ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Unibet. Siden er let at navigere pÃ¥, og alt fungerer stabilt â bÃ¥de nÃ¥r man spiller, og nÃ¥r man placerer bets. Udbetalinger gÃ¥r hurtigt og uden besvÊr, hvi... ãã£ãšèŠã
Enten vinder du eller også taber du. Har ingen problemer med indbetalinger eller udbetalinger det fungerer ganske fint.
I haven't had any bad experiences and there promotion of winning a jackpot on the wheel being small medium or large on the hot drops jackpot is excellent ! Maybe give more higher wins though as it see... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Unibet er en af de hurtigst voksende bookmakere i Europa, og vi tilbyder markedsfÞrende sportsbetting, casinospil og poker til mere end 10 millioner kunder fra mere end 100 forskellige lande. Vi er et bÞrsnoteret selskab med licens i adskillelige europÊiske lande - heriblandt Danmark - såvel som Australien, og vi har i dag kontorer i det meste af verden; bl.a. Sverige, Malta, Australien og England.
é£çµ¡å
ç±³åœ
- unibet.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Enten vinder du eller også taber du
Skam fup og fidus
Skam fup og fidus, de reklamere med Cashout men kun nÃ¥r de syntes sÃ¥ du kan ikke regne med det overhovedet jeg havde en cashout pÃ¥ 1.800kr pÃ¥ real mod Bayern i gÃ¥r 1 min fÞr Bayern scorer knappen er tilgÊngelig men der sker ingen ting nÃ¥r man trykker pÃ¥ den. Vannessa og Unibet dÊkker sig ind under en latterligt Magis agtig regelsÊt at de kan gÞre lige hvad de vil. Det er pÊnt frustrende nÃ¥r det pÃ¥ en mÃ¥de bliver en del af ens mÃ¥de at oddse pÃ¥ at man sÃ¥ overhovedet ikke kan regne med det. Jeg lukker og slukker den Konto for der er ingen forstÃ¥else fra Kundeservice bare kold og kynisk. Fy for den da. HOLD JER LSNGT VÃK !
Gode spilmuligheder og de er altidâŠ
Gode spilmuligheder og de er altid hjÊlpsomme
Unibet har godt odds og casino
Unibet har godt odds og casino
Har aldrig problemer med dem
God gevinster 113@
At det er et godt cacino når man endelig vinder!!!
Unibet leverer solid oplevelse
Unibet leverer virkelig en solid oplevelse. Udbetalingerne kommer hurtigt, og deres udvalg af slots er både varieret og underholdende. Alt har fungeret stabilt og gnidningsfrit for mig. Kan klart anbefales.
Godt udvalg af maskiner at spille på
Hurtig og sikker udbetaling af gevinster
God nem side hurtig udbetaling ogâŠ
God nem side hurtig udbetaling og indbetaling
PÃ¥lideligt casino
Top helt fint
Fantastisk casino
Jeg har spillet hos Unibet i en Ã¥rrÊkkeâŠ
Jeg har spillet hos Unibet i en årrÊkke og har aldrig oplevet noget negativt.
Unibet er et super godt spillestedâŠ
Unibet er et super godt spillested uanset om man vil spille Casino eller Odds eller andre spil, det er nemt og hurtigt at finde rundt på hjemmesiden, og så er der altid hurtig udbetaling!
Er en fair bookmaker
Er en fair bookmaker, der altid reagerer hurtigt på henvendelser. Udbetaling går også hurtigt
Synes det er en god spilletiden der erâŠ
Synes det er en god spilletiden der er aldrig problemer.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ