BESTSECRET レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Gillar denna sida. Vissa varor Àr billigare. Snabb frakt. Gratis frakt och retur som Àr det bÀsta ❀ En frÃ¥ga jag missade att fylla i en kod kan ni svara innan ni skickar varan sÃ¥ jag fÃ¥r 15% rabatt?... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Eftersom jag ha varit kund i mÃ¥nga Ã¥r hos Best Secret tycker jag att deras service ha blivit sÀmre och levererans tid ta lÀngre tid och lite rabatter som jag för Àr litel av det volym som jag ha handl... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Great app with really amazing offers! Pretty fast delivery and secure money refund if you don’t like what you bought. All recommendations!

5぀星のうち5の評䟡

Grym kundtjÀnst! Bra produkter och rimliga priser pÃ¥ sidan men det Àr kundtjÀnsten som imponerat mest. Hade tyvÀrr problem med ett par skor som gÃ¥tt sönder inte lÃ¥ngt efter jag köpte dom. Jag skrev e... もっず芋る

䌁業情報

5. 玳士衣料店
  6. 婊人服店

BESTSECRET に぀いお

圓該䌁業による蚘述

BESTSECRET Àr en av Europas ledande shoppingdestinationer för exklusiva designers och modemÀrken till otroliga priser

Medlemskap hos BESTSECRET ger tillgÃ¥ng till vÀrldens mest eftertraktade modemÀrken och en shoppingupplevelse i sÀrklass, online och i butiker i Tyskland och Österrike. Det breda sortimentet bestÃ¥r av klÀder och skor för dam, herr och barn samt skönhetsprodukter, inredning och accessoarer – allt till unika priser.

ほが満足

過去12か月のレビュヌ数: 133ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Great website

Great website, quick response!

2025幎5月23日

BESTSECRET からの回答

Thank you so much for your great feedback! We're happy to hear that you enjoyed using our website and appreciated the quick response. Your satisfaction is our top priority, and we’re always here if you need anything else!

5぀星のうち5の評䟡

Otroligt bra utbud till fantastiska

Otroligt bra utbud till fantastiska priser
VÀldigt lÀttnavigerad sajt dessutom
Mina högsta rekommendationer

2025幎5月14日

BESTSECRET からの回答

Tack för din fantastiska recension! Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med vårt utbud, priser och webbplatsens anvÀndarvÀnlighet. Vi strÀvar alltid efter att erbjuda en positiv kundupplevelse och din feedback Àr mycket uppskattad.

Högsta kvalitet på klÀderna

Högsta kvalitet på klÀderna. Kommer alltid i tid och lÀtt att returnera om det inte passar. Beskrivningar Àr tydliga men ibland så tror man att man Àr smallare Àn vad man Àr och det Àr dÀrför behöver man göra retur.
Supernöjd.

2025幎5月9日

BESTSECRET からの回答

Vi Àr mycket glada över att lÀsa din recension. Att du Àr nöjd betyder mycket för oss!

Har vid tvÃ¥ tillfÀllen gjort 2 olika

Har vid två tillfÀllen gjort 2 olika bestÀllningar och det var då 2 år emellan och båda gångerna fick jag fel vara som inte stÀmmer överens med bilden utan liknar bara bilden, tex bestÀllde jag en Calvin Klein sweatshirt men fick en samma fÀrg samma modell men ett Tommy hilfigner tryck istÀllet på tröjan.
Sista bestÀllningen bestÀllde jag en Versace sweatshirt med guld dragkedja och guld tryck men fick en helt vanlig svart basic sweatshirt och ett silver tryck utan guld detaljer utan guld dragkedja.såg ut och kÀndes som en helt vanlig lager157 tröja med ett dåligt silvrigt tryck på! Såg ut att vara en sån tröja från Turkiet som dom sÀljer på gatorna,
Första gÃ¥ngen ni gjorde fel brydde jag mig inte ens för tÀnkte aja det var vÀl ett misstag av er men valde att behÃ¥lla dÃ¥ den iallafall kÀndes o sÃ¥g Àkta ut men sista gÃ¥ngen nu herreguuuuud DEN ÄR TOTALT FEJK tröjan! och kom inte o sÀg att den inte Àr det för dÃ¥ tar jag fram bevis och gÃ¥r djupare in i det och kontaktar Versace personligen och jag lovar att jag kommer fÀlla er pÃ¥ det

2025幎5月7日

BESTSECRET からの回答

Vi beklagar verkligen att du har haft en så negativ upplevelse med dina bestÀllningar. Det Àr aldrig vår avsikt att skicka fel varor och vi förstår din frustration över att ha fått fel produkter vid två tillfÀllen. Vi tar dina synpunkter på största allvar och kommer att se över våra processer för att förhindra att detta hÀnder igen.

Vi Àr ledsna att du kÀnner att den senaste bestÀllningen inte motsvarade dina förvÀntningar. Vi strÀvar alltid efter att erbjuda produkter av hög kvalitet och vi Àr besvikna över att du inte var nöjd med den hÀr gången. Vi kommer att ta din feedback i beaktande och arbeta för att förbÀttra våra produkter och tjÀnster.

5぀星のうち1の評䟡

Het ging zo goed maar uiteindelijk word je als een nummer behandeld

Laat ik beginnen te zeggen dat dit de eerste maanden echt het beste online bedrijf was tot nu toe en dan zou ik zeker vijf sterren hebben gegeven.
Maar nu beginnen ze toch slordig te worden , dure truien niet eens opgevouwen maar verkreukeld in een plastic zakje gedrukt zonder kaartjes dus kan met ze goed een neppe zijn ik kan het niet meer controleren. Een dure broek precies hetzelfde in een plastic zak geduwd en ook weer zonder tags. Een Burberry’s portemonnee van burberry zonder heschenkdoos wat wel in de beschrijving stond en dan ook nog met een beschadiging , gewoon een heel andere korte broek opgestuurd gekregen en dan kan ik zo nog wel even doorgaan. Dan ben ik diamond member maar dat is maar een woord voor best secret de service die je hoort te krijgen waar ze mee ook mee adverteren die heb ik nog niet meegemaakt maar wel duizenden euro’s uitgegeven om diamond member te worden. Shame on you best secret !!!

2025幎5月1日

BESTSECRET からの回答

Het spijt ons te horen dat u ontevreden bent over uw bestelling - dit is niet in lijn met onze kwaliteitsnormen.

Stuur ons uw bestelnummer zodat we uw bezorgdheid nader kunnen onderzoeken.

We hopen dat we uw vertrouwen in ons kunnen herstellen.

👍👍👍👍

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

2025幎4月23日

BESTSECRET からの回答

We're very pleased to read your review. Your satisfaction means a lot to us!

Best Secret Àr bÀst!

Best Secret Àr bÀst!
Enormt utbud för alla plånböcker
Smidigt med retur och utan kostnad
Service minded
Bra bonussystem
Med andra ord de Àr bÀst!
Kan varmt rekommendera

2025幎4月17日

BESTSECRET からの回答

Wir sind sehr erfreut, Ihre Bewertung zu lesen. Ihre Zufriedenheit bedeutet uns sehr viel!

GREAT SERVICE

I love this company. I've only used them for about 4 years without any problems.

2025幎4月15日

BESTSECRET からの回答

Thank you for your kind words and for being a loyal customer for the past four years. We are thrilled to hear that you have had a positive experience with our company.

De har sjukt bra rea

De har sjukt bra rea. Alla borde skaffa ett konto 😀

2025幎4月13日

BESTSECRET からの回答

Vi Àr glada att du tyckte om din upplevelse nÀr du handlade hos oss.

Som jag brukar sÀga

Som jag brukar sÀga
”Hur f@n tÀnkte ni dÀr” BestSecret??

Är en Ã¥terkommande kund som i början av april bestÀllde tvÃ¥ coach vÀskor, en svart och en brun - i modell större, med mÃ¥tt 42x39x12cm.

HÀmtade ut paketet och fick en mindre låda Àn förvÀntat med tanke på vÀskornas storlek.
TÀnkte dÃ¥ att detta kan verkligen inte stÀmma - att det finns 2 vÀskor i den lÃ¥dan?!?!🀔

Jo men visst - ursÀkta mitt sprÃ¥k, men vilken idiot🀬 vÀljer att förpacka 2 mÀrkesvÀskor för 8000kr, i en simpel plastpÃ¥se, utan nÃ¥got som helst för att skydda skinnet eller vÀskans modell – sedan ihopknölat rakt ner i en lÃ¥dan med mÃ¥tt 29x39x15cm.

BÃ¥de vÀska och axelrem i denna modell ska ”stÃ¥ stadig” men p ga hantering och andra omstÀndigheter Àr bÃ¥da vÀskorna form förstörda.
Inte nog med allt detta - båda vÀskorna var utan någon prisstagg - bara det Àr helt fel!!

Granskade vÀskorna;
Den svarta vÀskan Àr uttöjd, vÀldigt vÀldigt repig vilket tyder på att den Àr anvÀnd och inte alls helt ny, den borde ha sålts som en bÀttre begagnad.
Den bruna Àr i något bÀttre skick Àn den svarta men också den upplevs som lite anvÀnd men inte fullt så uttöjd - men i låg det ett löst tuggummi och tuggummipapper.

Kontaktade BestSecret direkt via bestÀllningen / hemsidan och reklamerade vÀskorna och bifogar jag filmerna dÀr man tydligt kan se från det jag öppnar paketet till att jag granska de båda vÀskorna. Så att dom kan tydligt se att det jag angivit i reklamationen inte Àr något jag hittat på.

Svaret jag får
”Tack för att du kontaktade oss. Vi Àr verkligen ledsna för eventuella besvÀr du kan ha upplevt med ditt senaste köp. Vi förstÃ¥r hur frustrerande det kan vara nÀr saker inte gÃ¥r som planerat, och vi vill rÀtta till det.”

BesvÀr? Saker inte går som planerat? RÀtta till vad?
Vad Àr det för svar?
AlltsÃ¥ seriöst - ingen av vÀskorna finns kvar för en nybestÀllning. Dom erbjuder inte nÃ¥gon rabatt eller rabattkod eller dylikt
. Pinsamt snÃ¥lt.

Återigen som jag brukar sÀga

”BestSecret Gör om och Gör rÀtt”

Uppdatering 2025-04-14
Efter BestSecrets svar på min upplevelse kontaktade jag kundservice idag 2025-04-14 och hör o hÀpna - Jag får EXAKT SAMMA SVAR en andra gång av samma person på deras kundtjÀnst en, V.S.

Varför ens bemödar er att svara på min upplevelse på Trustpilot och låtsas som on ni bryr er om mig som kund och denna extremt tråkiga upplevelse.
Det Àr så dåligt av er, att ni inte ens kan anstrÀnga er att lÀsa min reklamation på ordern, se filmerna på vÀskorna - och någonstans inse att man inte kan svara och möta en reklamation så hÀr.

Ni har inte erbjudigt någonting till mig förutom ett bedrövligt standarsvar.
Riktigt dÃ¥ligt🀬

2025幎4月10日

BESTSECRET からの回答

Tack för att du delade din upplevelse med oss. Vi beklagar verkligen att du har haft en så negativ erfarenhet med din senaste bestÀllning hos BestSecret. Det Àr helt oacceptabelt att dina vÀskor inte packades ordentligt och att de anlÀnde i ett sådant skick.

Vi förstår din frustration och vi vill rÀtta till detta så snart som möjligt. VÀnligen kontakta vår kundservice, så att vi kan erbjuda en lösning som möter dina förvÀntningar. Vi uppskattar din feedback och kommer att anvÀnda den för att förbÀttra våra tjÀnster.

5぀星のうち5の評䟡

Alltid varit en bra upplevelse nÀr man

Alltid varit en bra upplevelse nÀr man handlat dÀr! Enkelt och bra.
Inget krångel kring något av momenten!

2025幎4月5日

BESTSECRET からの回答

Vi Àr mycket glada över att lÀsa din recension. Din tillfredsstÀllelse betyder mycket för oss!

JÀttebra app

Snabba leveranser. Smidigt vid retur

2025幎4月3日

BESTSECRET からの回答

Tack för din positiva recension! Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med våra snabba leveranser och smidiga returprocess.

Kvalitet

Kvalitet! Fint produktutbud, och alltid sÃ¥ vÀl inpackat vid leverans. Stort utbud om mÀrken. Är 100% nöjd! ✚

2025幎3月30日

BESTSECRET からの回答

Tack för din fina recension! Vi Àr glada att du Àr nöjd med vårt produktsortiment och vår leveransservice. Vi strÀvar alltid efter att erbjuda våra kunder den bÀsta möjliga upplevelsen.

UtmÀrkt

Jag Àr nöjd ni Àr fantastiska

2025幎3月28日

BESTSECRET からの回答

Tack för din fina recension! Vi Àr glada att du Àr nöjd med vår service.

😊 bra !!

Det var bra!!!!

2025幎3月21日

BESTSECRET からの回答

Tack så mycket för din positiva recension! Vi Àr vÀldigt glada att höra att du Àr nöjd. Din feedback motiverar oss att fortsÀtta göra vårt bÀsta för att ge dig en utmÀrkt shoppingupplevelse.

Excellent company

Excellent company! Professional and fast service with high-quality products. The customer service is exceptional, and I really appreciate the extra deals the company offers.

I have one suggestion: I would love to see more frequent updates on items from each brand. Some brands I follow have had the same products for over a year.

Overall, it’s my favorite shopping app!

2025幎3月21日

BESTSECRET からの回答

Thank you for your kind words and valuable feedback. We appreciate your positive experience with our company, including our customer service and the extra deals we offer.

We understand your suggestion about more frequent updates on items from each brand. We are always looking for ways to improve our service and will take your feedback into consideration as we continue to develop our app.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。