レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk service. De hjalp med at finde den helt rigtige kombination til vores rejse med to mindre bÞrn. Og det levede helt op til forventningerne. De var gode til at fÃ¥ styr pÃ¥ det sidste med res... もっず芋る

Vi havde en fantastisk oplevelse med Bech Travel! Vores rejse til Mauritius var helt igennem perfekt – alt fungerede bare fra start til slut. Servicen var i top hele vejen igennem, og vi fÞlte os virk... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi var lidt sent ude da vi skulle arrangere en tur til Mauritius og evt. et andet sted i ”nÊrheden”. Da vi ingen tidligere erfaring havde med Mauritius , og ikke havde tid til at undersÞge det.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Klar anbefaling af BECH Travel Vi blev ringet op dagen efter vores henvendelse, hvorefter vi har fÃ¥et lynhurtig og god hjÊlp lige siden. Morten har arrangeret hele rejsen fra start til slut... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行業者
  2. ツアヌ オペレヌタヌ
  3. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

BECH Travel skrÊddersyer rejser til Mauritius, Maldiverne og Sydafrika. Vi rejser altid i forvejen og besÞger de forskellige resorts, sÃ¥ vi sikrer os, at vores kunder kan forvente det bedste af det bedste. Morten Bech, stifter af BECH Travel, har selv besÞgt Mauritius hele 10 gange, hvorfor de allerbedste 4- og 5-stjernede resorts nÞje er udvalgt, da vi Þnsker at tilbyde det bedste af oplevelser, strande og mad. Derfor fÃ¥r rejsende hos BECH Travel ogsÃ¥ personlig rÃ¥dgivning om destinationerne samt de forskellige resorts, da vi Þnsker et perfekt match mellem den rejsende, destinationen og resortet. Rejser du med os, venter en tÊt og personlig kommunikation, hvor vi sikrer en problemfri og sikker oplevelse med pÃ¥lidelige partnere – og sker der noget uforudsigeligt under rejsen, er vi her for dig. Sammen skaber vi din drÞmmerejse, som ikke skuffer.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

110件のレビュヌ

Fantastisk god service og de forstår de

Fantastisk god service og de forstår de Þnsker man har til sin rejse. BECH travel gav os en rejse som vi havde Þnsket aldrig endte
Vi vil absolut benytte dem igen.
De varmeste anbefalinger fra os!

2024幎9月27日

BECH Travel からの回答

Tak for den fine anbefaling, Pia. Vi er glade for at I havde en god ferie og meget taknemmelige for de pÊne ord om os.

Vi håber at få fornÞjelsen af at sende jer afsted igen.

Morten & SÞren, BECH Travel

BECH Travel skrÊddersyede en rejse for

BECH Travel skrÊddersyede en rejse for os til Mauritius. De spurgte meget ind til, hvilke Þnsker vi havde til rejsen og da de havde stort kendskab til både Þen og hotellerne, kunne de anbefale det rette område og hotel for os. De samarbejder også med et lokalt bureau omkring transport til og fra lufthavnen samt udflugter og de var også rigtig gode. Rejsen levede til fulde op til vores forventninger. Der var super service hele vejen igennem. Vi kan på det kraftigste anbefale at bruge BECH Travel.

2024幎8月3日

BECH Travel からの回答

Mange tak, Anja, for de pÊne ord om vores service og for at fortÊlle om din og jeres oplevelse med BECH Travel. Vi er glade for at I havde en god rejse og som levede op til jeres forventninger.

Vi er altid klar til at hjÊlpe igen, skulle I overveje en ny rejse til enten Mauritius, Maldiverne eller Sydafrika (nyhed hos os).

Morten & SÞren, BECH Travel

Bech Travel er et lille men meget professionelt rejsebureu

Jeg fik rigtig god vejledning fra SÞren, Bech Travel ifm valg af rejse. SÞren svarede hurtigt og Êrligt på alle mine mange spÞrgsmål og sÞrgede bl.a. for at jeg fik en hytte lÊngst vÊk fra pool-området

2024幎7月23日

BECH Travel からの回答

Tak, Anette, for din anmeldelse her, og de pÊne ord.

Det var en fornÞjelse at hjÊlpe dig med at arrangere din rejse til Maldiverne, og jeg er glad for at det blev som du drÞmte om.

SÞren, BECH Travel.

Super rejsepartner!

Bech Travel er altid hurtige i forhold til at hjÊlpe og skrÊddersy din rejse så det passer til lige netop dit behov. Det er 2. år i trÊk vi bruger BECH og de har mine varmeste anbefalinger!

2024幎7月2日

BECH Travel からの回答

Tak for din fine anbefaling, Bo. Den er vi meget glade for - og sÊrligt glade for at I har valgt at rejse med os 2 gange.

Skulle I overveje en 3. gang, så er vi altid klar til at hjÊlpe.

Den personlige rådgivning fungerer 100%

Det fungerer godt med den personlige, skrÊddersyede rejserådgivning, som Bech Travel tilbyder. Man fornemmer virkelig, at de har vÊret på hotellerne, kender sevÊrdighederne, samarbejder med de bedste lokale guider osv.

Vores familie var på Mauritius og vi var sÊrdeles tilfredse med Bech Travel og de råd, som de gav os. Kan klart anbefales!

2024幎7月2日

BECH Travel からの回答

Mange tak for de pÊne ord om vores personlige rådgivning, det er vi meget glade for at I satte pris på.

Skulle I overveje en ny tur til Mauritius, eller en af vores andre destinationer, er I altid velkomne til at kontakte os igen.

SÞren & Morten, BECH Travel

Vi har haft et dejligt ophold på La

Vi har haft et dejligt ophold på La Pirogue med mange spÊndende udflugter til alle dele af Mauritius

Vi kan varmt anbefale en ferie på Mauritius

2024幎7月3日

BECH Travel からの回答

Tak for din anmeldelse, JÞrgen. Vi er glade over at I og familien fik en dejlig rejse til Mauritius - og ikke mindst at I kan anbefale destinationen til andre.

I er altid velkomne til at tage fat i os igen.

Familierejse til Mauritius

Vi bestilte familierejse for 6 personer til Mauritius gennem Bech Travel. De lyttede til vores Þnsker, og har sÞrget for, at vi fik vores drÞmmerejse og til en fair pris.
Hele vores rejse fra start til slut var veltilrettelagt.
De varmeste anbefalinger til Bech Travel herfra.

2024幎6月27日

BECH Travel からの回答

Tak for den fine anbefaling, Mette. Den er vi meget glade for - samt er vi også glade for at I fik den rejse I drÞmte om.

I er altid mere end velkomne til at kontakte os igen.

Fantastisk rejseoplevelse med Bech Travel

Vi er netop hjemvendt efter en uforglemmelig rejse til Mauritius og Dubai arrangeret af Bech Travel, og jeg må sige, at alt var helt perfekt. Fra det Þjeblik vi satte os om bord på flyet, til vi trådte ud i lufthavnen hjemme igen, var alt planlagt og organiseret til perfektion.
Flyrejsen var behagelig, og lufthavnstransporten var problemfri. Resortet, vi boede på, var simpelthen fantastisk - maden og vinen var uden sammenligning. Vores fÞdselsdagsfejring på resortet var intet mindre end spektakulÊr.
Hele tilbudsfasen var professionel og imÞdekommende, og det, der virkelig gjorde denne rejse sÊrlig, var den utrolige service, vi modtog fra SÞren og Morten. De gik langt ud over for at sikre, at vi havde den bedst mulige oplevelse, og vi har nydt hvert eneste Þjeblik.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Bech Travel. Vi er sikre på, at vi vil vende tilbage til dem igen i fremtiden. Tak for en oplevelse ud over det sÊdvanlige, SÞren og Morten!

2024幎4月24日

BECH Travel からの回答

Tak, Merete, for denne anmeldelse. Vi er meget glade for dine ord om vores service og BECH Travel. Det glÊder os meget at I havde en god fÞdselsdagsfejring og uforglemmelig rejse til Mauritius og Dubai.

Skulle I overveje en lignende rejse, så er I altid mere end velkomne til at kontakte os igen.

SÞren & Morten

God rådgivning og service

God rådgivning og service
Vi havde den skÞnneste tur til Mauritius i Påsken. Transfer gik perfekt. Valg af hotel fuldstÊndig korrekt når man rejser med 2 teenagere. Alt var som det skulle vÊre. Vi vil helt sikkert bruge Bech travel nÊste gang vi planlÊgger en tur i dette område.

2024幎3月26日

BECH Travel からの回答

Tak for den fine anmeldelse, Sanne. Vi er meget glade for I havde en skÞn rejse i Påsken og at I valgte at rejse med BECH Travel.

I er altid mere end velkomne til at tage fat i os igen.

SÞren & Morten, BECH Travel

Meget trovÊrdig og relevant vejledning

Meget trovÊrdig og relevant vejledning inden rejsen. Vi fik en meget fin service, i form af hurtig tilbagemelding på vores henvendelser. Vi rejste i påsken og havde brug for hjÊlp i helligdagene og fik hjÊlpen uden problemer.
Kan på det varmeste anbefale dette rejsebureau.

2024幎3月25日

BECH Travel からの回答

Tak for de pÊne ord om os, dem er vi utrolig glade for. I er altid mere end velkomne til at tage kontakt til os igen.

Fantastisk!

BECH Travel arrangerede vores fantastiske rejse til Mauritius på det super dejlige Paradise Cove Boutique Hotel, og vi haft en helt uforglemmelig oplevelse. Fra start til slut har både Morten og SÞren givet os den bedste service med hjÊlp og gode råd og anbefalinger - det er vi meget taknemlige for! Vi var i trygge hÊnder, da en cyklon forsinkede vores rejse med et dÞgn, og når vi endelig ankom til Þen, stod deres samarbejdspartner 100% klar og fik os godt frem til hotellet. Det var en kÊmpe fordel at tale med nogen, som selv havde besÞgt Paradise Cove flere gange, som Morten har. Tusind tak til BECH Travel - vi anbefaler dem på det varmeste!!

2024幎2月23日

BECH Travel からの回答

Mange mange tak, Lone. Vi sÊtter utrolig stor pris pÃ¥ din fine anmeldelse, anbefaling og pÊne ord om vores service. Det varmer desuden at I fÞlte jer trygge og var glade for vores hjÊlp, trods en uforudset forsinkelse opstod — det er altid vores fÞrsteprioritet at hjÊlpe vores rejsende nÃ¥r udfordringer opstÃ¥r.

Skulle I overveje en ny rejse til de kanter, så er I altid velkomne til at kontakte os igen.

SÞren & Morten, BECH Travel

Fuldt opladet efter skÞnneste tur til Mauritius

Hjemvendt efter en helt perfekt arrangeret tur til skÞnne Mauritius planlagt af BECH Travel. Vi havde de dejligste dage på Heritage Awali, som leverede de bedste rammer og topservice på vores ferie - krydret med de vildeste oplevelser på vandet med delfiner og kaskelothvaler.

Vi er fuldt opladet, og siger tusind tak for en skÞn tur, BECH Travel...

2024幎2月8日

BECH Travel からの回答

Tak, Mette. Det varmer virkelig at lÊse din fine anmeldelse.
Vi er glade for at I havde nogle dejlige dage på Heritage Awali.
At opleve delfiner og kaskelothvaler på vandet er også en vidunderlig oplevelse! Vi er så glade for at hÞre, at I fik disse vidunderlige Þjeblikke at tage med jer hjem.

Tusind tak for de pÊne ord. Det betyder virkelig meget for os.

Bech Travel ⭐⭐⭐⭐⭐

Bech Travel har leveret en fantastisk service med at vejlede, informerer og finde et skÞnt hotel der passer lige til os.
De lyttede til vores Þnsker, sÞrgede for at vores rejse var planlagt og vi kunne slappe af hele turen igennem.
Vi rejser helt sikkert med Bech Travel en anden gang og giver dem vores bedste anbefalinger
🀩

2024幎2月8日

Stor tak, Janni.
Vi sÊtter pris på, at I fÞlte at vi fandt den rigtige rejse til jer, så I kunne slappe af og nyde ferien.

Jeres tilbagemelding og anbefaling betyder utroligt meget for os, og vi håber at vi engang får fornÞjelsen af at kunne sende jer afsted igen.

Morten & SÞren, BECH Travel

Morten really knows his stuff

Morten really knows his stuff when it comes to Mauritius and I appreciated how he took the time to learn what we wanted from our holiday before recommending an absolutely amazing hotel. 100% the best all-inclusive we have ever stayed at. He asked the hotel to reserve a quiet room for us and our stay was perfect. Even though the Lufthansa strikes meant all our return flights were cancelled, SÞren immediately got in touch and rebooked us onto the least painful options so our plans weren't as disrupted as they could have been. Communication throughout was excellent, we'll definitely be using BECH Travel again when we visit again. Couldn't recommend these guys more!

2024幎2月5日

BECH Travel からの回答

Thank you for taking the time to write your review about BECH Travel. As a small Tour Operator we really appreciate such kind words about our personalized service and communication.

We are really glad you liked the resort and thank you for being so understanding when the flights got cancelled last-minute due to the strike in Germany, and we had to rebook you to another airline. Thats never a fun situation to be in - but we always do our best to find the best possible alternative solution for our travellers.

You are always more than welcome to contact us again.

Best regards,

Alt fungerende

2024幎1月26日

BECH Travel からの回答

Tak for anmeldelsen, Anders. Den er vi meget glade for.

I er altid velkomne til at tage kontakt til os igen.

Morten & SÞren, BECH Travel

Dejlig ferie, hvor alt var som det skulle vÊre. Service var i top.

2024幎1月30日

BECH Travel からの回答

Tak for de pÊne ord. Vi er glade for at I havde en dejlig ferie med os.

I er altid velkomne til at kontakte os igen.

Morten & SÞren, BECH Travel

Utrolig god og venlig service

Utrolig god og venlig service, Bech Travel var hele tiden hurtige til at orientere om evt problemer.Hotel og rejse levede helt op til vores forventninger,og vi hurtigt svar på vores spÞrgsmål.Absolut et selskab vi vil rejse med igen.

2024幎1月18日

BECH Travel からの回答

Du skal have stor tak, Hans, for de pÊne ord. Dem er vi utrolig glade for - samt er vi også glade for at rejsen levede op til jeres forventninger.

Håber at få fornÞjelsen af at sende jer afsted igen.

Fantastisk rejse

Lige kommet hjem efter 14 dages fantastisk ferie på Mauritius.
Turen var arrangeret i samarbejde med Morten & SÞren fra Bech Travel. De er begge yderst sympatiske og lyttende og får hermed vores bedste anbefalinger.
Turen var en kombineret golf og badeferie.

2023幎12月20日

BECH Travel からの回答

Mange tak for din anmeldelse og pÊne ord, Nina. Det er vi oprigtigt taknemmlige for. Samt glÊder det os at I havde en fantastisk ferie på Mauritius.

I er altid mere end velkomne til at tage fat i os igen. ‹‹

Mange hilsner, ‹

BECH Travel - Intet mindre en fantastisk

Jeg har aldrig oplevet et rejsebureau med så hÞj service som BECH Travel.
Fra den fÞrste mail var afsendt var der hele tiden lÞbende kontakt, for at sikre at vi fik den rejse vi Þnskede til Mauritius.
Og det gjorde vi, og meget mere til. En fantastisk oplevelse.
Og vi vidste at uanset hvad kunne vi altid komme i kontakt med BECH Travel.
Jeg kunne komme med mange superlativer, men jeg kan kun sige tag fat i BECH Travel og i vil få en oplevelse og service ud over det sÊdvanlige. Intet mindre en fantastisk.

2023幎12月22日

BECH Travel からの回答

Tak for din fine anmeldelse og de pÊne ord, BjÞrg. Dem vÊrdsÊtter vi. Og vi er glade for at I fik den rejse I Þnskede.

I er altid mere end velkomne til at kontakte os igen.

Fantastisk familietur til Mauritius

Helt fantastisk tur til Mauritius, lige efter vores Þnske. ImÞdekommende service lige fra fÞrste henvendelse. Vi fik god hjÊlp af fÞrst Martin og senere SÞren. Veltilrettelagt. Vi giver dem de bedste anbefalinger.

2023幎12月19日

BECH Travel からの回答

Tak for denne fine anbefaling og de pÊne ord. De varmer.

Vi er glade for at I valgte BECH Travel samt at I fik en fantastisk tur. Skulle I overveje en ny rejse, da er I altid mere end velkomne til at kontakte os igen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。