ZamoÅÄ Biedronka ul Dzieci Zamojszczyzny Dwie pracownicÄ do rozkÅadania towaru i obsÅugi kas. Awantura przy kasach, polityka firmy, aby jak najbardziej wyzyskaÄ pracownika jak najmniejszym kosztem... ãã£ãšèŠã
UWAGA UWAGA Oszustwa na kazdym kroku. Lamia prawa konsumenta. Nalezy sie kolejna milionowa kara finansowa dla firmy za oszustwa klientow na kazdym kroku. Polecam wszystim klientom nie chodzic do skl... ãã£ãšèŠã
Brud ,smród ,art.spoÅŒ.przeteminowane ,kasy samoobsÅugowe wiecznie siÄ zawieszajÄ panie kasjerki aroganckie przy zwróceniu uwagi pani mi pokazaÅa gdzie moje miejsce ,zostawiÅam towar i paragon za zwrot... ãã£ãšèŠã
Od jakiegoÅ czasu, niestety ale nie da siÄ jest pierogów ruskich z tacki.... nie wiem jak mrozone czy w okrÄ gÅym pojemniku. Ale te z tacki, nie majÄ praktycznie sera, jak równieÅŒ ziemniaki sÄ ÅŒÃ³Åte i... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Witamina ostrzegam przed oszustami zâŠ
Witamina ostrzegam przed oszustami z Biedronki promocje to oszustwo pod cena promocji ustawiajÄ taki sam produkt tylko o innej wadze i nie uznajÄ reklamacji to lichwiarz z Portugali ÅŒerujÄ cy na biednych Polakach.
KupiÅem w opakowaniu 2 piersi z kaczkiâŠ
KupiÅem w opakowaniu 2 piersi z kaczki z sosem ÅŒurawinowym. OkazaÅo siÄ ,ÅŒe w opakowaniu jest tylko jedna pierÅ. czyli damie dla jednej osoby,a moja dziewczyna musiaÅa zjeÅÄ ziemniaki ugotowane maszczone z jajkiem
Jestem klientem sklepu wâŠ
Jestem klientem sklepu w Choceniu.Najgorzej zaopatrzona Biedronka w okolicy.Brak dostÄpnych produktów promocyjnych.Przez sklep ciÄÅŒko siÄ przecisnÄ Ä -palety z towarem zalegajÄ caÅe przejÅcia.ObsÅuga okropna!!!Klient ma wraÅŒenie ÅŒe panie pracujÄ tam za karÄ.
Aktywnie pozbywajÄ siÄ produktówâŠ
Aktywnie pozbywajÄ
siÄ produktów bezglutenowych (jak mleko sojowe) z mniejszych biedronek. UsuwajÄ
teÅŒ rzeczy jak ok herbata (czarna remsey, cejloÅska), praÅŒone migdaÅy/nerkowce, przecier ogórkowy???
Praktycznie zabijajÄ
wartoÅÄ tych sklepów :/
Mielec ul szafera
Mielec ul. Szafera bardzo miÅa obsÅuga szczególnie chÅopak blondyn z samoobsÅugi badzo mily i pomocny i mloda dziewczyna blondynka na kasie
Oszustwo w Biedronce polega naâŠ
Oszustwo w Biedronce polega na podawaniu cen za 100 gr 200 gr itd. Na póÅce widzimy artykuÅ spoÅŒywczy zapakowany w plastik a przy nim cena np 6 zÅ. Przy kasie pÅacimy za ten artykuÅ np. 24 zÅ. Okazuje siÄ ÅŒe cena na póÅce, byÅa podana za 100 gr. napisana maleÅkim druczkiem, starsza osoba tego nie odczyta. Dopiero czytajÄ c paragon widzimy ÅŒe zostaliÅmy oszukani. Nie kaÅŒdy teÅŒ ten paragon czyta. Tak oszukuje Biedronka.
Produkty niskiej jakoÅci
Produkty niskiej jakoÅci, fakt majÄ promocje fajne ale caÅoksztaÅt oceniam na 2, w ostatecznoÅci moÅŒna zrobiÄ zakupy.
Syf kiÅa i mogiÅa
Syf kiÅa i mogiÅa. Biedronka ul MiÅnieÅska Kraków. KiedyÅ zakupy w tym sklepie naleÅŒaÅy do przyjemnoÅci obecnie to jakieÅ nieporozumienie. Palety na sklepie nie ma siÄ jak poruszaÄ.Obsluga po prostu nie do zaakceptowania sami UkraiÅcy którzy na kasie siedzÄ chyba za karÄ.Kasa jedna czynna na caÅy sklep.Nie interesujÄ mnie samoobsÅugowe bo ja pÅacÄ gotówkÄ i mam do tego prawo . PÅacÄ w Polsce bardzo niskie podatki gdzie jest uwzglÄdnione ÅŒe wszystkie kasy muszÄ byÄ otwarte na tej zasadzie majÄ zniÅŒki podatkowe. Promocja masÅa? Tak dla UkraiÅców którzy sobie z biedronki zrobili hurtownie i wykupujÄ paletami nawet z magazynów sama byÅam Åwiadkiem takich sytuacji . BÄdÄ omijaÅa ten sklep ukraiÅski szerokimi Åukiem.
Panie bardzo miÅe
Panie bardzo miÅe, ale samo zarzÄ dzanie sklepem i to chyba w kaÅŒdym jakim byÅem to jakieÅ nieporozumienie. Towar czÄsto byle jak wystawiony, wszÄdzie palety torujÄ ce drogÄ, panie wiecznie zalatane... przykro to wyglÄ da.
Sklep w Åodzi przy uWarszawskal
Sklep w Åodzi przy ul. Warszawskiej to szczyt szczytów. Towary w poÅowie nie opisane cenówkami, zakupów kompleksowych zrobiÄ siÄ tu nie da, towary na póÅkach to resztki po wymieceniu sklepu przez hordy ukraiÅców mieszkajÄ
cych na Julianowie i chamska obsÅuga kasowa serwowana przez paniÄ
mówiÄ
cÄ
ukropolskim jÄzykiem. Kompletny brak zainteresowania kasami samoobsÅugowymi, a wyglÄ
d sklepu przypomina bazar na Górniaku z lat 90-tych.
CytujÄ
c klasyka: "syf, malaria i korniki".
Idźcie dalej tÄ
drogÄ
- polacy podsumujÄ
sieÄ sklepów Biedronka robiÄ
c zakupy w innych marketach.
Patologia, pogarda, wyÅudzenia
Podzielam wczeÅniejszÄ
opiniÄ o patologi tego sklepu. UÅciÅle patologia ukierunkowana na oszustwo, zÅodziejstwo i pogardÄ dla swoich klientów. ZrobiÅem zakup kilku opakowaÅ kieÅbasy ÅlÄ
skiej w promocyjnej cenie 8,90 zÅ /kg, 0,89 zÅ za 100 gram. Przy kasie brak monitora do kontroli ceny towaru, dopiero po opÅaceniu i utrzymaniu paragonu zauwaÅŒyÅem ÅŒe nie zostaÅa naliczona promocja, kasjerka nie wie dlaczego poszÅa coÅ sprawdziÄ, wróciÅa w towarzystwie innej ekspedientki i z wiadomoÅciÄ
: promocja tylko na kartÄ. Zdziwienie , podejÅcie do lodówki z kieÅbasÄ
i co jest, jest wyraźna cena promocyjna, napis promocja, caÅoÅÄ na plastikowe etykiecie z niewyraźnym, wytartym , maÅym i wyblakÅym wizerunek karty. No tak kolejne oszustwo i ukrywanie prawdziwej ceny. Przy cenie brak napisu 8,90 zÅ. tylko przy zakupie na kartÄ, brakuje napisu : bez karty cena 26,90 zÅ/kg.Takich informacji zamieszcza chociaÅŒby Lidl. ProszÄ o zwrot pieniÄdzy, zwracam towar , i odmowa dokonania zwrotu z powodu: KIEÅBASA OPUÅCIÅA CYKL CHLODNICZY. S Z O K . KieÅbasa jest nadal tak samo chÅodna jak w lodówce, stwierdzam w odpowiedzi: i co z tego, ta kieÅbasa opuÅciÅa CYKL CHLODNICZY zaraz po wyjÄciu z samochodu dostawczego i mogÅa w magazynie leÅŒeÄ póŠdnia lub dÅuÅŒej zanim umieszczono jÄ
w lodówce, na sprzedaÅŒ. Nie jest tajemnicÄ
to iŌ ten sklep ma problemy z naborem personelu.
OczekujÄ zwrotu, kolejna kategoryczna odmowa, na ekranie kasy pokazujÄ
mi dwie dziewczyny z personelu napis : gdzie istotnie jest odmowa przyjÄcia zwrotu z powodu OPUSZCZENIA CYKLU CHÅODNICZEGO, nie sprecyzowano jednak momentu - równieÅŒ dobrze mogÅo chodziÄ o opisany wczeÅniej okres po wyjÄciu z samochodu i zaleganiu w magazynie. Jest jednak na ekranie kasy informacja o moÅŒliwoÅci przyjÄciu zwrotu towaru ale po jakiejÅ niÅŒszej cenie od ceny sprzedaÅŒy. ProszÄ o przyjÄcie zwrotu po niÅŒszej cenie. Kolejna kategoryczna odmowa personelu poniewaÅŒ ta opcja jest moÅŒliwa tylko w przypadku winy sklepu , personel dodaÅ: sklep nie jest winny, ja jestem winny poniewaÅŒ nie czytam wywieszek, etykiet. Kolejny S Z O K. Potok sÅów nie uznajÄ
cych stanu faktycznego i jednoczeÅnie oznajmiajÄ
c wyÅÄ
cznÄ
mojÄ
winÄ. Jednak zaprzeczam , wskazujÄ na brak wyraźnego oznakowania ceny towaru, brakuje informacji o tym ÅŒe widoczna cena dotyczy wyÅÄ
cznie przy zakupie na kartÄ, istniejÄ
cy na plastikowej etykiecie wizerunek karty jest nie czytelny. Personel milczy , przerywam milczenie i ponownie domagam siÄ przyjÄcia zwrotu poniewaÅŒ CYKL CHÅODNICZY zostaÅ opuszczony po wyjÄciu towaru z samochodu, zaleganiu w magazynie, juÅŒ moÅŒe byÄ nieÅwieÅŒy lub gorszej jakoÅci, dodatkowo jest wina sklepu poprzez niewÅaÅciwe oznakowanie ceny i towaru. ProszÄ dodatkowo o umieszczenie duÅŒych , wyraźnych etykiet z cenÄ
dla karty i bez karty. Kolejna kategoryczna odmowa personelu poniewaÅŒ nie majÄ
duÅŒych etykiet , personel dodaje iÅŒ nie jest to ich wina i nie mogÄ mieÄ do niego pretensji. No tak klasycznie personel nie jest winny bo winni sÄ
ci wyÅŒej , ci wyÅŒej bowiem nie zapytali tych co sÄ
niÅŒej czy jakimÅ przypadkiem potrzebujÄ
duÅŒych etykiet ?. Personel przekierowaÅ temat zwrotu na temat winy tych co wyÅŒej. RobiÄ
c zakupy które majÄ
byÄ Åatwe, zafundowano mi oszustwo i rozwaÅŒania jak bardzo ci wyÅŒej sÄ
winni od zwykÅego personelu. Pytam ten personel co z kieÅbasÄ
mam zrobiÄ, CYKL CHLODNICZY opuszczony zanim trafiÅa do lodówki, jakoÅÄ nie pewna. W tym momencie personel to jest dwie kasjerki z kas sÄ
siednich plus jedna dziewczyna która od poczÄ
tku odmawiaÅa przyjÄcia zwrotu okazujÄ
c mi stan swojego wzburzenia, swoim bezczelnym pytaniem straszliwie obraziÅem "zacny" personel , wyszÅy z kasy i ukryÅy siÄ w magazynie. No niezÅy i efektowny numerek. Stary , zgrany no ale zawsze moÅŒna spróbowaÄ , ostatecznie jest jeszcze elokwencja i tak dalej.... Patologia, ukierunkowana i perfidna. Po co byÄ uczciwym i rzetelnie szanowaÄ klientów, ludzi przecieÅŒ to wiadomo powszechnie winni sÄ
ci wyÅŒej bo nie pytali tych niÅŒej o stan posiadania duÅŒych etykiet - tak trochÄ sarkastycznie. Gdyby ci wyÅŒej mieli wÄ
tpliwoÅci co zaistnienia sytuacji, podajÄ numer paragonu: kasa 3, kasjer 4 nr transakcji 2494 , nr 6874250822249203
Zakupy tu robiÄ w ostatecznoÅci
Zakupy tu robiÄ w ostatecznoÅci, prawie zawsze nie ma jak przejÅÄ miÄdzy alejkami. MiÄso czasami trafia siÄ popsute i muszÄ znowu wracaÄ siÄ i zwracaÄ do sklepu. ObsÅuga w porzÄ dku, ale zarzÄ dzajÄ cy to chyba powinni wziÄ c siÄ za robotÄ.
WyÅÄ czona klimatyzacja latem
Szczytem chamstwa ze strony wÅodarzy tych sklepów jest to ÅŒe po mimo ÅŒe sklepy sÄ wyposaÅŒone w klimatyzacjÄ to latem w upaÅy jest nie uÅŒywana z ogromnÄ szkoda dla pracowników jak i klientów. W letnie miesiÄ ce zakupy robiÄ w innym dyskoncie gdzie jest chÅodno przyjemnie a wÅaÅciciel nie oszczÄdza na klimatyzacji.
Voucher nie wlicza siÄ w kartÄ MojaâŠ
Voucher nie wlicza siÄ w kartÄ Moja Biedronka i nie moÅŒna go wykorzystaÄ nie zabierajÄ c go do sklepu
Brak moÅŒliwoÅci zwrotu/wymiany zakupionego towaru.
Na wstÄpie powiem, ÅŒe biedronka nie przyjÄÅa zwrotu peÅnowartoÅciowego towaru w niena ruszonym opakowaniu. Nie polecam tego sklepu.
Opis sytuacji: po dokonaniu zakupu pieluch w ciÄ
gu 30 min. w tym samym sklepie chciaÅem dokonaÄ wymiany pieluch na inne. W Biedronce nie wraÅŒono zgody na to. Pieluchy speÅniaÅy wszystkie wymagania takie jak:
a. towar peÅnowartoÅciowy,
a. oryginalny dowód zakupu,
b. towar w oryginalnym i nieuszkodzonym opakowaniu fabrycznym,
c. zwracany towar nie posiada Åladów uÅŒytkowania,
d. zwracany towar jest kompletny,
e. zwracany towar posiada oryginalne metki (dotyczy towarów tekstylnych).
Po sprawdzeniu regulaminu wychodzi na to, ÅŒe w Biedronce nie ma moÅŒliwoÅci dokonania zawrotu zakupionych tam towarów. Sprawa dla UrzÄdu Ochrony Konkurencji i Konsumentów (UOKiK).
Tragiczny sklep i nie jedyny któryâŠ
Tragiczny sklep i nie jedyny który zapomina o tym ÅŒe oddychamy tym samym powietrzem!. Jestem WWO ale z alergiÄ . Sklep to miejsce publiczne które powinno speÅniaÄ kryteria wspólnego dobra, ale niestety nie myÅli siÄ w ogóle o innych osobach, wraÅŒliwych, bardziej podatnych na substancje chemiczne zawarte w produktach zapachowych. Osoby które sÄ bardziej naraÅŒone a przecieÅŒ wszyscy oddychamy tym samym powietrzem!. Szprycujecie caÅy sklep substancjami LZO, syntetycznÄ chemiÄ zapachowÄ która jest nie mniej szkodliwa jak dym papierosowy!, szczególnie naraÅŒone sÄ osoby wraÅŒliwe. Ta patologia w marketach musi siÄ skoÅczyÄ
Nie polecam Biedronka sklepy i BOK oraz aplikacji
Nie polecam. W aplikacji nie dajcie siÄ nabraÄ i czytajcie uwaÅŒnie. Na pierwszy rzut oka 35 zÅ Voucher za 175 zÅ zakupów. A tu niespodzianka do wykorzystania TYLKO PRZY KOLEJNYCH ZAKUPACH JUÅ» ZA 3 DNI I JEÅLI WYDACIE KOLEJNE AÅ» 249 zÅ!, czyli razem musicie wydaÄ 175+249 aÅŒ 424 zÅ, aby dostaÄ voucher za 35 zÅ, którego raczej nie zrealizujecie w ciÄ
gu 3-5 dni! To takie Biedronkowe "naciÄ
gactwo" nie polecam! Kontynuacja vouchera tym razem 20zÅ za 99zÅ TYLKO 28-30.07 aÅŒ za 149zÅ!
Dodatkowo od 13.06.2025 roku, proszÄ BOK Biedronki o informacjÄ kiedy bÄdÄ
dostÄpne kawy w kapsuÅkach; Cafe d'Or Espresso Intenso 100% Arabika; 16 kapsuÅek i Dolce Gusto Lungo; 16 kapsuÅek. Niestety BOK Biedronki od miesiÄ
ca nie potrafi na tak proste pytanie odpowiedzieÄ odpisujÄ
c w kóÅko, ÅŒe zapraszajÄ
do odwiedzenia ich sklepów, aby zapoznaÄ siÄ z ofertÄ
, której nie ma w ich sklepach! ZapytaÄ rpacowników na miejcu, którzy teÅŒ nie wiedzÄ
i odsyÅajÄ
do BOK. Taki "ping-pong" i finalnie z ich strony temat zostaÅ wyczerpany! We wszystkich odpowiedziach TYLKO kopiuj i wklej; to lekcewaÅŒÄ
ce pozbawione szacunku, ÅŒenujÄ
ce i bardzo irytujÄ
ce odpowiedzi.
NIE POLECAM!
Sprzedawczyni sprzedaÅa mi produkt nieâŠ
Sprzedawczyni sprzedaÅa mi produkt nie ten co chciaÅam mimo ÅŒe jej pokazaÅa zdjÄcie tego produktu to źle doradziÅa i to nie byÅa moja winna i mi biedronka nie chciaÅa przyjÄ Ä zwrotu wiÄc jestem stratna 150 zÅ przez paniÄ która pracuje w Biedronce w chelmnie ul.dojazdowej 1 jestem bardzo rozczarowana i juÅŒ nigdy nie zrobiÄ tam zakupów
DroÅŒyzna i niby promocje
Wygórowane ceny np.promocja Kawa MK Cafe drugi produkt 50 % taniej.Tylko ze cena kawy 0,5 kg to 44,99 Åatwo policzyÄ ÅŒe koszt dwóch kaw to 66.50 czyli to ma byÄ tanio.Biedronka wyzylowuje ceny a potem niby jest obniza.....Slabe
.W Spar ta sama kawa kosztuje 35 zÅ bez potrzeby kupowania dwóch paczek.W Niemczech kawa podroÅŒaÅa 12 % w Polsce 85%
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã