Et godt og indformativ .får gravet nogle ting frem som man ikke tÊnker på i daglig dagen kan varmt anbefales også til genopfriskning af par forholdet
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kan varmt anbefale Holger. Jeg har lige deltaget i Holgers mandegruppe for at udforske min forstÃ¥else af maskulinitet og var helt tilfreds. Gruppen levede op til hans beskrivelse af den pÃ¥ hjemsid... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÊre Holger Du har virkelig gjort en forskel. Dine pÊdagogiske evner er hÞje, og hele den mÃ¥de dulevere indholdet i dine kurser er fantastisk fine, mÃ¥ske du ogsÃ¥ har lidt held stemmelejet, men lige... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Parterapi, individuel terapi og sexologisk rådgivning i KÞbenhavn. Du kan lÊse mere om terapi, parterapi og sexologisk rådgivning her: http://www.bevidsthed.org/ Du kan også kÞbe kurser og se priser på hjemmesiden.
Frederiksborggade 32, 2.th, 1360, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯

bevidsthed.org ããã®åç
SpÊndende kursus som er let at gå til og du får en god kuffertfuld af brugbare ting med dig.

bevidsthed.org ããã®åç
Jeg vil anbefale kurset âsÃ¥dan fÃ¥r du ham til at Ã¥bne op og kommunikereâ til alle kvinder i et parforhold med en mand. Ikke fordi det er kvinden, der egenhÊndigt skal pÃ¥tage sig ansvaret for at tingene ind imellem er svÊre, men fordi det er sundt at fÃ¥ et andet perspektiv pÃ¥, hvordan ubevidst og uhensigtsmÊssig kommunikation og adfÊrd pÃ¥virker det menneske, der er den vigtigste person i dit liv. Tag kurset hellere i dag end i morgen.

bevidsthed.org ããã®åç
Altid spÊndende at hÞre/lÊse Holgers materiale. Super godt til selvudvikling.
Tak Holger ðð»

bevidsthed.org ããã®åç
Havde kÞbt online kurset âsÃ¥dan for du din mand til at Ã¥bne op og kommunikererâ hvilket for mig var en ÞjenÃ¥bner i forhold til hvad man i et langvarigt forhold kan âkomme tilâ at gÞre, som ikke gavner kommunikationen og samhÞrigheden

bevidsthed.org ããã®åç
Holger kan få et total dÞdt sexliv til at vågne igen
De bedste anbefalinger fra mig og min mand som er blevet forelsket pÃ¥ ny og har fÃ¥et vores sexliv igenâ¥ïžâ¥ïžâ¥ïž

bevidsthed.org ããã®åç
Jeg kan varmt anbefale deltagelse i Kvindegruppen.
Meget lÊrerigt og inspirerende input fra Holgers side, krydret med hans meget rammende og skÞnne hverdagseksempler, der gÞr stoffet letforståeligt.
Tillidsfulde og Êrlige samtaler i gruppen, hvor man finder ud af, at man ikke er alene om at tÊnke og fÞle, som man gÞr.

KÊre Holger
Du har virkelig gjort en forskel.
Dine pÊdagogiske evner er hÞje, og hele den måde dulevere indholdet i dine kurser er fantastisk fine, måske du også har lidt held stemmelejet, men lige meget - TAK.
Mvh Frank Cerri

bevidsthed.org ããã®åç
Super godt kursus og meget inspirerende. Holger er rigtig god til at forklare på en forstående måde.

bevidsthed.org ããã®åç
Hverdagens stÞj, bombedement af fordomme, Hollywood eventyr og salgsreklamernes glitterede verden bliver skåret ind til en Þget bevidsthed om hverdagens lyksagligheder.
Konkrete jordnÊre og praktiske rÃ¥d, der kan udfolde selvforstÃ¥elsen og Þge tilfredsheden i livet. Fulgte et 10 ugers kursus. For mig en rejse med Þget bevidsthed pÃ¥ egne behov, vaner og begrÊnsninger. GlÊder mig til at vandre gennem 2024 med âbevidsthed.orgâ

bevidsthed.org ããã®åç
Holger Spanggaard - Parterapi & Psykoterapi, er et meget grundigt kursus i Parforhold og dynamikken der kan opstå deri med problemer, og med udmÊrket råd til lÞsninger.
på trods af at jeg ikke har vÊret sÊrlig deltagende, så har jeg stadig fået en hel del ud af selve kurset.
personligt har jeg ikke selv fået lÞs mine problemer, men det vil jeg mine er selvforskyldt.
Men jeg vil stadig mine at de fleste kan få den hjÊlp de har brug for.

bevidsthed.org ããã®åç
Min kÊreste og jeg er over halvvejs i et online gruppeforlÞb for par. Det er noget jeg stÞtter mig til, med håb, da knuderne vi roder os ind i ikke lÞsnes på et Þjeblik. Der er mange aspekter i forholdet med både de praktiske elementer, kommunikationen, nÊrhed osv. og Holger tager struktureret fat i hvert emne teoretisk. Der er spÞrgetimer hvor vi bliver hÞrt og også får noget ud af de andres spÞrgsmål.
Jeg ser også frem til at genhÞre forlÞbet da man kommer ind i "Holgers Klub" som er en form for online slaraffenland for selvudvikling.

bevidsthed.org ããã®åç
Virkelig fint og let overskueligt audio/video kursus, så man kan blive klog på relationerne i sit parforhold . En stor hjÊlp til at få sit forhold til at fungere meget bedre.
Omfatter de forskellige emner om kvinde/mand relationer på en virkelig fin og klar måde og med gode eksempler.
Jeg er rigtig glad for at have fået kurset og vil hÞre/se det igen sammen med min kÊreste. ( har fortalt ham om det og han er meget interesseret. SkÞnt :) )
Jeg tÊnker, at der er rigtig mange både i og udenfor forhold, der vil have god gavn af det. Vi er jo generelt forskellige kvinder/mÊnd.
Det giver en stÞrre forståelse for hinanden.
Godt arbejdsmateriale i slutningen af kurset.
Et 5 stjernet kursus, mange tak Holger Spangsgård :)

bevidsthed.org ããã®åç
Holger er supergod at snakke med, og det er en rigtig god oplevelse at vÊre der. Man fÞler at Holger kender til de udfordringer man står med, og at man kan sparre med ham om alt uden forbehold.
En stor anbefaling herfra!
Hilsen Morten

KÊmpe anbefaling!!
Med ondt i livet omkring parforholdet og kÊrligheden, så hjÊlper Holger mig rigtig godt på vej med brugbare vÊrktÞjer og coaching i hvordan sådan nogle fÞlelser håndteres bedst muligt.
Og oplever en masse gode resultater allerede ððð

bevidsthed.org ããã®åç
Meget relevant emne. Altid godt og dimpelt illustreret og fortalt.

bevidsthed.org ããã®åç
Holger virker professionel og indlevende som parterapeut. Kan anbefale ham.

bevidsthed.org ããã®åç
Jeg blev opmÊrksom på Holgers univers, via hans bredt favnende og let tilgÊngelige website -og webinarer.
I mÞdet med Holger som terapeut, har jeg oplevet, at der etableredes et respektfuldt rum for samtale og gensidig indsigt i 'byggestenene' for et velafbalanceret samlivet.
Jeg oplever Holger, som en sÊrdeles kompetent og nÊrvÊrende terapeut. Dette både igennem såvel individuelle samtaler, deltagelse i Mandegruppe, som i parterapeutisk sammenhÊng.
Står du i livsomstÊndigheder, der kalder på en terapeut, kan du trygt henvende dig til Holger, der har mine bedste anbefalinger.

bevidsthed.org ããã®åç
Super godt kursus med information som er brugbart, isÊr for kvinder om mandens tankegang isÊr i konflikter