レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk service. De hjalp med at finde den helt rigtige kombination til vores rejse med to mindre bÞrn. Og det levede helt op til forventningerne. De var gode til at fÃ¥ styr pÃ¥ det sidste med res... もっず芋る

Vi havde en fantastisk oplevelse med Bech Travel! Vores rejse til Mauritius var helt igennem perfekt – alt fungerede bare fra start til slut. Servicen var i top hele vejen igennem, og vi fÞlte os virk... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi var lidt sent ude da vi skulle arrangere en tur til Mauritius og evt. et andet sted i ”nÊrheden”. Da vi ingen tidligere erfaring havde med Mauritius , og ikke havde tid til at undersÞge det.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Klar anbefaling af BECH Travel Vi blev ringet op dagen efter vores henvendelse, hvorefter vi har fÃ¥et lynhurtig og god hjÊlp lige siden. Morten har arrangeret hele rejsen fra start til slut... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行業者
  2. ツアヌ オペレヌタヌ
  3. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

BECH Travel skrÊddersyer rejser til Mauritius, Maldiverne og Sydafrika. Vi rejser altid i forvejen og besÞger de forskellige resorts, sÃ¥ vi sikrer os, at vores kunder kan forvente det bedste af det bedste. Morten Bech, stifter af BECH Travel, har selv besÞgt Mauritius hele 10 gange, hvorfor de allerbedste 4- og 5-stjernede resorts nÞje er udvalgt, da vi Þnsker at tilbyde det bedste af oplevelser, strande og mad. Derfor fÃ¥r rejsende hos BECH Travel ogsÃ¥ personlig rÃ¥dgivning om destinationerne samt de forskellige resorts, da vi Þnsker et perfekt match mellem den rejsende, destinationen og resortet. Rejser du med os, venter en tÊt og personlig kommunikation, hvor vi sikrer en problemfri og sikker oplevelse med pÃ¥lidelige partnere – og sker der noget uforudsigeligt under rejsen, er vi her for dig. Sammen skaber vi din drÞmmerejse, som ikke skuffer.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

110件のレビュヌ

Fra fÞrste kontakt til vi satte

Fra fÞrste kontakt til vi satte fÞdderne på dansk jord, faldt alle arrangementer i hak. Morten og SÞren fra Bech Travel viste sig som yderst kompetente rejsearrangÞrer som hele vejen gennem planlÊgningsfasen og under selve rejsen sÞrgede for en uforglemmelig og helt problemfri rejse til Mauritius for en famile på ni personer, herunder 3 bÞrn fra 2-10 år og to bedsteforÊldre. Hotel Belle Mare viste sig at vÊre en perle for en aktiv golffamilie som vores, med fri golf på 2 baner i international klasse. Dertil et vÊld af andre kvalitetstilbud hvor ikke mindst 2 nye padelbaner var til daglig glÊde for alle generationer.

2025幎2月4日

BECH Travel からの回答

Vi er meget taknemmelige for denne anmeldelse - stor tak for at sÊtte ord på jeres oplevelse med os. Samt er vi glade for at I havde en skÞn ferie på Mauritius hvor alt faldt i hak. Belle Mare synes vi også er en perle på Mauritius, hvorfor det er skÞnt at hÞre I havde samme oplevelse af stedet - og ja, endnu bedre efter de nu også har fået padelbaner :) .

Fantastisk ferie på Mauritius

Vi havde en fantastisk ferie på Mauritius, vi havde hÞje forventninger til vores ophold og de blev indfriet til fulde. Stor tak til Bechs Travel for super service både fÞr, under og efter vores ferie

2025幎2月7日

BECH Travel からの回答

Selv tak, Jesper, for denne fine anmeldelse. Den er vi meget taknemmelige for. Dejligt at hÞre at forventningerne til jeres ferie på Mauritius blev indfriet.

Vi håber at få fornÞjelsen af at sende jer afsted igen.

Morten & SÞren, BECH Travel

Vi var rigtig glade for den super fine

Vi var rigtig glade for den super fine service som vi oplevede i forbindelse med vores rejse til Mauritius. Hotellet var lÊkkert og de lokale samarbejdspartnere var også rigtig gode. SpÞrgsmål til
Bechtravel blev besvaret hurtigt og kompetent. De bedste anbefalinger herfra😀

2025幎2月7日

BECH Travel からの回答

Tusind tak, Morten – vi er rigtig glade for at hÞre, at I har vÊret tilfredse med bÃ¥de vores service og hotellet pÃ¥ Mauritius. Tak for anbefalingen og de 5 stjerner!

Morten & SÞren, BECH Travel

Det har vÊret en super oplevelse at

Det har vÊret en super oplevelse at booke vores rejse til Mauritius igennem Bechtravel.
Hurtig svar på henvendelse,meget hjÊlpsomme med at finde det rette hotel til os.De fulgte også op på vores rejse efter vores hjemkomst.
De varmeste anbefalinger herfra.

2025幎1月31日

BECH Travel からの回答

Mange tak, Lotte. Vi gÞr vores bedste for at give vores kunder den bedste oplevelse både fÞr, under og efter rejsen, og derfor varmer det meget at lÊse din skÞnne anmeldelse. Dejligt I nÞd Mauritius.

Vi håber, vi får lov til at hjÊlpe jer med endnu en drÞmmerejse i fremtiden.

Stor ros til BECH Travel for at ramme

Stor ros til BECH Travel for at ramme “spot on” hvad vi Þnskede os af rammer for en dejlig ferie. Havde en rigtig god samtale inden og fik tilsendt 3 mulige steder, hvor vi valgte det ene. Virkelig lÊkkert sted. Vil klart anbefale at kontakte BECH Travel hvis I skal til Mauritius. Vi vender ihvertfald tilbage. Blev kontaktet efter endt rejse om det hele havde levet op til vores forventninger. God service 👌🏻

2025幎1月26日

BECH Travel からの回答

Vi er SÅ glade for de 5 stjerner og fine anmeldelse – tusind tak!

Det betyder meget for os at hÞre, at vi ramte ”spot on” med jeres Þnsker, og at I havde en skÞn oplevelse pÃ¥ Mauritius og det valgte resort. Vi glÊder os til at hjÊlpe jer med jeres nÊste rejseeventyr.

Morten & SÞren, BECH Travel

Fantastisk service og hjÊlp til vores Mauritius-rejse

Vi brugte BECH Travel i forbindelse med vores rejse til Mauritius. Hele processen var nem og enkel, og de var bÃ¥de sÞde og hurtige til at komme med relevante forslag og anbefalinger, der passede perfekt til vores behov med bÞrn. Vi fÞlte, at de var oprigtige og Êrlige i deres kommunikation, og vi satte stor pris pÃ¥ deres hjÊlp. Jeg kan kun give dem de bedste anbefalinger – en virkelig god oplevelse!

2025幎1月6日

BECH Travel からの回答

Mange tak, Louise. Vi er rigtig glade for anbefalingen og dine pÊne ord om jeres oplevelse med BECH Travel. Samt er vi selvfÞlgelig også glade for at I havde en dejlig rejse med familien til Mauritius.

Vi håber at få fornÞjelsen af at kunne sende jer afsted en anden gang igen.

Morten & SÞren, BECH Travel

Et rejsebureau som er mere end blot et

Et rejsebureau som er mere end blot et rejsebureau. En service og forståelse som aldrig oplevet fÞr. Personlige og dygtige til at se prÊcis ens behov og leveringsdygtige i decideret paradis. De varmeste anbefalinger. Et rejsebureau i topklasse med verdensklasse service og destinatoner.

2025幎1月6日

BECH Travel からの回答

Sikke pÊne ord, de varmer at lÊse. Tak fordi vi måtte sende jer afsted - og glad for at vores anbefalinger ramte plet.

Skulle I overveje en af vores destinationer igen, så tÞv ikke med at kontakte os.

Morten & SÞren, BECH Travel

Bech travel var super professionelle

Bech travel var super professionelle, intet at klage på. De spÞrgsmål vi havde inden afrejse, svarede de hurtigt og konstruktivt på.

2025幎1月13日

BECH Travel からの回答

Tak for denne fine anmeldelse, den er vi utrolig begejstrede for. Glad for at I synes godt om vores personlige service og vores kendskab til de steder vi anbefaler.

Tak fordi I valgte netop os. Skulle I Þnske anbefalinger igen til nÊste rejse, så er I altid velkommen til at tage fat i os igen.

Fantastik service

Vi er netop vendt hjem fra en fantastik rejse til Maldiverne. Bech Rejser har på fineste vis hjulpet os til at få den bedste jule- og nytårsferie. Vi er blevet hÞrt og forstået i vores Þnsker. Alt har vÊret perfekt, og hvis vi kunne, så ville vi gerne have givet mere end de 5 stjerner.

2025幎1月2日

BECH Travel からの回答

Stor tak for de pÊne ord og anmeldelse - er vi meget taknemmelige for. Samt er vi selvfÞlgelig også glade for at rejsen til Maldiverne levede op til jeres forventninger.

Vi håber at få fornÞjelsen af at kunne sende jer afsted igen.

Fantastisk god service

Fantastisk god service, tilbagemelding og ikke mindst info om vores rejse og rejsemål. Vi var sent ude men det lykkedes dem at strikke en pakke sammen og til en fornuftig pris. Og så kan vi kun anbefale Heritage Awali alt "spiler maks" de 5 stjerner er velfortjent. Tak til BECH. Mvh. Johannes Dueholm

2024幎12月7日

BECH Travel からの回答

Mange tak, Johannes, for din anmeldelse. Den sÊtter vi stor pris på. Samt er vi glade for at rejsen til Mauritius levede op til forventningerne.

I er altid mere end velkomne til at tage kontakt til os igen.

SÞren & Morten, BECH Travel

Personlig og proaktiv service af hÞj kvalitet

Vi fik en fremragende service fra BECH Travel som var både personlig og proaktiv. Og rejsen fra A til Z levede mere end op til det hvad vi drÞmte om. Vi vil helt sikkert bruge BECH Travel til vores nÊste drÞmmerejse!

2024幎11月15日

BECH Travel からの回答

Tak for de pÊne ord, Pernille. De varmer. Vi er oprigtigt glade for at rejsen mere end levede op til jeres forventninger.

NÊste gang drÞmmerejsen skal realiseres - så er vi bestemt klar til at hjÊlpe jer igen.

SÞren & Morten, BECH Travel

Vores sÞlvbryllupsrejse var helt uforglemmelig

Vi drÞmte om en rejse til Mauritius, og fra fÞrste kontakt imponerede BECH Travel os med deres evne til at lytte til vores Þnsker og forventninger. De vendte hurtigt tilbage med flere spÊndende muligheder, og det tog ikke lang tid, fÞr vi fandt det perfekte hotel, der passede lige til os.

Hele processen var professionel og tryg – tak SÞren🙏

En kÊmpe tak til BECH Travel for at gÞre vores sÞlvbryllupsrejse til Mauritius til en oplevelse, vi aldrig vil glemme. Vi kan på det varmeste anbefale dem til alle, der drÞmmer om en ferie ud over det sÊdvanlige!

2024幎10月5日

BECH Travel からの回答

Mange tak for de pÊne ord om jeres oplevelse med os, det er vi meget glade for. Samt er vi også meget glade for at I fik den sÞlvbryllupsrejse I drÞmte om.

Skulle I overveje en ny rejse til en af vores destinationer, er I altid velkomne til at kontakte os igen.

SÞren, BECH Travel

Alt var bare planlagt og intet overladt

Alt var bare planlagt og intet overladt til tilfÊldighederne. Alle nÞdvendige dokumenter inkl. fif blevet mailet inden afrejse. Agent stod klar til afhentning i ankomst lufthavn osv, osv..
Vi plejer egentlig selv at arrange vores oversÞiske rejser men denne gang skulle det vÊre nemt og bekvemt, hvilket BECH Travel i den grad sÞrgede for.

2024幎11月2日

BECH Travel からの回答

Mange mange tak for de pÊne ord om vores tilgang og service, det er vi glade for at I satte pris på.

Skulle I genoverveje en ny tur til Mauritius, eller en af vores andre destinationer, er I altid velkomne til at kontakte os igen.

Stor ros til Bech travel

Stor ros til Bech travel. Alt var perfekt lige fra den spÊde start til hjemkomst. Vi boede på et rigtigt godt resort, som vi var kommet frem til i samarbejde med Bech Travel. Alt fungerede perfekt og passede så super fint til os. Dejligt, at bureauet lyttede til vores Þnsker og tanker. Jeg kan kun anbefale Bech Travel. Vi vender i hvert fald tilbage og vil rigtig gerne benytte Bech igen!

2024幎11月9日

BECH Travel からの回答

Tak for den fine ros, Edith. Den varmer.

Derudover er vi også glade for at I synes det anbefalede resort passede lige til jer.

I er altid mere end velkomne til at vende tilbage til os igen.

Det var en perfekt ferie, hvor BECH har ordnet alt fra A—Z. 1000 tak

2024幎11月15日

BECH Travel からの回答

Mange tak for de 5 stjerner, Bent. Vi sÊtter virkelig pris pÃ¥, at du har vÊret tilfreds med vores service – og det glÊder os at hÞre, at du havde en skÞn ferie!

Ærlig & HjÊlpsom

Ærlig & HjÊlpsom
Utrolig hjÊlpsom og forstående rejse rådgivning, hvor jeg fik god og detaljeret tilbud og rådgivning.
Vi havde alle 8 en fantastisk rejse gode oplevelser og minder.

2024幎11月4日

BECH Travel からの回答

Mange tak for de pÊne ord om vores tilgang til at skrÊddersy rejser, det er vi meget glade for at I satte pris på.

Skulle I overveje en ny tur til Mauritius, eller en af vores andre destinationer, er I altid velkomne til at kontakte os igen.

Fantastisk service og vejledning

Vi er netop kommet hjem fra en fantastisk ferie på Mauritius arrangeret af BECH Travel. Vi oplevede en super service både hjemme i DK, men også fra de lokale guider. Vi fik flere muligheder inden for vores Þnskede budget, og BECH Travel ramte vores Þnsker og håb for rejsen på bedste vis. Stor anbefaling!

2024幎11月1日

BECH Travel からの回答

Tak for den flotte anmeldelse, Sandra! Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at I har haft en fantastisk ferie pÃ¥ Mauritius – og lige sÃ¥ glade for at hÞre, at I har vÊret tilfredse med vores service og vejledning. Igen, tusind tak for jeres anmeldelse.

Skulle I have lyst til at genbesÞge paradis-Þen eller én af vores andre destinationer, sidder vi altid klar til at hjÊlpe jer igen.

Morten & SÞren, BECH Travel

BECH Travel gjorde vores drÞmme til virkelighed

BECH Travel var med til at vores drÞmmerejse, blev lige prÊcis som vi havde i tankerne.
Vi Þnskede at komme til Maldiverne og kontakter derfor BECH Travel de spÞrger ind til vore Þnsker og forventninger samt prisleje.
De vente hurtigt tilbage med flere muligheder, for lige prÊcis de Þnsker vi havde.
Inden og efter valg af rejse, var de tilrådehed ved de spÞrgsmål vi havde, og de sÞrgede for at alt bare spillede, vi skulle bare mÞde op klar til rejse også kunne vi nyde rejsen.
Stort tak til BECH Travel for at gÞre vores rejse uforglemmelig.

2024幎10月9日

BECH Travel からの回答

Tusind tusind tak for de 5 stjerner og flotte anmeldelse, Susanne. Det betyder meget for os at hÞre, at vi kunne hjÊlpe med at gÞre jeres drÞmmerejse til Maldiverne til virkelighed! Vi gÞr vores bedste for at lytte til Þnsker og forventninger, og sÊtter derfor stor pris på at hÞre, at I fÞler disse er blevet hÞrt og gjort til en uforglemmelig rejse.

Vi håber på at få lov til at hjÊlpe jer igen på jeres nÊste eventyr,

Rejse til Maldiverne

Vi er lige kommet hjem efter en fantastisk rejse til Maldiverne. Vi var afsted i 12 nÊtter, hvilket var helt perfekt. Vi bookede igennem Bech Travel, og de har simpelthen bare vÊret så gode. FÞrst og fremmest så var det resort de bookede fuldstÊndig fantastisk. SÞde ansatte og meget hÞj service. Derudover så kunne vi altid kontakte Bech Travel for at få hjÊlp eller svar på forskellige spÞrgsmål. Der gik aldrig mere end en dag fÞr, at vi havde svar. Vi fÞlte virkelig, at vi blev holdt i hånden hele vejen, og vi skulle ikke tÊnke på andet end at nyde vores ferie, hvilket var virkelig rart! Vi har anbefalet Bech Travel til alle som overvejer, at rejse til Maldiverne, og vi kommer helt sikkert til at benytte dem igen, hvis vi skal rejse til en af deres desinationer.

2024幎10月23日

BECH Travel からの回答

Mange tak Amanda for de pÊne ord – det glÊder os at hÞre, at I havde en fantastisk rejse til Maldiverne, og at I fÞlte jer godt taget hÃ¥nd om hele vejen. Maldiverne er virkelig et paradis, og derfor er vi glade for at hÞre, at I kunne nyde rejsen bekymringsfrit med vores hjÊlp.

Vi ser frem til at hjÊlpe jer med jeres nÊste rejseeventyr, og stor tak for anbefalingen til jeres bekendte!

Morten & SÞren, BECH Travel

BECH Travel STOR anbefaling.

BECH Travel var meget informative omkring C Mauritius og utrolige behjÊlpelige med alt omkring rejsen. De er hurtige til at svare og vende tilbage på telefon eller emails - også efter 16. KÊmpe anbefaling herfra.

2024幎10月7日

BECH Travel からの回答

Tusind tak Lene, vi er utrolig glade for, at I har haft en god oplevelse på C Mauritius, samt med os og vores service!

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ jeres tillid til os – og skulle I overveje flere rejseoplevelser til én af vores destinationer i fremtiden, er I altid velkomne til at kontakte os igen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。