Virkelig empatisk og grundig bedemand, der fulgte os i hele den ulykkelige proces, fra dÞdsfald til det sidste farvel i kirken. Tak for en fin behandling. De bedste hilsner fra familien koch
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fra Annette : Hver samtale med Christian, var som at tale med et kÊrt familiemedlem. OgsÃ¥ sent om aften eller weekend. Han giver klart indtryk af at alt er muligt, tÊnker at alle Þnsker vil kunne... ãã£ãšèŠã
Fra dagen hvor min mor dÞde og igennem hele processen fik vi vejledning og guidning af en anerkendende og omsorgsfuld person. Vi var under hele processen trygge og fÞlte os i gode hÊnde. Vi var trygg... ãã£ãšèŠã
I 2025 valgte vi bedemanden i Albertslund, hvor Michael var vores kontaktperson. Han guidede os trygt gennem hele forlÞbet og sÞrgede for, at vi hele tiden vidste, hvad der skulle ske og hvornÃ¥r. V... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Albertslund, VallensbÊk, Glostrup, BrÞndby og RÞdovre Bedemandsforretninger er en familieejet bedemandsforretning. Med fem fysiske bedemandsforretninger pÃ¥ Vestegnen, har vi altid mulighed for at tilbyde en samtale i dit lokalomrÃ¥de â enten hos dig eller i en af vores forretninger. Naturligvis tilbyder vi altid et helt gratis og uforpligtende mÞde, sÃ¥ du hele tiden har overblik over Þkonomien omkring bisÊttelsen eller begravelsen. Vi er den bedemandsforretning, der bliver anbefalet af flest mennersker, nÃ¥r der er behov for en bedemand. Alle opgaver udfÞres af vores eget personale og egne rustvogne. Du kan altid komme i kontakt med os hele dÞgnet Ã¥ret rundt. Kontakt en Êgte lokal bedemand og ikke en der udgiver sig for dette, men kun findes pÃ¥ nettet.
Albertsundvej 3, 2620, Albertslund, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç

Bedemand Albertslund, VallensbÊk, Glostrup, BrÞndby og RÞdovre Bedemandsforretninger ããã®åç

I gav virkelig god service, alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke og alt blev forklaret grundigt.
Tak for hjÊlpen.

Fin, respektfuld og meget professionel håndtering - fra min far blev hentet på plejehjemmet og ligeledes under selve bisÊttelsen af min far.

Vi har vÊret meget tilfredse med bedemandsforretningen. Alt er blevet behandlet respektfuldt.
Vi giver vores varmeste anbefaling.

Vi giver de allerbedste anbefalinger.
Vores familie blev mÞdt med stor omsorg og forståelse i sorgen.
Bedemanden var utrolig hjÊlpsom, vi var i trygge og kÊrlige hÊnder. Der var styr på ALT. Stor tak

Igen!
Ved ikke lige hvordan den fÞrste besked er blevet slettet.
GÃ¥ langt uden om denne svindler. Hans egne ord var: âJeg er sÃ¥ dyr, fordi min bil skal betales.â Det siger vist det hele.
Han er heller ikke medlem af Bedemandsforbundet, så tÊnk jer godt om og vÊlg en anden.
SÃ¥ nul stjerner til tossen.

Utrolig dårlig service, alt alt for dyre og slet ikke til at tale med.

Vi fik en utrolig fin og kompetent hjÊlp i en svÊr situation. Alt gik nemt og lige efter vores Þnsker, der var tÊnkt på alt på en stille og rolig måde. Tusind tak fra Hanne og familie.

Top stjerner til jer. Vi fik fra start super hjÊlp af bedemand Michael pÃ¥lidelig Êrlig stabil . Og alt var som lovet âïž prisen holdte ingen overraskelser. Vil anbefale jer til alle. Bh sÞsteren Lene og Helle

Nemt alt forgår over telefonen.
SÞde venlige og rare mennesker mÞdte os med stor empati for vores situation.

Han guidede os trygt gennem hele forlÞbet og sÞrgede for, at vi hele tiden vidste, hvad der skulle ske og hvornår. Vi havde en god kontakt både fÞr, under og efter bisÊttelsen.
Tusind tak for den meget professionelle og respektfulde måde, hvorpå I har håndteret bisÊttelsen. Vi er dybt taknemmelige for jeres store engagement og for, at alle vores Þnsker blev opfyldt.

I kom som Þnsket hurtigt og bevarede den gode ro overfor vores bÞrn som netop havde mistet deres far.
Jeg havde bedt om at i inddrog vores bÞrn bedst muligt hvilket i levet helt op til.
Generelt er alle Þnsker opnået og da bisÊttelsen fandt sted var der også bare ro og omsorg at mÊrke tak

Det var en meget flot bisÊttelse fra Herstedvester
Kirke d.13.03.2026. Blomsterne var pyntet op i
Kirken og senere lagt på Gravstedet i et smukt Hjerte.

Fra fÞrste samtale med den bedemand som kom til at hjÊlpe os med min mors bisÊttelse, fÞlte jeg mig i gode og omsorgsfulde hÊnder. Der blev taget hånd om alting, og vi fik kyndig og kÊrlig hjÊlp.

Jeg må sige, vi kender en person som arbejder hos bedemanden, som som gerne ville kÞrer med vores kÊre. Selve de praktiske aftaler, havde jeg med bedemanden selv.

Var fleksible og samarbejdsvillige. Gav et Þkonomisk overblik, ingen overraskelser alt forlÞb som aftalt på en behagelig måde. Mange tak.

I var hjÊlpsom, meget forstående i den svÊre situation.
I ordnet alt for os, intet at sÊttet en finger på, alt var til ug.