Voorheen gebruikten we altijd easybelasting.nl. Dit was een ontzettend fijne uitkomst binnen onze branche. Dit is per heden Belastingtool.nl geworden met alle gevolgen van dien. Belastingconsulen... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Prima tool voor efficiente verwerking van de boekhouding. Jammer dat hier 1-ster reviews worden uitgedeeld enkel omdat er een kleine vergoeding wordt gevraagd. Blijft een bijzonder soort ras mens die... もっと見る
企業が回答しました
Na het wegvallen van het hulpmiddel van de Belastingdienst voor het opzoeken van de aanslag aan hand van het betalingskenmerk op zoek gegaan naar een oplossing. Deze gevonden in de Belastingtool. Het... もっと見る
Sinds je op de site van belastingdienst niet meer kunt opzoeken welke belasting bij een betalingskenmerk hoort ben ik op zoek gegaan waar dat wel kan. ik kwam toen uit bij Belastingtool.nl. In het b... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Sinds 2017 maakt Belastingtool.nl het verwerken van betalingskenmerken van de Belastingdienst een makkie. Aangifte-, aanslag- en beschikkingsnummers vertalen wij ook! Binnen een seconde ontcijferd, inclusief de perfecte omschrijving voor in de boekhouding.
連絡先
Denekamp, オランダ
- info@belastingtool.nl
- belastingtool.nl
Belastingtool voorziet in de behoefte…
Belastingtool voorziet in de behoefte van o.a. accountants- en administratiekantoren om op basis van een betalingskenmerk de verschuldigde belasting te achterhalen.
Voorheen was dit ook mogelijk via de belastingdienst. Dit was gestopt en belastingtool.nl is hierop ingesprongen. Het werkt uitstekend.
werkt simpel alle informatie die je…
werkt simpel alle informatie die je nodig hebt krijg je.
Belastingtool is een snelle omrekentool
Belastingtool is een snelle en correcte omrekentool voor betalingskenmerken van de belastingdienst. Ideaal als, bij de betaling, de betreffende aanslag ontbreekt.
Een belangrijk onderdeel voor mij als… herleiden van aanslagen
Een belangrijk onderdeel voor mij als administratie kantoor vanwege de juiste vertaalslagen naar de aanslagen van de belastingdienst.
Daar ik veel te maken heb met alleen de betalingskenmerken van mijn klanten en niet de bijbehorende aanslagen
Super handige tool zeker nu de…
Super handige tool zeker nu de belastingdienst dit niet meer ondersteund.
Een hele fijne tool
Een hele fijne tool, sinds de belastingdienst ea heeft laten vervallen scheelt dit enorm veel werk.
Simpel, effectief en snel
Eenvoudiger kan het niet. Het kenmerk kopiëren en je weet binnen een seconde welke aanslag het betreft.
Top!
Fijne tool om te gebruiken
Fijne tool om te gebruiken! Scheelt heel veel tijd! Tevens werkt de tool altijd naar behoren en heeft nooit storingen!
Duidelijk en simpel om te gebruiken
Duidelijk en simpel om te gebruiken. duidelijke specificatie. Fijn als ik even snel iets wil opzoeken. Mooi design.
Snel antwoord op welke belasting je boeking betrekking heeft
Helaas niet meer gratis, maar uitstekende vervanger voor de tool die de Belastingdienst had.
Even snel antwoord op welke belastingbetaling de boeking betrekking heeft, zonder in dossier te hoeven duiken.
Hele fijne website om aan de hand van…
Hele fijne website om aan de hand van het betalingskenmerk te achterhalen welke aanslag het betreft.
Dit maakt het werken zoveel makkelijker…
Dit maakt het werken zoveel makkelijker en sneller.
Geen gezoek meer in dossiers, m.a.w. lekker snel.
Omgezet naar een betaalde dienst, jammer genoeg.
Belastingconsulenten door het hele land zijn gebaat bij een vertaaldienst van de aanslagen. Deze partij heeft hier echter een kapitalistische draai aan gegeven en heeft ervoor gekozen om de altijd fijne website easybelasting.nl over te nemen en er een betaalde dienst van te maken.
Ontzettend jammer.
fijn
fijn, vooral nu hetzelfde principe niet meer werkt via de officiele belasting site. jammer dat het geld kost.
Super handige tool (zeker voor een…
Super handige tool (zeker voor een administratiekantoor)
Hele handige tool voor het omzetten van betalingskenmerk naar aanslagnummer
In het verleden eerst de gratis tool gebruikt. Toen was ik al dik tevreden. Nu heb ik de betaalde versie aangeschaft en nog steeds tevreden. Heel handig om je betalingskenmerk om te zetten naar de belastingaanslag.
Nieuwe zoekhulp
Wij maakten voorheen veelvuldig gebruik van de zoekhulp betalingskenmerk op de website van de belastingdienst. Nu dat niet meer kon vanaf eind 2022 ondervonden wij daarvan veel hinder. Gelukkig kunnen wij via deze website weer efficiënt verder.
Super website voor het omrekenen
Super website voor het omrekenen!
Ook noodzakelijk nu de belastingdienst deze tool niet meer aanbied op de website. Voor onze sector is dit onmisbaar!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。