レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Øsvindler firma
 Lukker min konto uden nogen varsel, uden nogen begrundelse, snakker med en mega flabet support arbejder! Har aldrig svindlet snydt eller noget som helst, og sÃ¥ skal man behandles sÃ¥da... もっず芋る

0 stjerne herfra. Jeg oprettede konto men mÊrkelig mÃ¥de kan jeg ikke bruge kontoen selvom jeg har allerede indbetalt penge. Nu har jeg ikke adgang til kontoen og kan ikke fÃ¥ pengene retur. Nu ved jeg... もっず芋る

Vis i nogen sinde kommer i chat support og falder over Soren P sÃ¥ skynd jer ud sÃ¥ flabet og truende person skal man lede lÊnge efter. Og sÃ¥ har de bare lukket min konto for livet uden begrundelse aldr... もっず芋る

䌁業情報

1.3

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

1081件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Chat

Jeg lukkede frivilligt min konto, da jeg Þnskede en pause fra betting.

Jeg prÞvede at kontakte bet365 i forbindelse med at genåbne min konto. Deres chat er ubrugelig, de skriver grammatisk dårligt dansk, men de spilder også ens tid.

De starter med at spÞrge ind til hvorfor jeg lukkede min konto på 4-5 forskellige måder, men spÞrger om prÊcis det samme spÞrgsmål og jeg svarer hver gang på deres spÞrgsmål.

Hvorfor lukkede du din konto.?

Hvorfor Þnskede du en pause fra spil?

Hvad mener du med at du brugte mange penge?

Hvilken rolle havde de penge du spillede for i dine omkostninger.

Hvad er det for nogle mÊrkelige spÞrgsmål?

Efter alle de her spÞrgsmÃ¥l, sÃ¥ ville han “gennemgå” min konto for at finde ud af om han kunne genÃ¥bne den, og de startede ud med at sige at det ville tage et par minutter. Efter 10 minutter spÞrger jeg ind til hvornÃ¥r han var fÊrdig, og han blev bare ved med at sige at han snart var fÊrdig, og det blev han ved med at sige i en halv time. Efter en halv time, sÃ¥ fortÊller han at det stadig kan tage 15-20 minutter og spÞrger ind til om jeg vil vente pÃ¥ det. Og jeg svare at det kan jeg godt. Der gÃ¥r over 30 minutter og har stadig ikke fÃ¥et svar.

Jeg endte med at give op, da han bare gjorde det for at spilde min tid.

Hold jer meget langt vÊk.

2026幎4月14日

0 stjerne herfra

0 stjerne herfra. Jeg oprettede konto men mÊrkelig måde kan jeg ikke bruge kontoen selvom jeg har allerede indbetalt penge. Nu har jeg ikke adgang til kontoen og kan ikke få pengene retur. Nu ved jeg ikke skal spille der.

2026幎3月29日

Det er dårlige

Det er dårlige
Til kontakte
Jeg vil sige laver med spille der
PÃ¥ Bet 365
Jeg harft aftale at det ringer til bage
Efter 3 uger fik jeg vil der i kke noget kan snakke dansk.
Jeg har prÞve gem appe skrive til dem
Her gang det skirver at de har ikke til nu
Jeg har prÞve konkt dem over 20 gang

2026幎3月27日
自発的なレビュヌ

dårlig side og dårlig kundeservice

dårlig side og dårlig kundeservice, de svare ikke når man stiller et problem op omkring 2 bets der går direkte mod hinanden i reglementet, konfrontere dem med det og de siger de sender det videre uden at komme med svar tilbage indenfor deres "12 timers poltik".

2026幎3月19日

Jeg oprettede mig og indbetalte 50kr i

Jeg oprettede mig og indbetalte 50kr i forbindelse med en weekendkampagne.. det viste sig så at efter jeg havde indbetalt de 50kr, fÞrst der skulle jeg indsende en masse dokumenter for at få verificeret min konto.. der gik så over 1,5 måned fÞr den blev verificeret herfra, stadig med mine 50kr indefrosset og udenfor kampagnen jeg indbetalte dem for.. jeg formåede så på dagen min konto blev bekrÊftet, at spille de 50kr om til 2.100kr og fik dem udbetalt samme dag uden besvÊr, derfor 4 stjerner trods en uheldig start

2026幎3月17日

Fik en blå bonus på 4 crazy clugers

Fik en blÃ¥ bonus pÃ¥ 4 crazy clugers bonussen gav 248x men sÃ¥ melder maskinen fejl og den smidder mig ud af maskinen sÃ¥ jeg gÃ¥r jo selvfÞlgelig ind pÃ¥ den igen og da jeg kommer ind pÃ¥ den er min bonus vÊk og fik ikke mine penge og jeg kontakter support det eneste de gjorde var at give mig 17x som plaster pÃ¥ sÃ¥ret hvad f skal jeg bruge det til kÞbe en slikkepind ahahah og de siger det var en teknisk fejl men de kan ikke gÞre noget og siger det er noget med min enhed like hvad skulle jeg gÞre 🀮🀮🀮🀮

2026幎3月8日
自発的なレビュヌ

Har i den grad ikke de samme problemer

Har i den grad ikke de samme problemer som de fleste herinde Ã¥benbart har. Men jeg er heller ej storspiller. Og har aldrig hÞrt man kan godkendes ved et kÞrekort 😆 men derimod, og kun med mitID.
Har sÃ¥ sent som i december fÃ¥et udbetalt uden problemer pÃ¥ et vÊddemÃ¥l jeg havde lukket fÞr tid.... Jeg er ganske tilfreds med 365(det rimer 🀣😉)

2026幎2月21日
自発的なレビュヌ

The staff on this platform seem to be

The staff on this platform seem to be hired with a low IQ, particularly a low level of “emotional intelligence”, so that they can work for a generator of suffering without asking questions. In fact, customer service lacks empathy and problem-solving skills. They have also removed the only positive aspect, which was occasionally giving small bonuses of €5–15 after repeated losses. Bet365 has gone from being the best platform to becoming the worst.

2026幎2月5日

Hold jer langt vÊk.

Hold jer langt vÊk.
Plat og fusk, uden overhovedet at have vÊret inde pÃ¥ nogen konto fik jeg mail om at min konto var lukket “grundet virksomheds art”, og kan af den pÃ¥stÃ¥ede kundeservice ikke fÃ¥ at vide hvad der er gÃ¥et galt.

2026幎2月15日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。