. BestÀllningen skickades till slut den 12:e december. Dålig kommunikation från företaget, det borde ej finnas varor ute på hemsidan som ej finns i lager.

25 december har inte skickats
BestÀllde den 25 december och har fortfarande inte ens fått mitt paket skickat tycker det Àr dåligt att dom utlovar snabba leveranser nÀr det tar mer Àn 16 dagar för att dom ska skicka paketet

BestÀll aldrig hÀrifrån!!
BestÀll aldrig hÀrifrån!!
BestÀlde en parfym, versace eros flame Edp, för min son för julafton. bestÀlde innan jul, det Àr nu 10 januari. Sonen Àr besviken och det det Àr skammigt.

Försenad leverans
Blev vÀldigt missnöjd först men blev sedan uppringd av en trevlig kille som bad om ursÀkt och förklarade hela situationen. Som kompensation fick jag Àven en rabattkod som gÀller tills vidare! Snyggt skött.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ