Hvor skal man nÊsten starte? DesvÊrre en ret skuffende oplevelse hos BENI. Det hele virkede lidt slÞvt og uden den store smag. Dressingerne mangler simpelthen smag og personlighed, og brÞdet va... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte deres pomfritter og brunet smÞr hvidlÞgs dip og deres chicken tenders - den fÞrste chicken tender jeg tog en bid af var halv rÃ¥ inden i og var kold super skuffende isÊr efter man har brug... ãã£ãšèŠã
PrÞvede det 2 gange denne weekend. KÞen gik fornuftigt, 40 min en dag og 60 min den anden dag. Men der var ogsÃ¥ super mange mennesker. God smashburger Gode pomfritter God dip (prÞvede bÃ¥de... ãã£ãšèŠã
Virkelig lÊkre burgere Maden var frisk, varm og smagte virkelig godt. Burgeren var saftig, og der var godt med smag i bÃ¥de kÞd og toppings. Pomfritterne var ogsÃ¥ sprÞde og lÊkre. Personalet var venlig... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Maden er alt alt alt for overpriced detâŠ
Maden er alt alt alt for overpriced det kan skuda ikke vÊre rigtigt at jeg skal give 109 kr for en eller anden dÃ¥rlig burger som ikke engang smager af noget helt seriÞst de har jo bare taget en bolle og proppet noget kylling i og lad mig slet ikke komme ind pÃ¥ de coockies der og de forskellige dyppelser der var med og ogsÃ¥ forfÊrdeligt mozzarella sticks eller hvad det nu er det eneste positive er den honey glaze der alt i alt forfÊrdeligt oplevelse ville ikke anbefale nogen som helst beniâs burger
Fik bÃ¥de rÃ¥ tenders og rÃ¥ kylling iâŠ
Fik både rå tenders og rå kylling i burgeren, bÞffen og pommes var ALT for saltet. Cheesesticks var nÊsten helt tomme. Der var ekstremt lidt ost i også var der var dej alt andet. Der var ikke så meget at gÞre fordi vi tog det med hjem. Slet ikke pengene og ventetiden vÊrd :( og endte med at få dårlig mave. Det er desvÊrre ikke hypen vÊrd overhovedet.
Jeg troede hadet var ufortjent, det er det ikke!!
Det er chokerende at opleve et sted som dette. Lad os starte med det positive: Slushicen er rigtig god, og det samme er pomfritterne. Resten blev desvÊrre smidt ud.
Smashburgeren smagte af en McDonaldâs Cheeseburger, bare markant dÃ¥rligere. Oste firkanterne var hule indeni, og den ene havde altsÃ¥ slet ingen ost. Det var nok egentlig meget heldigt, for den anden smagte heller ikke sÊrlig godt med ost indeni.
Wagyu-kuglerne var mikroskopiske, meget mindre end dem, man har set på videoerne, og de smagte egentlig bare af almindelige kÞdboller.
Jeg siger ikke dette, fordi jeg håber, det går dårligt for DrÞmme, men fordi virkeligheden desvÊrre var sådan for os: Det var utrolig ringe, og vi gik derfra meget skuffede.
JAAAA gÞr det...
hej vennerne vi har dog ikke besÞgt den berÞmte casper drÞmmes sted endnuuuuu.-....
mennnnn vi kan allerede sige på forhånd det simpelthen bliver er en 10/10 fordi altså alle de kendte som feks william bry og sÞndermissen har besÞgt stedet
FORFÃRDELIGT
Benis Burger har lÊrt mig en vigtig ting. Hype kan åbenbart sÊlges. Mad kan de så ikke.
Vi stillede os i kÞ omkring kl. 13 og ventede cirka 45 minutter pÃ¥ âmadenâ. Fair nok. Der var hype. Det forstod jeg godt. Jeg havde bare ikke regnet med, at hypen var det eneste, der rent faktisk var frisk.
Smashburgeren var så tÞr, at jeg overvejede at bestille en dunk vand som tilbehÞr. Bollen havde konsistensen af en sandkage, og burgeren smagte som en Whopper, der havde ligget i et handskerum siden 2024.
Chicken tendersne var endnu mere imponerende. Ikke fordi de var gode, men fordi jeg aldrig fÞr har set så meget panering omkring så lidt kylling. Der var mere luft end kÞd. Jeg har haft mere protein på fingrene efter at have håndtrykket en dÞr. Paneringen kunne lige så godt have vÊret min oldemors aske.
Cheese blocksne var med ost... tror jeg.
Cookie friesne smagte som noget, der har ligget bagerst på en Netto-hylde siden sidste finanskrise. Chokoladedippen var stÞrknet til cement, der burde fÞlge hammer og mejsel med til. Jeg prÞvede at dyppe en cookie fry i den, men jeg tror Êrligt talt, jeg kunne have brugt den til at fuge mit badevÊrelse.
Service: 0/5.
Bordet var beskidt, vinduerne var så fedtede, at man nÊsten kunne se sig selv i refleksionen.
Kvalitet: 1/5.
Den ene stjerne gives udelukkende, fordi jeg på nuvÊrende tidspunkt stadig kan mÊrke min mave.
Jeg ser frem til at komme igen, hvis jeg en dag får lyst til at bruge 200 kr. på at blive skuffet, tÞrstig og fornÊrmet.
Indtil da holder jeg mig til de fÊrdiglavede cheeseburgere fra kÞledisken i Rema.
De har i det mindste den anstÊndighed at fortÊlle mig på forhånd, at jeg bliver skuffet.
Fik maden vitterligt et minut efter jegâŠ
Fik maden vitterligt et minut efter jeg havde bestilt. Alt var som det skulle vÊre i butikken og der var god service. Maden var overall 10/10 taget i betragtning af, at det er fast food mad. Alle dem der giver 1/5 stjernede anmeldelser glemmer, at det er en fastfoodkÊder og ikke en 5-stjernet gourmet restaurant, og/eller er bare nogle haters som ikke har forstand på mad.
Godt arbejde ð
God oplevelse :-))))
PrÞvede det 2 gange denne weekend.
KÞen gik fornuftigt, 40 min en dag og 60 min den anden dag. Men der var også super mange mennesker.
God smashburger
Gode pomfritter
God dip (prÞvede både triple chili og signatur)
Gode cheese bricks
Gode tenders
Intet at klage over.
Og god service og stedet er super fedt og autentisk.
Beni
Rigtige gode fritter, og dip. Mangler desvÊrre tenders??
God service, mad kom efter 1 minut.
Burgeren var fin men ikke mere end det.
Slush ice var hjernedÞd
Alt i alt en fin oplevelse
Pt 2 af Hans forrige sted. Kvaliteten halter virkelig. De kan ikke klare at have travlt
DesvÊrre for man ikke den oplevelse som Casper eller har promoveret med i ugevis igennem deverse influencer.
Bollen I isÊr Kyllingeburgeren er tÞr og falder fuldstÊndig fra hinanden.
Men god kylling.
Smashburgeren er fin. Men minder mere om en cheeseburger fra Burger King end en smashburger der skal bare vÊre i nÊrheden af 100kr.
Chicken tenders var okay men ikke vildt juicy tror desvÊrre jeg har vÊret uheldig og de har fået for meget.
God gleasering til gengÊld.
Vanvigtig god smag i de her Wagyu kugler bare Êrgeligt at de er helt kolde.
Dressingerne var kun halv fyldt op?
Så går konceptet vel lidt af at have de her ekstremt store bÊrer med dressing hvis man ikke fylder dem helt op.
Men god smag i dem alle.
Men byen bedste pommes.
De sidder i skabet
Det hele handler om marketing for den her butik, for nÞj hvor er maden ekstremt ringe. McD bliver det nÊste gang.
FÞj
Madforgiftning
Kender endnu ikke nogen der ikke har fået madforgiftning efter deres mad. Hvor er FÞdevarestyrelsen i alt det her???
Alt i alt en god oplevelse
Alt i alt en god oplevelse. Selvom vi tog maden med hjem, var den stadig varm og appetitlig. Havde ikke forventet det store, men en god saftig kyllingeburger og sprÞde fritter vinder altid dagen derpÃ¥ ð
Ganske udemÊrket mad.
Ganske udemÊrket mad.. self er der fejl og finde men stedet arbejder os på hÞjtryk.. la stedet ligge i en måned eller 2 mere når det ikk er hypede også vende tilbage..
Mega lÊkker mad
Mega lÊkker mad, til en så fair pris. KÊmpe anbefaling!
Kan ikke anbefales konkurs CasperâŠ
Kan ikke anbefales konkurs Casper skulle vÊre stoppet for lÊnge siden, maden var dårlig kÊdet smagte råddent , Jamen hvad var der ikke galt
God mad men dårlig pakket
Pakning: 1/5
Da vi fik posen udleveret, lå alt bare vÊltet rundt i bunden. For 900 kr. mad havde jeg forventet lidt mere omhu.
Vi mÃ¥tte selv pakke/arrangere hele posen igen, da vi kom tilbage til bilen â fritterne lÃ¥ i bunden, burgerne var halvt ude af indpakningen, og tender og cheese bricks var bare smidt ovenpÃ¥.
Glace og chokoladedip flÞd rundt lÞst i posen, mellem kylling, fritter og burgere, hulter til bulter, i stedet for at ligge i Dip Tasting-boksen, som allerede var der og var lavet prÊcis til det formål.
Skulle have bedt om en ommer på stedet.
FÞrste indtryk
Beskidte borde. HÃ¥ndsker lÃ¥ frit fremme â ikke sÊrlig hygiejnisk. Tjeneren tog fat hele vejen rundt om sugerÞret (inkl. tommelfingeren pÃ¥ toppen) for at presse det gennem lÃ¥get. SugerÞret var i Þvrigt klappet helt sammen og ubrugeligt til slushen. Slushen selv var virkelig god, men mangler et skesugerÞr.
Maden
Fritterne var fine, som fritter skal vÊre â men i den mindste portion man kan forestille sig, nÊrmest en lille portion fra McD, og presset helt flade i bunden af posen.
Burgeren var super fin i sig selv, men manglede lidt smag. Den mÃ¥ gerne have sin egen identitet og skille sig lidt ud â lige nu er den faktisk ret plain.
Chicken tenders var derimod skÞnne â saftige og med god smag. Vi fik bÃ¥de mild og super hot glace, og det virkede rigtig godt sammen. Og sÃ¥ er "hot" slet ikke sÃ¥ stÊrk, som man tror.
Cheese brick var klart det bedste pÃ¥ menuen â virkelig god smag, et niveau over sidst.
Dip Tasting Box
Godt tÊnkt :) Vi smagte os igennem hele paletten:
⢠Signature og RÞget Paprika lÃ¥ meget pÃ¥ niveau med hinanden â men bliver man nÞdt til at vÊlge én, er det Signature.
⢠Triple Chili og Jalapeño Lime var også tÊt på hinanden, men Jalapeño Lime var klart bedst af de to.
⢠TrÞffel er altid godt â aldrig noget at klage over der.
⢠Sort hvidlÞg var okay.
⢠Mayo var okay.
⢠Ketchup minder mest om en krydret tomatpuré.
⢠Og uden tvivl er Ranch den bedste i hele boksen.
Ualmindelig lang ventetid og ringe kvalitet
At vente pÃ¥ sin mad i over en time er simpelthen for uprofessionelt. Butikken var proppet af mennesker - ikke fordi de stod i kÞ, men fordi de alle ventede pÃ¥ deres mad. FÞrst da nogle af os brokker os, fÃ¥r vi vores mad med en lille âundskyldningâ i form af nogle forskellige typer dip?
Chicken tenders var heller ikke noget at skrive hjem om. Panering var halvt brÊndt udenpå, halv dejet indeni. Kylling var utrolig tÞr, og uden nogen smag. Måtte smide det ud, fordi jeg til sidst blev dårlig.
Jeg undrer mig over hypen af BENI, og ligeledes over, at det kan vÊre så svÊrt at yde service og god mad. Det må jeg sige, at man desvÊrre ikke finder her.
Skuffende..
Skuffende..
Mine venner og jeg stilte os i kÞ kl 19 i dag og vi ventede ca 1 time på maden, fair nok da der er massere af hype.
MEN... hold da ferie, hvor blev jeg skuffet over de forskellige ting. Jeg bestilte smashburgeren, chicken tenders, cheese block og "chewy" cookie fries med choko dip.
Smashburgeren havde en tÞr bolle og smagen var generelt bare så talentlÞs og smagte jo nÊrmest bare af en gammel whopper. NÊrmest ingen dressing og pickles smagte sgu bare ikke som gode hjemmelavede åkander, desvÊrre.
Jeg har set mange videoer af folk der roste deres chicken tenders til skyerne, men waow.. endnu engang mega skuffende. Det var nÊrmest som at spise luft med crust. Det eneste der kunne redde det lidt var at jeg kunne dyppe det i min trÞffel/parmasan-mayo (den var ganske decent).
Ved ikke rigtig hvad jeg kunne forvente af deres cheeseblocks, så det vil jeg ikke rigtig kommentere på. Hvis man kan lide mozzarella-sticks, så kan man også lide de her blocks. Lidt voldsomt, men hey det sgu grineren nok.
Til sidst håbede jeg lidt at få en god oplevelse med de her "chewy" cookie fries, men det blev desvÊrre endnu en Þv oplevelse i stedet for. De her cookies var så hårde.. De skulle nok ha' haft halvdelen af tiden i ovnen + den chokodip jeg fik med var desvÊrre alt for kold (den klassiske når man har stilt sit nutellaglas i kÞleskabet - den konsistens).
Så ja, alt i alt er jeg sgu blevet en del skuffet. Men jeg er nok også bare blevet blindet af de mange influencers, som var blevet inviteret ind for at smage og give "deres" mening. Om tid på dagen har noget af sige ved jeg ikke, men kvaliteten stemte ikke overens med de mange rosende ord fra de forskellige influencers.
Dips og fries var sgu decent. Osteklossen var decent, hvis man kan lide ost, hehe. Smashburger og tenders var sgu bare Þv. Salt kunne gÞre tenders godt og burgeren skal sgu bare revurderes.
Scam
Det her er for det fÞrste intet hate mod Casper DrÞmme â tvÊrtimod synes jeg faktisk rigtig godt om ham.
Men men men⊠maden var i den grad ikke noget at skrive hjem om. Vi havde bestilt stort set alt pÃ¥ menuen â bortset fra desserten â sÃ¥ vi fÞler egentlig, vi har givet stedet en fair chance.
Lad os starte med det positive: Chicken tenders var faktisk fine, men de smagte kun rigtig godt på grund af glace og dressing. Mozzarella-klodserne var også ganske fine.
Og så til det helt ekstremt dårlige!
Burgerne⊠Folk, der siger, at det er noget af det bedste, de nogensinde har smagt, mÃ¥ simpelthen have fÃ¥et en helt anden burger end os. ð
Smashburgeren smagte nÊrmest som en billig frostversion af en bÞfsandwich. Kyllingeburgeren var tÞr og faldt fuldstÊndig fra hinanden.
FÊlles for burgerne var, at de manglede smag, dressing og saftighed. Bollerne var tÞrre og gik fra hinanden, så det hele endte mere som et rod end en burgeroplevelse.
Og så var der wagyu-kuglerne⊠De var ekstremt tÞrre og samtidig utroligt smagslÞse. Det er altså imponerende at få wagyu til at fÞles så kedeligt.
Pomfritterne var også lidt af en joke. Vi spiste maden med det samme, da vi fik den, og alligevel var pomfritterne nÊsten kolde og blÞde. Vi fik en portion, der nÊrmest lignede en halv pose bÞrnepomfritter, og så kostede de over 40 kr. Det hÊnger simpelthen ikke sammen.
Og det, der måske undrer mig mest, er forskellen på det, man ser online, og det vi rent faktisk fik serveret. Alle de influencers og andre, der har filmet og vist maden frem, får det til at se helt anderledes ud. På billeder og videoer ser maden både stÞrre, mere lÊkker og langt mere indbydende ud, end det vi fik serveret.
Servicen var heller ikke noget at råbe hurra for. Vi ventede omkring 30 minutter efter bestilling, fÞr der overhovedet skete noget.
Alt i alt en helt ekstremt skuffende oplevelse. Og nÃ¥r man sÃ¥ ovenikÞbet har kÞrt over en time i bil hver vej for at komme dertil, sÃ¥ bliver skuffelsen altsÃ¥ bare endnu stÞrre. Man forventer simpelthen, at det er turen vÊrd â og det var det pÃ¥ ingen mÃ¥de for os.
Det var faktisk så ringe, at vi seriÞst overvejer at krÊve pengene tilbage, fordi vi fÞler, at den markedsfÞring og de billeder/videoer, vi er blevet prÊsenteret for, slet ikke stemmer overens med den mad, vi rent faktisk fik.
Vi fÞler os mildest talt taget ved nÊsen.
For at vÊre helt Êrlig: Det her fÞltes som et kÊmpe scam.
Ikke det man ser på reklamerne
Vi var på beni i går, og det var ikke helt den oplevelse som man havde set på tiktok.
Super Êrgeligt der ikke var de basale dips som mayo og ketchup, da de var udsolgt, og at når man bestiller en menu ikke får dyppelse med, men skal betale 18 kr. ekstra.
Desuden fik vi en forkert burger, da vi sad og ventede på maden var der flere som var oppe og klage over de havde fået noget forkert mad.
Dog er maden heller ikke noget at komme efter, smash burgeren var tÞr og kedelig med minimalt dressing. Kyllinge burgeren var lidt bedre, men da vi ikke havde bestilt den var det lidt Êrgeligt fordi den var til den stÊrke side.
Synes det er Êrgligt at have brugt 300kr.