ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
0 stjerne herfra. Jeg oprettede konto men mÊrkelig mÃ¥de kan jeg ikke bruge kontoen selvom jeg har allerede indbetalt penge. Nu har jeg ikke adgang til kontoen og kan ikke fÃ¥ pengene retur. Nu ved jeg... ãã£ãšèŠã
Hej, kan i ikke snart lave en NY reklame, den er godt nok ved at vÊre trÊls at se på den gamle, kedeligt
Vis i nogen sinde kommer i chat support og falder over Soren P sÃ¥ skynd jer ud sÃ¥ flabet og truende person skal man lede lÊnge efter. Og sÃ¥ har de bare lukket min konto for livet uden begrundelse aldr... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Chat
Jeg lukkede frivilligt min konto, da jeg Þnskede en pause fra betting.
Jeg prÞvede at kontakte bet365 i forbindelse med at genåbne min konto. Deres chat er ubrugelig, de skriver grammatisk dårligt dansk, men de spilder også ens tid.
De starter med at spÞrge ind til hvorfor jeg lukkede min konto på 4-5 forskellige måder, men spÞrger om prÊcis det samme spÞrgsmål og jeg svarer hver gang på deres spÞrgsmål.
Hvorfor lukkede du din konto.?
Hvorfor Þnskede du en pause fra spil?
Hvad mener du med at du brugte mange penge?
Hvilken rolle havde de penge du spillede for i dine omkostninger.
Hvad er det for nogle mÊrkelige spÞrgsmål?
Efter alle de her spÞrgsmÃ¥l, sÃ¥ ville han âgennemgÃ¥â min konto for at finde ud af om han kunne genÃ¥bne den, og de startede ud med at sige at det ville tage et par minutter. Efter 10 minutter spÞrger jeg ind til hvornÃ¥r han var fÊrdig, og han blev bare ved med at sige at han snart var fÊrdig, og det blev han ved med at sige i en halv time. Efter en halv time, sÃ¥ fortÊller han at det stadig kan tage 15-20 minutter og spÞrger ind til om jeg vil vente pÃ¥ det. Og jeg svare at det kan jeg godt. Der gÃ¥r over 30 minutter og har stadig ikke fÃ¥et svar.
Jeg endte med at give op, da han bare gjorde det for at spilde min tid.
Hold jer meget langt vÊk.
DÃ¥rlig reklame, forny JER
svindler firma⊠Lukker min konto udenâŠ
Ãsvindler firma⊠Lukker min konto uden nogen varsel, uden nogen begrundelse, snakker med en mega flabet support arbejder! Har aldrig svindlet snydt eller noget som helst, og sÃ¥ skal man behandles sÃ¥dan her!!! VÊrste firma der findes! En flok plattenslagere med storhedsvanvid!
Og med deres mÊrkelige tilbud
Og med deres mÊrkelige tilbud. Deres spilleautomater er TOMME der er INGEN og vinde her. Total til grin
Kan ikke spille nogen form for bet
Kan ikke spille nogen form for bet. Vil så bruge chat for at hÞre hvad der sker, men chatten virker ikke. Har brugt 365 i mange år, men nu er det slut.
0 stjerne herfra
0 stjerne herfra. Jeg oprettede konto men mÊrkelig måde kan jeg ikke bruge kontoen selvom jeg har allerede indbetalt penge. Nu har jeg ikke adgang til kontoen og kan ikke få pengene retur. Nu ved jeg ikke skal spille der.
Det er dårlige
Det er dårlige
Til kontakte
Jeg vil sige laver med spille der
PÃ¥ Bet 365
Jeg harft aftale at det ringer til bage
Efter 3 uger fik jeg vil der i kke noget kan snakke dansk.
Jeg har prÞve gem appe skrive til dem
Her gang det skirver at de har ikke til nu
Jeg har prÞve konkt dem over 20 gang
Patugler
Patugler som fralÊgger sig et hvert ansvar!
Lukker vÊddemål, 2 gange, uden det registreres. GÊtter på at det nok var registreret hvis det var til deres egen fordel..
dårlig side og dårlig kundeservice
dårlig side og dårlig kundeservice, de svare ikke når man stiller et problem op omkring 2 bets der går direkte mod hinanden i reglementet, konfrontere dem med det og de siger de sender det videre uden at komme med svar tilbage indenfor deres "12 timers poltik".
Jeg oprettede mig og indbetalte 50kr iâŠ
Jeg oprettede mig og indbetalte 50kr i forbindelse med en weekendkampagne.. det viste sig så at efter jeg havde indbetalt de 50kr, fÞrst der skulle jeg indsende en masse dokumenter for at få verificeret min konto.. der gik så over 1,5 måned fÞr den blev verificeret herfra, stadig med mine 50kr indefrosset og udenfor kampagnen jeg indbetalte dem for.. jeg formåede så på dagen min konto blev bekrÊftet, at spille de 50kr om til 2.100kr og fik dem udbetalt samme dag uden besvÊr, derfor 4 stjerner trods en uheldig start
Fik en blÃ¥ bonus pÃ¥ 4 crazy clugersâŠ
Fik en blÃ¥ bonus pÃ¥ 4 crazy clugers bonussen gav 248x men sÃ¥ melder maskinen fejl og den smidder mig ud af maskinen sÃ¥ jeg gÃ¥r jo selvfÞlgelig ind pÃ¥ den igen og da jeg kommer ind pÃ¥ den er min bonus vÊk og fik ikke mine penge og jeg kontakter support det eneste de gjorde var at give mig 17x som plaster pÃ¥ sÃ¥ret hvad f skal jeg bruge det til kÞbe en slikkepind ahahah og de siger det var en teknisk fejl men de kan ikke gÞre noget og siger det er noget med min enhed like hvad skulle jeg gÞre ð€®ð€®ð€®ð€®
Bet 365 is an utter joke !
Bet 365 is an utter joke !! I tried signing my mom up to get the bonus they were offering and they instantly shut her account down with no explanation and this same thing happened to my friend! They are a disgrace to the industry!
Har haft indbetalt masser penge ogâŠ
Har haft indbetalt masser penge og aldrig fået udbetalt
Skod side hold jer vÊk.
Skod side hold jer vÊk.. deres hjemme "går ned" som du skal lukke vÊddemål og det eneste de bet365 siger er synd for dig vi tager ikke ansvar for noget som helst
Har i den grad ikke de samme problemerâŠ
Har i den grad ikke de samme problemer som de fleste herinde Ã¥benbart har. Men jeg er heller ej storspiller. Og har aldrig hÞrt man kan godkendes ved et kÞrekort ð men derimod, og kun med mitID.
Har sÃ¥ sent som i december fÃ¥et udbetalt uden problemer pÃ¥ et vÊddemÃ¥l jeg havde lukket fÞr tid.... Jeg er ganske tilfreds med 365(det rimer ð€£ð)
Jeres app og hjemmeside virker ikke
Jeres app og hjemmeside virker ikke. Man mister mange penge ved af spille på ders platform
The staff on this platform seem to beâŠ
The staff on this platform seem to be hired with a low IQ, particularly a low level of âemotional intelligenceâ, so that they can work for a generator of suffering without asking questions. In fact, customer service lacks empathy and problem-solving skills. They have also removed the only positive aspect, which was occasionally giving small bonuses of â¬5â15 after repeated losses. Bet365 has gone from being the best platform to becoming the worst.
Hold jer langt vÊk.
Hold jer langt vÊk.
Plat og fusk, uden overhovedet at have vÊret inde pÃ¥ nogen konto fik jeg mail om at min konto var lukket âgrundet virksomheds artâ, og kan af den pÃ¥stÃ¥ede kundeservice ikke fÃ¥ at vide hvad der er gÃ¥et galt.
udbetaling af dårlig klasse..
Har aldrig oplevet noget ligne, har ventet snart 2 uger på udbetaling stadig intet d 10.02.26...
Een fejl og man bliver nÞdt til atâŠ
Een fejl og man bliver nÞdt til at kontakte Bet365 og melde et nrmenmÞder en robot der ikk fatte en bÞjet pind...VIRKELIG....HRRRRRRMB
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ