レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Had een probleem met de recorder. Gaf telkens piepjes ten koste van de nachtrust. Uitgebreid met Rogier gesproken. Niet alleen probleem opgelost maar tevens diverse instellingen nagelopen. Dat zijn er... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Er was een probleempje met een van mijn camera's (al 5 jaar in bedrijf) en contact opgenomen met Bascom en het probleem is opgelost, na het toezenden van div. onderdelen. Altijd vriendelijk te woord... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Al enkele dagen had ik 1 camera van de vier geïnstalleerde camera's waarvan ik geen beeld meer had zowel op de vaste monitor als op de PC/smartphone . Kreeg dit zelf niet opgelost. Na een telefoontje... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb vanaf 2019 Bascomapparatuur. Ben zeer tevreden over de set. Zeer tevreden over de service. Ze presteren in een zeer korte tijd te reageren op vragen. Klantgericht dat zijn alle medewerkers va... もっず芋る

䌁業情報

1. セキュリティヌ システム販売業者

圓該䌁業による蚘述

Voor een professioneel camerasysteem heeft u geen installateur meer nodig. Camerasystemen van Bascom zijn ontworpen om gemakkelijk zelf aan te sluiten, zonder in te leveren op kwaliteit en zonder maandelijkse kosten.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 283ä»¶

レビュヌを曞く

Na 5 jaar.

In de loop van de jaren zijn er een aantal systeem problemen geweest, meestal door ons eigen netwerk, maar het team van Bascom heeft alle problemen vlot en goed opgelost met assistentie vanaf afstand.

2026幎1月7日

Bascom からの回答

Dank u voor het vertrouwen door de jaren heen. Mooi dat we steeds hebben kunnen helpen.

Degelijk en betrouwbaar

Degelijke camera's en super eenvoudige installatie. Signaal overdracht via het stopcontact, wat een uitvinding! Met ÚÚn camera tot 7 maanden terugkijken. Aanrader 👍

2026幎1月2日

Bascom からの回答

Dank u voor uw uitgebreide review! Mooi dat u zo tevreden bent over installatie en gebruik.

Professioneel en zeer behulpzaam

Professioneel en zeer behulpzaam, hulp op afstand gaat altijd goed, ook prettig is als de wachttijd te lang is word de verbinding verbroken, je word dan teruggebeld, dus geen minuten lang dat vervelende muziekje 👍🏻👍🏻

2025幎12月29日

Bascom からの回答

Dank u voor uw mooie woorden! En inderdaad: geen eindeloos wachtmuziekje.

We hebben al vanaf 2018 Bascom

We hebben al vanaf 2018 Bascom camara's, Bascom is een no-nonsense bedrijf altijd duidelijke uitleg, bij problemen (die er eigenlijk niet echt zijn) helpt de klantenservice je netjes en denken mee.
Het is en blijft een fijn systeem aansluiten en de hele handel werkt.
Al om al gewoonweg goed hardware, software maar ook de klantenservice.

2025幎12月16日

Bascom からの回答

Dank u hartelijk voor uw uitgebreide review en het vertrouwen sinds 2018. Mooi om te lezen dat u Bascom ervaart als een no-nonsense bedrijf met duidelijke uitleg en meedenkende service. Dat het systeem prettig blijft werken en de ondersteuning als fijn wordt ervaren, bevestigt waar we elke dag ons best voor doen.

5぀星のうち5の評䟡

Probleem kabel, goede / snelle services

Na het monteren van de camera's was er een probleem met 1 van de kabels. Contact genomen met de firma. Ze hebben een nieuwe kabel opgestuurd probleem opgelost.

Goede en snelle services

2025幎12月9日

Bascom からの回答

Bedankt voor uw feedback! Goed om te horen dat de vervangende kabel het probleem direct heeft opgelost. We helpen u graag verder wanneer nodig.

Goede service!!

Onze recorderset hebben we nu al bijna 9 jaar; werkt perfect. Bij een storing in de netwerkverbindingen (bijv na een elektriciteits storing) wordt de zaak binnen een paar minuten telefonisch opgelost.

2025幎12月8日
5぀星のうち5の評䟡

Als particulier kun je kosteloos

Als particulier kun je kosteloos gebruik maken van de helpdesk, bemenst door experts en specialisten van Bascom zelf. Snel en vakkundig bereikbaar zowel telefonisch als door het sturen van een mail/ bericht. Altijd snel antwoord en zeer oplossingsgericht. En het mooie is ook als de klant hiervoor toestemming geeft kan de helpdesk zelfs inloggen in je systeem en diagnose stellen en "ingrijpen" in het systeem om "storingen" of verkeerde instellingen te herstellen. En dan komt het belangrijkste dit is volledig kosteloos! En dit niet alleen, zeker niet onbelangrijk, de kwaliteit van alle componenten zoals de camera's, recorder etc. zijn zeer betrouwbare en professioneel! Aanschaf mag dan wel in het hogere prijssegment liggen, geloof me dit is eenmalig en zeer zeker gezien de geweldige services die zij bieden met de zeer betrouwbare bedrijfszekerheid en super kwaliteit, echt de moeite waard. Dit is zeer zeker professionele apparatuur voor de consument markt. Dit is absoluut een eerlijk verhaal van mij en niets is gelogen of overdreven. Ik heb verder totaal geen aandelen of persoonlijke connecties met wir dan ook va Bascom camera's in Nieuwegein.
Ik zeg doen, beveilig je (privé) domein zeker in de huidige tijd met alle dreigingen en geweld. Na een goed camerasysteem is de volgende stap, zorg voor een goede schilbeveiliging! Met deze 2 componenten heb ik er vertouwen in dat mijn prive bezit ons huis en bijbehorende gronden, naar een lager risico is komen te liggen, dan zonder camera's en goede schilbeveiliging. Het moet helaas zo zijn dat de drempel bij jezelf thuis hoger komt te liggen voor het criminele en dieven gilde, dan bij andere woonachtige in je omgeving. Dan hoop je maar dat je gespaard wordt gebleven en buiten die ellende blijft van inbraak en geweld wat vandaag de dag wel gewoon lijkt te worden! Dat is het natuurlijk niet.......

Hartelijke groet,
Peter, Beek Lb

2025幎12月1日

Bascom からの回答

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en lovende review. We waarderen het enorm dat u uw ervaringen zo uitgebreid deelt. Fijn dat zowel de kwaliteit van het systeem als onze service u zo goed bevalt. We blijven graag voor u klaarstaan.

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben zeer tevreden over Bascom

Ik ben zeer tevreden over Bascom. De beeldkwaliteit van de camera’s is echt uitstekend, zowel overdag als ’s nachts. Het systeem werkt betrouwbaar en geeft mij veel vertrouwen in de beveiliging. Wat mij echter het meest positief verraste, is de service: vriendelijk, deskundig en altijd bereid om mee te denken. Dat maakt voor mij het verschil. Kortom, een bedrijf dat ik met overtuiging aanbeveel!

2025幎11月27日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス