Bedemand Albertslund, VallensbÊk, Glostrup, BrÞndby og RÞdovre Bedemandsforretninger レビュヌ

1,107
TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig empatisk og grundig bedemand, der fulgte os i hele den ulykkelige proces, fra dÞdsfald til det sidste farvel i kirken. Tak for en fin behandling. De bedste hilsner fra familien koch

䌁業が回答したした

Fra Annette : Hver samtale med Christian, var som at tale med et kÊrt familiemedlem. OgsÃ¥ sent om aften eller weekend. Han giver klart indtryk af at alt er muligt, tÊnker at alle Þnsker vil kunne... もっず芋る

Fra dagen hvor min mor dÞde og igennem hele processen fik vi vejledning og guidning af en anerkendende og omsorgsfuld person. Vi var under hele processen trygge og fÞlte os i gode hÊnde. Vi var trygg... もっず芋る

I 2025 valgte vi bedemanden i Albertslund, hvor Michael var vores kontaktperson. Han guidede os trygt gennem hele forlÞbet og sÞrgede for, at vi hele tiden vidste, hvad der skulle ske og hvornÃ¥r. V... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. 葬儀保険䌚瀟
  5. 墓地
  6. 老人犏祉法専門匁護士

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Albertslund, VallensbÊk, Glostrup, BrÞndby og RÞdovre Bedemandsforretninger er en familieejet bedemandsforretning. Med fem fysiske bedemandsforretninger pÃ¥ Vestegnen, har vi altid mulighed for at tilbyde en samtale i dit lokalomrÃ¥de – enten hos dig eller i en af vores forretninger. Naturligvis tilbyder vi altid et helt gratis og uforpligtende mÞde, sÃ¥ du hele tiden har overblik over Þkonomien omkring bisÊttelsen eller begravelsen. Vi er den bedemandsforretning, der bliver anbefalet af flest mennersker, nÃ¥r der er behov for en bedemand. Alle opgaver udfÞres af vores eget personale og egne rustvogne. Du kan altid komme i kontakt med os hele dÞgnet Ã¥ret rundt. Kontakt en Êgte lokal bedemand og ikke en der udgiver sig for dette, men kun findes pÃ¥ nettet.

優良

レビュヌを曞く

service

god og effektivt service

2026幎6月1日
Bedemand Albertslund, VallensbÊk, Glostrup, BrÞndby og RÞdovre Bedemandsforretninger ロゎ

Bedemand Albertslund, VallensbÊk, Glostrup, BrÞndby og RÞdovre Bedemandsforretninger からの回答

Tak for din anmeldelse. Vi sÊtter pris på din feedback, og skulle du have nogle spÞrgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.
Johny

Alt var fint og meget empatiske

Alt var fint og meget empatiske mennesker

2026幎5月15日

Hej Charlotte. Vi sÊtter stor pris på, at du gav dig tid til at lave en anmeldelse af vores arbejde. Det betyder meget for os med feedback for vores kunder. så vi altid kan levere den bedste service.
Glostrup Bedemands forretning

I gav virkelig god service

I gav virkelig god service, alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke og alt blev forklaret grundigt.

Tak for hjÊlpen.

2026幎5月22日

Hej Tina.
Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Det var virkelig sÞdt af dig, at du tog dig tid til det. Vi forsÞger altid at levere den bedste service for vores kunder og overholde de aftaler vi indgår.

Albertslund Bedemandsforretning

Respektfuld og professionel håndtering

Fin, respektfuld og meget professionel håndtering - fra min far blev hentet på plejehjemmet og ligeledes under selve bisÊttelsen af min far.

2026幎5月21日

KÊre Tina
Mange tak for din fine anmeldelse. Det glÊder os, at du oplevede en respektfuld og professionel håndtering gennem hele forlÞbet med din far.
Johny

Vi har Vi har vÊret meget tilfredse med bedemandsforretningen

Vi har vÊret meget tilfredse med bedemandsforretningen. Alt er blevet behandlet respektfuldt.
Vi giver vores varmeste anbefaling.

2026幎3月28日

KÊre Kim

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glÊder os, at I har vÊret tilfredse, og at hele forlÞbet blev håndteret respektfuldt. Vi sÊtter stor pris på jeres varmeste anbefaling.
Johny

Vi giver de allerbedste anbefalinger

Vi giver de allerbedste anbefalinger.
Vores familie blev mÞdt med stor omsorg og forståelse i sorgen.
Bedemanden var utrolig hjÊlpsom, vi var i trygge og kÊrlige hÊnder. Der var styr på ALT. Stor tak

2026幎5月23日

Hej Felicia.
Tak for din finde anmeldelse, den blev jeg rigtig glad for.
Glostrup Bedemandsforretning

Det var godt

Det var godt

2026幎4月24日

Hej Steen.
Tak for anmeldelsen, det sÊtter vi stor pris på.

BrÞndbyernes Bedemandsforretning

TÊnk jer om ! !

Igen!

Ved ikke lige hvordan den fÞrste besked er blevet slettet.

Gå langt uden om denne svindler. Hans egne ord var: “Jeg er så dyr, fordi min bil skal betales.” Det siger vist det hele.

Han er heller ikke medlem af Bedemandsforbundet, så tÊnk jer godt om og vÊlg en anden.
SÃ¥ nul stjerner til tossen.

2025幎12月7日
自発的なレビュヌ

Hej Mikael. Jeg må indrÞmme, at jeg slet ikke kan finde hoved eller hale i alle anmeldelserne fra familien Blak. Du henviser til den fÞrste besked, der skulle vÊre slettet. Det forstår jeg ikke, da det er nemt at finde den anmeldelse du skrev d. 23. januar 2026.
Du nÊvner noget med en dyr bil, som skal betales og jeg derfor er så dyr. FÞler ikke, at jeg umiddelbart har pligt til at oplyse, hvilken bil jeg har, men tÊnker ikke, at jeg kommer galt afsted ved at oplyse dette. Jeg har en Skoda Enyaq fra 2025, som er privatleaset. Jeg skal ikke vurdere, om den er dyr eller ej, men der findes sikkert billigere biler end den, men sikkert også dyrere.
Ved ikke lige, hvilket forbund du mener, at jeg burde vÊre medlem af. Men har sÞgt på bedemandsforbundet som du nÊvner, og kan altså ikke finde frem til dette.

Jeg lever fint med dit yderst grove og primitive sprogbrug. Men det skinner jo ret tydeligt igennem, at der er en del andre virksomheder, hvor du også har vÊret kunde, som skal leve med de samme udgydelser fra dig. TankevÊkkende med måden du anmelder virksomheder på. Forstår slet ikke, at du gider vÊre kunde nogle steder, når alt og alle tilsyneladende snyder og behandler dig så dårligt.

Hvis der er flere fra jeres familie, der vil svine min forretning til, kan jeg jo ikke forhindre jer i det.
Jeg kan selvfÞlgelig få Trustpilot til at fjerne nogle af de ikke lovlige anmeldelser din familie har skrevet, men jeg har dog så stor tiltro til kommende kunder, at de godt kan gennemskue den åbenlyse chikane fra jer.
Vi har drevet bedemandsforretning i 40 år, arrangeret i omegnen af 20.000 bisÊttelser/begravelser og over 1.000 ret gode anmeldelser her på Trustpilot. Og så er der lige de tre 1-stjernet fra familien Blak. Det må jeg leve med.

God aften til dig og resten af familien Blak.

Albertslund og VallensbÊk Bedemandsforretning

Utrolig dårlig service

Utrolig dårlig service, alt alt for dyre og slet ikke til at tale med.

2025幎12月7日
自発的なレビュヌ

Hej Pernille. Tak for din anmeldelse. Jeg tillader mig at henvise til svaret, som jeg har skrevet til et andet medlem af familien Blak.

Albertslund og VallensbÊk Bedemandsforretning

Vi fik en utrolig fin og kompetent

Vi fik en utrolig fin og kompetent hjÊlp i en svÊr situation. Alt gik nemt og lige efter vores Þnsker, der var tÊnkt på alt på en stille og rolig måde. Tusind tak fra Hanne og familie.

2026幎4月24日

KÊre Hanne og familie.
Tusind tak for jeres fine anmeldelse. Det betyder meget for os at hÞre, at I fÞlte jer trygge og godt hjulpet i en svÊr tid. Vi gÞr os umage for at skabe ro, overblik og omsorg i hele forlÞbet, og det glÊder os meget, at det har vÊret jeres oplevelse.

Top stjerner til jer

Top stjerner til jer. Vi fik fra start super hjÊlp af bedemand Michael pÃ¥lidelig Êrlig stabil . Og alt var som lovet ☀ prisen holdte ingen overraskelser. Vil anbefale jer til alle. Bh sÞsteren Lene og Helle

2026幎4月7日

KÊre Helle

Tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for, at have vÊret en hjÊlp, for dig og Lene. Hvis der skulle opstå nogle spÞrgsmål, er i meget velkommen til at kontakte mig.

Mvh. Michael

Nemt og empatisk

Nemt alt forgår over telefonen.
SÞde venlige og rare mennesker mÞdte os med stor empati for vores situation.

2026幎3月18日

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du fÞlte dig tryg i forlÞbet. Uanset om man vÊlger at tage det over telefonen eller mÞdes med os personligt, gÞr vi os umage for at skabe ro og udvise empati.

Tryg og professionel hjÊlp

Han guidede os trygt gennem hele forlÞbet og sÞrgede for, at vi hele tiden vidste, hvad der skulle ske og hvornår. Vi havde en god kontakt både fÞr, under og efter bisÊttelsen.
Tusind tak for den meget professionelle og respektfulde måde, hvorpå I har håndteret bisÊttelsen. Vi er dybt taknemmelige for jeres store engagement og for, at alle vores Þnsker blev opfyldt.

2025幎4月2日

KÊre Aleksandra

Tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for, at have vÊret en hjÊlp, for dig og din familie. Skulle der opstå yderligere spÞrgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

Mvh. Michael

I kom som Þnsket hurtigt og bevarede

I kom som Þnsket hurtigt og bevarede den gode ro overfor vores bÞrn som netop havde mistet deres far.
Jeg havde bedt om at i inddrog vores bÞrn bedst muligt hvilket i levet helt op til.
Generelt er alle Þnsker opnået og da bisÊttelsen fandt sted var der også bare ro og omsorg at mÊrke tak

2026幎3月16日

KÊre Camila.
Tusind tak for din meget rÞrende og fine anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os at hÞre, at I oplevede ro, omsorg og tryghed i en svÊr tid – isÊr for jeres bÞrn. Vi er glade for, at vi kunne leve op til jeres Þnsker og vÊre en stÞtte for jer hele vejen. De varmeste tanker til jer.
Bendt

BisÊttelse.

Det var en meget flot bisÊttelse fra Herstedvester
Kirke d.13.03.2026. Blomsterne var pyntet op i
Kirken og senere lagt på Gravstedet i et smukt Hjerte.

2026幎3月13日

Hej Bjarne. Det var virkelig sÞdt af dig, at du gav dig tid til at skrive en anmeldelse. Kommer du i tvivl om noget, skal du bare kontakte mig.
Christian Andersen, Albertslund og VallensbÊk Bedemandsforretning

Stor hjÊlp i en sårbar tid

Fra fÞrste samtale med den bedemand som kom til at hjÊlpe os med min mors bisÊttelse, fÞlte jeg mig i gode og omsorgsfulde hÊnder. Der blev taget hånd om alting, og vi fik kyndig og kÊrlig hjÊlp.

2026幎3月30日

KÊre Mai.
Bedste hilsen
Ole

Fin service og diskretion .

Jeg må sige, vi kender en person som arbejder hos bedemanden, som som gerne ville kÞrer med vores kÊre. Selve de praktiske aftaler, havde jeg med bedemanden selv.

2026幎3月6日

Tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for.
SÞren og Johny

Var fleksible

Var fleksible og samarbejdsvillige. Gav et Þkonomisk overblik, ingen overraskelser alt forlÞb som aftalt på en behagelig måde. Mange tak.

2026幎3月6日

Hej Steen. Mange tak for din fine anmeldelse. Det var venligt af dig, at du gad tage dig tid til det. Hvis du skulle komme i tvivl om noget, skal du bare kontakte mig. Med venlig hilsen
Michael Wissendorf, Albertslund Bedemandsforretning.

Bare iorden hele vejen

2026幎2月25日

Hej SÞren. Mange tak for din anmeldelse. Det var venligt af dig, at du gad tage dig tid til det. Hvis du skulle komme i tvivl om noget, skal du bare kontakte mig. Med venlig hilsen
Christian Andersen, Albertslund Bedemandsforretning.

BegravelsehjÊlp

I var hjÊlpsom, meget forstående i den svÊre situation.
I ordnet alt for os, intet at sÊttet en finger på, alt var til ug.

2026幎2月23日

Hej Vibeke. Mange tak for din flotte anmeldelse. Det var venligt af dig, at du gad tage dig tid til det. Hvis du skulle komme i tvivl om noget, skal du bare kontakte mig. Med venlig hilsen
Michael Wissendorf, Albertslund Bedemandsforretning.