Bering & Søgaard レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Som selvstændig kan man hurtigt blive fanget i at gøre det man plejer og undgå at komme udenfor ens egen komfortzone. I forløbet hos Bering & Søgaard hat det været en rigtig god oplevelse at blive u... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dedikeret, engageret og troværdig coaching, men det er så meget mere end det. Tak for det. Kan anbefales herfra.

5つ星のうち4の評価

Jeg kan kun varmt anbefale disse to herrer - Kasper Bering og Jeppe Søgaard - for at sætte lys på de uendelige muligheder, som ligger og venter foran os, hvis bare vi vælger at gribe muligheden, se fr... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Har været igennem to forløb hos Bering & Søgård, først "Tænk dig til resultater" og senere "Dig i 2" De to forløb har løftet mig og min forretning til et højere niveau. Et niveau som jeg ikke selv... もっと見る

企業情報

1. コーチング センター

当該企業による記述

Kasper Bering & Jeppe Søgaard arbejder med personlig udvikling og menneskelig potentiale, og de hjælper enkeltpersoner og virksomheder med at sætte og opnå mål via gennemtestede værktøjer, som certificerede coaches under Bob Proctor.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 18件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Et matriale som du kan bruge resten af dit liv!

Jeg har fået en bedre forståelse for hvem jeg er, efter at have været i gemme DRC forløbet.
Forløbet hjælper dig med at se, hvad du tænker og føler, er med til skabe dine resultater i livet.
Ændre din måde og tænke på, så ændre du retning i dit liv. 😃

2023年10月11日

Bering & Søgaard からの回答

Hvor er det bare skønt at høre Vasikaran. Tusind tak for de søde ord - det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig.

Super godt 👍

Endnu en forløb gennemført.. Fedt 👍

2023年9月1日

Bering & Søgaard からの回答

Mange tak Wahid - det glæder os at høre : )

5つ星のうち5の評価

Det er helt klart en anbefaling fra min siden, hvis du vil rykke dig i livet

Det var en fornøjelse at arbejde med Jeppe Søgaard. Jeg har fået en meget bedre forståelse af dette universale materiale de underviser i. Det er helt klart en anbefaling fra min siden, hvis du vil rykke dig i livet.

2023年9月12日

Bering & Søgaard からの回答

Mange tak for de venlige ord - det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig.

5つ星のうち5の評価

My warmest recommendations for Bering &…

My warmest recommendations for Bering & Søgaad.

With their help and my effort, I am well equipped to change the world, by starting to change myself first.

I am so happy and grateful that I am in a community that I have long sought, where we all act from the heart, for our own results in life.

warm thoughts and love, they will always receive from me.

2023年7月10日

Bering & Søgaard からの回答

Mange tusind tak for de søde ord Frederik - det glæder os at høre, at du har været så glad for forløbet.

5つ星のうち5の評価

Har fået sat mit liv i perspektiv

Har fået sat mit liv i perspektiv. Mere målrettet. Gode råd og god energi. Får sat tankerne i gang. Alt i alt et veludviklet kursus, som giver metoder til at håndtere min situation.

2023年7月1日

Bering & Søgaard からの回答

Mange tak for de søde ord Simon - det glæder os utrolig meget at høre.

5つ星のうち5の評価

De fem stjerner er et udtryk for min tillid

Jeg havde aldrig hørt om Kasper Bering og Jeppe Søgaard, før jeg en dag fik et af deres mest ambitiøse forløb anbefalet af en zoneterapeut jeg kom hos. På baggrund af dette tog jeg chancen.

Mit udgangspunkt var at jeg savnede klarhed omkring hvad jeg vil dedikere mig til i livet. Og hvordan dette også kan tage mig ud i overflod i alle dele af livet.

Jeg har oplevet et styrket mod, i forhold til at prøve ting af i mit liv. Og det gav mig også et nyt perspektiv i forhold til hvad jeg er værd.

De fem stjerner er et udtryk for min tillid til at jeg vil opleve alle de ting, Kasper og Jeppe taler om. Også selvom det ikke nødvendigvis er mine omstændigheder nu. Jeg er på en livslang udviklingsrejse, og Bering & Søgaard har gjort at jeg tager det mere seriøst end nogensinde.

Jeg tror de har ret i deres undervisning. Og jeg glæder mig til den dag jeg ser fysiske beviser på det i mit liv - overflod på alle planer. Tak. :)

2022年8月24日

Bering & Søgaard からの回答

Mange tusind tak for de søde ord Patrick - det var utrolig meget, og det har været og er fortsat en fornøjelse at følge din udvikling.

5つ星のうち5の評価

Jeppe formår virkeligt at sætte tingene…

Jeppe formår virkeligt at sætte tingene i perspektiv og udfordre ens tanker og personlighed. Efter et længere forløb hos B&S har jeg brugt meget af deres materiale i praksis og føler dette har givet mig nye muligheder.

2023年5月4日

Bering & Søgaard からの回答

Mange tusind tak Mike - det glæder os at høre.

5つ星のうち5の評価

Endeligt et koncept der virker

Hej
Jeg har deltaget i ialt 3 forløb hos Kasper og Jeppe. Det jeg godt kan lide er at de selv lever udefra deres eget koncept. De har selv arbejdet deres forretning helt fra bunden derfor virker det også. De er troværdige og reelle personer der taler udefra hjertet. Jeg kan mærke at de vitterlig lytter når jeg har en udfordring og gerne vil hjælpe med en løsning. Deres materiale kan bruges igen og igen.
Jeg giver gerne min bedste anbefaling

2023年4月4日

Bering & Søgaard からの回答

Hvor er det bare vidunderligt at læse Hanne - mange tusind tak for de søde ord og stort tillykke med din nye flotte stilling!

5つ星のうち5の評価

Jeppe og Kasper er nogle fantastiske…

Jeppe og Kasper er nogle fantastiske mennesker, med en vild og smittende energi!
Hvis du på nogen måde er i tvivl om du skal starte i et forløb hos dem, vil jeg bare sige en ting - “just do it”.

2023年4月3日

Bering & Søgaard からの回答

Tak for de pæne ord Mikkel - betyder meget, når de kommer fra dig.

5つ星のうち5の評価

SUCCESS KOMMER MED DET RIGTIGE MINDSET.

SUCCESS KOMMER MED DET RIGTIGE MINDSET.

Jeg har været på flere forløb i DRC. Jeg har fået forståelsen af, at sætte et ønskede mål, ændre min mindset og arbejder kontinuerligt med at forpligtige mig til det, er nøglen til at jeg har rykket mig længere i mit liv.
At arbejde med min personlig udvikling er med til at præge hele mit liv og jo mere jeg kende mig sig og hvem jeg er og ved hvad jeg vil, jo mere og bedre hjælpe jeg andre mennesker.
Det er den bedste investering jeg har gjort og Kasper og Jeppe vise DIG vejen på en kærlig, forståelig og professionel måde så Du har lyst til at forstå mere og mere om DIG selv.

Jeg vil anbefalde KASPER OG JEPPE til alle som har drømmer og mål i livet.

2023年4月3日

Bering & Søgaard からの回答

Af hjertet tak for alle de søde ord Simona - det har været og er fortsat en stor glæde at arbejde sammen med dig.

5つ星のうち5の評価

Seriøs og kærlig rådgivning med stor indsigt

De varmeste anbefalinger.
Jeg har deltaget i flere forløb hos Kasper og Jeppe, og jeg har set og oplevet, hvordan de er med til at få deltagerne til at tænke bedre tanker om sig selv. Hvis du vil, kan dit liv blive total transformeret til det bedre, med dem ved din side.

2023年4月2日

Bering & Søgaard からの回答

Mange tusind tak for de søde ord - det gør os så glade :)

5つ星のうち5の評価

Bering & Søgaard er fremragende coaches…

Bering & Søgaard er fremragende coaches og også fantastiske mennesker. Fremme i skoene og alligevel helt nede på jorden.

Jeg havde nogle forbehold mht. at der ikke er fysiske møder, men det var slet ikke noget problem, og de er gavmilde med 1:1 snakke over telefonen, når man har behov for det. Jeg har i mit forløb lært mange fantastiske mennesker at kende, som jeg stadig har kontakt med.

Resultat af mit Diamond Rich Club forløb er, at jeg er kommet væk fra et job, jeg ikke var glad for og er nu i fuld gang med at starte min egen webshop, mens jeg samtidig søger drømmejobbet. Og rejsen er kun lige startet!

Jeg er gladere end nogensinde før, og det har Bering & Søgaard en stor del af æren for. Egenindsatsen er essentiel, og man skal selv tage action på de ting, man vil opnå i ens liv. Men Jeppe og Kasper giver dig redskaberne til at arbejde dig hen i mod dine mål og drømme.

Stærk anbefaling herfra!!!

2023年2月23日

Bering & Søgaard からの回答

Mange tusind tak for den varme anbefaling Kasper - det har været og er fortsat en fornøjelse at samarbejde med dig.

5つ星のうち4の評価

Personlig udvikling på steroider.

Jeg har været med i et halv årige forløb i DRC, hvor min person og indsigt i personlig udvikling har udviklet sig markant. Jeppe og Kasper lever deres materiale, og det er smittende.
Deres styrke er uden tvivl,deres evne til at få små erhvervsdrivende til at vokse!

2023年2月24日

Bering & Søgaard からの回答

Mange tusind tak for de søde ord Palle - det varmer at høre fra en erfaren herre som dig.

5つ星のうち5の評価

Success kommer med de rigtige ændringer

Kasper & Jeppe fra Bering & Søgaard fik mig til at begynde min personlige udvikling, på en langt mere strukturet måde, end jeg nogensinde har gjort før.
At udvikle sig personlig er den absolute bedste investering man kan gøre, for sig selv, uanset hvor man er i livet. Selv om jeg har bygget flere virksomhed med succes fandt jeg ud af, at jeg kun lige var begyndt at lære. Kasper & Jeppe kan uden tivivl de rigtige værktøjer til at starte din rejse op. Man skal huske at personlige udviklinger er resten af live, så heller starte din rejse idag.

2022年4月21日

Bering & Søgaard からの回答

Tusind tak for disse flotte ord Jeppe - de betyder utrolig meget, især når de kommer fra dig. Det har været en udsøgt fornøjelse at arbejde sammen med dig.

Inspirerende coaching

Jeg har været gennem hele følelsesregistreret i dette forløb. Da jeg lærte at tænke helt anderledes. Det er både hårdt og opløftende som jeg kom gennem forløbet. Mest vigtige at jeg lærte at værdsætte mig selv, i stedet for at lytte på hvad andre synes om tingene. Jeg har stadig noget vej men nu har jeg et mål at stræbe efter og 2 virkelige dygtige mentor i Kasper Bering og Jeppe Søgaard Larsen. Jeg vil fortsat følge jer i mange år frem. Tak for at vise mig vejen og være der når det er svært <3 Stor anbefaling herfra.

2023年1月31日

Bering & Søgaard からの回答

Mange tusind tak for de søde ord Charlotte - det varmer helt ind i hjertet.

Jeg har deltaget i DRC

Jeg har deltaget i DRC, det har virkeligt været et forløb der har rykket til mig personligt. Jeg kan godt lide den struktur der er i forløbet. Ligeledes må jeg sige at Kasper og Jeppe har en skøn energi, og de har altid stået klar hvis jeg har haft brug for en personlig samtale. Jeg kan kun anbefale et forløb hos Kasper og Jeppe i Bering & Søgaard.

2023年1月30日

Bering & Søgaard からの回答

Mange tusind tak for de søde ord Brian - vi har været så glade for at have dig med i forløbet.

Kunstner

Gennem deres forløb har jeg opnået store resultater i mit virke som kunstner.

2023年2月11日

Du er så sej Desireé!

5つ星のうち5の評価

Forløbet har rykket mig langt mere end jeg troede var muligt

Jeg har efterhånden været på en del forløb i personlig udvikling, men jeg må sige at DRC har gjort noget helt særligt for mit mindset og min måde at handle og agere på, henimod mine store drømme. Nu er jeg langt mere bevidst om hvordan jeg når mine mål og helt konkret arbejder mig henimod dem. Tusind tak for at have udvidet min horisont og givet mig styrken til at gå efter mine vildeste drømme <3

2023年2月11日

Bering & Søgaard からの回答

Mange tusind tak for de søde ord Kamilla - du er virkelig så stor en inspiration med dit helt eget univers.

5つ星のうち5の評価

24 uger med Daimond Rich Club har været…

24 uger med Daimond Rich Club har været med til at give mig større indblik i personlig udvikling og hvilket ansvar jeg har for min egen personlige udvikling.
Forløbet har hjulpet mig til at forstå mig selv og hjulpet mig med at ændre mine tanker og handlinger, så jeg i dag står stærkt i mig selv. Jeg er stolt af mit selvbillede.
Jeg har følt mig forstået og accepteret gennem hele forløbet. Kasper og Jeppe forstår på magisk vis at formidle forløbets materiale. Og altid til rådighed med støtte og vejledning.
Et super godt forløb som jeg anbefaler til alle der har interesse for personlig udvikling.
Kasper og Jeppe ved hvad de snakker om.
Taknemmelig for at jeg valgte Bering og Søgaard.

2023年2月12日

Bering & Søgaard からの回答

Tusind tak for de søde ord Eva - du er en stjerne, og det er så fantastisk, den udvikling du har gennemgået.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。