Erg vriendelijk geholpen door Keziban vandaag! Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en toen liet ze mij diverse matrassen âpassenâ. Open houding er werd geen druk uitgeoefend. Ook toen ik daarna... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ons bed moet nog geleverd worden, hopelijk zal dit allemaal goed verlopen. Maar: Wij willen graag een compliment geven aan Yvonne van de Beddenreus in Roosendaal. Wij zijn heel blij met de hulp d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Heel goed snel geholpen door Lars, we zijn bij bedden reus terecht gekomen na een ander bedrijf 2 keer fout geleverd heeft aan ons. We liepen de winkel binnen en daar stond Lars in Maastricht on... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De hulp in de winkel was prima. We mochten rustig rondkijken en matrassen uitproberen en alle vragen werden beantwoord. De aankoop verliep vlot en we waren blij met de korting die ons ongevraagd aang... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Linie 27, 5405 AR, Uden, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ook 5 minuten voor sluitingstijd goed geholpen en geslaagd in Barendrecht!

Beddenreus ããã®åç
Goede kwaliteit, juiste informatie, niet opdringerig, vriendelijk en plezierig geholpen, fijne prijs en snel leverbaar.

Beddenreus ããã®åç
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring bij Beddenreus. Vanaf het moment dat ik binnenkwam werd ik vriendelijk geholpen en er werd echt de tijd genomen om mij goed te adviseren. De service was uitstekend en het personeel was deskundig en betrokken. Het hele proces verliep prettig en zorgeloos. Zeker een winkel waar ik met een goed gevoel op terugkijk!

Beddenreus ããã®åç
Heel fijn en kundig geholpen. De verkoper heeft veel tijd voor ons uitgetrokken. Mooi bed gevonden met een heerlijk matras voor een goede prijs.

Beddenreus ããã®åç
Omdat we bijzonder goed geholpen zijn door Lars. De klantvriendelijkheid en kennis van het product was top!!!
Door deze bevindingen heeft beddenreus er weer een vaste klant bij.
Grt Jeanine en Mat

Beddenreus ããã®åç
Kan nog 5 sterren worden als alles goed geleverd wordt.
Top geholpen bij ekkersrijt Son filiaal .
Verkoopmedewerker nam de tijd. Was erg vriendelijk.
Verschillen duidelijk uitgelegd van de boxsprings. Had na een avond erover nadenken toch besloten om de topper te veranderen. S'morgens gebeld en binnen 5 minuten geregeld. Zelfde nette behandeling.

Beddenreus ããã®åç
Alles werd netjes bezorgd. Er werd goed gekeken of alles erbij was en juist. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het bezorg moment. Het bed zat netjes verpakt. Nadat we het uitgepakt hadden en in elkaar gezet waren we ook zeer tevreden, heel mooi bed. Je kon kiezen voor de optie monteren hiervan hebben wij geen gebruik van gemaakt.

Beddenreus ããã®åç
Zowel met het bestellen als m onteren van het bed te maken gehad met kundige, vriendelijke mensen.

Beddenreus ããã®åç
erg leuke en enthousiaste vrouw die me heeft geholpen. ze luisterde goed naar mijn wensen en heb zo een mooie set kunnen samen stellen. erg leuke omgang ook met collegaâs.

Beddenreus ããã®åç
Ben uitgebreid geholpen en geinformeerd door een medewerker in Cruquius. Helemaal geen aanbetaling nodig. Betaling na assemblage.
Goede bezorg partners( beter bed).
Helemaal naar 4e verdieping gesjouwd , geassembleerd en geinformeerd.

Beddenreus ããã®åç
Bij binnenkomst zijn wij vriendelijk ontvangen. Wij kregen prima de gelegenheid om onze reden van ons bezoek te vertellen. Ook werd ons koffie aangeboden. Na een rondgang hebben wij onze interessen laten blijken. de medewerker heeft daarna op een zeer deskundige wijze hierover tekst en uitleg gegeven. Hij had alle tijd voor ons. Elk alternatief werd uit de kast gehaald, konden wij uitproberen en het comfort ervaren. De keuze is groot en combinaties eindeloos, waarbij de verkoper geen details over het hoofd zag en adviezen kon brengen die voor ons als aandachtspunt golden.
bij de afronding hebben wij ons kopje koffie genuttigd en zijn met duidelijke afspraken, tevreden naar huis gegaan.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã