Wat een fantastische service. Bleek iemand voor mij de laatste laptop besteld te hebben, na 1 mailtje gelijk een passende oplossing. De dag daarna mijn laptop ontvangen. Ik kan deze winkel iedereen aa... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Voor 16.00u artikel besteld, zou volgende dag geleverd worden. Kon net voor vertrek vakantie.Dit werd maandag toen ik al weg was en artikel niet meer als kado kon geven.Bij thuiskomst retournering e... ãã£ãšèŠã
Ik had mijn twijfels over dit bedrijf was net nieuw, maar al mijn twijfels zijn weggenomen. ze houden zich netjes aan de regels, voor bepaalde tijd besteld is volgende dag geleverd, met track and t... ãã£ãšèŠã
Mijn ervaring met Beryl Media is zeer positief. Makkelijk om te bestellen . Er was een latere bezorging ( qua dag) aangegeven dus tot mijn verbazing stond er zaterdagmiddag opeens een bezorger voor de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- ã€ã³ã¿ãŒããã ã·ã§ãã
- ãã¬ã販売åº
- æŽæ¿¯æ©ã»è¡£é¡ä¹Ÿç¥æ©å°éåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hoogwaardige Elektronica, betalen in termijnen zonder rente en achteraf betalen. Betalen met Bitcoin en andere cryptocurrencies. Voor 18:00 besteld, morgen in huis. Gratis verzending, gratis retour. Koop bijvoorbeeld uw nieuwe TV of laptop op afbetaling zonder meer te betalen. A-Merk nieuwe producten, Samsung, Philips, LG, Sony en vele anderen. Beeld & Geluid, Computer, Huishouden, Componenten, Accessoires en meer! Breed assortiment aan hoogwaardige elektronische producten en de mogelijkheid om op verschillende innovatieve manieren te betalen met een vriendelijke klantenservice bereikbaar via WhatsApp chat, e-mail en telefoon. WhatsApp chat +31647776785 bereikbaar van Maandag t/m vrijdag 09:00 - 14:00
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snel geholpen snel geleverd kort top
Snelle levering produkten
Gewoon perfect en vooral heel snel.
gewoon weer de beste service
Schandalig duur
Schandalig duur. Als je de prijzen vergelijkt, kom je in sommige gevallen 30% duurder uit. Er wordt geprofiteerd dat men met crypto ook kan betalen. Uit ervaring weet ik dat er heel weinig webshops zoals deze zijn die crypto aanvaarden. Men rekent hun potentiële verliezen van de crypte in bij hun prijzen.

Beryl Media ããã®åç
The company is a very good company
The company is a very good company. I love their customer service. The quality of product delivered is top notch. Sometimes I donât get the items I am looking for. And they are common items they should have.
heel snel levering en goedeâŠ
heel snel levering en goede klantenservice
Snelle levering, correcte houding. Ik raad iedereen aanâŠ
Groot assortiment
Groot assortiment. Vriendelijke medewerkers en een snelle levering. Wat kan een mens zich nog meer wensen?
Vreselijk bedrijf ditâŠ
Vreselijk bedrijf ditâŠ. Ik heb vorig jaar december een nintendo switch aangeschaft bij Beryl media. De nintendo switch werkte helaas niet zoals die zou moeten werken. 100 keer erover gebeld en uiteindelijk kon de nintendo voor reparatie worden opgestuurd. Prima. 3 maanden later nog geen gehoor, weer 100 keer gebeld niemand die wist waar het was en ineens kreeg ik het thuis gestuurd. Ik heb het precies in dezelfde status terug gekregen. Weer gebeld, niemand die me helpt. Uiteindelijk met de leidinggevende gesproken over hoe nu verder. Moest het nog een keer opsturen en als het nog steeds niet goed zou gaan zou ik mijn geld terug krijgen. Nu weer 3 maanden verder. Geen nintendo switch, geen geld terug en niemand die reageert. Probeer ze al een maand te bereiken. Instagram, telefonisch en via de app. Niemand die reageert. Vreselijk bedrijf

Snelle levering.
Al een paar keer bij jullie gekocht. Snelle levering. Daar hou ik van
Doos was open ik had all getekend maarâŠ
Doos was open ik had all getekend maar bestellen toch niet aan genomen

Beryl Media ããã®åç
Normaal had ik geen klacht maar dat jeâŠ
Normaal had ik geen klacht maar dat je niks terug kan sturen als het niet lukt

zeer goed bedrijf.
ze houden zich netjes aan de regels, voor bepaalde tijd besteld is volgende dag geleverd, met track and trace.
voor vragen of problemen zijn ze altijd bereikbaar en zijn heel vriendelijk. gelukkig worden ze steeds groter kwa assortiment.
ik ga er zeker vaker kopen ook omdat ze in 3x betalen doen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã