Jeg vil gerne rose Belfor 8300 Odder . Jeg oplever dem som meget dygtige og kompetente, og samtidig utrolig sÞde og hjÊlpsomme. NÃ¥r man stÃ¥r i en situation med stormskade, betyder det rigtig meget at... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har netop talt med dem - og ikke som den fÞrste fra vores ejendom i dag. Belfor er akutservice for vores almene boligkompleks men til trods for at det vitterlig regner ned fra loftet i vores kÊlderru... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BELFOR Denmark A/S er en del af verdens stÞrste skadeservicevirksomhed, BELFOR. Skadeservice er kernen i vores forretning â bÃ¥de den akutte del og udbedring af alle typer fÞlgeskader. Vi hÃ¥ndterer hele forlÞbet fra skadesmodtagelse til tilbagelevering af det renoverede indbo til kunden. NÃ¥r fÞrst skaden er sket, er det altafgÞrende at handle hurtigt og effektivt. Vi har mere end 40 Ã¥rs erfaring pÃ¥ omrÃ¥det, og sikrer altid professionel hÃ¥ndtering og udfÞrelse.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg vil gerne rose Belfor 8300 Odder
Jeg vil gerne rose Belfor 8300 Odder . Jeg oplever dem som meget dygtige og kompetente, og samtidig utrolig sÞde og hjÊlpsomme. Når man står i en situation med stormskade, betyder det rigtig meget at mÞde rare og imÞdekommende mennesker. Det er noget, man virkelig sÊtter stor pris på.Tak
Ser skaden, går igen, orienterer ingen
Har netop talt med dem - og ikke som den fÞrste fra vores ejendom i dag.
Belfor er akutservice for vores almene boligkompleks men til trods for at det vitterlig regner ned fra loftet i vores kÊlderrum, og der står to centimeter vand på gulvet, siger de at "de har gjort hvad de kan" og ikke vil gÞre mere i dag. Det vil sige at de har vÊret her, set skaden, og er gået igen, på en lÞrdag, uden at orientere nogen beboere om at deres ejendele står under vand. Det kan vitterlig ikke blive dårligere.

BELFOR Denmark A/S ããã®åç
Vi har kun haft gode oplevelser medâŠ
Vi har kun haft gode oplevelser med Belfor asnÊs afdeling(Lars) og nu JÞrgen. Dygtige folk, gode samtaler og god vejledning og information. Behagelige folk. De ved hvad de snakker om. Vi fÞler os godt behandlet. Vandskade i 2025
Er nu igang med at få skiftet gulv i kÞkken og vÊrelse grundet Vandskade

BELFOR Denmark A/S ããã®åç
Belfor sender en ny uskolet mand ud forâŠ
Belfor sender en ny uskolet mand ud for at tÞmme kÊlderrum på 2 x 4 m med en vandstand på 20cm.
Der medbringes en vandstÞvsuger, som efter ca, 2.1/2 t har suget 10 -20l vand,
Det gik ikke, der kommer en mand mere, og efter en tid var der suget op.
Gulvet hvor stÞvsugeren havde stået måtte poleret op, total mat af stÞvsugeren vibrationer. Jeg er slet slet ikke imponeret, en grundvandspumpe ville havde klaret arbejdet på 10 m.

BELFOR Denmark A/S ããã®åç
Fem stjerner.Meget fin service vedrÞrende fjernelseâŠ
Meget fin service vedrÞrende fjernelse af isolering på loft pga sne. De gjorde rigtig grundig rent. Stor ros .

BELFOR Denmark A/S ããã®åç
Hold jer vÊk â min oplevelse med Belfor via akut hjÊlp
Jeg har desvÊrre haft en vandskade, og vil her dele hele forlÞbet â samt hvorfor jeg ikke kan anbefale Belfor.
Jeg kontaktede Topdanmark/IF Forsikring via deres akutnummer en lÞrdag, da der kom vand ind fra en tagrende. Jeg blev viderestillet til Viking Assistance, som derefter sendte Belfor.
Inden de ankom, havde jeg selv lavet en midlertidig lÞsning (en svalerede ned i en spand). Jeg fik oplyst, at Belfor ville vÊre fremme inden for ca. 1,5 time.
Da Belfor ankom, monterede de en ca. 2 meter posenedlÞb (til ca. 21 kr. pr. meter) på min eksisterende lÞsning. Arbejdet tog cirka 30 minutter.
Nogle dage senere fÃ¥r jeg besked fra forsikringen om, at skaden ikke er dÊkket â hvilket i sig selv er fair nok.
Problemet opstår herefter:
Jeg modtager en faktura fra Belfor på 6.700 kr.
Under hele forlÞbet er jeg ikke blevet informeret om fÞlgende:
- At jeg selv skulle betale, hvis skaden ikke blev dÊkket (fra Topdanmark/IF)
- At jeg selv skulle betale, hvis skaden ikke blev dÊkket (fra Viking Assistance â de pÃ¥stÃ¥r at have sendt en SMS, men kan ikke dokumentere det)
- At jeg selv skulle betale (fra Belfor)
Hvis man ser realistisk på opgaven:
Materiale: ca. 40â50 kr.
Arbejde: selv ved en hÞj timepris (1.000 kr/time) og op til 3 timer â ca. 3.000 kr.
Alligevel bliver der opkrÊvet 6.700 kr.
Da jeg efterfÞlgende tog dialogen med Belfor, fik jeg blot at vide, at jeg burde have vÊret informeret â men ingen kan dokumentere det. Samtidig blev jeg oplyst, at jeg kunne tage sagen i retten, hvis jeg var utilfreds.
Mit råd:
Hvis du bruger Topdanmark/IF Forsikringâs akutnummer og bliver sendt videre til Viking Assistance og Belfor, sÃ¥ sÞrg for at fÃ¥ alt pÃ¥ skrift, inden arbejdet gÃ¥r i gang â isÊr hvem der betaler.

BELFOR Denmark A/S ããã®åç
Jeg har sÃ¥ tilfreds belfor og isÊrâŠ
Jeg har så tilfreds belfor og isÊr Jane.
Hun har virkelig vÊret forstående og hjÊlpsom.
Anbefalinger her fra

Menneskelighed
Menneskeligheden og kompetencen i en for andre vanskelig situation.
En gennemgående positiv oplevelse.

Ros til Belfor Bornholm
Vi har haft en rÞgskade i vores nyistandsatte bryggers. Vores forsikring sendte Belfor skadeservice ud. Super godt og effektivt. Belfor Bornholm har gjort et fantastisk stykke arbejde. SÞde og enormt kompetente mennesker. De har ikke bare udbedret skaden, men også fået alt til at stå virkeligt skarpt. Stor ros til de medarbejdere der har hjulpet os efter vores skade.

BELFOR Denmark A/S ããã®åç
Al textil fra min bolig efter skimmelsvamp er vasket og renset.
Så har jeg fået alt mit tÞj, dyner , puder , tÊpper ja al textil tilbage fra skimmel vask og rens. Alt er lagt og hÊngt snor lige. Og er så pÊnt. Tak til Charlotte og Cheri.. fra lÞsÞre teamet i VallensbÊk.

Dygtige håndvÊrkere.
Jeg kan kun tilråde, at man benytter BELFORs håndvÊrkere, som er yderst professionelle, venlige og meget omhyggelige. Og da der endelig var givet grÞnt lys for omfanget af udtÞrringen , var der hele tiden hurtig og effektiv reaktion fra tovholder.

Indbrud
Der kom 2 fantastiske og imÞdekommende mennesker midt i kaosset fra indbruddet.

Stor tilfredshed, tak
Havde for nylig besÞg af Belfor igen, endnu engang kom deres superhelt Mohammed ud, som gjorde arbejdet til perfektion, servicen er i hÞj sÊdet, stor tilfredshed herfra, tak!

God og hurtig hjÊlp
God og hurtig hjÊlp - kom nytårsdag og tapede vinduer, så der ikke kunne ske noget - vinduerne splintres fx. Derefter blev jeg kontaktet om start og tidsplan. SÊrdeles venligt og kvalificeret både info og arbejde.

BELFOR Denmark A/S ããã®åç
Virkelig god service og sÞd personale.

BELFOR Denmark A/S ããã®åç
Hej Belfor jeg har her til aften haftâŠ
Hej Belfor jeg har her til aften haft Jack og jannik på besÞg for at få rengÞring af mit tolite efter vvs har svinet det til de var fantastisk gode til deres arbejde kan varmt anbefale jer fremover
Mvh
Carrinna Raft

BELFOR Denmark A/S ããã®åç
Der blev taget godt hÃ¥nd om min skade (âŠ
Der blev taget godt hånd om min skade ( utÊt rÞrforbindelse) som krÊvede en stÞrre affugtning. Det blev grundigt udfÞrt med en oplysende rapport om skadens omfang. Jeg er ganske tilfreds.

BELFOR Denmark A/S ããã®åç
Han var god til at fortÊlle hvad hanâŠ
Han var god til at fortÊlle hvad han foretog sig

BELFOR Denmark A/S ããã®åç
Jeg oplevede et planlagt forlÞbâŠ
Jeg oplevede et planlagt forlÞb vedrÞrende en forsikringsskade og mit forsikringsselvskab brugte Belfor til at udbedre dette.
Kloak arbejde og en mur der skulle repareres forlÞb fint. den eneste grund til at de ikke får 5 stjerner er fordi mureren ikke ryddede ordentligt op efter sig selv. og brolÊggerne ikke lagde stenene sÊrligt flot fÞrste gang (Dette blev dog udbedret senere. KrÊvede dog lidt brok fra mig) Disse ting kunne sikkert have vÊret undgået hvis håndvÊrkeren skulle sende et billede efter endt opgave.
Alt i alt var jeg glad og tilfreds med oplevelsen. Og vil til hver en tid bruge dem igen uden tÞven.

God og hurtig service
Vi ringede efter hjÊlp ifm en vandskade i kÊlderen. Niklas kom hurtigt og gav superb service - han er super professionel og har en dejlig servicemindet tilgang. Det var rart at blive taget så godt hånd om, når det hele sejler og man er topstresset.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ