Fantastisk service. De hjalp med at finde den helt rigtige kombination til vores rejse med to mindre bÞrn. Og det levede helt op til forventningerne. De var gode til at fÃ¥ styr pÃ¥ det sidste med res... ãã£ãšèŠã
Vi havde en fantastisk oplevelse med Bech Travel! Vores rejse til Mauritius var helt igennem perfekt â alt fungerede bare fra start til slut. Servicen var i top hele vejen igennem, og vi fÞlte os virk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi var lidt sent ude da vi skulle arrangere en tur til Mauritius og evt. et andet sted i ânÊrhedenâ. Da vi ingen tidligere erfaring havde med Mauritius , og ikke havde tid til at undersÞge det.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Klar anbefaling af BECH Travel Vi blev ringet op dagen efter vores henvendelse, hvorefter vi har fÃ¥et lynhurtig og god hjÊlp lige siden. Morten har arrangeret hele rejsen fra start til slut... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BECH Travel skrÊddersyer rejser til Mauritius, Maldiverne og Sydafrika. Vi rejser altid i forvejen og besÞger de forskellige resorts, sÃ¥ vi sikrer os, at vores kunder kan forvente det bedste af det bedste. Morten Bech, stifter af BECH Travel, har selv besÞgt Mauritius hele 10 gange, hvorfor de allerbedste 4- og 5-stjernede resorts nÞje er udvalgt, da vi Þnsker at tilbyde det bedste af oplevelser, strande og mad. Derfor fÃ¥r rejsende hos BECH Travel ogsÃ¥ personlig rÃ¥dgivning om destinationerne samt de forskellige resorts, da vi Þnsker et perfekt match mellem den rejsende, destinationen og resortet. Rejser du med os, venter en tÊt og personlig kommunikation, hvor vi sikrer en problemfri og sikker oplevelse med pÃ¥lidelige partnere â og sker der noget uforudsigeligt under rejsen, er vi her for dig. Sammen skaber vi din drÞmmerejse, som ikke skuffer.
SÞbakken 25, 8660, Skanderborg, ãã³ããŒã¯
- rejse@bechtravel.dk
- bechtravel.dk
Fra fÞrste kontakt til vi satteâŠ
Fra fÞrste kontakt til vi satte fÞdderne på dansk jord, faldt alle arrangementer i hak. Morten og SÞren fra Bech Travel viste sig som yderst kompetente rejsearrangÞrer som hele vejen gennem planlÊgningsfasen og under selve rejsen sÞrgede for en uforglemmelig og helt problemfri rejse til Mauritius for en famile på ni personer, herunder 3 bÞrn fra 2-10 år og to bedsteforÊldre. Hotel Belle Mare viste sig at vÊre en perle for en aktiv golffamilie som vores, med fri golf på 2 baner i international klasse. Dertil et vÊld af andre kvalitetstilbud hvor ikke mindst 2 nye padelbaner var til daglig glÊde for alle generationer.

Fantastisk ferie på Mauritius
Vi havde en fantastisk ferie på Mauritius, vi havde hÞje forventninger til vores ophold og de blev indfriet til fulde. Stor tak til Bechs Travel for super service både fÞr, under og efter vores ferie

BECH Travel ããã®åç
Vi var rigtig glade for den super fineâŠ
Vi var rigtig glade for den super fine service som vi oplevede i forbindelse med vores rejse til Mauritius. Hotellet var lÊkkert og de lokale samarbejdspartnere var også rigtig gode. SpÞrgsmål til
Bechtravel blev besvaret hurtigt og kompetent. De bedste anbefalinger herfrað

BECH Travel ããã®åç
Det har vÊret en super oplevelse atâŠ
Det har vÊret en super oplevelse at booke vores rejse til Mauritius igennem Bechtravel.
Hurtig svar på henvendelse,meget hjÊlpsomme med at finde det rette hotel til os.De fulgte også op på vores rejse efter vores hjemkomst.
De varmeste anbefalinger herfra.

Stor ros til BECH Travel for at rammeâŠ
Stor ros til BECH Travel for at ramme âspot onâ hvad vi Þnskede os af rammer for en dejlig ferie. Havde en rigtig god samtale inden og fik tilsendt 3 mulige steder, hvor vi valgte det ene. Virkelig lÊkkert sted. Vil klart anbefale at kontakte BECH Travel hvis I skal til Mauritius. Vi vender ihvertfald tilbage. Blev kontaktet efter endt rejse om det hele havde levet op til vores forventninger. God service ðð»

BECH Travel ããã®åç
Fantastisk service og hjÊlp til vores Mauritius-rejse
Vi brugte BECH Travel i forbindelse med vores rejse til Mauritius. Hele processen var nem og enkel, og de var bÃ¥de sÞde og hurtige til at komme med relevante forslag og anbefalinger, der passede perfekt til vores behov med bÞrn. Vi fÞlte, at de var oprigtige og Êrlige i deres kommunikation, og vi satte stor pris pÃ¥ deres hjÊlp. Jeg kan kun give dem de bedste anbefalinger â en virkelig god oplevelse!

BECH Travel ããã®åç
Et rejsebureau som er mere end blot etâŠ
Et rejsebureau som er mere end blot et rejsebureau. En service og forståelse som aldrig oplevet fÞr. Personlige og dygtige til at se prÊcis ens behov og leveringsdygtige i decideret paradis. De varmeste anbefalinger. Et rejsebureau i topklasse med verdensklasse service og destinatoner.

BECH Travel ããã®åç
Bech travel var super professionelle
Bech travel var super professionelle, intet at klage på. De spÞrgsmål vi havde inden afrejse, svarede de hurtigt og konstruktivt på.

Fantastik service
Vi er netop vendt hjem fra en fantastik rejse til Maldiverne. Bech Rejser har på fineste vis hjulpet os til at få den bedste jule- og nytårsferie. Vi er blevet hÞrt og forstået i vores Þnsker. Alt har vÊret perfekt, og hvis vi kunne, så ville vi gerne have givet mere end de 5 stjerner.

Fantastisk god service
Fantastisk god service, tilbagemelding og ikke mindst info om vores rejse og rejsemål. Vi var sent ude men det lykkedes dem at strikke en pakke sammen og til en fornuftig pris. Og så kan vi kun anbefale Heritage Awali alt "spiler maks" de 5 stjerner er velfortjent. Tak til BECH. Mvh. Johannes Dueholm

BECH Travel ããã®åç
Personlig og proaktiv service af hÞj kvalitet
Vi fik en fremragende service fra BECH Travel som var både personlig og proaktiv. Og rejsen fra A til Z levede mere end op til det hvad vi drÞmte om. Vi vil helt sikkert bruge BECH Travel til vores nÊste drÞmmerejse!

BECH Travel ããã®åç
Vores sÞlvbryllupsrejse var helt uforglemmelig
Vi drÞmte om en rejse til Mauritius, og fra fÞrste kontakt imponerede BECH Travel os med deres evne til at lytte til vores Þnsker og forventninger. De vendte hurtigt tilbage med flere spÊndende muligheder, og det tog ikke lang tid, fÞr vi fandt det perfekte hotel, der passede lige til os.
Hele processen var professionel og tryg â tak SÞrenð
En kÊmpe tak til BECH Travel for at gÞre vores sÞlvbryllupsrejse til Mauritius til en oplevelse, vi aldrig vil glemme. Vi kan på det varmeste anbefale dem til alle, der drÞmmer om en ferie ud over det sÊdvanlige!

BECH Travel ããã®åç
Alt var bare planlagt og intet overladtâŠ
Alt var bare planlagt og intet overladt til tilfÊldighederne. Alle nÞdvendige dokumenter inkl. fif blevet mailet inden afrejse. Agent stod klar til afhentning i ankomst lufthavn osv, osv..
Vi plejer egentlig selv at arrange vores oversÞiske rejser men denne gang skulle det vÊre nemt og bekvemt, hvilket BECH Travel i den grad sÞrgede for.

Stor ros til Bech travel
Stor ros til Bech travel. Alt var perfekt lige fra den spÊde start til hjemkomst. Vi boede på et rigtigt godt resort, som vi var kommet frem til i samarbejde med Bech Travel. Alt fungerede perfekt og passede så super fint til os. Dejligt, at bureauet lyttede til vores Þnsker og tanker. Jeg kan kun anbefale Bech Travel. Vi vender i hvert fald tilbage og vil rigtig gerne benytte Bech igen!

Super service
Det var en perfekt ferie, hvor BECH har ordnet alt fra AâZ. 1000 tak

Ãrlig & HjÊlpsom
Ãrlig & HjÊlpsom
Utrolig hjÊlpsom og forstående rejse rådgivning, hvor jeg fik god og detaljeret tilbud og rådgivning.
Vi havde alle 8 en fantastisk rejse gode oplevelser og minder.

Fantastisk service og vejledning
Vi er netop kommet hjem fra en fantastisk ferie på Mauritius arrangeret af BECH Travel. Vi oplevede en super service både hjemme i DK, men også fra de lokale guider. Vi fik flere muligheder inden for vores Þnskede budget, og BECH Travel ramte vores Þnsker og håb for rejsen på bedste vis. Stor anbefaling!

BECH Travel ããã®åç
BECH Travel gjorde vores drÞmme til virkelighed âŠ
BECH Travel var med til at vores drÞmmerejse, blev lige prÊcis som vi havde i tankerne.
Vi Þnskede at komme til Maldiverne og kontakter derfor BECH Travel de spÞrger ind til vore Þnsker og forventninger samt prisleje.
De vente hurtigt tilbage med flere muligheder, for lige prÊcis de Þnsker vi havde.
Inden og efter valg af rejse, var de tilrådehed ved de spÞrgsmål vi havde, og de sÞrgede for at alt bare spillede, vi skulle bare mÞde op klar til rejse også kunne vi nyde rejsen.
Stort tak til BECH Travel for at gÞre vores rejse uforglemmelig.

Rejse til Maldiverne
Vi er lige kommet hjem efter en fantastisk rejse til Maldiverne. Vi var afsted i 12 nÊtter, hvilket var helt perfekt. Vi bookede igennem Bech Travel, og de har simpelthen bare vÊret så gode. FÞrst og fremmest så var det resort de bookede fuldstÊndig fantastisk. SÞde ansatte og meget hÞj service. Derudover så kunne vi altid kontakte Bech Travel for at få hjÊlp eller svar på forskellige spÞrgsmål. Der gik aldrig mere end en dag fÞr, at vi havde svar. Vi fÞlte virkelig, at vi blev holdt i hånden hele vejen, og vi skulle ikke tÊnke på andet end at nyde vores ferie, hvilket var virkelig rart! Vi har anbefalet Bech Travel til alle som overvejer, at rejse til Maldiverne, og vi kommer helt sikkert til at benytte dem igen, hvis vi skal rejse til en af deres desinationer.

BECH Travel ããã®åç
BECH Travel STOR anbefaling.
BECH Travel var meget informative omkring C Mauritius og utrolige behjÊlpelige med alt omkring rejsen. De er hurtige til at svare og vende tilbage på telefon eller emails - også efter 16. KÊmpe anbefaling herfra.