Akerstraat 23, 6411 GW Heerlen, Limburg, NL
•レビューはレビュアーの個人的な意見であるため、特定の記載内容を検証することはありません。ただし、ビジネス上の取引が行われたことを確認できた場合、レビューに「確認済み」のラベルを付ける場合があります。詳細はこちら
企業が回答しました
Ik ben nogal gevoelig voor goede service en vriendelijke behandeling. Mede daarom kocht ik na 5 jaar ook weer mijn 2e set hoortoestellen bij Beter Horen in Heerlen. Ditmaal een type in de hogere prijs... もっと見る
企業が回答しました
Bij mijn 2e afspraak gelijk het nieuwe hoortoestel gekregen. En meteen alles goed afgesteld. Ben ook blij dat dit hoortoestel voorzien is van bluetooth, dus kan vanaf nu telefoneren. Dit is voorh... もっと見る
企業が回答しました
Beter horen heeft mij prima geholpen ! Ben blij eindelijk de stap gemaakt te hebben en niet meer hoef te vragen " wat zeg je " Dus ,vooral over die drempel heen stappen!
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vakbekwame medewerkers die ook zelf een goed luisterend oor hebben.

Beter Horen - Heerlen からの回答
Beter horen heeft mij prima geholpen !
Ben blij eindelijk de stap gemaakt te hebben en niet meer hoef te vragen
" wat zeg je "
Dus ,vooral over die drempel heen stappen!

Helemaal goed
Goede communicatie en perfecte hoortoestellen
Ben uiterst tevreden
Dank voor de goede en vriendelijke uitleg

Beter Horen - Heerlen からの回答
Ik kom reeds 37 jaar bij Beter Horen in Heerlen.
Zij blijven altijd vriendelijk en behulpzaam. Niets is hun teveel. Dit ondanks het feit dat in deze periode nogal van personeel is gewisseld.

Beter Horen - Heerlen からの回答
Goede hoortest, ook met klanken.
Goede uitleg en ze nemen de tijd
Vriendelijk personeel.
Ze proberen je niet meteen het duurste toestel uitproberen maar zoeken naar een toestel dat bij je gehoorproblemen past.

Beter Horen - Heerlen からの回答
Ik word altijd vriendelijk behandeld en zijn leuke en goede ontvangst van deze mensen

Beter Horen - Heerlen からの回答
Perfecte afspraken en deze ook precies nagekomen.
Zeer klanrvriendelijk en behulpzaam en adviserend.
Zeer tevreden

Vriendelijke werknemers👌
Die goed uitlegden hoe alles werkte,
Mogelijkheden van telefoon,kasje tv
Schoonmaak spullen enz enz
De kosten uitlegden en de mogelijkheden ervan.
Naar buiten gelopen elke keer met een glimlach en tevredenheid

Beter Horen - Heerlen からの回答
Bij mijn 2e afspraak gelijk het nieuwe hoortoestel gekregen.
En meteen alles goed afgesteld.
Dit is voorheen met andere toestellen nooit gebeurd.
En ik werd er heel goed geholpen.
Met vriendelijke personeel.

Beter Horen - Heerlen からの回答
Op 7 oktober rond 14:30 uur klantenservice gebeld over een beloofd product..Een zeer klantonvriendelijke dame ((Oost-Europees accent) stond mij te woord. Niet empatisch en ze hing plotseling gewoon op. Vandaag 8 oktober mijnheer Conemans gesproken van filiaal Heerlen. Deze mijnheer Conemans snapt wel hoe je met klanten moet omgaan. Fijn gesprek gehad en de beloofde TV Streamer zou voor mij klaargelegd worden. Zo kan het dus ook. Bravo. Misschien eens uitzoeken wie mij gisteren zo onbeleefd te woord heeft gestaan. Uiteindelijk eind goed al goed.

Beter Horen - Heerlen からの回答
Beter Horen was niet mijn eerste contact met een audicien. Maar de aanpak van Beter Horen was vanaf het begin uitstekend. Professioneel en effectief. Dank zij de deskundigheid van mevr. S. Loomans. Ik gebruik de hoortoestellen vanaf 8 uur 's morgens tot 's avonds 11 uur zonder problemen. Een aanrader voor iedereen die ( het ) wilt horen.

Beter Horen - Heerlen からの回答
De medewerkers zijn vriendelijk en zeer behulpzaam.
Ik werd uitstekend te woord gestaan, met een geweldige uitleg omtrent het gebruik van het gehoor
toestel.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。