レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super service og perfekte bure til bilen, prÊcis som vi gerne ville have dem. Henrik lytter til hvad vores Þnsker er og kommer med input og idéer ud fra det. Det er den anden bil vi fÃ¥r lavet speci... もっず芋る

Bech Trade leverede en fÞrsteklasses oplevelse fra start til slut! Hans service er i en klasse for sig med en perfekt tilpasning af bilburet, fornuftige priser, og en utrolig hjÊlpsom og hÞflig be... もっず芋る

Bech Trade kan klart anbefales. Har i dag lavet min anden handel her, og kun grundet ny bil, da burene fra fÞrste handel stadig stÃ¥r som nye efter tre Ã¥r. Der er altid et par muligheder at vÊlge... もっず芋る

Henrik Bech laver et utroligt lÊkkert hÃ¥ndvÊrk og man finder ingen som ham her i Danmark! Jeg kontaktede Henrik Bech med henblik pÃ¥ at fÃ¥ lavet nogle speciallavede hundebure til min varevogn og hundeb... もっず芋る

䌁業情報

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Super service og perfekte bure.

Super service og perfekte bure til bilen, prÊcis som vi gerne ville have dem.
Henrik lytter til hvad vores Þnsker er og kommer med input og idéer ud fra det.
Det er den anden bil vi får lavet specialbyggede bure i fra Bechtrade og begge gange med fuld tilfredshed.
De bedste anbefalinger herfra.

2025幎7月23日

Fantastisk service

Fantastisk service, og kvaliteten på hundeburet er suverÊnt!
Vi er super glade for vores bur, som passer lige ind til bilen 😊 Henrik er rigtig rar at snakke med, og har nogle gode priser.
BechTrade kan helt klart anbefales!

2024幎9月12日
自発的なレビュヌ

Bedste kvalitetsbure til hunde hos Bech Trade!

Henrik Bech laver et utroligt lÊkkert håndvÊrk og man finder ingen som ham her i Danmark! Jeg kontaktede Henrik Bech med henblik på at få lavet nogle speciallavede hundebure til min varevogn og hundebÞrnehave, hvor burene skulle bygges direkte ind i varevognen. Jeg havde ikke en specielt detaljeret plan, men han har så godt styr på det, at han har kunnet rådgive mig hele vejen igennem og kom med en masse gode foreslag! Henrik har skide godt styr på det han laver og yder en utrolig god service. KÊmpe anbefaling herfra.

2024幎2月22日

Bech Trade leverede en fÞrsteklasses

Bech Trade leverede en fÞrsteklasses oplevelse fra start til slut!
Hans service er i en klasse for sig med en perfekt tilpasning af bilburet, fornuftige priser, og en utrolig hjÊlpsom og hÞflig betjening. Installationen blev let med hans ekstra assistance. Mine bedste anbefalinger til Bech Trade – fem stjerner er simpelthen ikke nok!

Kan helt sikkert anbefales
.. kÞrer gerne turen fra Odense til VidebÊk igen en anden gang.

2023幎11月25日

Fantastisk oplevelse

Vi havde gjort ALT for at finde et bur vores hund kan vÊre i og som kan vÊre I vores vw t-cross. Det havde vi opgivet da vi finder bechtrade

Vi kÞrte forbi og 15 mim efter havde vi et LÆKKERT bur fastspÊndt.

Det var virkelig god service og en rigtigt god kvalitet. Prisen var lav i forhold til kvalitet

Mine BEDSTE anbefalinger

Herfra TAK !!!

2023幎10月31日

Super serviceminded virksomhed

Super serviceminded virksomhed. Havde kÞbt ny bil Tesla Y og skulle finde en lÞsning til min SchÊfer. Jeg havde sÞgt hÞjt og lavt for at finde det bur der udnyttede bagage rummet bedst muligt. Jeg finder bechtrade og undersÞger hvad de havde af forslag. TÊnker at nu skal man igennem en masse hejs med problemer om at det ikke passer mm. Men jeg ringer og får en snak med Henrik der hurtigt kunne fortÊlle at det bur jeg kiggede på var for lille og burde gå med et andet bur. Dette bestiller jeg og det kommer dagen efter. Efter jeg havde samlet buret synes jeg at der var fejl og mangler. Så jeg ringer til Henrik der med det samme siger at jeg kunne komme forbi hvis det kunne passe eller jeg kunne returnere det. Da jeg skulle bruge buret og det passede som det skulle var jeg ked af at skulle ud i at returnere det. Henrik sagde at jeg kunne komme forbi og så fikser vi det. Jeg have en opgave i området og kunne bare komme forbi! Når det passede mig. Jeg kiggede forbi og Henrik kunne godt se de ting jeg påpegede og skiftede delene og sikrede at alt var som det skulle vÊre. Helt klart et sted jeg vil kigge på bur igen, hvis jeg stadig har behovet når jeg skifter bil. Top service og tillid til kunden. Det er yderst sjÊlden man oplever det. Så alle pengene vÊrd.

2023幎4月11日

Perfekt service.

Vi kiggede på lidt forskellige bure til vores samojede. Det var et krav den kunne vÊre i en skoda octavia men med plads til barnevogn ved siden af. Da vi alligevel var i nÊrheden kÞrte vi forbi efter aftale kl. 8. Om morgenen. Vi prÞvede to bure. Buret vi ville gå med kunne ikke åbne lågen, så Henrik sagde han lige kunne ordne det samme dag, hvorefter vi så kunne hente buret på vej hjem fra det vi skulle. På trods af at han afholdte 18 års fÞdselsdag for sin sÞn om aftenen. Da vi kom for at afhente kl. 20.00 om aftenen manglede der lige en millimeter eller to fÞr lågen kunne åbne. Til trods for at han stod midt i fÞdseldag gik han ind på vÊrkstedet og fiksede det. Udover prisen på buret tog han sÞlle 200 kr. For at ordne lågen. Bedre service skal man lede lÊnge efter, og kunne jeg give flere stjerner havde jeg gjort det.

2022幎9月10日
自発的なレビュヌ

Det var en fornÞjelse at handle med

Det var en fornÞjelse at handle med Henrik og ikke mindst at få et bur der passer 100% til bil og hund!

Prisen for at få lavet tilpasninger af tremmer samt låge var meget fair og samlet set er prisen for buret sÊrdeles skarp ift. andre bure på markedet! Desuden er kvalitet i top!

2022幎1月2日
自発的なレビュヌ

En virkelig fin service👏.

En virkelig fin service👏.

Ringede og aftalte en tid, til at komme forbi at kigge på bur.
Da jeg har en trÊls bagagerum.

Fin service i tlf.
Og rigtigt god service ved ham.
Hvor der blev afprÞvet 2 modeller.

Da jeg havde bestemt mig for den ene, fik jeg den samlet med.

Buret virker i god kvalitet.
Specielt i lukkefunktionen.

Og hvis der var det mindste, så skulle jeg bare ringe til ham.

2021幎9月3日
自発的なレビュヌ

På hjemmesiden står der at man kan

På hjemmesiden står der at man kan ringe alle dage, så det gjorde jeg en sÞndag. Hundeburet blev bestilt online efter en god udbytterig telefonsamtale. Mandag blev det afsendt, modtaget tirsdag formiddag. Buret er så fint, og lever fuldt op til det der bliver lovet. Nemt at samle, og passer fint i bilen. Kan kun anbefale firmaet.

2021幎4月14日

Kvalificeret og Êrlig service

Bech Trade kan klart anbefales.
Har i dag lavet min anden handel her, og kun grundet ny bil, da burene fra fÞrste handel stadig står som nye efter tre år.
Der er altid et par muligheder at vÊlge imellem, og ellers kan der tilpasses bure efter behov. Mit fÞrste kÞb krÊvede tilpasning, og det overgik alle forventninger.
Kan klart anbefale at kÞre forbi og se de forskellige bure i bilen, og hÞre forslag til lÞsninger man mÃ¥ske ikke selv havde tÊnkt pÃ¥ 👍

2020幎9月18日

10-stjernet service!

Jeg har lige kÞbt et hundebur ved Bech Trade, og det har vÊret en yderst positiv oplevelse.

Fra jeg kontaktede Henrik fÞrste gang til i dag (en lÞrdag) hvor jeg har vÊret forbi for at prÞve flere bure i min bil har jeg fået rigtig god service, og jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger.

Det er en skam jeg ikke kan give mere end fem stjerner.

2020幎1月18日
自発的なレビュヌ

Ankom lidt sent på dagen

Ankom lidt sent på dagen, vi fandt et transport bur der passede i bilen, lågen kunne dog ikke åbnes pga lÊsse kant i bilen, Henrik til passede med det samme lågen så jeg kunne få buret med samme aften, og fixede 2 måtter så de passer perfekt i buret.

Super service, og den sÞdeste hund der tuller rundt og snakker derude.

2019幎10月29日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ