Et godt og indformativ .får gravet nogle ting frem som man ikke tÊnker på i daglig dagen kan varmt anbefales også til genopfriskning af par forholdet
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kan varmt anbefale Holger. Jeg har lige deltaget i Holgers mandegruppe for at udforske min forstÃ¥else af maskulinitet og var helt tilfreds. Gruppen levede op til hans beskrivelse af den pÃ¥ hjemsid... ãã£ãšèŠã
Jeg vil anbefale kurset âsÃ¥dan fÃ¥r du ham til at Ã¥bne op og kommunikereâ til alle kvinder i et parforhold med en mand. Ikke fordi det er kvinden, der egenhÊndigt skal pÃ¥tage sig ansvaret for at tingen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÊre Holger Du har virkelig gjort en forskel. Dine pÊdagogiske evner er hÞje, og hele den mÃ¥de dulevere indholdet i dine kurser er fantastisk fine, mÃ¥ske du ogsÃ¥ har lidt held stemmelejet, men lige... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Parterapi, individuel terapi og sexologisk rådgivning i KÞbenhavn. Du kan lÊse mere om terapi, parterapi og sexologisk rådgivning her: http://www.bevidsthed.org/ Du kan også kÞbe kurser og se priser på hjemmesiden.
Frederiksborggade 32, 2.th, 1360, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯

bevidsthed.org ããã®åç
Super godt kursus. Det har givet mig Sà meget indsigt. Meget konkret med de interviews, der er til sidst. Holger taler i et meget let forståeligt sprog og kommer med gode eksempler. Jeg har hÞrt hele kurset og vil hÞre det igen med jÊvne mellemrum.

bevidsthed.org ããã®åç
Mega godt kursus. Jeg fik en indsigt i hvorfor mÊnd trÊkker sig og det hjalp mig også MEGA MEGET i forhold til mit eget reaktionsmÞnster i et nyt par forhold. Kan på det varmeste anbefales.

bevidsthed.org ããã®åç
Jeg har fÞlgt Holger et halvårs tid og alle hans tips og mails er meeeega brugelige. Han deler compassionelt ud af sin viden og jeg allerede blev klogere på hvilke ting og begreber jeg skal give min opmÊrksomhed for at forbedre skÊvhed i mit Êgteskab. Ham kan man virkelig stole på, hans professionalisme skinder igennem hans skrivelser!

bevidsthed.org ããã®åç
Kurset har en dejlig struktur og forklarer mand rigtig godt! Mange nyttige Þvelser efter hvert kapital.

bevidsthed.org ããã®åç
Tak for gode konkrete indput til til de mange problemstillinger der er typiske for parforholdet, også vores. Gennerelt oplever jeg dine betragtninger forslag og gode anvisninger tager udgangspunkt i parforhold der er midt i livet og sådan som folk er flest. Alt sammen meget gode betragtninger. Jeg er 72 og må derfor tage i betragtning at jeg befinder mig sidst i livet og derfor må afveje omkostningerne ved at bryde mit lange (20 års gode forhold) hvor konsekvensen nok vil indebÊre at jeg kommer til at leve allene , som jeg er klar til hvis det bliver resultatet. eller sagt på en anden måde at der er stor forskel på at vÊre 27 eller 72. Savner et indput om parforhold og aldring
Holgers lille kursus gav mig ikke blot nyttig viden om hvordan mÊnd tÊnker og fÞler, men gjorde mig også opmÊrksom på, hvordan jeg med opmÊrksomhed på min egen vÊremåde og mine egne reaktioner kunne gÞre en stor forskel i forhold til at få kontakt til min mand
GÞr en klogere. Godt kursus med perspektivering og hands on til irl.
Jeg kan varmt anbefale Holgers kurser. NÊrvÊrende, prÊcis og brugbart.
Let og forståelig rådgivning, der giver den helt rigtige hjÊlp, når du står i livets svÊre udfordringer.
Meget ligepå og relaterbart. Kan sÊttes ind i kontekst og med brugbare handleanbefalinger
Som jeg får mig lyttet frem i Holgers gode og let forståelige materiale, stiger min forståelse og indsigt for min partners perspektiv. Samtidig med at min egen frustration falder. Den bedste investering lÊnge. Kan varmt anbefales
Virkelig godt kursus. Inddelt i afgrÊnsede emner, så man kan tage det i bidder. Meget tilgÊngeligt også i sprogbruget, der ikke bliver for fag-fagligt så man bliver hÊgtet af.
Det er supper godt og dejligt
Jeg lige kan hÞre noget igen og igen
Hilsen Jens
Vi er i gang med flere kursuser fra Holger og han slår hovedet på sÞmmet hver gang og jeg er helt blÊst tilbage og taget min kÊreste og mig selv i nakken og vi kan virkelig anbefale ham.
Han er rolig i sin tale hvilke gÞr du slapper helt af og han er altid klar med hjÊlp ð
Dbh Fra os
Super fint og meget brugervenligt, uden for mange terapeut-termer.
Kan helt klart anbefales
Gode og brugbare råd og nemt at komme igang.
Parforhold er en meget kompliceret stÞrrelse men med de redskaber som Holger giver bliver det hele pludselig mere nemt at arbejde med. Kan varm anbefales ðâ¥ïžð
Parforholdskurset âSÃ¥dan fÃ¥r du ham til at Ã¥bne op og kommunikereâ har vÊret et rigtig godt online kursus for mig. Mange overraskende informationer om hvordan mÊnd oftest tÊnker og fÞler i et parforhold og super interessant fokus pÃ¥ kvinders uhensigtsmÊssige taberstrategier.
Jeg slugte hele kurset på en dag. Eneste minus tÊnker jeg er at der fokuseres mest på at det er manden der trÊkker sig i en konfliktsituation eller lign og ikke så meget at kvinder også gÞr det.