Beryl Media レビュヌ

1,664
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Voor 16.00u artikel besteld, zou volgende dag geleverd worden. Kon net voor vertrek vakantie.Dit werd maandag toen ik al weg was en artikel niet meer als kado kon geven.Bij thuiskomst retournering e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik had mijn twijfels over dit bedrijf was net nieuw, maar al mijn twijfels zijn weggenomen. ze houden zich netjes aan de regels, voor bepaalde tijd besteld is volgende dag geleverd, met track and t... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mijn ervaring met Beryl Media is zeer positief. Makkelijk om te bestellen . Er was een latere bezorging ( qua dag) aangegeven dus tot mijn verbazing stond er zaterdagmiddag opeens een bezorger voor de... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. むンタヌネット ショップ
  5. テレビ販売店
  6. 掗濯機・衣類也燥機専門店

圓該䌁業による蚘述

Hoogwaardige Elektronica, betalen in termijnen zonder rente en achteraf betalen. Betalen met Bitcoin en andere cryptocurrencies. Voor 18:00 besteld, morgen in huis. Gratis verzending, gratis retour. Koop bijvoorbeeld uw nieuwe TV of laptop op afbetaling zonder meer te betalen. A-Merk nieuwe producten, Samsung, Philips, LG, Sony en vele anderen. Beeld & Geluid, Computer, Huishouden, Componenten, Accessoires en meer! Breed assortiment aan hoogwaardige elektronische producten en de mogelijkheid om op verschillende innovatieve manieren te betalen met een vriendelijke klantenservice bereikbaar via WhatsApp chat, e-mail en telefoon. WhatsApp chat +31647776785 bereikbaar van Maandag t/m vrijdag 09:00 - 14:00

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 20ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Schandalig duur

Schandalig duur. Als je de prijzen vergelijkt, kom je in sommige gevallen 30% duurder uit. Er wordt geprofiteerd dat men met crypto ook kan betalen. Uit ervaring weet ik dat er heel weinig webshops zoals deze zijn die crypto aanvaarden. Men rekent hun potentiële verliezen van de crypte in bij hun prijzen.

2023幎12月5日
自発的なレビュヌ

Beste Jef,

Bedankt voor de feedback. Dat wij onze prijzen verhogen om crypto koers schommelingen op te vangen is een stevige aanname. Wij hebben een aantal jaar geleden deze betaalmogelijkheid aangeboden om mee te helpen in de adoptie van deze, volgens ons, belangrijke en spannende ontwikkeling in de wereld van financiën. Op dit moment wordt crypto nog nauwelijks gebruikt voor dagelijkse of grote aankopen en dat wij in sommige gevallen andere prijzen hanteren heeft vooral te maken met onze gespreid betalen betaalmethodes. Hierbij dragen wij een deel af aan onze betaalpartners om dit te kunnen faciliteren zonder rente. Wij verwerken dit soms direct in te prijs om transparant te zijn voor onze klanten. Dit is ook afhankelijk van de marges die wij krijgen van onze leveranciers, en in veel gevallen zijn onze prijzen ook scherp!
Wij hopen dat de crypto markt blijft groeien. Als de focus hier naartoe verschuift kunnen wij juist onze prijzen verlagen!

Met vriendelijke groet
Klantenservice Beryl Media

5぀星のうち1の評䟡

Vreselijk bedrijf dit

Vreselijk bedrijf dit
. Ik heb vorig jaar december een nintendo switch aangeschaft bij Beryl media. De nintendo switch werkte helaas niet zoals die zou moeten werken. 100 keer erover gebeld en uiteindelijk kon de nintendo voor reparatie worden opgestuurd. Prima. 3 maanden later nog geen gehoor, weer 100 keer gebeld niemand die wist waar het was en ineens kreeg ik het thuis gestuurd. Ik heb het precies in dezelfde status terug gekregen. Weer gebeld, niemand die me helpt. Uiteindelijk met de leidinggevende gesproken over hoe nu verder. Moest het nog een keer opsturen en als het nog steeds niet goed zou gaan zou ik mijn geld terug krijgen. Nu weer 3 maanden verder. Geen nintendo switch, geen geld terug en niemand die reageert. Probeer ze al een maand te bereiken. Instagram, telefonisch en via de app. Niemand die reageert. Vreselijk bedrijf

2022幎12月21日

Beste Klant,

Als eerst onze excuses voor het lastige verloop van zaken. Ik heb op basis van uw bestelgegevens het contact met u teruggelezen en ook tussen ons en het service centrum. Uw teruggestuurde artikel is inderdaad meerdere malen ter reparatie aangemeld maar uit uw verhaal blijkt dat dit zonder succes is geweest. Ondanks dat het artikel buiten het herroepingsrecht termijn was opgestuurd, is het zoek geraakt tijdens de laatste aanmelding. Wij hebben u daarom afgelopen week volledig terugbetaald.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak!

Beryl Media

5぀星のうち1の評䟡

Doos was open ik had all getekend maar

Doos was open ik had all getekend maar bestellen toch niet aan genomen

2023幎11月13日

Beste Zamal,

Bedankt voor uw feedback. Uit eerder contact met u haal ik op dat u het artikel niet wilde aannemen na het bestellen omdat u het te duur vond. Onze productprijzen worden duidelijk vermeld in onze webshop. Daarna geeft u aan dat het pakket al geopend was. Uiteraard sturen wij alleen nieuwe en gesloten pakketten naar onze klanten, maar er kan uiteraard bij de leveringsdienst onverhoopt iets zijn gebeurt. Daarom alsnog onze excuses voor het ongemak.
Uw product zal worden verwerkt als retour.

Beryl Media

5぀星のうち2の評䟡

Normaal had ik geen klacht maar dat je

Normaal had ik geen klacht maar dat je niks terug kan sturen als het niet lukt

2023幎11月2日

Beste Diana,

Bedankt voor uw bericht. U bent altijd vrij om een artikel terug te sturen mocht het niet naar wens zijn of mocht er een defect zijn. Verdere informatie over retour sturen vindt u hier: https://www.berylmedia.nl/retouren/

Klantenservice Beryl Media

zeer goed bedrijf.

ze houden zich netjes aan de regels, voor bepaalde tijd besteld is volgende dag geleverd, met track and trace.
voor vragen of problemen zijn ze altijd bereikbaar en zijn heel vriendelijk. gelukkig worden ze steeds groter kwa assortiment.
ik ga er zeker vaker kopen ook omdat ze in 3x betalen doen.

2023幎10月6日
自発的なレビュヌ