I perioden fra d.16.dec 2025 - 14.april 2026 Har POLYGON FIRMAET VÃRET ET FANTASTISK FIRMA INDENFOR ALT ANG. VANDSKADE , AFFUGTNING -OG SKIMMEL- FLYTNING - MM. PROFESSIONELT, EFFEKTIVE, GRUNDIGE, OM... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har haft besÞg af Polygon flere gange over de sidste tre mÃ¥neder pga. en vandskade i mit kÞkken. Hver gang har de sendt en eller to yderst kompetente og imÞdekommende medarbejdere ud til mig, som... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Lyden af rislende vand bag mit kÞleskab viste sig at vÊre vandskade fra overbo. Jeg kontaktede mit forsikringsselskab GFâs skadeservice : Polygon og Martin ankom pÊnt hurtigt og tog hÃ¥nd om skaden. Dv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I forbindelse med en stÞrre vandskade har forsikringen sat os i kontakt med John Nielsen fra Polygon. Han sÞrgede for hurtigt at fÃ¥ stoppet skaden, og vejlede os pÃ¥ bedste vis midt i kaoset! Vi opleve... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Polygon er blandt de stÞrste aktÞrer inden for skadeservice, specialrengÞring og fugtteknik i Danmark. Polygon er en serviceorienteret beredskabsvirksomhed, der kan tilkaldes 24 timer i dÞgnet, 7 dage om ugen, hele året rundt. Vi har 14 afdelinger fordelt over hele landet, hvilket sÊtter os i stand til at vÊre fremme ved indsatsstedet med meget kort varsel.
Stamholmen 193B, 2650, Hvidovre, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
I perioden fra d.16.dec 2025 - 14.april 2026
Har POLYGON FIRMAET VÃRET ET FANTASTISK FIRMA INDENFOR ALT ANG. VANDSKADE , AFFUGTNING -OG SKIMMEL- FLYTNING - MM. PROFESSIONELT, EFFEKTIVE, GRUNDIGE, OMHYGGELIGE, HJÃLPSOMME OG SÃDE MENNESKER PÃ
ALLE NIVEAUER !
KAN VARMT ANBEFALES!!!

Polygon Skadeservice ããã®åç
Martin V fik styr pÃ¥ en stormskade pÃ¥ taget inden for en halv time (pÃ¥skedag kl 22.30) 5 Stjerner herfra ð

Polygon Skadeservice ããã®åç
Polygon fÞlger sagen til dÞrs.

Polygon Skadeservice ããã®åç
The staff are very helpful and make your visit a pleasant experience.

Polygon Skadeservice ããã®åç
På alle måder helt fantastiske. HjÊlpsomme og forstående. Omgående assistance.

Polygon Skadeservice ããã®åç
Meget kompetente folk, altid grundige og ordentlige mennesker, efterlader altid tingene pÊne.

Polygon Skadeservice ããã®åç
Jeg har haft besÞg af Polygon flere gange over de sidste tre måneder pga. en vandskade i mit kÞkken. Hver gang har de sendt en eller to yderst kompetente og imÞdekommende medarbejdere ud til mig, som har vidst prÊcis hvad de skulle og som har ryddet virkelig pÊnt op efter sig. Kommunikationen med kontoret har også fungeret upåklageligt, så jeg kan kun give Polygon mine varmeste anbefalinger!

Polygon Skadeservice ããã®åç
Jeg henvendte mig angående en vandskade sag ved en tidligere ejer. Jeg er kun blevet mÞdt med imÞdekommenhed og velvillighed ,tak for det
Lasse Nielsen

Polygon Skadeservice ããã®åç
hvis der er noget der helt brÊnder på er der et profesionelt team der kan hjÊlpe

Polygon Skadeservice ããã®åç
Meget glad og tilfreds- super grundig rengÞring. Behageligt personale man fÞler sig tryg ved, at have gående rundt i ens hus.

Polygon Skadeservice ããã®åç
Havde 1 min. samtale. Synes det er alt for kort tid til at give en vurdering på.

Polygon Skadeservice ããã®åç
Professionel, kompetent og Êrlig behandling.
Kan varmt anbefale Polygon.

Polygon Skadeservice ããã®åç
Skud ud til Nikolaj for at vÊre en solid dude!

Polygon Skadeservice ããã®åç
I forbindelse med en stÞrre vandskade har forsikringen sat os i kontakt med John Nielsen fra Polygon. Han sÞrgede for hurtigt at få stoppet skaden, og vejlede os på bedste vis midt i kaoset! Vi oplever John udfÞrer et sÊrdeles professionelt arbejde, med stor forståelse for vores situation. John har vÊret let tilgÊngelig og nem at kommunikerer med i hele processen, og det har vÊret trygt med ham som torvholder på vores sag. Vi kan varmt anbefale John og Polygon ved behov!

KÊmpe hjÊlpsomhed, super kompetente

Polygon Skadeservice ããã®åç
God service, gode medarbejdere og handlekraftige mennesker. Tak for hjÊlpen ð«¶ðŒ Morten er en af de bedste til at yde service og samtidig have sin person med. Tak for god service ððð