BESTSECRET レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Gillar denna sida. Vissa varor Àr billigare. Snabb frakt. Gratis frakt och retur som Àr det bÀsta ❀ En frÃ¥ga jag missade att fylla i en kod kan ni svara innan ni skickar varan sÃ¥ jag fÃ¥r 15% rabatt?... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Eftersom jag ha varit kund i mÃ¥nga Ã¥r hos Best Secret tycker jag att deras service ha blivit sÀmre och levererans tid ta lÀngre tid och lite rabatter som jag för Àr litel av det volym som jag ha handl... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Great app with really amazing offers! Pretty fast delivery and secure money refund if you don’t like what you bought. All recommendations!

5぀星のうち5の評䟡

Grym kundtjÀnst! Bra produkter och rimliga priser pÃ¥ sidan men det Àr kundtjÀnsten som imponerat mest. Hade tyvÀrr problem med ett par skor som gÃ¥tt sönder inte lÃ¥ngt efter jag köpte dom. Jag skrev e... もっず芋る

䌁業情報

5. 玳士衣料店
  6. 婊人服店

BESTSECRET に぀いお

圓該䌁業による蚘述

BESTSECRET Àr en av Europas ledande shoppingdestinationer för exklusiva designers och modemÀrken till otroliga priser

Medlemskap hos BESTSECRET ger tillgÃ¥ng till vÀrldens mest eftertraktade modemÀrken och en shoppingupplevelse i sÀrklass, online och i butiker i Tyskland och Österrike. Det breda sortimentet bestÃ¥r av klÀder och skor för dam, herr och barn samt skönhetsprodukter, inredning och accessoarer – allt till unika priser.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 132ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Grattis produkterna och rabattterna Àr fantastika

Jag gratulerar ert företag Bestsecret.Era produkter Àr fantastika,jag gillarockså era senaste rabattkampanjer.Jhoppas attde extra rabatterna forsÀtterflera gånger inånaden.Jag gratulerar er igen och tacker er.

2025幎6月29日

BESTSECRET からの回答

Tack för dina vÀnliga ord och positiva feedback! Vi Àr glada att du uppskattar våra produkter och rabattkampanjer. Vi noterar din önskan om fler erbjudanden och tackar dig Àn en gång för din uppskattning.

LÀtt att hitta

LÀtt att hitta

2025幎6月27日

BESTSECRET からの回答

Vi Àr glada att det var lÀtt att hitta! Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Grym kundtjÀnst!

Grym kundtjÀnst!
Bra produkter och rimliga priser på sidan men det Àr kundtjÀnsten som imponerat mest. Hade tyvÀrr problem med ett par skor som gått sönder inte långt efter jag köpte dom. Jag skrev ett par rader, bifogade ett kort på problemet och skickade in. Svaret var så snabbt att jag trodde att det var ett autmotiskt svar. Det vard et inte utan Hassan S hade satt sig in i saken inom 20 minuter, bedömt att det var en felaktig produkt och schemalagt en återbetalning. Riktigt snyggt jobbat!

2025幎6月26日

BESTSECRET からの回答

Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med våra produkter och priser. Vi uppskattar verkligen din feedback om kundtjÀnsten och Àr glada att vi kunde hjÀlpa dig snabbt med dina skor. Tack för att du delat med dig av din upplevelse!

BESTSECRET alltid bÀst

BESTSECRET alltid bÀst, priser,sortiment,produkt beskrivning e.t.c.

2025幎6月26日

BESTSECRET からの回答

Tack för din recension. Vi Àr glada att höra att du var nöjd med din upplevelse!

BÀst

👍👍👍👍👍👍👍👍👍💪

2025幎6月13日

BESTSECRET からの回答

Stort tack för dina tummar upp och styrkeemoji! Vi uppskattar verkligen ditt stöd och ser fram emot att få vÀlkomna dig tillbaka snart!

Enkelt att bestÀlla varorna

Det Àr enkelt att bestÀlla varorna. Bra och prisvÀrda produkter.

2025幎6月11日

BESTSECRET からの回答

Tack så mycket för din fina recension!
Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med både bestÀllningsprocessen och våra produkter. Din feedback betyder mycket för oss och vi ser fram emot att få vÀlkomna dig igen snart!

5぀星のうち1の評䟡

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭viktig

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭viktig varning 🚚 Bestsecret utlandska företaget.
DÀrför dem Luggar jÀttemycket.
Vi köpte från Bestsecret mÀrke klÀder. men dem levererade till oss allt som kopia Fejk, och
Dem skickar inte hela order! Men
Dem sa dem skickat hela order.
Dem skickar inte underlag dem skickar hela order.
Viktigt varning 🚚 viktigt varning 🚚 alla svenska kunder köper inte FrÃ¥n Bestsecret företaget.
Jag skulle inte Lugger andra kunder. 💯% dem Luggar ock
SÀljer kopior mÀrke klÀder.
snÀlla andra kunder köpar
inte Från Bestsecret företaget.
Jag Lovar Bestsecret Lugger deras sina kunder. Jag redan tester Bestsecret klÀder dem Fejk . Menar kopia.
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

2025幎6月9日

BESTSECRET からの回答

Tack för att du delar din upplevelse. Vi Àr mycket ledsna att höra att du Àr missnöjd med din bestÀllning. Vi vill försÀkra dig om att vi endast sÀljer originalprodukter från våra officiella mÀrkespartners.

Vi tar sådana anklagelser på största allvar och uppmanar dig att kontakta vår kundtjÀnst direkt med mer information, så att vi kan undersöka detta noggrant och hitta en lösning.

Bra bara bra

2025幎6月4日

BESTSECRET からの回答

Stort tack för din positiva feedback! Vi Àr glada att du Àr nöjd och ser fram emot att få vÀlkomna dig tillbaka snart.

5぀星のうち5の評䟡

Best clothing app i ever used

Best clothing app i ever used. Really cheap items and you can return them in just a click. Really recomend

2025幎6月3日

BESTSECRET からの回答

We're happy to hear that you find our app to be the best clothing app! It's great to know you appreciate our affordable items and easy return process. Thanks for the recommendation!

5぀星のうち5の評䟡

Har handlat på BESTSECRET flera år nu

Har handlat pÃ¥ BESTSECRET mÃ¥nga Ã¥r nu och Àr supernöjd! Altid snabb och proffsig kundservice. KlÀderna har riktigt bra kvalitet och priserna toppen. Älskar att handla pÃ¥ BESTSECRET♥ mycket trevliga och hjÀlpsamma personal de Àr
alltid positivt upplevelse!

2025幎5月29日

BESTSECRET からの回答

Vi Àr otroligt glada över att höra att du har varit nöjd med oss i mÃ¥nga Ã¥r. Det betyder mycket för oss att du uppskattar bÃ¥de vÃ¥r kundservice och kvaliteten pÃ¥ vÃ¥ra produkter. Vi ser fram emot att fÃ¥ vÀlkomna dig tillbaka snart – tack för ditt förtroende och dina fina ord!

JÀtte bra service!

Perfect service!

2025幎6月2日

BESTSECRET からの回答

Thank you for your kind words! We're thrilled to hear you enjoyed your shopping experience and found our prices appealing.

Lots of variation

Lots of different brands and products to choose from. Always between 30-60% cheaper then original prices.

2025幎5月29日

BESTSECRET からの回答

We're glad you appreciate our wide selection and prices. Thanks for your positive feedback!

Bra service

Bra service

2025幎5月27日

BESTSECRET からの回答

Bedankt voor je beoordeling. We zijn blij om te horen dat je tevreden was met je ervaring!

Toppen

Toppen , snabbt, bra kvalitet

2025幎5月23日

BESTSECRET からの回答

Tack för dina vÀnliga ord! Vi Àr glada att höra att du uppskattade din shoppingupplevelse och tyckte att våra priser var tilltalande.

Bra utbud

Bra utbud, bra priser och snabb leverans

2025幎5月20日

BESTSECRET からの回答

Tack för din feedback. Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med din upplevelse!

5぀星のうち4の評䟡

Great website

Great website, quick response!

2025幎5月23日

BESTSECRET からの回答

Thank you so much for your great feedback! We're happy to hear that you enjoyed using our website and appreciated the quick response. Your satisfaction is our top priority, and we’re always here if you need anything else!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。